اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای تقریبا قطعی Ehsan M

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط amir.j نمایش پست ها
    دوست عزیز هیچوقت در بازار که همان نشان دهنده تعاملات بشری است قطعیت وجود ندارد و قطعیت تنها در وقایع اتفاق افتاده و گذشته است.

کار ما شبیه به پیشبینی هواشناسی است با این تفاوت که پیشبینی هواشناسی شاید دقیق تر و احتمال وقوعش بیشتر باشد.

لطفا در نوشته هایت حتما ذکر کن که پیشبینی است و تنها احتمال وقوع آن را زیاد میدهی ،احتمال ضرر و زیان دیدن دوستان کم تجربه و بی تجربه در این مواقع زیاد است.
    جناب دکتر گمان کنم بعد از 5 سال و کال کردن بالغ بر 700 حساب ریل زیر هزار دلار دیگه بعضی وقتها میتونم قطعیت را تشخیص بدم. یورو به ین قطعا قطعا سل است تا 105.00 و شاید پایین تر از آن

دوستان با رعایت مدیریت سرمایه وارد شوید.
    قیمت فعلی 105.94
    فاركس,باكلاس ترين, پرسود ترين و درعين حال يكي از شغلهای سخت دنياست.

نظر

سلام

احتمال ریزش یورو به دلار بسیار بالاست و به صورت شارپ از قیمت فعلی 1.2895

پ.ن سیگنال پست قبل هم فعلا توی ضرره

نظر

نوشته اصلی توسط Ehsan M نمایش پست ها
        جناب دکتر گمان کنم بعد از 5 سال و کال کردن بالغ بر 700 حساب ریل زیر هزار دلار دیگه بعضی وقتها میتونم قطعیت را تشخیص بدم. یورو به ین قطعا قطعا سل است تا 105.00 و شاید پایین تر از آن

قیمت فعلی 105.94
        قطعا قطعا؟؟؟؟؟
        برادر جان پیوت سالش رو شکونه فعلا رفته بالا
        اینکه بر میگرده خوب قبول ولی حذ ضررها کجاست؟ 700 حساب ریل؟ کمی زیاد نیست؟

نظر

نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
          قطعا قطعا؟؟؟؟؟
          برادر جان پیوت سالش رو شکونه فعلا رفته بالا
          اینکه بر میگرده خوب قبول ولی حذ ضررها کجاست؟ 700 حساب ریل؟ کمی زیاد نیست؟
          تقریبا در 95درصد از سیگنالهای این تاپیک استاپها به اندازه تی پی هستند .
          برای این کار 700 تا هم شاید زیاد نباشه چونکه کسی که این کار را یاد بگیره (ولی نه لزوما با ضرر و کال شدن زیاد) سود زیادی بعدش کسب میکنه .البته اگه بتونه دوام بیاره..

پ.ن-این کار خیلی مشکل تر از اونیه که انسان در نگاه اول بهش نگاه میکنه. در نگاه اول فقط چارت خالی ولی در عمل لوریج و ترس از ضرر و اشتباه بودن تحلیل و طمع و شتابزدگی و ... ممکنه بیاد سراغ هر تریدری چه با تجربه و چه تازه وارد.

نظر

قیمت فعلی 105.94
            سلام آقا احسان ببخشید من یه نکته ای به ذهنم رسید و آن اینکه 700 حساب ریل رو کال کردن خودش نشون میده که بازار قطعیتی نداره و بر اساس احتمالات هست. حتی بزرگترین تحلیل گران چه در داخل و یا خارج از کشور هم به این قطعیتی که شما گفتین حرف نمیزنن و به همین دلیله که همشون عبارت" انتظار داریم" رو به کار میبرند. فقط جهت اطلاع گفتم
            http://tadavomteam.com/

Market
            Is Not About Prediction. It Is About Reaction

نظر

سلام دوستان
              احتمال ریزش یورو به ین eur/jpy بسیار بالاست حداقل تا 105.70
              قیمت فعلی106.16

نظر

سلام دوستان
                احتمال ریزش یورو به دلار هم خیلی بالا است .به عبارتی یورو به دلار eur/usd یا باید از اینجا بریزه یا از بالاتر .ولی ریزش حداقل 25 پیپی باید داشته باشه شاید هم بیشتر.
                قیمت فعلی 1.2901

نظر

سلام
                  یکی از دوستان در مورد استاپ سیگنالهای این تاپیک سوال کردند و دوباره باید عرض کنم که هر چقدر که تی پی معین میکنم به اندازه اون استاپ تعیین میشه.

در مورد این گونه سیگنالهای پست قبل که گفتم یا از اینجا میریزه یا از بالاتر ورود 2 مرحله ای با استاپ یکسان است. یعنی ورود در 1.2901 و اگه بالاتر رفت ورود در 1.2926 و استاپ هر دو پوزیشن 1.2951 میباشد.

پ.ن.1- استاپ پوزیشن سل یورو به ین هنوز زده نشده وتی پی اون 105.00 است.چونکه یکی از دوستان خیال میکرد که استاپش زده شده اینجا ذکر کردم.

2-دوست کذایی بالا 13 سیگنال بدون خطای پشت سرهم من را ندیده و اگه هم دیده گمان کنم بابد بره سر کلاس ریاضی تا معلم بهش یاد بده 13 پیش بینی بدون خطا و پشت سر هم چند درصد احتمال داره.
                  و به خاطر پوزیشنی که هنوز نه استاپ خورده و نه تی پی .......
                  یا حق

نظر

دوستان اگه نظر خودتون در مورد یورو به دلار سل است بلا درنگ ولی با رعایت مدیریت سرمایه وارد شوید.
                    قیمت فعلی 1.2915

نظر

متاسفانه 16 دلاری که ریختم به حساب کال شد. حیف شد تا515 هم بردمش.

گمان کنم دیگه امیدی نیست و .................................................. .............. ناگفته ها بسیار ................

یا حقpcm13536838171.jpg
                      ویرایش توسط Ehsan M : https://www.traderha.com/member/6637-ehsan-m در ساعت 11-23-2012, 07:54 PM

نظر

متاسفانه 16 دلاری که ریختم به حساب کال شد. حیف شد تا515 هم بردمش.

گمان کنم دیگه امیدی نیست و .................................................. .............. ناگفته ها بسیار ................

یا حق[ATTACH=CONFIG]861[/ATTACH]

احسان عزیز سلام

مدیریت سرمایه بسیار مهم است. اگر سرمایه پایین باشد لوریج مناسب باید داشته باشی و البته سود و زیان کمتری خواهی دید.

به نظر میرسد نسبت پیشبینی های درستت بیشتر است پس در صورت داشتن سرمایه مناسب و البته مدیریت سرمایه درست میتوانی موفق شوی.

اندکی توقف ،مقداری مطالعه آنچه گذشته کردی و مطالعه و نقشه برای آنچه باید بکنی،میدانم که میتوانی موفق شوی

با آرزوی توفیق

امیر
                        از انتشار آدرنالین در بدنم در وقت نوسانات قیمتها لذت میبرم در هنگامی که مدیریت سرمایه دارم ،

به مانند وقتی که به شهربازی میروم و میدانم که

خطر پیش رو کنترل شده است

نظر

سلام
                          دوست عزیز کار شما بسیار خوب و زیباست . اما همیشه برای چنین ریسکهای داشتن برنامه مناسب برای برداشت بسیار حیاتی است . من خودم به چنین ریسکهایی و البته برداشت منظم خیلی علاقه مند هستم . البته متاسفانه به کیفیت کار شما نمی توانم افزایش سرمایه داشته باشم ( البته حسابهای من بزرگتر و تعداد برداشت نیز بیشتر می باشد ) اما به هر حال سعی میکنم برداشت سریع و خوبی داشته باشم مثلا در همین ماه که بازار برای من انچنان مناسب نبود بیش از 50% سود کردم که قسمت عمده ان را هفته اینده برداشت میزنم و با خیال راحت به ترید با بقیه حساب می پردازم .
                          اینها فقط بیان تجربه شخصی بود .
                          برای شما و بقیه ارزوی دوستان ارزوی موفقیت دارم

نظر

سلام دوستان
                            یورو به احتمال زیاد سل بشه تا 1.2580
                            استاپ 150 پیپ
                            تی پی 925 پیپ
                            قیمت فعلی 1.3505
                            روز خوش

نظر

سلام دوستان
                              یورو به احتمال زیاد سل بشه تا 1.2580
                              استاپ 150 پیپ
                              تی پی 925 پیپ
                              قیمت فعلی 1.3505
                              روز خوش
                              سلام دوستان
                              متاسفانه استاپ خوردم.ولی به احتمال بالا تی پی هم لمس خواهد شد که هزار پیپ پایینتر میشه.

به احتمال بسیار بالا یورو به ین 1.2350 وپایین تر از آن را خواهد زد.قیمت فعلی 1.2600
                              استاپ250پیپ وتی پی هم 250پیپ.

روز خوش

نظر

سلام دوستان
                                متاسفانه استاپ خوردم.ولی به احتمال بالا تی پی هم لمس خواهد شد که هزار پیپ پایینتر میشه.

به احتمال بسیار بالا یورو به ین 1.2350 وپایین تر از آن را خواهد زد.قیمت فعلی 1.2600
                                استاپ250پیپ وتی پی هم 250پیپ.

روز خوش
                                سلام دوستان
                                بعد از اینکه 200 پیپ اومد توی سود و 150پیپ رفت تو ضرر بالاخره بعد از یک هفته تی پی سیگنال فوق لمس شد.

آخر هفته خوبی داشته باشید.
                                فایل های پیوست شده

نظر

پردازش ...
                                X