اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط aliloo نمایش پست ها
    دوست عزیز با 15 پیپ فعال نشده است

جناب فیاض اندیکاتور بخوبی ست شد ؟
    بله برادر ست شد دست گلت درد نکنه امیدوارم که دیگه همه باهم الان یکنواخت شده باشیم و مشکلی پیش نیاد .

فعلا وضعیت چارت ما اینه :

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...1390441021.jpg
    ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 10-10-2013, 12:04 PM
    فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• سلام
      روزتان بخیر
      سیستم پیشنهادی من هم چنین است :
      الف - تغییر باکس زمانی به 4 تا 12 بوقت تهران ( 00:30 - 8:30 GMT ) به دلیل در بر گرفتن پیک حرکتی اوزی و گرفتن هیجان ناشی از شروع بازار لندن .
      ب - تغییر سیستم از 1 ساعت به 15 دقیقه ، به جهت قرار دادن پوزیشنها در پایان کندل 15 دقیقه تایم 12 تهران .
      ج - تغییر در پیندینگ اردرها و حجم معاملات با قرار دادن 4 پوزیشن به جهت گرفتن نوسانات اسپرد بالای طلا .
      مرسی

نظر

• جناب فیاض فکر کنم رنگ هاش رو تغییر بدهید . درست میشه

زندگی آفرینش هست ، نه کشف و جستجو

نظر

• دوستانی که با فیبو کار میکنند gmt shift را روی 0 تنظیم کنند

نظر

جناب فیاض فکر کنم رنگ هاش رو تغییر بدهید . درست میشه
            ممنونم جناب علی لو بنده خیلی به رنگ و لعاب علاقه ای ندارم برای همین به اون صورت تنظیم کردم . با تشکر از شما
            فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
              ممنونم جناب علی لو بنده خیلی به رنگ و لعاب علاقه ای ندارم برای همین به اون صورت تنظیم کردم . با تشکر از شما
              دیدم روی چارت شما های لو و رنج دیده نمیشه . با خود فکر کردم شاید از تنظیمات رنگش باشه .

رنگ ها هم سلیقه ای هستند .

مرسی
              -----------------------------------------

با اجازه جناب فیاض

دوستان تمپلت و اندیکاتورها را به متا تریدر خود اضاف نمایند

9.tpl را به قسمت تمپلت و بقیه را به قسمت اندیکاتورها انتقال نمایند

تا این لحظه gmt shift برای ال.پاری اف ایکس و پی سی ام عدد 1 . و برای فیبو طبق فرمایش جناب معلمان 0 هست .

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/uploads/pcm1381391902051.zip

تصویری از تمپلت

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-10-2013, 12:41 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط amir.sfx نمایش پست ها
                با سلام خدمت آقا محسن گل و دوستان عزیزم،
                جناب فیاض ممکنه مشخص بفرمایید ساعت 00:00 بروکر شما معادل چند GMT میشه؟
                به این ترتیب همه اندیکاتور رو بر اساس GMT تنظیم میکنیم تا هماهنگ باشیم

تایم فعلی GMT رو میتونین در آدرس زیر مشاهده بفرمایین.
                http://wwp.greenwichmeantime.com

ماشاالله تاپیک با چه سرعتی جلو میره!! 4صفحه از صبح تا حالا !

آقا این سوال من گم شد ممنون میشم ابهام رو برطرف کنین... ببخشید

نظر

• نوشته اصلی توسط amir.sfx نمایش پست ها
                  ماشاالله تاپیک با چه سرعتی جلو میره!! 4صفحه از صبح تا حالا !

آقا این سوال من گم شد ممنون میشم ابهام رو برطرف کنین... ببخشید
                  حق داری برادر ... والا تو این سرعت خودم هم گم شدم چه برسه به سوال شما ... پوزش منو بپذیرید راستش هر بروکری با بقیه فرق میکنه و برای همین نمیشه یک ساعت بخصوصی رو تعریف کرد شما بر اساس بروکرخودتون تنظیم کنین

یک نکته ....
                  ببنید من با این 15 پیپ شما هنوز ارتباط بر قرار نکردم و انشالله روز جمعه یک آمار چند ماهه میگیرم ببینم کدوم بهتره آیا این 15 پیپ رو لحاظ کنیم یا خیر فعلا این پزیشن امروز بر همین اساس باشه تا فردا ببینم آمار چه جوری از آب در میاد .

نظر

• ایا سل استاپ فعال شده

نظر

• خوب دوستان گرامی فکر کنم سل استاپ همه دیگه فعال شده

نظر

• نوشته اصلی توسط borhani100 نمایش پست ها
                        ایا سل استاپ فعال شده
                        سلام
                        برای من که خیر شاید ماله دوستان دیگه فعال شده باشه
                        دقیقا از بغل گوشش رد شده ولی تاچ نشد
                        ویرایش توسط وحید حیدری : https://www.traderha.com/member/10500-وحید-حیدری در ساعت 10-10-2013, 01:17 PM
                        هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• نوشته اصلی توسط borhani100 نمایش پست ها
                          ایا سل استاپ فعال شده
                          با ست 15 پیپ . و اسپرد بروکر نه .

بروکر ها و اسپرد ها یکی نیستند .

در مورد پیشنهاد دوستمون که تایم فریم 15 دقیقه را پیشنهاد داده بودند عرض کنم که ما در تایم 1 ساعته شاهد های و لوهای متفاوت ( هر چند با اختلاف کم ) هستیم . فکر کنم در تایم 15 دقیقه این اختلافات شدیدتر گردد .

منتظر می مانیم تا جناب فیاض نتایج را فردا گزارش نمایند و تصمیمات جدید را در خصوص سیستم سودال اعلام نمایند

نظر

• ظاهرا پست 2 بار ارسال شد .

پس لازم می دانم از زحمت های جناب فیاض و دوستان دیگر که زحمت می کشند قدردانی نمایم

اینده از ان ماست .

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-10-2013, 01:23 PM

نظر

• ما که سل شدیم..رفتیم تو امواجه فارکس داریم شنا میکنیم..شما هم که نپریدین بیای خیلی حال میده
                              ویرایش توسط amirreza6790 : https://www.traderha.com/member/5546-amirreza6790 در ساعت 10-10-2013, 01:25 PM
                              بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی

نظر

با ست 15 پیپ . و اسپرد بروکر نه .

بروکر ها و اسپرد ها یکی نیستند .

در مورد پیشنهاد دوستمون که تایم فریم 15 دقیقه را پیشنهاد داده بودند عرض کنم که ما در تایم 1 ساعته شاهد های و لوهای متفاوت ( هر چند با اختلاف کم ) هستیم . فکر کنم در تایم 15 دقیقه این اختلافات شدیدتر گردد .

منتظر می مانیم تا جناب فیاض نتایج را فردا گزارش نمایند و تصمیمات جدید را در خصوص سیستم سودال اعلام نمایند

سلام دوست عزیز

مگه شما روی سل اسپرد را هم در نظر میگیرید ؟

نظر

پردازش ...
                                X