اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنال یورو

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

سلام دوست عزیز جناب Borhani100
    ممنون از توجه شما. باید عرض کنم که این موضوع کاملا تجربی محاسبه میشه.و البته برای محاسبه قطعا ابزارهائی هم وجود داره.
    اما در مورد سوال دوم اینکه فقط در مورد یورو نیست. ارز هائی مثل پوند و فرانک و دلار استرلیا هم قابل محاسبه هستند.
    اما ترجیحا سعی میکنیم که متمرکز باشیم و ارز یورو را با دقت بیشتری کار میکنیم. البته در بعضی شرایط طلا و یا پوند هم کار کنیم.
    اگر سوال دیگه ای هم بود در خدمت شما هستم دوست عزیز.

نظر

نوشته اصلی توسط ATYLA نمایش پست ها
      فقط خواستم به عرض دوستان برسانم که تارگت اصلی مورد نظر بنده همان 1.3860 می باشد.
      که البته به دلیل ملاحظاتی تارگت و تریدهارو قسمت بندی کردیم.
      در نهایت امیدوارم که نتیجه خوب و ارزشمندی برای این هفته بدست بیاریم.
      شاد باشید و سربلند
      من تکنیکال بلد نیستم
      ولی شما فکر میکنی یک عامل باعث میشه که اخرین سقف یورو در ۳۷۲۰۰ که چندین ماه گذشته زده شده بشکنه
      بعد فقط تا ۳۸ خورده ای بالابیاد
      دوم خط روند بین بلندترین سقفهای یورو که خود خط روند محکمی ساخته قرار بشکنه و پولبک نکنه
      چون پولبک کنه استاپتون میخوره
      نهایتا این موجی که بالا اومده نیاز به اصلاح داره و هر حرکت صعودی موجب واگرایی میشه
      پس تمام دنیا قبل از صعود انتظار یک اصلاح ۳۸ درصدی دارن تا مطمن بخرن و دلشان محکم باشد که خرید درسقف انجام نداده اند
      نهایتا ریوارد دو برابر استاپ یک افسانه است
      من بهش میگم شانس اگه استاپ نخوره
      چون موجوداتی هستند که بخان استاپ تریدرها رو بزنند ولی پروفیت اصلا
      ویرایش توسط hdtrader : https://www.traderha.com/member/7025-hdtrader در ساعت 10-22-2013, 02:20 AM

نظر

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز Meta
        اول از همه سپاسگذارم بابت توجه شما
        اما در مورد موضوعاتی که فرمودید به نظر نمیرسه که تکنیکال ندونید و شاید این از شکسته نفسیه شما باشه.
        به هر حال در مورد موضوعات مورد بحث شما :
        موضوع اول: در مورد اینکه یک عامل باعث شکست بشه و بازار نهایتا یا احتمالا تا چه قیمتی بالا میاد من حرفی نزدم.
        فقط گفتم با احتساب شرایط موجود بازار قطعا تا تارگتی که گفته شده حرکت خواهد کرد.من فقط در مورد قطعیات بازار صحبت میکنم و نه در مورد احتمالات.چون ممکنه بازار با حساب احتمالات تا هر جائی بالا و پائین بره و این دیگه راستش تحلیل نمیشه.ممکنه بعد از دیده شدن تارگت ما تارگت صعودیه جدیدتری هم ایجاد کنه. ولی در حال حاضر با قطعیت در مورد همین مقدار میتونم صحبت کنم.امیدوارم کم اطلاعیه من رو همه دوستان به بزرگواریه خودشون ببخشند.

موضوع دوم : من با حرف شما موافقم که ممکنه بازار یک مقدار ریزش هم داشته باشه و البته عرض هم کردم که تارگت در قیمت 1.3585 داریم که دیده خواهد شد.اما با شرایط فعلی ما فقط برای صعود بازار پوزیشن میگیریم.

موضوع سوم: در مورد ریوارد دو برابر استاپ باهاتون موافق نیستم.چون این چیزیه که بارها در ماه پیش میاد و اصلا اتفاق عجیبی نیست که شما بخواهید به افسانه نسبت بدید.البته نحوه کارکرد و تحلیلتون در این زمینه اهمیت داره.

موضوع آخر در مورد شانس و موجودات دیگه: باید عرض کنم که شانس برای قمار کردنه.اینجا تحلیل و استراتژیه ترید نتیجه رو مشخص میکنه.البته من ادعائی در این زمینه ندارم ولی به هیچ عنوان هم حاضر نیستم شرایط کار و زندگیم رو به شانس مربوط کنم.به این معتقدم که اگر وارد این جنگل شدیم که موجوداتی داره باید شکار کردن رو خوب بلد باشیم.هرچند که به نظرات شما اخترام میزارم و خوشحال میشم که در این مسیر با کمک همه دوستان بتونیم نتیجه بسازیم.

شاد باشید و سربلند

نظر

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
          برای روز سه شنبه
          همچنان طبق صحبت های قبلی منتظر تارگت صعودی و اصلی در 1.3805 هستیم
          اما از قبل هم اعلام کرده بودیم که ممکنه بازار برای بدست آوردن پتانسیل موجود برای صعود در ابتدا ریزشی هم داشته باشه.
          ما در قیمت 1.3585 تارگت نزولی در بازار داریم اما بخاطر شرایط فعلی پوزیشن سل نمیگیریم.
          ترجیحا فقط در نقاط مناسب برای بای منتظر میمونیم.
          دوستانیکه امکان و تمایل ریسک بیشتر رو دارند عرض کردم که میتونن پوزیشن خودشون رو دو قسمت کنند.
          پوزیشن اول رو از 1.3670 میتونن وارد بشن و پوزیشن دوم از 1.3640
          اما برای اون دسته از دوستانیکه تمایل به ریسک کمتری دارند سیگنال رو تغییر میدم که در پست های بعدی اعلام خواهد شد
          شاد باشید و سربلند

نظر

پوزیشن با ریسک کمتر که در پست قبلی اعلام شد
            البته این امکان وجود داره که بازار ریزش نکنه و تارگت بلند رو از دست بدید
            در نهایت انتخاب با خود دوستان

بای لیمیت از : 13635
            استاپ لاس : 1.3611
            تیک پروفیت :1.3810

ادامه دارد.....

نظر

پوزیشن دوم . بخش ریسک کمتر

بای لیمیت از 1.3885
              استاپ لاس 1.3535
              تیک پروفیت 1.3805

شاد باشید و سربلند.

نظر

سلام به شما که اینقدر صادقانه تجربیات خودتون رو در اختیار دوستان قرار میدید همین که این لطف رو در حق دوستان کردید جای تشکر و سپاس داره
                اما آنچه همیشه میگن این است که اگر شما بتونید ماهیگیری رو یاد بدید خیلی بهتر از این است که ماهی رو بگیرید و به ما بدید
                میدونم برای استراتژی خودتون زحمات زیادی کشیدید اما اگر لطف کنید و استراتژی خودتون رو آموزش بدید ممنون میشیم چون در اون صورت هست که میشه در مورد پوزیشنها بحث کرد. باز هم از زحمات شما تشکر میکنم

نظر

پوزیشن دوم . بخش ریسک کمتر

بای لیمیت از 1.3885
                  استاپ لاس 1.3535
                  تیک پروفیت 1.3805

شاد باشید و سربلند.
                  سلام buylimit را اصلاح کن 1.3585

نظر

مثل اینکه داره به تارگت شما میرسه
                    بنده از ۳۷۸۰۰ شروع کردم به فروش یورو
                    الان که دارم پست میزنم امیدوارم تارگت ۳۸۱۰ شما رو نبینه
                    چون سیستم کاری من روی اندیکاتوره پس نمیتونم تارگت بدم
                    ولی به نظرم اخر کار باشه
                    تارگت دادن میشه پیش بینی که کار ما نیست
                    ارادتمند متا
                    ویرایش توسط hdtrader : https://www.traderha.com/member/7025-hdtrader در ساعت 10-22-2013, 08:10 PM

نظر

باید عرض کنم که این تارگت قطعا دیده میشه.
                      چون من از کاری که انجام میدم مطمئنم.
                      راستش متاسفم که از نتیجه نگرفتن دیگران خوشحال میشید و ابراز امیدواری میکنید که تارگت دیده نشه
                      و اشکالات و نواقص کار شما در تحلیل دیده نشه.چیزی برای گفتن در مورد این موضوع ندارم.
                      در مورد تارگت دادن هم اصولی داره که اگر شما نمیدونید شاید بهتر باشه در مورد نحوه کارتون تجدید نظر کنید.
                      من از همه دوستانی که تمایل به همکاری و کمک به تریدرهای دیگه دارن تشکر و قدردانی میکنم.

نظر

سلام دوست عزیز
                        ممنون از شما که توجه میکنید و پیشنهاد میدید
                        اما این تاپیک فقط برای سیگنال دادن هست.
                        راستش انقدر زمان دارم که بخوام درگیر آموزش بشم.
                        دارم سعی میکنم توی همین زمان کوتاه کمکی به دوستان بکنم.
                        اگر شرایط مناسبی پیش اومد حتما تاپیک آموزش هم راه اندازی خواهم کرد.
                        هر پیشنهادی داشتید خوشحال میشم بشنوم.
                        شاد باشید و سربلند

نظر

سلام دوست عزیز
                          کاملا حق باشماست.
                          راستش بعضی وقتا اشتباهات تایپی پیش میاد.
                          از همه دوستان عذر میخوام
                          ممنون از شما بابت توجه و کمکتون
                          شاد باشید و سربلند

نظر

سلام به همه دوستان خصوصا دوست عزیزatyla
                            من امروز تاپیک شما را دیدم و مطالعه کردم.بسیار از نیت خیر و مثبت شما سپاسگزاری میکنم و امیدوارم همیشه سالم و سربلند باشید.
                            پیشنهادی داشتم و اون هم اینکه با توجه به ضیغ وقتی که اشاره کردید و حتما همه دوستان متوجه میشوند که به هر حال هر شخصی یه سری معذوراتی داره که واقعا نمیرسه،میخواستم خواهش کنم که اگر واقعا نیت کمک به دوستان را دارید که صد البته با توجه به کاری که دارید انجام میدهید مشخصه که همینطوره،در حد روزی یک پست آموزشی هم که قرار بدید بسیار سپاسگزار میشوم و همینطور فکر میکنم باعث خشنودی و خرسندی دوستان هم بشه.
                            البته در هر صورت تصمیم نهایی با شما است و من فقط بعنوان کسی که طالب یادگیری سیستم قوی شما شده است این پیشنهاد را دادم که امیدوارم مورد موافقت حضرت عالی قرار بگیره.
                            ضمنا یک سئوال هم دارم:آیا سیستم مورد استفاده شما فقط روی یورو/دلار جواب میده؟سپاس از همه الطاف شما

نظر

باید عرض کنم که این تارگت قطعا دیده میشه.
                              چون من از کاری که انجام میدم مطمئنم.
                              راستش متاسفم که از نتیجه نگرفتن دیگران خوشحال میشید و ابراز امیدواری میکنید که تارگت دیده نشه
                              و اشکالات و نواقص کار شما در تحلیل دیده نشه.چیزی برای گفتن در مورد این موضوع ندارم.
                              در مورد تارگت دادن هم اصولی داره که اگر شما نمیدونید شاید بهتر باشه در مورد نحوه کارتون تجدید نظر کنید.
                              من از همه دوستانی که تمایل به همکاری و کمک به تریدرهای دیگه دارن تشکر و قدردانی میکنم.
                              طبیعی است من امیدوار به نتیجه کار خودم باشم و شما مطمن به کار خودتان
                              اگر موجب کدورت شد ببخشید
                              هر کسی سیستم کاری خود را دارد فارکس دریای استراتژی است
                              هر چند تنها چیزی که در فارکس مطمن است اینه که نمدیونیم مطمنا قیمت کجا میرود
                              فقط میگیم انشالله اینگونه شود
                              موج ۱۵ م در حال برگشت است اگر یکساعته هم انشالله همجهت شود موجب انبساط خاطر است
                              عنوان کردن سیستم کاری علاوه بر جنبه اموزشی میتواند با همفکری با سایر دوستان بهینه شود
                              من هر چی گان چارت کشیدم این ۳۸۱۰ رو پیدا نکردم

ارادتمند متا

نظر

سلام دوست عزیز جناب Davatgar
                                سپاس از شما برای توجهتون و همینطور پیشنهادی که دادید.
                                در مورد سوال اولتون باید عرض کنم که سیستم کاری من جهت آموزش اصلا تئوری نیست و برخلاف بیشتر اساتید فارکس که دوره ای طی چند جلسه موضوعات تئوری برگزار میکنن و کارآموز باید خودش همه چیز رو تمرین کنه و شاید بفهمه که اکثر اوقات هم این اتفاق نمیفته هیچ شباهتی نداره.اصلا به آموزش و مباحث تئوری در این بازار اعتقادی ندارم.
                                دوره ای که من برای آموزش میگذاریم یک دوره کاملا عملی هست که کارآموز با تمرین هر بخش در کنار خودم و درک مطلب به مرحله بعدی میره تا هم من و هم کارآموز از نتیجه و یادگیری اطمینان حاصل کنیم. البته باید عرض کنم که بنده خودم رو در حد یک استاد نمیدونم و به جایگاه استادی جسارتی نمیکنم.
                                در ضمن دوره کاملا خصوصی برگزار شده و هر کارآموزی به نسبت روحیات و شرایط درک شخصی اصولی رو فراخور شرایط یاد میگیره.
                                از این جهت آموزش این مطلب بصورت تئوری و اون هم در یک تاپیک با افراد و روحیات مختلف نتیجه خوبی رو به همراه نداره.
                                از طرفی موضوع کمبود وقت رو هم عرض کردم چون واقعا نمیدونم تا چه زمانی اصلا حضور داشته باشم که بتونم کار رو تموم کنم و کار نصفه و نیمه اصلا با روحیات و تعهد اخلاقیه بنده سازگار نیست.به همین دلیل سعی دارم در همین زمان محدود تا جائیکه امکان داشته باشه به دوستان کمکی برای کسب درآمد کرده باشم.
                                امیدوارم که خداوند هم لطف کنه تا بتونم واقعا کمکی کنم.
                                اما در مورد سوال دوم باید عرض کنم که روی ارز پوند به دلار و همینطور طلا هم فعالیت میکنم. اما اینجا سعی دارم بصورت متمرکز سیگنال یورو به دلار رو داشته باشیم.اگر شرایط مساعد بود انشالله به موضوعات دیگر هم میپردازیم
                                شاد باشید و سربلند

نظر

پردازش ...
                                X