اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنال یورو به دلار با سیستم ابوناچی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• position 7

buy limit @ 1.3330
    sl : 1.3300
    tp1 : 1.3380
    tp2 : free

نظر

• Salam
      mamnon az signaleton
      alan bayad position ro baz konam
      va agar bale
      kei bayad bebandam agar TP nakhord

نظر

• نوشته اصلی توسط fx.trader نمایش پست ها
        position 7

buy limit @ 1.3330
        sl : 1.3300
        tp1 : 1.3380
        tp2 : free
        این پوزیشن رو حذف کردم

نظر

• position 6

buy @ 1.3369
          sl : 1.3336
          tp : free

نظر

• نوشته اصلی توسط nimadavoodi نمایش پست ها
            Salam
            mamnon az signaleton
            alan bayad position ro baz konam
            va agar bale
            kei bayad bebandam agar TP nakhord
            سلام دوست عزیز
            دلیل شما چیه که می خواین از رو دست من سیگنال یگیرید ؟ اگه به گذشته تاپیک و جمع بندی ماهیانه سر بزنی میبینی که من در دو ماه و نیم که از اولین پستم گذشته جمعا 65 + دارم
            ضرر ده نبودم ولی سود چندانی هم نبوده.
            پیشنهاد من اینه که از رو دست کسی پوزیشن نگیر ولی اگر می خوای بگیری از رو دست من نگیر .
            در مورد سوالتون اگه منظورتون بای لیمیت بود اونو حذف کردم و دستی وارد شدم . هدف اولیه رو هم 3500 میبینم ولی اولین فرصت پوزیشن رو ریسک فری می کنم
            ویرایش توسط fx.trader : https://www.traderha.com/member/7252-fx-trader در ساعت 01-14-2013, 02:22 PM

نظر

سلام دوست عزیز
              دلیل شما چیه که می خواین از رو دست من سیگنال یگیرید ؟ اگه به گذشته تاپیک و جمع بندی ماهیانه سر بزنی میبینی که من در دو ماه و نیم که از اولین پستم گذشته جمعا 65 + دارم
              ضرر ده نبودم ولی سود چندانی هم نبوده.
              پیشنهاد من اینه که از رو دست کسی پوزیشن نگیر ولی اگر می خوای بگیری از رو دست من نگیر .
              در مورد سوالتون اگه منظورتون بای لیمیت بود اونو حذف کردم و دستی وارد شدم . هدف اولیه رو هم 3500 میبینم ولی اولین فرصت پوزیشن رو ریسک فری می کنم
              mamnon az javabeton
              vala man chon ro hesabe centi kar mikonam
              dost dashtam chand system ro ba ham check konam
              ke system shoma ro ham dashtam check mikardam
              agar eshkali nadashte bashad
              mamnon

نظر

• نوشته اصلی توسط nimadavoodi نمایش پست ها
                mamnon az javabeton
                vala man chon ro hesabe centi kar mikonam
                dost dashtam chand system ro ba ham check konam
                ke system shoma ro ham dashtam check mikardam
                agar eshkali nadashte bashad
                mamnon
                اگر می خواید نتایج سیستم رو ببینید من یه اکانت به شما می دم که با همین سیستم داره روش پوزیشن گرفته میشه .
                من هر چیزی که از ابوناچی یاد گرفتم از مانیاک یاد گرفتم که داره رو این حساب دمو پوزیشن می گیره و قطعا پوزیشن های ایشون از مال من دقیقتر هستند و دیگه نیازی نیست که پولتون رو هر چقدر هم که کم باشه برای تست بزارید.
                حساب را مانیتور کنید و و وقت خودتون رو برای یادگیری سیستم هزینه کنید
                مشخصات حساب رو براتون خصوصی می فرستم چون فکر کنم خلاف قوانین فروم باشه ....
                راستی تایپ انگلیسی هم خلاف قوانین فروم ٰ لطفا فارسی تایپ کنید

نظر

position 6

buy @ 1.3369
                  sl : 1.3336
                  tp : free
                  33 -

نظر

• سلام دوست من اگه میدونید سیستمتون سود ده نیست پس چرا ادامه میدین یعنی دلیلتونو میخام بدونم

ممنونم
                    صبر و شكيبايي و اميد و توكل به حق برترين راه رسيدن به اهداف بزرگ

نظر

• نوشته اصلی توسط mehrmts نمایش پست ها
                      سلام دوست من اگه میدونید سیستمتون سود ده نیست پس چرا ادامه میدین یعنی دلیلتونو میخام بدونم

ممنونم
                      من که نگفتم سیستم سودده نیست . این دوستمون می خواستن با توجه به سیگنال های من قدرت سیستم رو تست کنه و به نظر من این کار اشتباه بود .
                      دلیلشم اینه که من خودم هنوز در مرحله یادگیری هستم.

نظر

اگر می خواید نتایج سیستم رو ببینید من یه اکانت به شما می دم که با همین سیستم داره روش پوزیشن گرفته میشه .
                        من هر چیزی که از ابوناچی یاد گرفتم از مانیاک یاد گرفتم که داره رو این حساب دمو پوزیشن می گیره و قطعا پوزیشن های ایشون از مال من دقیقتر هستند و دیگه نیازی نیست که پولتون رو هر چقدر هم که کم باشه برای تست بزارید.
                        حساب را مانیتور کنید و و وقت خودتون رو برای یادگیری سیستم هزینه کنید
                        مشخصات حساب رو براتون خصوصی می فرستم چون فکر کنم خلاف قوانین فروم باشه ....
                        راستی تایپ انگلیسی هم خلاف قوانین فروم ٰ لطفا فارسی تایپ کنید
                        Thanks for your reply
                        Sorry i have to type in English because my keyboard and windows are both in english and i do not have farsi
                        And its so hard to type from other third party websites
                        Regards

نظر

• position 8

buy @ 1.3290
                          sl : 1.3270
                          tp : 1.3480

نظر

position 8

buy @ 1.3290
                            sl : 1.3270