اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط aliloo نمایش پست ها
    بله سعید جان . ولی با قوانین سودال جور نمیشه . تعریف استاپ و تی پی این اندیکاتور با سیستم سودال نیست و بصورت درصد هست .

سیستم اصلی همون اندیکاتور و تمپلتی بود که ارائه کردم . این برای زیبایی هست و تست . و دقیق نیست .

طبق سیستم خودمون 545 تا رو امروز خوردیم . اما طبق سیستم جدید ( که توصیه نمی شود ) فقط 427 می خوریم و این درست نیست.

پس طبق چارت و سیستم اصلی سودال مثل شکل زیر جلو می رویم.

خوبه.یه لینکی بده ما هم پوزشو بدیم!!!!!
    اندیکاتور جمعو جوریه
    ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

• اقا قرار بود اینجا اصلا حرف اندیکاتور نزنیم . اینجا رو من تبدیل کردم به محل تبادل اندیکاتور
      ---------------------------------------------------

در این سیستم به جای قرار دادن 10 ( 100 ) از نسبت داخل باکس استفاده می شود . من روی 15 صدم ست کردم. دوستان بهترین ست اپ را چک کنند شاید یک دهم بهترین باشه.

اگر از این اندیکاتور بیشتر سر در اوردند در اختیار جامعه سودال هم قرار دهند

تارگت هم بصورت درصدی از باکس هست .

تنظیمات برای بروکرهای التاری - پی سی ام - اف ایکس هست

برای سایر بروکرها تنظیمات را چک کنید .

:: هدف از ارئه اندیکاتور فقط جهت راحتی کار و راحتی تست سیستم هست ::

نمایی از تمپلت ::

تمپلت به همراه اندیکاتور لندن بریک اوت

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-18-2013, 12:48 PM
      زندگی آفرینش هست ، نه کشف و جستجو

نظر

• آقا حل شد .

طبق سیستم سودال بهینه کردم

تنظیمات را به این شکل قرار می دهیم تا تارگت ما طبق قوانین سودال به اندازه باکس شود

اینتری فاکتور : 0.1

تی پی فاکتور : 1.1

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-18-2013, 01:01 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط babak77t نمایش پست ها
          حسین جان انتی مارتینگل مدام در جهت و خلاف جهت حجم رو 2 برابر میکنن مثلا 1لات بعد 2 لات بعد 4 بعد 8 ولی ولی من عزض کردم ما همیشه 0.5 درصد به ازای هر 100 دلار پوزشین داریم که اگر پوزیشن اولمون خراب شد مجموعش صفر بشه تا یر به یر بدون ضرر بسته شه.
          البته الزامه 2 برابر نميشه هر كس بروش خودش ممكنه كار كنه ممكنه حجم را كمتر رشد بدهند و نقطه ورود سفارشهاي بعدي را دورتر ببرند و همينطور هدف . اما دركل نسبت به حجم در گير شده بازدهي كمي داره.

نظر

• نوشته اصلی توسط aliloo نمایش پست ها
            آقا حل شد .

طبق سیستم سودال بهینه کردم

تنظیمات را به این شکل قرار می دهیم تا تارگت ما طبق قوانین سودال به اندازه باکس شود

جناب علی لو در صورت امکان یک تمپلت قرار دهید به همرا اندیکاتور مربوطه سپاس

نظر

• نوشته اصلی توسط pip hunter نمایش پست ها
              جناب علی لو در صورت امکان یک تمپلت قرار دهید به همرا اندیکاتور مربوطه سپاس
              دوست عزیز در پست 694 قرار دادم . فقط این دو مورد را تغییر می دهیم

اینتری فکتور همان فضای خالی هست که ما قبلا 10 ( 100 برای بروکرهای 5 رقمی) قرار می دادیم .

در این اندیکاتور بصورت درصد هست . 0.1 یعنی یک دهم داخل باکس را خالی می گذارد . می توانید 0.15 هم انتخاب نمایید که در این صورت پانزده صدم ( اینتری فکتور) را باید با 1 ( فضای داخل باکس ) جمع کنید که حاصل 1.15 خواهد شد و تی پی به اندازه داخل باکس می شود .

تی پی فاکتور : اینتری فکتور + 1

دوستان لطفا تست نمایید که اینتری فکتور 0.1 به کار ما می اید یا 0.15 . در هر دو صورت این رقم با 1 جمع شده و تی پی فکتور ما را شامل می شود

از سایر گزینه ها و اپشن های اندیکاتور اگر اطلاعی یافتند با ما در جریان بگذارند

مرسی

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-18-2013, 01:31 PM

نظر

• سلام
                میشه اندیکاتوری که استفاده کردید باتنظیماتش برای بروکری که باایران نیم ساعت اختلاف داره بزارید؟
                اندیکاتور تو چارت آقای aliloo
                باسپاس

نظر

• نوشته اصلی توسط elyas361 نمایش پست ها
                  سلام
                  میشه اندیکاتوری که استفاده کردید باتنظیماتش برای بروکری که باایران نیم ساعت اختلاف داره بزارید؟
                  اندیکاتور تو چارت آقای aliloo
                  باسپاس
                  بروکر التاری الان نیم ساعت از ایران عقب تر هست و تنظیماتی که در تمپلت و اندیکاتور هست برای التاری جواب می دهد .

تنظیمات تمپلت برای بروکرهای التاری - اف ایکس و پی سی ام که نیم ساعت از نظر زمانی عقب تر هستند جواب می دهد و نیاز به تغییر ندارد

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-18-2013, 02:07 PM

نظر

• دوستان عزیز من مطمئنم که یه سری هنوز تپا شون نخرده.ولی. یه سری خورده.اینم بخاطر همون پیپ.های اضافه است که در نظر گرفتیم

نظر

• میخ.استم ببینم برای بای استاپ برای اندیکاتور جدید اسپرد اضافه شود؟

نظر

• نوشته اصلی توسط elyas361 نمایش پست ها
                        میخ.استم ببینم برای بای استاپ برای اندیکاتور جدید اسپرد اضافه شود؟
                        قوانین ثابت هست و طبق قوانین سودال عمل می کنیم.

در این اندیکاتور فضای خالی بصورت درصدی از باکس هست و اسپرد لحاظ نشده . اما در سیستم سودال لحاظ می کنیم .

این اندیکاتور جهت تست دستی هست . ما با این اندیکاتور کار نمی کنیم.

فقط با سیستم جلو می رویم .

--------------------------------------------------------------------------------
                        روش کار قبلا توسط جناب فیاض تشریح شده بطور کامل . به پست های اولیه تاپیک مراجعه نمایید .

دو خط عمودی از ساعات شروع و پایان باکس می کشیم . های و لو را با دو خط افقی مشخص می کنیم . محدوده باکس میزان تارگت ما هست .

و بقیه قوانین سودال

بدون نیاز به اندیکاتور

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-18-2013, 02:33 PM

نظر

• درود بر سودالی های عزیز
                          طبق درخواست بعضی از دوستان چند مطلبی رو جهت استفاده سودالی های عزیز اینجا مطرح میکنم.
                          از اون زمان که جناب فیاض سودال رو در تایم هفتگی و 4ساعته مطرح کردن،پیگیر مطالب ایشان بودم،زحمت بسیار زیادی کشیدن و بجهت بهینه کردن این سیستم قدم به قدم گامهایی برداشته شد
                          دوستان این سیستم یکی از بهترین (تحلیل نداریم)و سودده ترین (اندیکاتور نداریم)سیستمهایی هست که بر اساس شکست سطوح کارمیکنه، در واقع هرجایی قیمت حرکت میکنه ما بسمتش حرکت میکنیم(جلوتر از هر اندیکاتوری)در همون تاپیک سودال پانزده دقیقه(تاپیک قبلی)نقاط ورود و خروج همگی درج و ثبت شده و من بعد از دو ماه دمو با یه حساب ریل بالای 50درصد تو 10 روز کاری سود گرفتم ،بعد اومدیم تو این سیستم یکساعته
                          نکته اصلی اینجاست که دوستان باید صبر داشته باشین وبه سیستم اطمینان کنین،علیرغم ساده بودن سیستم نکات بسیار ریزی داره که در طول کار کردن حداقل چند ماه دمو بهش میرسین
                          تو گذشته بازار بیاین تست کنین و بدترین حالتهایی که ممکن بود اتفاق بیافته رو بررسی(بجهت کمترین ضرر) و بهترین حالتهایی ایجاد شده رو (بجهت گرفتن سود بیشتر) بررسی کنین
                          تغییرات ریزی من در جهت بهینه شدن این سیستم انجام دادم که جهت بررسی و بهتر شدن این سیستم با دوستان عزیز مطرح میکنم
                          بعد از اینکه بای استاپ و سل استاپ روی چارت ست شد،با فعال شدن یکی از اردرها،اگه اردر به سود نشست که خوش به حالتون ولی اگه استاپ خورد(نوش جونتون) اردر معکوسش رو حذف نمیکنیم و با حرکت قیمت ما هم در جهتش حرکت میکنیم و حجم رو هم اصلا تغییری نمیدیم(دوبل سوبل نمیکنیم) پیشنهاد میکنم حجم رو به دو قسمت تبدیل کنین و تی پی یکی رو بزارین طیق سیستم به اندازه محدوده باکس و اردر دیگری رو ریسک فری کنید(استاپ رو بیارین نقطه ورود و تریل استاپ کنید)من خودم این کار رو نمیکنم در پایین توضیح میدم
                          همین هفته رو مثال میزنم ، دایره های نارنجی پوزیشن هایی هستن که استاپ نوش میکنن و خطهای زرد عمودی هم روزهایی هستن که تی پی میخوریم

بغیر از امروز از اول هفته 3تا تی پی داشتیم و 3تا استاپ
                          نکته مهم: در روزهایی که بازار شارپ حرکت میکنه(مثل دیروز) من پوزیشن ها رو( نصف روی عرض باکس و نصف تریل استاپ)نمیبندم،صبر میکنم تا کندل یکساعته بسته بشه دقیقا با تموم شدن زمان کندل، کل اردر ها رو میبندم.با این روش برآیند این هفته من 230پیپ سود(بجز امروز)هست.
                          آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم و از جناب فیاض بابت معرفی و زحمات بسیار زیادی که کشیدن تشکر میکنم.

نظر

• با سلام

پست های حاشیه این تاپیک منتقل شد.

http://forum.broker-fa.com/f96/%D8%A...AA%D9%87-3491/

دوستان و بالاخص دو آی دی TwiMm و parviz ta توجه داشته باشند در صورت تکرار و ادامه بحث هایی که نظم یک تاپیک را بهم بزند متاسفانه مجبور به قطع دسترسی شما عزیزان خواهیم بود.

با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط kitkat نمایش پست ها
                              درود بر سودالی های عزیز
                              طبق درخواست بعضی از دوستان چند مطلبی رو جهت استفاده سودالی های عزیز اینجا مطرح میکنم.
                              از اون زمان که جناب فیاض سودال رو در تایم هفتگی و 4ساعته مطرح کردن،پیگیر مطالب ایشان بودم،زحمت بسیار زیادی کشیدن و بجهت بهینه کردن این سیستم قدم به قدم گامهایی برداشته شد
                              دوستان این سیستم یکی از بهترین (تحلیل نداریم)و سودده ترین (اندیکاتور نداریم)سیستمهایی هست که بر اساس شکست سطوح کارمیکنه، در واقع هرجایی قیمت حرکت میکنه ما بسمتش حرکت میکنیم(جلوتر از هر اندیکاتوری)در همون تاپیک سودال پانزده دقیقه(تاپیک قبلی)نقاط ورود و خروج همگی درج و ثبت شده و من بعد از دو ماه دمو با یه حساب ریل بالای 50درصد تو 10 روز کاری سود گرفتم ،بعد اومدیم تو این سیستم یکساعته
                              نکته اصلی اینجاست که دوستان باید صبر داشته باشین وبه سیستم اطمینان کنین،علیرغم ساده بودن سیستم نکات بسیار ریزی داره که در طول کار کردن حداقل چند ماه دمو بهش میرسین
                              تو گذشته بازار بیاین تست کنین و بدترین حالتهایی که ممکن بود اتفاق بیافته رو بررسی(بجهت کمترین ضرر) و بهترین حالتهایی ایجاد شده رو (بجهت گرفتن سود بیشتر) بررسی کنین
                              تغییرات ریزی من در جهت بهینه شدن این سیستم انجام دادم که جهت بررسی و بهتر شدن این سیستم با دوستان عزیز مطرح میکنم
                              بعد از اینکه بای استاپ و سل استاپ روی چارت ست شد،با فعال شدن یکی از اردرها،اگه اردر به سود نشست که خوش به حالتون ولی اگه استاپ خورد(نوش جونتون) اردر معکوسش رو حذف نمیکنیم و با حرکت قیمت ما هم در جهتش حرکت میکنیم و حجم رو هم اصلا تغییری نمیدیم(دوبل سوبل نمیکنیم) پیشنهاد میکنم حجم رو به دو قسمت تبدیل کنین و تی پی یکی رو بزارین طیق سیستم به اندازه محدوده باکس و اردر دیگری رو ریسک فری کنید(استاپ رو بیارین نقطه ورود و تریل استاپ کنید)من خودم این کار رو نمیکنم در پایین توضیح میدم
                              همین هفته رو مثال میزنم ، دایره های نارنجی پوزیشن هایی هستن که استاپ نوش میکنن و خطهای زرد عمودی هم روزهایی هستن که تی پی میخوریم

نکته مهم: در روزهایی که بازار شارپ حرکت میکنه(مثل دیروز) من پوزیشن ها رو( نصف روی عرض باکس و نصف تریل استاپ)نمیبندم،صبر میکنم تا کندل یکساعته بسته بشه دقیقا با تموم شدن زمان کندل، کل اردر ها رو میبندم.با این روش برآیند این هفته من 230پیپ سود(بجز امروز)هست.
                              آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم و از جناب فیاض بابت معرفی و زحمات بسیار زیادی که کشیدن تشکر میکنم.
                              با تشکر از شما
                              ایده جالبیست انشالله در ماه جدید با همت شما عزیزان این موارد لحاظ شده و سیستم رو با انرژی بیشتر و با تجربه بهتر دوباره مرور میکنیم تمام پیشنهادات دوستان فهرست شده و در انتهای ماه ( آخر هفته بعد ) به سیستم افزوده خواهد شد مطمئنا سیستم بسیار قدرتمند و سوددهی رو در ماه جدید شاهد خواهیم بود .
                              به امید موفقیت تمام تریدر های ایران زمین
                              فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• نوشته اصلی توسط kitkat نمایش پست ها
                                درود بر سودالی های عزیز
                                سلام
                                کیت کت عزیز ممنون عجب پیشنهادی دادی برادر

ولی این سیستم فکر کنم یه کم جای کار داره مثل موقعی که بازار رنج باشه و قیمت به صورته شارپ حرکت نکنه و فقط در محدوده خودش بچرخه اینجوری به جای 1 استاپ 2 تا استاپ میخوریم و اگر بد شانسی بیاریم قیمت در اون هفته در حالت رنج باشه اون وقته که ضررامون بیشتر میشه
                                اگر بتونیم این حالتو رفع کنیم خیلی عالی میشه

نظر

پردازش ...
                                X