نوشته اصلی توسط HADI.T
نمایش پست ها
دوست خوبم اولا که شما فکربکن حساب من دمو هست...!! . باور بفرمایید که اندازه سر سوزن برای من مهم نیست شما درباره نوع حساب من چه فکری میکنی . اما ایا شما هنوز به این سطح از مهارت رسیدین که حتی در یک حساب دمو بتونید سیگنالهای لایو با این آمار بالا از رسیدن به حد سودهای از پیش مشخص شده که در این تاپیک مطرح شده بدین ؟ اگه جواب شما مثبت هست بنده از شما دعوت میکنم در همین تاپیک هفته آینده با هم یک چالشی داشته باشیم و در آخر هفته اگر عملکرد ما با هم یکسان بود یا شما بهتر بودین بنده آن وقت روی حرف شما و نظر تون تامل و تفکر بکنم در غیر این صورت شاید بهتر باشه شما در دیدگاه تفکر خودتون تجدید نظر بفرمایید و در تاپیکی که داره سیگنال لایو قرار داده میشه و لایو هم دنبال میشه و همه چیز رو هست و آنلاین لطف بفرمایید بیخودی پارازیت اندازی نفرمایید بازم میگم این بحثی که شما مطرح کردین برای تاپیکی که بصورت لایو فقط سیگنال اعلام میشه وارد نیست و دوست عزیز سیگنال اعتبارش به رسیدن به تارگت هستش نه اینکه کسی که سیگنال رو داده حسابش دمو هست یا ریل ! نه اینکه حساب به سایتی وصل هست یا نیست ! ..! لطفا کمی فکر بکن حداقل روی این خط آخر ... !
نظر