نوشته اصلی توسط محمد نوروززاده
نمایش پست ها
با سلام
بله 100% از نظر من میشه ، البته اگر بخواهم الان به شما عدد و رقم و درصد سود بگم . بهانه رو دادم دست بعضی از دوستانی که ضرر های پی در پی سبب شده ذهنیت منفی به زمین و زمان پیدا کردن و دچار این توهم شدن که چون خودشون نتونستن پس هیچ کس نمیتونه !! و شروع میکنن به پست زدن و همون داستانهایی که معمولا در فروم های فارسی زبان معمولا پیش میاد ! از این روی من ترجیح میدم در عمل حرف ها رو نشون بدم تا با تایپ کردن و پست زدن و به شما پیشنهاد میدم خودتون سیگنالهای بنده رو دنبال بکنید و خودتون شخصا حساب بفرمایید در روز و هفته و ماه و .... چند در صد سود میشه ... البته واضح است که حتما کسانی هستن که عملکرد بهتر از من هم دارند و همینطور دوستانی هم هستن که عمل کردی ضعیف تر از بنده دارن و فقط بنده میتونم درباره خودم و عمل کرد خودم صحبت بکنم که آن هم ترجیج میدهم بجای حرف در عمل و با سیگنالهای لایو خودم که در معرض نمایش عموم میگذارم نشون بدهم که در چه سطح و کیفیت دارم ترید انجام میدم . و شما هم در صورتی که وقت بگذارید و این تاپیک و کانال تلگرامی بنده رو دنبال بفرمایید و خودتون در عمل قضاوت بفرمایید بهتر است تا من الان به شما اعلام بکنم . از قدیم گفتن مشک آن است که خود به بوید ........ نه آنکه عطار بگوید !
با سپاس و تشکر از توجه جناب عالی به بنده و این تاپیک و آرزوی موفقیت برای شما و همه عزیزان ....
نظر