اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام امروزپوزیشن سل استاپ خورد؟درسته

نظر

• نوشته اصلی توسط mamalirani نمایش پست ها
      سلام امروزپوزیشن سل استاپ خورد؟درسته
      baaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllleeeeeeeeeeeeee

نظر

• سلام بر اساس روش من امروز یه استاپ داشتیم 38و یه تی داشتیم 50 تا،خالص 12 تا مثبت
        جمعا این هفته 235 پیپ مثبت
        شب خوش

نظر

• خب خدا رو شکر که این هفته واقعا هفته پر باری بود و سودالیان عزیز که هفته پیش رو ضرر دادن توی این هفته تونستن جبران کنند .
          حساب بنده ( ریل ) در این هفته رشد 60 درصدی داشته که تمام ضرر های دو هفته قبل جبران شد ! و این رو مدیون روش سودال هستم مطمئنم هیچ روشی نمیتونست حساب رو به این سرعت برگردونه سرجاش و اگه هفته آینده هم چند تا تی پی بخوریم حساب کاملا جلو میفته و انشالله شاهد افزایش تصاعدی حساب خواهیم بود .

*یکبار دیگه یادآور شوم که سیگنالها رو روی حساب ریلتون نگیرین و بزارین یکی دو ماه بگذره بعد که کاملا براتون جا افتاد در ریل استفاده کنین *

حساب دموی محمد عزیز هم که زحمت کشیده و روی وی پی اس گذاشته بعد از 10 رو ز رشد 14 درصدی داشته که انشالله در این دو هفته پیش رو هم مثبت بشه

به امید موفقیت همه تریدر های ایران زمین

ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 11-02-2013, 08:37 AM
          فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با سلام
            من تازه اين تاپيك رو ديدم و دارم ميخونم
            لطفا لينك انديكاتور b o رو براي من بگذاريد تا دانلودش كنم ،
            ممنون
            If you FAIL to PLAN , you PLAN to FAIL

نظر

• جناب فياض لطفن اگر انلاين هستيد به من جواب بدين

نظر

• نوشته اصلی توسط Saraark نمایش پست ها
                با سلام
                من تازه اين تاپيك رو ديدم و دارم ميخونم
                لطفا لينك انديكاتور b o رو براي من بگذاريد تا دانلودش كنم ،
                ممنون

نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها

شما باید عادت کنید که حتی اگر جایی رفتین که این اندیکاتور هم نبود بتونین با دو تا ترید لاین ساده هم محدوده ساعت 6 بروکر یا 7.30 تهران رو در بیارید و بعد از اون با خروج قیمت پزیشن هاتون فعال بشه اون اندیکاتور فقط جنبه نمایشی داره و کارتون رو راحت میکنه و الا کار خاصی نمیکنه

اینم یه نمونه بدون اندیکاتور :

البته اندیکاتور رو تو صفحه اول میتونین پیدا کنید...
                پست 7
                اکسپرت رو هم که جناب مهجور عزیز زحمتش رو کشیدن، تو پست های ایشون سرچ کنید.
                ویرایش توسط amir.sfx : https://www.traderha.com/member/10233-amir-sfx در ساعت 11-03-2013, 04:31 PM

نظر

جناب فياض لطفن اگر انلاين هستيد به من جواب بدين
                  با سلام به شما دوست عزیز !

اینم اندیکاتور "بی او " دوست من ولی کاش عادت میکردین بدون اندیکاتور پزیشن هاتونو ست میکردین
                  فایل های پیوست شده
                  فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• سلام آقاي فياض
                    من اكسپرت را روي متا الپري انداختم اما اكسپرت رو نشون نميده و ضمنا بك تست هم نميده.
                    چرا؟؟؟؟

نظر

• سلام آقاي فياض
                      من اكسپرت را روي متا الپري انداختم اما اكسپرت رو نشون نميده و ضمنا بك تست هم نميده.
                      چرا؟؟؟؟

نظر

سلام آقاي فياض
                        چرا؟؟؟؟
                        سلام دوست من !
                        والا روی متای من هم جواب نمیده نمیدونم چرا . فکر کنم جناب مهجور بتونن پاسخ بدن

نظر

• پزیشن های امروز 92/08/13

ضمنا دوستان توجه کنن بروکر ساعتشو دوباره تغییر داده ساعت شروع شده 01:00 ( هاتی ها و پی سی امی ها )

قابل توجه جناب مهجور ! اکسپرت قدیمیتون روی چارت من پزیشن میگیره ولی این جدیدی متاسفانه پزیشن نمیزاره علتشو میدونین چیه ؟
                          ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 11-04-2013, 09:40 AM

نظر

• سلام

اکسپرتی که دوستان دارند اگر میشه اندیکاتورش را قرار بدید چون من دستی وارد پوزشن میشم.

اقا محسن عزیز لطفا اگر میشه تصویری که قرار دادید تیتر اعداد را هم نشون بدید

ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط ocean نمایش پست ها
                              سلام

اکسپرتی که دوستان دارند اگر میشه اندیکاتورش را قرار بدید چون من دستی وارد پوزشن میشم.

اقا محسن عزیز لطفا اگر میشه تصویری که قرار دادید تیتر اعداد را هم نشون بدید

ممنون
                              با سلام دوست من !

هر چند که میشه با دو تا ترید لاین هم محدوده رو مشخص کرد ولی چشم اینم اندیکاتور :

ضمنا عکس هم ویرایش شد .

فایل های پیوست شده

نظر

• با سلام خدمت دوستان عزیزم پوزیشن سل بنده فعال شد .ببینیم به امید خدا چی. می.شه

نظر

پردازش ...
                                X