اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
تحلیل های کیش و مات
بستن
X
-
WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
-
سلام
دو هفته پیش حسابی کیش و مات شدم .تحلیل یا تریگر ندادند یا اگر دادن قوی عمل نکردن و عکس تحلیلها حرکت کردند . بنابراین رفتم دده و مسافرت تا با انرژی بهتر برگردم .بزن بریم این هفته
تحلیل دوشنبه ها تحلیل هفتگی :براساس ابزار معمولی روند و ساپورت و مقاومت و روند ... .
نکته ها در رنگها در تحلیلهای من:
رنگ قرمز :عرضه
رنک آبی : تقاضا
خط مشکی:بالا این خط تقاضا و زیر این خطها عرضه
خط بنفش :25% 50% 75% کندل ماه قبل (خط نازک) خط ضخیم قله و دره ماهانه
خط سبز :خط هفتگی منطقه ترید زون این هفته
خط زرد : روزانه که هر روز تعقیر میکند
تمام موارد بالا در صورت تثبیت وارد معامله میشم.
EUR USD WEEKLY
EUR USD H4
EUR USD H1
WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست ها
نتیجه تحلیل:
بالاخره به t/p رسید و جون به لب کرد احتمال صعود موجود داره چون نزولش خیلی طولانی شد
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
تکراری شد بخاطر قطع و صل شدن اینترنتویرایش توسط saman51 : https://www.traderha.com/member/3847-saman51 در ساعت 07-20-2012, 03:15 PMWE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست ها
یک نکته: احتمال اینکه الگو هارمونیک تی پی بده هست ،چون در نظرش داشته باشه که واگرایی RD- در H1 داریم اگر به بار بشینه شکست روند صعودی فیلد خواهد شد و شکست واقعی نیست.
(ترد ریمورس)
WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
نظر