اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط hessamfx نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان من چند تل سوال داشتم ممنون میشم یکی از عزیزان یا جناب فیاض پاسخ بدن.
    با تشکر از تمتمی زحماتتون.

در حال حاضر مقدار offset رو چقدر در نظر گرفتیم؟؟(5-10-15 پیپ؟؟)
    برای استاپ و تیک پروفیت مقدار offset رو در نظر میگیریم یا فقط مقدار باکس اصلی ملاک هست؟؟

اینم شکل باکس امروز بنده.
    [IMG][/IMG]
    با سلام
    بنده اون قسمت offset رو اصلا در نظر نمیگیرم و روی صفر تنظیمه فقط در بای استاپ به اندازه اسپرد فاصله رو در نظر میگیرم و در سل استاپ هم هیچی در نظر نمیگیرم .
    حد سود و ضرر هم ارتفاع باکسه خلاص !
    فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• سلام

لطفا اقای فیاض یک عکس از پوزیشن امروز بزارید طوری که اعداد را بشه خواند .

ممنون

نظر

• سلام

ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط ocean نمایش پست ها
          سلام

ممنون
          فعال شدن پزیشن سل در قیمت : 1333.87
          استاپ : 1343.13
          تی پی : 1325.00
          فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• دوستان عزیزم.های قیمت امروزتون چند بود؟

نظر

• های امروز 1342.97 + اسپرد

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                امروز هم اکسپرت عمل نکرد هیشکی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
                محسن حجان همون اعدادو رو 7بزار.
                کندل هفتم بسته بشه اوردرو میزازه.
                امروز مال من فعال شد

send from my phone
                ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

• سلام تبریک به سودال و سودالیان

نظر

• اكسپرت با تغيير مديريت سرمايه

سلام دوستان
                    جناب فياض مديريت سرمايه را همانطور كه خواسته بوديد تغيير دادم .سه پارامتر اضافه شده .

balanceOFFSET و lotStep و balanceStep

مثال : در نظر داريم كه تا بالانس 300 دلار همان Lot اوليه كه تعريف كرديم استفاده بشه و بعد از آن براي هر 150 دلار كه به بالانس اضافه ميشه 0.01 به لاتيج قبلي اضافه بشه ( و البته در بالانسهاي بالاتر هم براي هر 150 دلار كه كم ميشه 0.01 كم بشه):پارامترها را بصورت زير قرار ميديم:

balanceOFFSET=300
                    lotStep=0.01
                    balanceStep=150

موفق باشيد
                    فایل های پیوست شده
                    ویرایش توسط Hosein Mahjour : https://www.traderha.com/member/2928-hosein-mahjour در ساعت 10-31-2013, 07:38 PM

نظر

فعال شدن پزیشن سل در قیمت : 1333.87
                      استاپ : 1343.13
                      تی پی : 1325.00
                      به به تی پی خوشکله هم که لمس شده من الان دیدم !

نظر

• یه تشکر ویژه هم از جناب مهجور بکنم که حسابی به زحمت افتادن و اکسپرت رو تکمیل کردند .

نتیجه سودال تا اینجا :

نظر

• با سلام
                          اردر های امروز :

ضمنا جناب مهجور عزیز اکسپرت رو فعال کردم ولی مثل دیروز عمل نکرد و مجبور شدم دستی اردر ها رو ست کنم . اگه امکان داره دلیلش رو بفرمایید ممنون میشم

نظر

با سلام
                            اردر های امروز :

ضمنا جناب مهجور عزیز اکسپرت رو فعال کردم ولی مثل دیروز عمل نکرد و مجبور شدم دستی اردر ها رو ست کنم . اگه امکان داره دلیلش رو بفرمایید ممنون میشم
                            با سلام و صبح بخیر خدمت جنابعالی می.خواستم بگم جناب فیاض در استاپ سفارش سل یک اشتباهه تایپی بنظر صورت گرفته ... ( گفتم بگم یه وقتی. با فعال شدنش به مشکلی بر نخورین اگه حساب ریل هستش).... با احترام

نظر

• ایشالا میریم واسه دوشنبه

نظر

با سلام
                                اردر های امروز :

سلام .جناب فياض من ديشب فعالش كردم و بموقع سفارش گذاشته شده بود . شايد بروكر شما ريكوت داده موقع ارسال سفارش . من با PCM كار كردم كه ريكوت نداره.شما لطفا قسمت experts و jurnal را ببينيد پيام يا ارور كدي نداده؟

نظر

پردازش ...
                                X