با عرض سلام خدمت همه شما دوستان تريدر خودم.اميدوارم درخال سپري کردن روزهاي پر سودي باشيد.
3/5 سال از آشنايي و ورودم به اين بازار هيجان انگيز ميگذره و بعد از کال مارجين کردن 2تا اکانت هزار دلاري و آزمون و خطاهاي زياد مدتي هست که تونستم بازخورد مناسبي از بازار بگيرم.همين اول به همه دوستان بگم من نه جام مقدسُ پيدا کردم نه سالها راجع به آمار و رياضيات ستاره شناسي و ... تحقيق کردم نه الگو جديد توي بازار کشف کردم.بنده فقط و فقط از ابزار شناخته شده اي که توي بازار هست استفاده کردم و با تلفيق اينها باهم تونستم نقاط ورود و خروج مناسبي پيدا کنم.
اين بازار به خوبي بهم ياد داده قطعي راجع به هيچ چيز حرف نزنم منم خوب ياد گرفتم.اما بک تست 6 ماهه اين استراتژي يه آمار خيره کننده به جا گذاشت و هيچ ماهي نبود که بدون سود تموم بشه.به طور مثال همين ماه آپريل برايند کار اين سيستم 370 پيپ سود بود.که البته بايد اضافه کنم اين عدد ثابت نيست و ماههايي کمتر و بيشتر هم توي بک تست وجوود داشتن اما برايند هميشه مثبت اين سيستم وادارم ميکنه به فکر تحاري کردن اين سيگنال ها باشم.
قبل از اين اما ميخوام به مدت يک ماه سيگنال هاي روزانه خودمُ به طور رايگان در اختيارتون قرار بدم تا به صورت لايو و واقعي مورد راستي سنجي قرار بگيره و عيارش مشخص بشه.
سيگنال ها به طور مرتب هر شب به محض باز شدن بازار همينجا ارسال ميشه.به طور ميانگين استاپ لاس سيگنال ها بيشتر از 25 پيپ نخواهد بود.تيک پروفيت هم معمولا در فاصله 50 تا 100 پيپ از نقطه ورود گذاشته ميشه که به نظر بنده از لحاظ نسبت ريسک به ريوارد عدد بسيار مناسبي هستش.
پيشنهادي در خصوص تريد کردن يا نکردن با اين سيگنال ها ندارم دوستان.اما در صورت تمايل به استفاده از سيگنال ها حتما با لات سايز کمتري نسبت به لات سايز استانداردتون وارد بشيد.لات سايز پيشنهادي من يک لات براي هر 10000 دلار هست.به طور مثال چنانچه 1000 دلار سرمايه داريد سايز مناسب براي ورود به بازار 0.1 لات هستش.اما همونطور که گفتم جهت اطمينان بيشتر در طول اين يک ماه اين سايزُ بازم ميتونيد کاهش بديد تا با آرامش خاطر بيشتري تريد کنيد
اميدوارم تا آخر ماه روزهاي بسيار خوبيُ سپري کنيد و 30 مي 2016 درصد خيلي خوبي ثبت کنيم در کنار هم.ممنون.
هر شب ساعت 1:30 سيگنال هاي روز جاري آپديت خواهد شد
نظر