نوشته اصلی توسط پرويز
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
بريك اوت مشتقات يورو
بستن
X
-
پوند دلار
بله تحقق يافتن بين 1.3218 در مرحله اول و 1.3273 انتها كار ان ميباشد
مجددا يكبار ديگر به برج 7 نگاهي كردم
وان عدد ها بايد ديده ميشدن
والان در حدود يك هفته است كه هشدار براي ريزش قدرتمند ميدهند براي 1.3000 و 1.2930 و در انتها 1.2897 يا همان 1.2900 قبلي
خيلي بروش اقا ميري علاقمند شدم
و با توجه به اعداد جديد كه اعلام كردند روي دلار كانادا
ايشان انگار به اسكاپ بيشتر علاقمند هستند
تا الان اناليز بروش خيام در دراز مدت از ايشان نديدم
ايا كسي هست من را در روش اقا ميري ياري كند
ممنون ميشوم
نظر
-
نوشته اصلی توسط پرويز نمایش پست هاپوند دلار بله تحقق يافتن بين 1.3218 در مرحله اول و 1.3273 انتها كار ان ميباشد مجددا يكبار ديگر به برج 7 نگاهي كردم وان عدد ها بايد ديده ميشدن والان در حدود يك هفته است كه هشدار براي ريزش قدرتمند ميدهند براي 1.3000 و 1.2930 و در انتها 1.2897 يا همان 1.2900 قبلي خيلي بروش اقا ميري علاقمند شدم و با توجه به اعداد جديد كه اعلام كردند روي دلار كانادا ايشان انگار به اسكاپ بيشتر علاقمند هستند تا الان اناليز بروش خيام در دراز مدت از ايشان نديدم ايا كسي هست من را در روش اقا ميري ياري كند ممنون ميشومویرایش توسط gold : https://www.traderha.com/member/5503-gold در ساعت 09-19-2018, 02:36 PM
نظر
-
سلام
از ديد شما همه چيز چرت وپرت ميباشد
بتان ثابت ميكردم روش ميري كه بر اساس قانون خيام بدست مي اورد چرت نيست
ميخواهيد ادرس تلگرام چند روز پيش براي يورو فقط 4 پيپ رفت بالاتر فروش هدف 1.1661
دلار كانادا هم باي داده
بعدا دوست گرامي نان در اوردن كه شما بلديد
ما كه ياد نداريم چند تا مثال انلاين بزنيد تا دوستان ومن در قبال شما نان در اوريم
ضمنا بدبخت و بيچاره خيام روزي نديد كه به اش بگويند جادو وجمبل مي گويد
و در ان عصر بوديد چقدر كمك در خور شايسته اي به خيام ميكرديد
هر وقت خواستيد ادرس تلگرام بنده خدا را بتان بفرستم
براي همين افكار است كه ايرانيان مهد تمدن ونو اوري هستن و هميشه در جا ميزنند
وبنده خدا اقا ميري -ابوناچي و گريس ودر اخر فرهاد سليمي
از دست امثال مثل شما فرار كردند و روششان نصفه كار ه گذاشتن و رفتند
نظر
-
نوشته اصلی توسط پرويز نمایش پست هاسلام
از ديد شما همه چيز چرت وپرت ميباشد
بتان ثابت ميكردم روش ميري كه بر اساس قانون خيام بدست مي اورد چرت نيست
ميخواهيد ادرس تلگرام چند روز پيش براي يورو فقط 4 پيپ رفت بالاتر فروش هدف 1.1661
دلار كانادا هم باي داده
بعدا دوست گرامي نان در اوردن كه شما بلديد
ما كه ياد نداريم چند تا مثال انلاين بزنيد تا دوستان ومن در قبال شما نان در اوريم
ضمنا بدبخت و بيچاره خيام روزي نديد كه به اش بگويند جادو وجمبل مي گويد
و در ان عصر بوديد چقدر كمك در خور شايسته اي به خيام ميكرديد
هر وقت خواستيد ادرس تلگرام بنده خدا را بتان بفرستم
براي همين افكار است كه ايرانيان مهد تمدن ونو اوري هستن و هميشه در جا ميزنند
وبنده خدا اقا ميري -ابوناچي و گريس ودر اخر فرهاد سليمي
از دست امثال مثل شما فرار كردند و روششان نصفه كار ه گذاشتن و رفتند
نظر
-
سلام دوست گرامي
من اعتقاد دارم هر حرفي چرت و پرت نيست
بايد يك منطقي پشت ان نهفته باشد
براي همين است دارد ماهي 500 تومان دارد سيگينال بمردم ميدهد از اين هفته
بيش از 50 نفر فعلا عضو شدند
در اخر از مثلث خيام دارد اناليز ميكيرد
تنها از ارزها كه من فعلا متوجه شدم كه با عدد 1.0000 مثل يورو دلار =دلار كانادا و ...
من ابهام در طريقه بدست اوردن سيگينال ارز ها در مثلث خيام ميباشد
اگر كسي ميداند بنده را ياري دهد در فهم و درك ان
ضمنا پوند دلار به شرايط بحراني خودش دارد وارد ميشود
3 عدد بايد ديده شوند 1.3215 ==1.3255===در اخر 1.3275
نقاط فروش هستند
هدفها ابتدا 1.3000===1.2930 در اخر1.2793
دلار كانادا نقطه خريد 1.2888 و 1.2800 نقاط خوبي هستند
موفق باشيد
نظر
-
سلام
فكر كنم 3 هفته پيش هدف رسيدن دلار فرانك به اطلاعتان رسانيده بودم
فروش0.9770 تا 0.9810
هدف 0.9560 و0.9522
ضمنا به عدد ارز مانند پوند دلار ويورو كه قبلا گفته شده دقت لازم را مبذول فرماييد
بدليل يك مشگل حاد در متا بنده اتفاق افتاده از فروش جا مي مانم
از دوستانيكه تخصص كامل در ارسال و دريافت پول به بوركر دارند
تقاضا ميشود بنده را در پست شخصي ياري فرماييند
ممنون
نظر
-
نوشته اصلی توسط gold نمایش پست هاچرا انس باید تا 1118بریزد؟با شکست 1213به نظرم خرید کوتاه مدت دارد
نظر
-
نوشته اصلی توسط پرويز نمایش پست هاطلا
روزانه مواظب فروش 1217 تا 1215 باشيد ضمنا
همچنان ديدن1122 تا 118 جز واجبات ان است
نظر
نظر