اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنال روزانه eur/usd *حتما دنبال کنید*

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط hdtrader نمایش پست ها
    من از دستور باي روي يورو تعجب ميكنم
    بازار انچنان داره ميريزه كه حتي سي سي اي نتونسته خودشو بالاي صفر برسونه
    باي ليميت يعني چي
    يعني من پيش بيني ميكنم قيمت از اينجا بر ميگرده
    خيلي حرفه
    اگه دست من بود كلا دستور باي ليميت و سل ليميت رو از روي متاتريدر حذف ميكردم
    دستور فقط
    ماركت اردر و يا باي استاپ و سل استاپ
    چندسال طول كشيد تا فهميدم از اون دو دستور كذايي استفاده نكنم كه بزرگترين تجربه ام در بازار بود

قاسم ناد علي
    سلام جناب نادعلی
    دوست عزیز به هر حال قیمت یا صعود داره یا نزول دیگه.شما چنان تعجب کردید انگار بنده حالت سومی براش در نظر گرفتم!
    بله.مبنای کار من هم همینه.پیش بینی میکنیم نزدیک نواحی خاصی قیمت به سطوح مقاوت و حمایت واکنش نشون بده و برگرده در غیر این صورت هم استاپ میخوریم.خیلی مورد پیچیده ای نیست و مهم تر از اون رعایت نسبت ریسک به ریوارد هستش.
    درگیر کردن 2% از سرمایه برای بدست آوردن حداقل 5 درصد فکر نمیکنم ایده بدی باشه.
    بازم ممنونم از اینکه تجربه خودتونُ در میون گذاشتید.
    iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

سیگنال روز 21 May

سلام تاخیر بنده رو ببخشید.به کامپیوتر ئسترسی نداشتم.سیگنال روز جاری:

Buy Lim:1.1082-------Sl:1.1057----TP1:1.1133--lot size:0.3

Sell Lim:1.1114-------Sl:1.1139----TP1:1.1063--lot size:0.3
      موفق باشید

**سیگنال ها قبل از تایم نیویورک آپدیت خواهند شد**
      ویرایش توسط r4sh : https://www.traderha.com/member/16127-r4sh در ساعت 05-21-2015, 02:54 AM
      iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

ظهر بخیر.

Buy Lim:1.1138-------Sl:1.1109----TP1:1.1185--lot size:0.4
        iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

سلام

چند روزی هست سیگنال شما را بررسی کردم روش جالبی در پیش گرفتید و قابل تقدیر است

از محسنات این روش
          1. با اردری که میگذارید تریدر کاملا درگیر مانیتورینگ نمیشه که این مورد اجتناب از استرس و بعد بد روانی بازار است
          2.با حجم پایین در دراز مدت میتونه عایدی مناسبی بهمراه داشته باشه
          3.با این روش هر شخصی میتونه نبض کلی بازار در دست داشته باشه
          4.روش شما کاملا مطابق خطوط حمایت و مقاومت در تایم 4 فیبو میباشد

موفق باشید

نظر

نوشته اصلی توسط افق دریا نمایش پست ها
            سلام

چند روزی هست سیگنال شما را بررسی کردم روش جالبی در پیش گرفتید و قابل تقدیر است

از محسنات این روش
            1. با اردری که میگذارید تریدر کاملا درگیر مانیتورینگ نمیشه که این مورد اجتناب از استرس و بعد بد روانی بازار است
            2.با حجم پایین در دراز مدت میتونه عایدی مناسبی بهمراه داشته باشه
            3.با این روش هر شخصی میتونه نبض کلی بازار در دست داشته باشه
            4.روش شما کاملا مطابق خطوط حمایت و مقاومت در تایم 4 فیبو میباشد

موفق باشید
            سلام.خیلی ممنون واسه پیگیری و این تحلیلتون.
            در مورد اول با شما موافقم و این روش میتونه جلو خیلی از پوزیشن گرفتن های احساسیُ بگیره.البته باید کنترل هم بشه چون تقریبا روی اکثر پوریشن ها باید "ریسک فری" صورت بگیره.
            مورد دوم هم دقیقا همونطوره که شما گفتید و این هم نیاز صبر و حوصله و پایداری داره به خاطر استاپ های کوچیک.همونطور که گفتید نیاز به دید بلند مدت داره.
            3-اگه کلی نگاه کنیم موافقم
            اما در مورد آخرین فرمایشتون باید بگم با از فیبوها کمک میگیرم همیشه.اما روی تایم h1 .ولی خطوط مقاومت و حمایت دیگه ای هم لحاظ میکنم برای ورود و خروج از پوزیشن.

بازم ممنون
            iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

وقت بخیر.
              همونطور که مشاهده کردید بازار به خوبی به هر دو پوزیشن لیمیت ما واکنش نشون داد و اگر چه بهتر میشد اگر سل لیمیت ما 5 پیپ دیگه در جهت خودش حرکت میکرد به ناحیه "ریسک فری" میرسید اما این اتفاق نیفتاد و بنده هم روی سل لیمیت استاپ خوردم.
              Buy Lim اما درست طبق حرکت بازار چیده شده بود بازار فقط چند پیپ پایینتر از اردر ما نزول کرد و در پایان تیک پروفیت خودشُ دید.

پوزیشن بعد از ظهر هم تنها 2 پیپ مونده به تیک برگشت طبق قرارمون "ریسک فری" و روی صفر بسته شد.و برایند امروزمون 30 پیپ بود.

امیدوارم روزای بعد بهتر عمل کنم ممنون
              iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

سیگنال روز 22 May

سلام دوستان. بهتره برای تصمیم گیری کامل تا تایم لندن صبر کنیم

Sell lim:1.1118-------Sl:1.1135----TP1:1.1088--lot size:0.3

Buy Lim:1.1082-------Sl:1.1057----TP1:1.1133--lot size:0.3

فردا ظهر سیگنال ها رو کامل میکنم.

شب خوش

iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

نوشته اصلی توسط r4sh نمایش پست ها
                  وقت بخیر.
                  همونطور که مشاهده کردید بازار به خوبی به هر دو پوزیشن لیمیت ما واکنش نشون داد و اگر چه بهتر میشد اگر سل لیمیت ما 5 پیپ دیگه در جهت خودش حرکت میکرد به ناحیه "ریسک فری" میرسید اما این اتفاق نیفتاد و بنده هم روی سل لیمیت استاپ خوردم.
                  Buy lim اما درست طبق حرکت بازار چیده شده بود بازار فقط چند پیپ پایینتر از اردر ما نزول کرد و در پایان تیک پروفیت خودشُ دید.

پوزیشن بعد از ظهر هم تنها 2 پیپ مونده به تیک برگشت طبق قرارمون "ریسک فری" و روی صفر بسته شد.و برایند امروزمون 30 پیپ بود.

امیدوارم روزای بعد بهتر عمل کنم ممنون
                  ببخشید جناب

شما چطور حساب کردید برایند شما 30 پیپ مثبت در امد طبق سیگنال های دیروز شما -29 پیپ سیگنال سل شما ضرر داد -24 پیپ سیگنال بای بعد ظهر بدون در نظر گرفتن اسپرید بای لیمیت صبح شما هم که با فعال شدن سل لیمیت قاعدتا باید کنسل بشه حالا چطور برایند شما 30 + شده جز عجایب
                  شما دارید از لیمیت استفاده میکنید یعنی زمانی پوز شما فعال میشه که قیمت ask/bid را هم در نظر بگیرید سیگنال بای عصر شما زمانی فعال شد که سریعا به طرف استاپ حرکت کرد
                  جوری حوداث دیروز را بیان کردید که هر کی از پشت کوه بیاد فکر میکنه 300 پیپ سود گرفتید نتیجه مهمه والا با واکنش به ادم پول نمیدن

نظر

نوشته اصلی توسط maxsoy نمایش پست ها
                    ببخشید جناب

شما چطور حساب کردید برایند شما 30 پیپ مثبت در امد طبق سیگنال های دیروز شما -29 پیپ سیگنال سل شما ضرر داد -24 پیپ سیگنال بای بعد ظهر بدون در نظر گرفتن اسپرید بای لیمیت صبح شما هم که با فعال شدن سل لیمیت قاعدتا باید کنسل بشه حالا چطور برایند شما 30 + شده جز عجایب
                    شما دارید از لیمیت استفاده میکنید یعنی زمانی پوز شما فعال میشه که قیمت ask/bid را هم در نظر بگیرید سیگنال بای عصر شما زمانی فعال شد که سریعا به طرف استاپ حرکت کرد
                    جوری حوداث دیروز را بیان کردید که هر کی از پشت کوه بیاد فکر میکنه 300 پیپ سود گرفتید نتیجه مهمه والا با واکنش به ادم پول نمیدن
                    سلام.وقت بخیر.عرض کنم خدمتتون سیگنال دیروز عصر بلافاصله بعد از انتشارش روز دوازدهمین کندل h1 فعال شد.دقیقا قیمت روی 1141 بود که بنده بای لیمیت دادم واسه 1137 و قیمت قبل از برگشت به زیر این نقطه تا 1182 صعود کرد که میشه 45 پیپ.نکته ای که چندین بار تاکید کردم روش و هنوز برخی از دوستان نسبت بهش کم لطفی میکنن همین نکته ست که سیگنالی که 40 پیپ توی سود بره به هیچ وجه نباید به ضرر بسته شه.
                    و در غیر این صورت مسئولیت سود بیشتر یه ضرر به عهده خود تریدر هستش نه بنده.برای همین سیگنال بعد از ظهر قاعدتا باید ریسک فری شده باشه و روی 0 بسته.

اما اون فرمایشتون که فرمودید"بای لیمیت صبح شما هم که با فعال شدن سل لیمیت قاعدتا باید کنسل بشه" من متوجه نمیشه طبق چه قاعده ای این اتفاق باید بیفته و سیگنال بای لیمیت کنسل بشه؟ و اگر قاعده ای هست بنده پیروی نمیکنم ازش و بای لیمیت به همون صورت موند و فعال هم شد.

در مورد اسپرد حق با شماست میزان اسپرد رو لحاظ نکردم چون حساب کتاب دقیق آخر ماه انجام میشه و دیروز فقط میخواستم یه خلاصه کار تقریبا داشته باشیم 30 پیپ یا 28 پیپ..

بنده اینجا واسه آدمای پشت کوهی فعالیت نمیکنم و اگر بهتر نگاه کنید متوجه میشید که برای جلوگیری از اشتباه هم حساب کتاب انجام دادم هم در آخرش هم عرض کردم امیدوارم بهتر عمل کنم روز آینده.

iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

• *آپدیت سیگنال امروز*

Sell lim:1.1177-------Sl:1.1203----TP1:1.1078--lot size:0.4
                      iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

• سلام علت اینکه یورو از 1.12 تا 1.10 ریخت چی بود؟ تشکر
                        poor

نظر

• سلام اخبار ساعت 5 عصر جمعه دلار امریکا

نظر

• سیگنال روز 25 May

سلام وقت بخیرسیگنال روز جاری:

BUY NOW-------Sl:1.0980----TP1:1.1035--lot size:0.3

Sell Lim:1.1050-------Sl:1.1077----TP1:1.0936--lot size:0.3

Sell Lim:1.1045-------Sl:1.1077----TP1:1.0936--lot size:0.3

Sell Lim:1.1038-------Sl:1.1077----TP1:1.0975--lot size:0.2

Sell Lim:1.1033-------Sl:1.1077----TP1:1.0975--lot size:0.2

امیدوارم هفته پرسودی داشته باشید
                            iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

• سیگنال روز 26 May

با عرض سلام.

Sell Lim:1.1022-------Sl:1.1035----TP1:1.0936--lot size:0.3

Sell Lim:1.1015-------Sl:1.1035----TP1:1.0936--lot size:0.3

Sell Lim:1.1005-------Sl:1.1035----TP1:1.0955--lot size:0.2

Sell Lim:1.0999-------Sl:1.1035----TP1:1.0955--lot size:0.2

شب بخیر
                              iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

• سیگنال روز 27 May
                                با عرض سلام.

Sell Lim:1.0907-------Sl:1.0923----TP1:1.0822--lot size:0.3

Sell Lim:1.0915-------Sl:1.0923----TP1:1.0822--lot size:0.3

Buy Stp:1.0930-------Sl:1.0896----TP1:1.0985--lot size:0.3

شب بخیر
                                iamR4SH[at]yahoo[dot]com

نظر

پردازش ...
                                X