اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام
    واسه من که دیروز tp زد و بای امروز هم فعال شده

نظر

• اگه آقای مهجور لطف کنن و واسه اکسپرت magic number بذارن خیلی خوب میشه که با تریدهای دستی تداخل نکنه

نظر

• سلام
        اساتيد اهل فن لطفا جواب بدن.
        بغير از CAD ، چه ارز و چه اخباري بصورت مستقيم روي طلا تاثير قابل توجه دارد؟.
        چون يه نيم نگاهي هم به اخبار داشته باشيم شايد بد نباشه. لااقل وقت Release شدن ديتاهاي اخبار حواسمون به پوزيشنهامون باشه و اگر احيانا در سود هستيم و اخبار به ضرر طلا باشه بتونيم همونقدر سود را بگيريم و از بازار خارج بشيم.
        منتظر جواب اساتيد هستم.با تشكر از شما و مخصوصا جناب فياض بزرگوار
        If you FAIL to PLAN , you PLAN to FAIL

نظر

• نوشته اصلی توسط mohammad1234 نمایش پست ها
          سلام
          واسه من که دیروز tp زد و بای امروز هم فعال شده
          sl خورد

نظر

• نوشته اصلی توسط mohammad1234 نمایش پست ها
            sl خورد
            سلام دوست عزيز
            فكر ميكنم اگر offset را بجاي ١٠ عدد ١٥ بزاري بهتر باشه. البته اين نظر منه. من هنوز نه باي گرفتم نه سل. امروز هيچ پوزيشني تا الان باز نشده براي من.
            اميدوارم موفق باشي
            If you FAIL to PLAN , you PLAN to FAIL

نظر

• با سلام خدمت شما جناب فیاض

بله استاپ رو زد و برگشت ! اما من در مسیر برگشت بد از عبور مجدد قیمت از سطح ۱۳۱۳.۵۰ اقدام به گرفتن یک معامله سل دیگه کردم ((( البته با توجه و درنظر گرفتن این موضوع که از لحاظ تایمی بنظرام با توجّه به باز بودن هردو بازار لندن و نیویورک میشد انتظار یک حرکت قابل توجّه دیگه رو داشت و اینکه دلار هم در همین بازه زمانی. یک اخبار فندامنتال با درجهٔ اهمیت بالا داشت البته فارغ از هر عددی که اعلام میشد ! فقط بخاطر وجود خود خبر ))) و شکر خدا تی. پی. رو زد و ضرر قبلی. رو جبران کرد .... می.خواستم بدونم این معامله سل دوم من هم میتون جزو همین استراتژی سودال در نظر گرفته بشه یا نه این کار خارج از چارچوب این استراتژی (سودال) محسوب میشه ... ؟؟؟؟ با تشکر[/QUOTE]

سلام محمد رضا جان
              تمام ایده ها و نظرات برا اینه که بتونیم R / R به یه حده مطلوب و منطقی برسونیم . نظره شما هم جالب بود ولی یه سوال ؟ اگر قیمت دوباره به سمت بالا میرفت اونوقت شما به جای 1 استاپ 2 تا استاپ داشتی یعنی R / R از حالت 1 به 1 . به 2 برابر افزایش پیدا میکرد که با مدیریت سرمایه به هیچ عنوان جور در نمیاد . شما برا این راه حلی داری یرادر ؟
              منظورم راه حلی به غیر از هر گونه تحلیل و اخبار باشه
              ویرایش توسط amir.sh_gh : https://www.traderha.com/member/4709-amir-sh_gh در ساعت 11-07-2013, 09:55 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط amir.sh_gh نمایش پست ها

با سلام خدمت شما جناب فیاض

بله استاپ رو زد و برگشت ! اما من در مسیر برگشت بد از عبور مجدد قیمت از سطح ۱۳۱۳.۵۰ اقدام به گرفتن یک معامله سل دیگه کردم ((( البته با توجه و درنظر گرفتن این موضوع که از لحاظ تایمی بنظرام با توجّه به باز بودن هردو بازار لندن و نیویورک میشد انتظار یک حرکت قابل توجّه دیگه رو داشت و اینکه دلار هم در همین بازه زمانی. یک اخبار فندامنتال با درجهٔ اهمیت بالا داشت البته فارغ از هر عددی که اعلام میشد ! فقط بخاطر وجود خود خبر ))) و شکر خدا تی. پی. رو زد و ضرر قبلی. رو جبران کرد .... می.خواستم بدونم این معامله سل دوم من هم میتون جزو همین استراتژی سودال در نظر گرفته بشه یا نه این کار خارج از چارچوب این استراتژی (سودال) محسوب میشه ... ؟؟؟؟ با تشکر

سلام محمد رضا جان
                تمام ایده ها و نظرات برا اینه که بتونیم r / r به یه حده مطلوب و منطقی برسونیم . نظره شما هم جالب بود ولی یه سوال ؟ اگر قیمت دوباره به سمت بالا میرفت اونوقت شما به جای 1 استاپ 2 تا استاپ داشتی یعنی r / r از حالت 1 به 1 . به 2 برابر افزایش پیدا میکرد که با مدیریت سرمایه به هیچ عنوان جور در نمیاد . شما برا این راه حلی داری یرادر ؟
                منظورم راه حلی به غیر از هر گونه تحلیل و اخبار باشه
                [/quote]

با سلام خدمت شما دوست عزیز

من همونطور که در پستی که زده بودم گفتم که من اصلا کاری به عددی که قرار بود اعلام بشه نداشتم و هیچ تحلیلی هم بابت خبر نکرده بودم (در پستهای قبلی. هم به این موضوع اشاره کردم من تحلیل نمیکنم و تحلیل کردن برای ترید کردن رو قبول ندارم ) فقط وجود خود خبر که جزو اخبار فاندامنتال با درجه اهمیت بالا بود ( چون این دست از اخبار میتونن باعث حرکت.های قوی در بازار بشن ) در نظر گرفتم و از طرفی. همینطور که گفت بودم از الگوهای کندل استیک هم به عنوان یک ..... هم برای ورود هم خروج از بازار استفاده می.کنم که در این مورد به خصوص اگر به چارت مراجعه کنید می.بینید که کندلی که از سطح ۱۳۱۳.۵۰ عبور کرد وقتی. کلوز شد ( چون من تا قبل از کلوز کندل اقدام به معامله نمیکنم ) یک کندل نزولی قوی بدون کمترین سایه پائینی بود که این خودش نشون از قدرت گرفتن فروشنده.ها در بازار است ( طبقه قوانین الگوها کندل استیک) و کمی. قبل تر هم در زمان برخورد قیمت در آخرین رالی صعودی که داشت در برخورد به سطح ۱۳۱۸.۵۰ یک الگوی شوتیگ استار کاملا زیبا تشکیل شده بود و بد از آن قیمت شروع به ریزش کرده بود که در مجموع همهٔ این مورد رو اگر کنار هم بذاریم میتونیم به این نتیجه برسیم که این سل یکی. از مطمئن.ترین سیگنالهای صادر شده در بازار است چون همینطور که شما از من بهتر میدونید در فارکس ۱۰۰% وجود نداره !!! درباره اخبار.های فاندامنتال هم باید اینو بگم که من فقط اخبارهأی که از درجه اهمیت بالا (کلاس آ) هستن رو درنظر میگیرم آن هم با دیدی کاملا تکنیکال !!! یعنی. اینکه اعتقاد دارم یک قیمت وقتی. در یک سطحی قرار دارد این عدد حاصل برآیند تمامی. عوامل فاندامنتال و تکنیکی. و هر عامل دیگه که می.تونه رو قیمت تاثیر بزار بوده که الان قیمت رو این عدد قرار گرفته و دیگه نیازی نیست که ما بخوای خبر رو تحلیل بکنم... بلکه این دست از اخبار رو زیر نظر دارم به عنوان یک مومنتومی بر روندی که بر بازار حکم است تلقی. می.کنم و اصلا کاری به عددی که می.خواد اعلام بشه ندارم !!! یک شاهد زنده برای این حرفم دارم و اون این هستش که همگی. بارها اینرو دیدیم که اخباری اعلام میشود مثلاً در تضیعف دلار اما در عمل دلار قوی میشد یا برعکس... ( البته این بحث خیلی. گسترده است و حتی میشه یه تاپیک روبه این بحث اختصاص داد و مخالفین و موافقین خودشم رو هم داره - تکنیکال کار.ها و فاندامنتال کارها - و هر کدوم هم نظر اون یکی.رو رو هم رّد میکنن :d! ) .... اما یک اسنثنا هم وجود داره و اون اخبار مربوط به نرخ بهر و بیانیه.های بانک.ها و سخنرانی. روسائ بانکها هستش ! مثل امروز که من در روز هایی که این اخبار بانکی. هستش بر اساس تجربه عطای بازار رو به لقاش ترجیح میدم ! و دستمو میبرم بالا و میگم من تسلیمم و در این روز.ها هرکاری انجام میدم بجز معامله کردن ! (( چون واقعا این روزا هر احتمالی. وجود داره چون این اخبار دیگه عدد و رقم نیست که از قبل از اعلام رسمی. بتونه اثر خودشو در بازار بذاره بلکه عکس.العمل بازار به یک حرف یا تصمیم است که یک انسان به بازار وارد میکنه نه اعداد و آمار )) دوست من من خودم شدیدا مخالف تحلیل کردن هستم اما بنظرام واقعا اگه بخوایم اخبار کلاس آ و مخصوصا اخبار مربوط به بانکها رو به هیچ وجه در نظر نگیریم داریم ریسک معاملات خودمون در اون روز هارو خیلی. بالا می.بریم و همینطور که میبینی. من اخبار رو تحلیل نمیکنم فقط در روزهایی که اخبار کلاس آ برای دلار و یورو وجود داره از زمان اعلام آنها به عنوان یک عاملی که سبب ایجاد یه مومنتوم قوی در حرکت روند حکم بر بازار استفاده می.کنم و در روز اخبار بانکی. از معامله کردن پرهیز می.کنم و به شخص با اضافه کردن این ۳عامل ( استفاده تکنیکالی از اخبار فندامنتالی و قوانین کندل استیکی و سفارش دستی. وارد کردن ) روز.های خوبی. رو در این مدت کم که دارم با سودال کار می.کنم تجربه کردم و در اینجا جا داره که یه بار دیگه هم از برادر خوبم آقای فیاض تشکر کنم به خاطر ارائه این استرتژی قدرتمند و جالب ....

امیدوارم تونسته باشم با مطرح کردن دیدگاهم کمکی. به دوستان کرده باشم .

نظر

• سلام.
                  دوستان نظرشون درباره ی گرفتن پوزیشن معکوس چیه؟البته در صورتی که استاپ در مینور تایم پایین قرار بگیره و حتما ترلینگ بشه مثلا امروز 60 پیپ منفی بود ولی در صورت داشتن پوز معکوس و تریل با فاصله مثلا پیپ,20 160 پیپ + داشتیم که جمع اون به 100 پیپ مثبت میرسید,ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم.
                  ویرایش توسط hessamfx : https://www.traderha.com/member/10721-hessamfx در ساعت 11-08-2013, 06:33 PM
                  .:.سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود.:.

نظر

• نوشته اصلی توسط hessamfx نمایش پست ها
                    سلام.
                    دوستان نظرشون درباره ی گرفتن پوزیشن معکوس چیه؟البته در صورتی که استاپ در مینور تایم پایین قرار بگیره و حتما ترلینگ بشه مثلا امروز 60 پیپ منفی بود ولی در صورت داشتن پوز معکوس و تریل با فاصله مثلا پیپ,20 160 پیپ + داشتیم که جمع اون به 100 پیپ مثبت میرسید,ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم.
                    موافقم دوست من .

جناب فیاض یکی دو روزه کم پیدا شدی برادر. بیا یه سری به خونه خودت بزن

نظر

• دوستایه خوبو عزیزم به سیستمتون ایمان داشته باشین همین چند نفری که توی فروم موندیم بدن سودمونو جشن میگیریم.به امید خدا

نظر

• با سلام . به تازگی با مباحث این تاپیک آشنا شدم. خوشبختانه جنابعالی به نکات ظریف و ظاهرا ساده ای اشاره نموده اید که دوستان باکمی رنجه و دقت حتما به مقصود خود خواهند رسید. از نکات جالب در این روش این است که با خود چارت و ترسیم چند خط و البته رعایت اصول مدیریت سرمایه و صد البته استاپ گذاری دقیق و ایضا ورود در زمان کاری و فعالیت بازار که بازار حرکت ملموس دارد بی نیاز از ابزارهای ناکارآمد و تحلیلها به آسانی می توان وارد بازار شد و نتیجه لازم را گرفت . البته به نظر بنده این روش در تمام تایمهای زمانی قابل بهره برداریست هر چند انتخاب تایمهای بالای یک ساعته از دقت بیشتری برخوردارند و مثمر ثمرترند. الا ای تقدیر از زحمات و پیگیریهای حضرتعالی بشخصه کمال تشکر و امتنان را دارم. مستدام باشید. بهرام
                        بهرام دانش

نظر

• با سلام به همه دوستانم که تا اینجا همراه من بودن و با نظراتشون به تکامل این سیستم کمک کردن

حقیقتش یکی دو روز کار داشتم و نتونستم بیام ضمنا دلسرد هم شده بودم ( به دلیل استقبال نکردن دوستان چون حالا تازه میخواستیم نتیجه گیری کنیم ) اما شما دوستان همت کردین و نظراتتونو گفتین و اما چند نکته که دوستان اشاره کردن :

1 -
                          استفاده از پزیشن معکوس : شاید بعضی وقتها به نفعمون باشه . اما یه سوال آیا اگر باز هم قیمت برگشت و حد ضرر دوم ما را هم تاچ کرد تکلیف چیست ؟ و از آنجا که برادر طلا بسیار وحشی بوده و امکان دارد در موقع تاچ ضرر دوم ، یهو یه گپ 200 پیپی بزند و شما را با یک ضرر سه برابری ببندد اونوقت چه میکنید ؟ ( به نسل اندر نسل سودال .... میدین )

2 -
                          استفاده از الگوهای متداول ( کلاسیک ، کندل استیک ، ...) : برای مطمئنتر شدن و باز کردن پزیشن تاثیر بسزایی دارد اما از انجا که شما فقط بر اساس سودال در ابتدای ساعات اولیه بازار اردر ها رو میزارین پس مهم نیست که چه الگویی تشکیل شده است . اما اگر میخواهید بر اساس الگوها ترید کنید بسیار خوب و عاقلانه است که از این الگوها استفاده کنید چون شاید این الگو ها در ساعات اولیه تشکیل نشده و در ساعات بعد تشکیل شود و این بر میگردد به نوع استراتژی شما .

3 -
                          حفظ سود : فرض کنید اکثر پزیشنهای شما تا حدودی در سود فرو میرود و بعد بر میگردد برای حفظ سود باید چه کنیم ؟ یکی از راه های متداول ، استفاده از تریلینگ استاپ است که در هفت اصل طلایی سودال ذکر شد . اما باید بسیار هوشمندانه و با احتیاط استفاده شود و الا خودش تبدیل به معضلی برای ضرر کردن خواهد شد که این به دست نمی آید مگر بر اثر تجربه و گرفتن آمارهای طولاتی و با حوصله ( عمرا شما ها وقت بزارین و این کار رو بکنین )

4 -
                          آیا سودال روش سود دهی هست که براش وقت بزاریم ؟ در جواب این سوال فقط یه جمله رو عرض میکنم :
                          اگر شما با تخمی ترین ، بدترین ، آشغالترین روش ممکن هم ترید کنید ولی به اون پایبند باشید شما برنده خواهید بود .

فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• باسلام خدمت دوستان

جناب فياض ضمن تشكر ار زحمات جنابعالي بنده با سيستم سودال تريد نميكنم ولي چون روي طلا و نقره تريد ميكنم علاقه مند و پيگير اين تاپيك بودم و معتقدم كه با اين روش ميشه سود كرد.پيشنهاد بنده براي بهبود سيستم به شرح ذيل است:

1-استفاده از پوزيشن هاي دو قسمتي بدين صورت كه قسمت اول را با تي پي سيستم سودال خارج شده و قسمت دوم را پس از رسيدن به تي پي اول باز گذاشته و از تريلينگ كندلي استفاده كنيم تا با استاپ خارج شويم.

2- در مورد پوزيشن هايي كه تي پي آنها بيش از 50 پيپ است پس از رسيدن تي پي به 50 پيپ .استاپ را به نقطه شروع منتقل كنيم تا در صورت برگشت قيمت متحمل ضرر نشويم

3- شخصا چون از پوزيشن معكوس بجاي استاپ استفاده ميكنم پيشنهاد بنده در صورت استفاده از اين روش اين است كه اگر پوزيشن فعال شده به سود رفت و تي پي خورد كه نوش جان دوستان ولي اگر پوزيشن در ضرر رفت آنگاه استاپ پوزيشن را برداشته و منتظر ميشيم تا اگر ضرر بيشتر شد پوزيشن معكوس فعال شود
                            حالا مثل اين است كه پوزيشن ما استاپ خورده بنابر اين ما اين دو پوزيشن را رها ميكنيم تا يك طرف حداقل تا ،atr روزانه حركت كرده و وارد سود شود آنجا مينونيم پوزيشن داخل سود را ببنديم و منتظر برگشت قيمت براي پوزيشن دوم شويم و معمولا چون طلا حركت روزانه خود را بر اساس atr نجام داده است ميشه به برگشت قيمت اميد وار بود و زماني كه سود و ضزز ذو پوزيشن يربه ير شد پوزيشن دوم را ببنديم

اميدوارم با هم فكري دو ستان اين يسستم به سيستمي پر سود ده تبديل شود.

موفق باشيد

نظر

• برای حفظ سود..به نظر میشه رو 161 درصد باکس نصف بسته شه و بقیه اس ال رو قیمته ورود باشه فکر کنم بد در نیاد؟
                              بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی

نظر

• سلام
                                آقا محسن پستت خیلی با حال بود . واقعا حال کردم . دمت گرم مرد .

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

پردازش ...
                                X