نوشته اصلی توسط moad
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )
بستن
این موضوع بسته شده است
X
X
-
نوشته اصلی توسط amoaleman نمایش پست هاسلام بر عزیزان
جناب فیاض با تشکر از زحمات شما.با توجه به اینکه 15 پیپ در حرکات طلا بسیار ناچیز است و معمولا20-30 پیپ از های ولو رد شده و دوباره ممکن است برگردد پیشنهادمن برای سود بیشتر و ضرر کمتر اینه که برای اردر گذاری از های و لو استفاده کنیم ولی برای استاپ و پروفیت آن 15 پیپ را در نظر بگیریم.یعنی برای بای 1 پیپ + اسپرید بالای های و برای سل 1 پیپ زیر لو قرار دهیم و استاپ بای 15 پیپ + اسپرد و استاپ سل 15 پیپ زیر لو.
موفق باشید
پ-ن- یک تجربه ای که من با طلا و نقره دارم اینه که تا حالا هرچه پوزیشن روی این دو گرفتم با سود بستم و ضرر نداشتم دلیلش اینه که من معمولا از استاپ استفاده نمیکنم مخصوصا برای طلا ونقره .اگر پوزیشنم تو ضرر بره از پوزیشن معکوس استفاده میکنم و تا حالا به خوبی تونستم از دو طرف سود بگیرم .راستش این مطلب را نمیخواستم اینجا مطرح کنم جون معمولا دوستان با نداشتن استاپ مسئله دارند ولی اگر قوانین لازم برای استاپ نگذاشتن رعایت شود که همان لوریج و لاتیج پایین است بنظر من میتونه بسیاری از مشکلات یک تریدر را حل کند.
این را فقط به عنوان یک تجربه مطرح کردم وبس...
البته شما تجربتون ( از من ) بیشتره و هدج کردن برای من با توجه به استرس و آرامش ترید یکم هضمش مشکله و اگه بخوام به صورت هدج کردن پزیشن بگیرم دیگه اون آرامش رو توی تریدم از دست میدم
و یکم خطرناکههیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد
ولی
میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......
نظر
-
نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست هاسلام و صبح بخیر
دوست من این باکس شما با باکس من تفاوت داره
شما باید Period Begin & Period End طوری تنظیم کنید که خط عمودی باکس برابر با اون خط نقطه چین ( شروع روز ) بروکر بشه
الان با همین تنظیمات کف و سقفه کلین آپ جدید رو گرفته پوز هام هم با محسن جان یکیه..
پوز های محسن رو چارت فعاله:
بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی
نظر
-
نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست هابله
ببینید دوست من این کار یه مقدار خطرناکه
هیچ بروکری ( حداقل تا اونجا که من خبر دارم ) استاپ رو گارانتی نمیکنه و اگر بخواد بعد سالی سکندری سر جاش ببنده شما 15 پیپ بیشتر ضرر میکنین .
شما بر اساس استراتژی بهتره که همون سر و ته باکس رو (حالا 5 پیپ اینور و اونور توفیری نمیکنه ) بزراین ... این قسمت دیگه بر اساس قوانین سودال نیست و شما باید خودتونو برای ریسک بیشتر آماده کنین
ضمنا اینو در نظر داشته باشین که این چند پیپ شاید با سرمایه های کم در حد 1.5 دلار فرق کنه اما وقتی سرمایه بالاست این مقدار تا 1500 دلار فرق میکنه که واقعا جیگر میخواد ازش چشم پوشی بشه
نظر
-
با سلام خدمت آقا محسن گل و دوستان عزیزم،
جناب فیاض ممکنه مشخص بفرمایید ساعت 00:00 بروکر شما معادل چند GMT میشه؟
به این ترتیب همه اندیکاتور رو بر اساس GMT تنظیم میکنیم تا هماهنگ باشیم
تایم فعلی GMT رو میتونین در آدرس زیر مشاهده بفرمایین.
http://wwp.greenwichmeantime.com
نظر
-
نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست هاسلام و صبح بخیر
دوست من این باکس شما با باکس من تفاوت داره
شما باید Period Begin & Period End طوری تنظیم کنید که خط عمودی باکس برابر با اون خط نقطه چین ( شروع روز ) بروکر بشه
نظر
-
نوشته اصلی توسط moad نمایش پست هاآقا وحید وقتی ساعت کاریمون شروع میشه یه کندل جدید باز می شه رو چارت؟واسه من که هنوز رو خط قرم.ست
یعنی اگه اون کندل شروع که خط سمت چپ روشه و اون خط پایان که خط سمت راست باکس روشه رو در نظر نگیریم داخل باکس باید 5 تا کندل یک ساعته باشه
هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد
ولی
نظر
-
نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست هابا تنظیمات جدید 8:30 دقیقه به وقت تهران
نظر
-
نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست هاخیر دوست من الان طبق بروکر من خط سمت چپ باکس دقیقا روی خط نقطه چین بروکره و الان 2 کندل یک ساعته بعد بسته شدن باکس دارم
یعنی اگه اون کندل شروع که خط سمت چپ روشه و اون خط پایان که خط سمت راست باکس روشه رو در نظر نگیریم داخل باکس باید 5 تا کندل یک ساعته باشه
نظر
-
دوستان این باکس داره یه معضل میشه فکر نکنم اینقدر مهم باشه
شما بدون اون اندیکاتور هم می تونید پندینگها رو ست کنید
ببید از ساعت صفر بروکر تا ساعت 6 بروکر = 00:00 تا 06:00 High & low رو با 2 تا ترند لاین مشخص کنید که میشه محدوده آبی رنگ باکس
حالا من 15 پیپ بالا و 15 پیپ پایین اون رو برای پزیشنهام ست میکنم که اون 15 پیپ میشه محدوده سبز رنگ باکس زیاد خدتون رو درگیر این اندیکاتور نکنید و تمرکزتون رو روی چارت بزارید ( البته این نظر من بود )
به امید موفقیت همه دوستان انشا الله که امروز همه با سود خارج بشن
هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد
ولی
نظر
-
نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست هادوستان این باکس داره یه معضل میشه فکر نکنم اینقدر مهم باشه
ببید از ساعت صفر بروکر تا ساعت 6 بروکر = 00:00 تا 06:00 High & low رو با 2 تا ترند لاین مشخص کنید که میشه محدوده آبی رنگ باکس
حالا من 15 پیپ بالا و 15 پیپ پایین اون رو برای پزیشنهام ست میکنم که اون 15 پیپ میشه محدوده سبز رنگ باکس زیاد خدتون رو درگیر این اندیکاتور نکنید و تمرکزتون رو روی چارت بزارید ( البته این نظر من بود )
نظر
-
آقا منم عطایش را به لقایش بخشیدم .... بعد از سالی از یه اندیکاتور خوشمون اومد که از بد حادثه داره مشکل ساز میشه ...
من پاکش کردم ....
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...1383718971.jpgفارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................
نظر
-
نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست هادوستان این باکس داره یه معضل میشه فکر نکنم اینقدر مهم باشه
نظر
-
نوشته اصلی توسط moad نمایش پست هاشما این 16 پیپ رو به حد سود و ضررتونم اضافه میکنید؟فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................
نظر
-
نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست هاسلام و درود . فکر کنم ساعت 6 به ساعت 7 تغییر کرد با دستور اقا محسن
که پزیشنها همه باهم هماهنگ بشه حالا این وسط بروکر ها با هم از نظر ساعت و اسپرد یکم متفاوتن و این نباید باعت بشه که ما فکرمون مشغول بشه که الان چی شده
ما اگه بتون توی اون ساعت صفر تا 6 حمایت و مقاومت رو درست ست کنیم دیگه مشکلی نیست
موفق باشید
========================
پی نوشت :
امروز خط مقاومت (پیوت روزانه ) با خط High برابر شده و یه زون محکمی شده که الان اگه دقت کنید قیمت سعی داره اون رو بشکنه ( که فکر نکنم بتون بالای اون کلوز کنهویرایش توسط وحید حیدری : https://www.traderha.com/member/10500-وحید-حیدری در ساعت 10-10-2013, 10:31 AMهیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد
ولی
نظر
نظر