اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط parviz ta نمایش پست ها
    به نظر من دمو آدمو به بیراهه میبره ​ فقط حساب ریل حتی در کمترین اندازه
    سلام و وقت بخیر
    دوست عزیز
    حساب دمو برای اینه که شما همه چیز رو به طور زنده ببینید و همه مسایل رو در ترید بتونید درک کنید و با اون مشکلات و لذت ها آشنا بشید
    هنوز خیلی چیز ها هست که باید دیده بشه و سنجیده بشه شما با این شرایط اگه هر پولی رو که بزارید خدای ناکرده از بین میره آیا شما به سیستم خودتوت ایمان دارید آیا مدیریت سرمایه رو کاملا بهش مسلط هستید و رعایت میکنید
    با یک بار تی پی خوردن نباید هیجان زده بشید که اگه پول واقعی بود مثلا فلان دلار الان تو حسابم بود و یا با یه استاپ نباید سریع سیتم رو زیر سوال برد
    بنده به این استراتژی ایمان کامل دارم و با همبین روش هم دارم کار میکنم خدا رو شکر به سود هم دارم می رسم ( البته استاپ هم خوردیم )
    شما باید با حساب دمو طوری رفتار کنی که انگار پول زحمت کشیده رو ریختی تو مارکت نه اینکه چون دمو کار میکنیم لاتیج بکشیم و تمام قوانین رو زیر سوال ببریم جالب اینکه تو دمو هر کاری هم کنی اکثرا به سود می رسی
    ولی ریل ایجوری نیست اگه شما با یه حساب دمو مثل ریل رفتار کنی دقیقا مثل ریل و ان رو 50% افزایش بدی میشه گفت بد نبوده (البته دمو رو )
    کنترل احساسات و داشتن استراتژی مطمئن و داشتن نظم و دسیپلین کاری و مهمتر از هر چیزی مدیریت سرمایه توی این بازار خیلی مهمه

موفق باشید

وحید
    هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• بك تست سيستم سودال

سلام دوستان
      يك قسمتهايي از اكسپرت را درست كردم مشكل حذف سفارش معكوس بكلي حل شد . و مقدار TP هم درست شد . فقط قسمت مديريت سرمايه را دارم كار ميكنم . اين بك تست را با حجم 0.1 Lot ثابت گرفتم . از اول 2013 تا امروز بك تست گرفتم . واقعا من كه ديگه فقط ميچسبم به همين سيستم . باز هم ممنون از جناب فياض.

فایل های پیوست شده

نظر

• سلام اقای مهجور بک تست شما رو دیدم ممنون از اینکه زحمت کشیدید و برای بهینه کردن سیستم وقت می گذارید . ولی جناب مهجور عزیز بک تست شما با باکس های طلا جور در نمیاد من اعداد بک تست رو دقیقا با همان روز مقایسه کردم و اگر هم tp داده بود مقداره ان کمتر از بک تست بود
        به عنوان نمونه
        اعداد بک تست @ مقدار باکس طلا @ تاریخ
        338 @187@ 4.1.2013
        1392 @ 684 @ 15.4.2013
        890 @130 @ 19.4.2013
        ..
        ..
        ...
        ....
        .....
        اقای مهجور اندازه باکس که ثابته ولی اعداد بک تست خیلی بیشتر از واقعیت هست .
        نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم که خدا کنه اینجوری باشه . ببخشید من هر چی سعی کردم که جدول ارسالی درست باشه و جدا از هم نشد . ولی اگر یه مقایسه کوچیک انجام بدید اعداد خیلی با هم متفاوت هستند
        ارادت خدمت شما و همه دوستان
        ویرایش توسط amir.sh_gh : https://www.traderha.com/member/4709-amir-sh_gh در ساعت 10-15-2013, 12:18 AM

نظر

• بك تست با مديريت سرمايه

در اين بك تست بازاي هر 100 دلار 0.01 لات اضافه شده.
          فایل های پیوست شده

نظر

• نوشته اصلی توسط amir.sh_gh نمایش پست ها
            سلام اقای مهجور بک تست شما رو دیدم ممنون از اینکه زحمت کشیدید و برای بهینه کردن سیستم وقت می گذارید . ولی جناب مهجور عزیز بک تست شما با باکس های طلا جور در نمیاد من اعداد بک تست رو دقیقا با همان روز مقایسه کردم و اگر هم tp داده بود مقداره ان کمتر از بک تست بود
            به عنوان نمونه
            اعداد بک تست @ مقدار باکس طلا @ تاریخ
            338 @187@ 4.1.2013
            1392 @ 684 @ 15.4.2013
            890 @130 @ 19.4.2013
            ..
            ..
            ...
            ....
            .....
            اقای مهجور اندازه باکس که ثابته ولی اعداد بک تست خیلی بیشتر از واقعیت هست .
            نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم که خدا کنه اینجوری باشه . ببخشید من هر چی سعی کردم که جدول ارسالی درست باشه و جدا از هم نشد . ولی اگر یه مقایسه کوچیک انجام بدید اعداد خیلی با هم متفاوت هستند
            ارادت خدمت شما و همه دوستان
            امیر جان اندازه باکس توی هر پریود زمانی که یک اندازه نیست فکر کنم بخاطر این باشه

ولی

نظر

• وحید جان میدونم که اندازه باکس متغیره ولی شما اندازه باکس واقعی طلارو با بک تست مقابسه کن بعد متوجه تفاوت فاحش اعداد میشی که این با ترید جور در نمیاد .
              وحید جان من 3 سال چارته طلارو به صورته دستی محاسبه کردم و تفاضل پوزیشنها و مقداره pip ماهیانه رو حساب کردم اون اعدادی نیست که انتظار داریم و خیلی خیلی فرق میکنه با اون چیزی که ما تو بک تست میبینیم .

اگر دوستان و اقای فیاض عزیز مایل باشن من اعلام کنم .
              ویرایش توسط amir.sh_gh : https://www.traderha.com/member/4709-amir-sh_gh در ساعت 10-15-2013, 12:45 AM

نظر

• اكسپرت سيستم سودال

اينهم اكسپرت سيستم ميتونيد توي زمانهاي ديگري تست كنيد چون سيستم من هيستوريش كامل نيست

فقط خواهشا اگر موردي يا اشكالي توي كار بود اعلام كنيد ممنون ميشم
                فایل های پیوست شده
                ویرایش توسط Hosein Mahjour : https://www.traderha.com/member/2928-hosein-mahjour در ساعت 10-15-2013, 12:46 AM

نظر

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
                  اينهم اكسپرت سيستم ميتونيد توي زمانهاي ديگري تست كنيد چون سيستم من هيستوريش كامل نيست
                  ​حسین جان دستت درد نکنه واقعا زحمت میکشی ممنون که وقت میزاری انشا الله همه پر سود و تی پی باشی

ولی

نظر

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
                    در اين بك تست بازاي هر 100 دلار 0.01 لات اضافه شده.
                    با تشکر از شما دوست عزیز که خالصانه زحماتتون رو دراختیار این تاپیک قرار میدین. انشاله خدا بهتون برکت و روزی افزون بده .... وبه امید روزی که همه با هم از این استراتژی بتونیم به سود بشینیم.... اما بک سوال ؟ شما در این اکسپرت به ازای هر 100 منفی ایا مقدار لاتتون هم کم میشه یا خیر ؟ اخه در این تست شما استراتژی خوب جواب نداده یعنی یک مدت سود داده و بعد پس گرفته .

نظر

• آره كم ميشه

نظر

• نوشته اصلی توسط amir.sh_gh نمایش پست ها
                        وحید جان میدونم که اندازه باکس متغیره ولی شما اندازه باکس واقعی طلارو با بک تست مقابسه کن بعد متوجه تفاوت فاحش اعداد میشی که این با ترید جور در نمیاد .
                        وحید جان من 3 سال چارته طلارو به صورته دستی محاسبه کردم و تفاضل پوزیشنها و مقداره pip ماهیانه رو حساب کردم اون اعدادی نیست که انتظار داریم و خیلی خیلی فرق میکنه با اون چیزی که ما تو بک تست میبینیم .

اگر دوستان و اقای فیاض عزیز مایل باشن من اعلام کنم .
                        اگه ممکنه شما هم یه تست بگیر که مسلط هستی .
                        امیر جان به نظر شما علتش چی میتونه باشه
                        افزایش لاتج و استاپ خوردن ؟
                        ویا رسیک به ریوارد که 1 هست یا چیز دیگه ای باید باشه ؟

ولی

نظر

• نه وحید جان من بلد نیستم بک تست بگیرم ولی از سال 2010 تعداد پوزیشن های + و - رو با مقدار pip که اون ماه داده حساب کردم . میگم اگر اقای فیاض اجازه بدن اعلام میکنم . به این خاطر نمیگم که خیلی تفاوت هست

نظر

• براي تاريخ 2013.1.4 چارت را ديدم اندازه باكس 192 پيپ بوده و با15 پيپ فاصله اوردرگذاشته.

نظر

• اره دقیقا همینه { 192 +}حسین جان ولی در بک تست {+405.60 } اومده و تقریبا میشه گفت تمامه اعداد فرق میکنن و نتیجه بک تست رو عوض میکنه و باعث اشتباه میشه .
                              ویرایش توسط amir.sh_gh : https://www.traderha.com/member/4709-amir-sh_gh در ساعت 10-15-2013, 01:47 AM

نظر

• بکتست سال 2006 با اسپرد 4و دقت90%

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...1787889691.zip
                                ویرایش توسط mohammad1234 : https://www.traderha.com/member/2856-mohammad1234 در ساعت 10-15-2013, 02:33 AM

نظر

پردازش ...
                                X