نوشته اصلی توسط water
نمایش پست ها
هر کسی یک روش معاملاتی خاص برای خودش در نظر داره و این الان مورد بحث ما نیست. ولی قبلا هم در جایی از یک بزرگی نقل قول کردم که ما همیشه نمیتوانیم همه ی یک موج ( تقریبا اکثر حرکت یک موج ) را شکار کنیم .مقداری درابتدا و انتهای آن برای اینکه بفهمیم موج یا حرکت جدید آغاز شده باید طی شود و طبیعی است که حدود 30 درصد اول و آخر یک موج را نگیریم.
من دلیل اینکه این موضوع رو مطرح کردم این بود که دیدم خیلی خوب نقاط مستعد را پیدا میکنی، ولی با عجله و از نظر من بدون ادله کافی وارد میشی و دیدم که چند باری بی دلیل استاپ خوردی و واقعا ناراحت شدم. روش ترید خوبی داری. ولی آیا این الگوی ab= cd فقط یک PRZ دارد ؟ اگر از سطح دوم اصلاح آن شروع شد چی؟ منظورم سطح 127 است.اینو فقط برای مثال گفتم. در همه الگوهای هارمونیک این سوال وجود داره.
خلاصه میگم . من این طور عمل میکردم : وقتی که همه شرایط رو اوکی دیدی به یه تایم پائین تر بیا . یک تایم پائین تر برای ورود عالیه. اونوقت به دنبال شکست سطوح مهم باش و برای ورود از پندینگ اردر استفاده کن . وقتی سطوح مهم مثل سطوح ماژوری و حمایتی و مقاومتی و ... را پیدا کردی ، اردر رو زیر یا بالای اون قرار بده و فرض رو بر این یزار که اگر قیمت توانست از آنها عبور کند ، شانس بیشتری دارد که به سمت هدفت پیش برود تا به سمت استاپ.
اگر هم که اردر فعال نشد ، خوشحال باش که از زیر یه استاپ در رفتی !
ببخشید که جسارت کردم و طولانی شد. من فقط یکی از روش های ورود رو گفتم .خودت میتونی بهترشو پیدا کنی.
پاینده باشی.
نظر