سلام میشه پوند ین را هم هدف پایین و بالاش را بنویسید؟
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
بريك اوت مشتقات يورو
بستن
X
-
دوستان عزیز
چون اینکار در گروه شغل دوم میباشد
و چون 10 ارز را برای خودم هر روزه انالیز میکنم و یکسری نقاطی هر روزه بدست می اورم ولی مثلا باید بجای اینکه فردا ببیند میاید چند روز دیگر می بیند
از خیلی از دوستان درخواست کردم
برنامه اکسلی برایم بنویسید که هر روز از عدد 1تا 7 را کد بندی کند
چنانچه ان عدد را انروز دید سبز رنگ شود والارم هم دهد
ولی اگر تا 75 روز گذشته هر روزه بررسی کند
بخدا وقت نمیکنم چنین اکسلی برای شما تنظیم کنم که چقدر عدد ها من تحقق میباد
بابررسی 3 یا 4 صفحه تاپیک من به واقعیت پی خواهید برد
به یقین اعداد دیده میشوند
بطور مثال همین صفحه را اگر دیده که هیچی واگر ندیده میتوانید با دمو بزنید و هدف را که گفتم مشخص کنید
من همیشه پله ای کار میکنم یکدفعه روی ان عدد مثلا یک لات بزنم
بلکه انرا تقیسم بر 3 قسمت میکنم و استرس هم ندارم
پوند دلار درست 1.2385 دید الان 120 تا رفته
اگر یکبار دیگر تا نقطه پایین ترش که گفتم خرید برای 1.2800 وبعد 1.3290 را بگذارید
از دید بنده چون 1.3290 را ندیده و 2 حالت دارد
1=پوند بار دیگر در رفراندوم خروج از یورو موافقت میکیرید که باید بالا رود تا بریزد
2= به احتمال دیگر باقی خواهد ماند پس چیزی برای پایین بودن قیمت ندارد بالا میرود
نظر
-
نوشته اصلی توسط پرويز نمایش پست هاسلام
اگر از قبل می گفتم پوندددلار ریزش تا اینجاست
همگان می گفتند میرسد
پوند دلار
حال خرید از 1.2385 تا 1.2316
هدف ابتدا ترین ان 1.2800 وهدف نهایی 1.3290 میباشد
یورو فرانک قبلا کفتم با هدف ان
نزدیک 1.2200 است. (تقریبا رسیده)
نظری ندارید ؟