نوشته اصلی توسط parviz ta
نمایش پست ها
دوست عزیز
حساب دمو برای اینه که شما همه چیز رو به طور زنده ببینید و همه مسایل رو در ترید بتونید درک کنید و با اون مشکلات و لذت ها آشنا بشید
هنوز خیلی چیز ها هست که باید دیده بشه و سنجیده بشه شما با این شرایط اگه هر پولی رو که بزارید خدای ناکرده از بین میره آیا شما به سیستم خودتوت ایمان دارید آیا مدیریت سرمایه رو کاملا بهش مسلط هستید و رعایت میکنید
با یک بار تی پی خوردن نباید هیجان زده بشید که اگه پول واقعی بود مثلا فلان دلار الان تو حسابم بود و یا با یه استاپ نباید سریع سیتم رو زیر سوال برد
بنده به این استراتژی ایمان کامل دارم و با همبین روش هم دارم کار میکنم خدا رو شکر به سود هم دارم می رسم ( البته استاپ هم خوردیم )
شما باید با حساب دمو طوری رفتار کنی که انگار پول زحمت کشیده رو ریختی تو مارکت نه اینکه چون دمو کار میکنیم لاتیج بکشیم و تمام قوانین رو زیر سوال ببریم جالب اینکه تو دمو هر کاری هم کنی اکثرا به سود می رسی
ولی ریل ایجوری نیست اگه شما با یه حساب دمو مثل ریل رفتار کنی دقیقا مثل ریل و ان رو 50% افزایش بدی میشه گفت بد نبوده (البته دمو رو )
کنترل احساسات و داشتن استراتژی مطمئن و داشتن نظم و دسیپلین کاری و مهمتر از هر چیزی مدیریت سرمایه توی این بازار خیلی مهمه
موفق باشید
وحید
نظر