سلام دوستان عزیز.
قصد دارم در این تاپیک تمام پوزیشن های شخصی خودم رو ثبت کنم. با این کار علاوه بر ثبت تاریخچه تریدهای شخصی، امکانی جهت ارائه سیگنال در تایم فریم روزانه بر اساس استراتژی بسیار موفق تریگر پرایس اکشن بوجود می آید که در صورت تمایل می توانید از این سیگنال ها استفاده نمایید.
قصد دارم در این تاپیک تمام پوزیشن های شخصی خودم رو ثبت کنم. با این کار علاوه بر ثبت تاریخچه تریدهای شخصی، امکانی جهت ارائه سیگنال در تایم فریم روزانه بر اساس استراتژی بسیار موفق تریگر پرایس اکشن بوجود می آید که در صورت تمایل می توانید از این سیگنال ها استفاده نمایید.
- در ارائه سیگنال ها حداقل ریسک به ریوارد 1.5 می باشد. یعنی همواره میزان سود حداقل 1.5 برابر میزان ضرر در هر سیگنال است.
- در صورتی که پوزیشنی از درجه اعتبار خارج گردید، در همین تاپیک ثبت می شود. بنابراین تا آن زمان سیگنال ارائه شده معتبر می باشد.
- سعی بر آنست که پس از باز کردن پوزیشن و ارائه سیگنال، تغییری در آن ایجاذ نشود. ولی در مواردی که تغییر اعمال گردید، در این تاپیک ثبت می گردد.
- مدیریت سرمایه در این تاپیک ارائه نمی گردد و در صورتی که از سیگتال ها استفاده می کنید، سیستم مدیریت سزمایه شخصی خود را در نظر بگیرید.
نظر