اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
shadifx - basket
بستن
X
-
الان یه مدت هست تحلیل طلای شما را دنبال میکنم !
اگر به تاپیک تحلیل الیوت روزانه طلا نگاهی انداخته باشید پیش بینی حرکات قیمت مدت ها پیش صورت گرفته است !
پس شما جای صرف زمان بر روی تحلیل تکنیکی که مشابه میباشد میتوانستید در همین حین به نکات بنیادی و اثر گذار طلا متمرکز تر شوید و مطالعه ای در این زمینه انجام میدادید.
پ.ن: یادمان باشد هدف مسابقه بالاتر رفتن سطح ارتقای علمی شماست !
راهنمایی: کشورهای موثر بر طلا شناسایی و دیتاهای اثرگذار کشور های تاثیرگذار بر طلا اولویت بندی کنید.گام دوم بررسی پرتگاه مالی که الان الویت بازار ارز میباشد بررسی کنید چه تاثیری میتواند بر ارزش اونس جهانی داشته باشد !
تذکر: این حرف من به تمام ده نفر در مسابقه میباشد و فراموش نکنید نفر برتر بعد از فیلترینگ تکنیکال بنده در بخش بنیادی انتخاب و معرفی میکنم. پس در این زمینه سرد نجنبید و تلاش بیشتری انجام دهید .
ارادتویرایش توسط FundTrader : https://www.traderha.com/member/3510-fundtrader در ساعت 12-21-2012, 05:56 AM
نظر
-
استاد عزیز و بسیار مجرب جناب pcm fund بنده خودم را یک تکنیکالیست می دانم و تمام قد و پیوسته طی 10 سال گذشته شیفته بازار طلا شده ام و طی این مدت زیر وبم های بسیاری را تجربه کرده ام. دیده ام که خبری در ارتباط افزایش ذخایر طلای هند اعلام شده و بازار کاملا معکوس رفتار کرده، دیده ام که تصمیم مهم فدرال رزرو نه تنها حرکتی در بازار ایجاد نکرده بلکه تا 3 روز بازار رنج شده و مثال هایی از این قبیل ... نمی خواهم وارد بحث کش دار برتری یکی از دو دیدگاه تکنیکالیستها یا فاندامنتالیستها شوم قبلا هم عرض کردم اخبار مهم را مد نظر دارم و موقع پوزیشن گیری حتما به آنها توجه می کنم اخبار همین اندازه برایم اهمیت دارد... اساس کار من واکاوی الگو و زبان بازار است به نظر من بازار با شما حرف می زند فقط کافیست زبانش را در آن لحظه بفههمیم و به قواعد روانشناسی جمعی در حد و اندازه های جهانی احترام بگذاریم...گرچه بضاعت اندکی دارم ولی با همین کم نه تنها برایند معاملاتم مثبت است بلکه حتی ، به شیوه جدیدی از پردازش و مقایسه بازار جهانی و داخلی دست یافته ام که علارغم نوسانات بازار داخلی، طلای فیزیکی نیز خرید و فروش می کنم...لذا، با کمال احترام به پیشنینه جنابعالی در این بازار، پیشنهاد می کنم درضمن اینکه به یکدیگر انتقاد می کنیم هوای سبک و اسلوب دیگران را هم داشته باشیم که حاصل یک عمر تحقیق و خون دل خوردن است و برشی با متد دیگران برخورد نکنیم. من در این تاپیک کار خودم را می کنم و آن تاپیک هم کار خودش را بکند، هرکسی از راهی که خودش ساخته به سعادت می رسد با احترام فراوانویرایش توسط shadifx : https://www.traderha.com/member/3089-shadifx در ساعت 12-21-2012, 10:41 AM
نظر
-
نوشته اصلی توسط shadifx نمایش پست هااستاد عزیز و بسیار مجرب جناب آقای آزادی بنده خودم را یک تکنیکالیست می دانم و تمام قد و پیوسته طی 10 سال گذشته شیفته بازار طلا شده ام و طی این مدت زیر وبم های بسیاری را تجربه کرده ام. دیده ام که خبری در ارتباط افزایش ذخایر طلای هند اعلام شده و بازار کاملا معکوس رفتار کرده، دیده ام که تصمیم مهم فدرال رزرو نه تنها حرکتی در بازار ایجاد نکرده بلکه تا 3 روز بازار رنج شده و مثال هایی از این قبیل ... نمی خواهم وارد بحث کش دار برتری یکی از دو دیدگاه تکنیکالیستها یا فاندامنتالیستها شوم قبلا هم عرض کردم اخبار مهم را مد نظر دارم و موقع پوزیشن گیری حتما به آنها توجه می کنم اخبار همین اندازه برایم اهمیت دارد... اساس کار من واکاوی الگو و زبان بازار است به نظر من بازار با شما حرف می زند فقط کافیست زبانش را در آن لحظه بفههمیم و به قواعد روانشناسی جمعی در حد و اندازه های جهانی احترام بگذاریم...گرچه بضاعت اندکی دارم ولی با همین کم نه تنها برایند معاملاتم مثبت است بلکه حتی ، به شیوه جدیدی از پردازش و مقایسه بازار جهانی و داخلی دست یافته ام که علارغم نوسانات بازار داخلی، طلای فیزیکی نیز خرید و فروش می کنم...لذا، با کمال احترام به پیشنینه جنابعالی در این بازار، پیشنهاد می کنم درضمن اینکه به یکدیگر انتقاد می کنیم هوای سبک و اسلوب دیگران را هم داشته باشیم که حاصل یک عمر تحقیق و خون دل خوردن است و برشی با متد دیگران برخورد نکنیم. من در این تاپیک کار خودم را می کنم و آن تاپیک هم کار خودش را بکند، هرکسی از راهی که خودش ساخته به سعادت می رسد با احترام فراوان
آزادی این وسط چیکاره است؟ که بهش جواب دادید؟.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
نظر
-
نوشته اصلی توسط shadifx نمایش پست هااصلاح شد // متاسفم.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
نظر
-
شادی خانوم کسی بر کسی خرده نگرفت !
تحلیل بنیادی صرفا سیاست فد یا انتشار دیتای خاص نیست که روند حرکتی را مشخص کنیم.همانند پازل اجزا را در کنار یکدیگر قرار میدهیم تا به یک نتیجه برسیم.
بنده هم طبق مسولیت های که در طرح ارتقای معاملگران محول شده وظیفه دانستم در خدمت شما دوستان انجام وظیفه کنم.به هر حال اگر جسارتی شد بنده حقیر را به بزرگواری خود عفو بفرمایید
ارادتمند
نظر
-
خواهش می کنم شما بزرگوارید...روش تعامل اجتماعی بنده در این سایت دیدن حسن در مجموع است ...بگذارید دوستان تجربیاتی که عمری صرف آن کرده اند را در محیطی صمیمی ارایه کنند و انشاالله همگی از آنها در مجموع استفاده کنیم...هرکسی گوشه کار را بگیرد، گوشه ای که مطلوبش است...خوشبختانه فضا برای همه و تنوع افکار موجود است.ویرایش توسط shadifx : https://www.traderha.com/member/3089-shadifx در ساعت 12-21-2012, 10:35 AM
نظر
نظر