اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پیش‌بینی فارکس و رمزارزها برای ۱۵تا ۱۹ نوامبر ۲۰۲۱

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • تحلیل: پیش‌بینی فارکس و رمزارزها برای ۱۵تا ۱۹ نوامبر ۲۰۲۱

    EUR/USD: صعود تورم یعنی صعود USD
    • همه آمارهای اقتصاد کلان آمریکا بدتر از پیش‌بینی‌ها بودند. اما بااین‌وجود دلار آمریکا همچنان به رشد خودش ادامه می‌دهد. روز جمعه ۱۲ نوامبر، مقدار شاخص دلار DXY که دلار را با سبدی از شش ارز اصلی دیگر مقایسه می‌کند، به ۹۵٫۲۶ رسید و افزایش حدود ۲ درصدی را نسبت به دو هفته گذشته ثبت کرد. قبلاً به نظر می‌رسید که عکس این اتفاق را شاهد باشیم اما در عمل این‌طور نشد. علت این وضعیت عجیب چیست؟ پاسخ این سوال به رشد سریع تورم مربوط می‌شود.
    • وزارت کار اعلام کرده که CPI آمریکا در ماه اکتبر به ۶.۲% رسیده است و رکورد بیش از ۳۰ ساله خودش را شکسته است. تورم فقط در نوامبر سال ۱۹۹۰ بالاتر از این بوده است. در مقایسه با سپتامبر، رشد قیمت با شتاب ۰.۸% همراه بوده است در حالی که تورم مرکزی (به جز انرژی و قیمت‌های غذا) با سرعت به ۴.۶% رسیده است که بالاترین مقدار در سه دهه اخیر است. ظاهراً تورم حتی اینجا هم متوقف نخواهد شد. پیش‌بینی می‌شود که تورم آمریکا در ماه‌های آینده با افزایش قیمت مسکن، خدمات عمومی، انرژی و خودرو همچنان بالاتر برود. CPI که تغییر هزینه زندگی در آمریکا را نشان می‌دهد برای پنجمین ماه متوالی از ۵% فراتر رفته است. این افزایش باعث می‌شود که به تضمین‌های «جروم پاول» رئیس فدرال رزرو درباره این که تورم بالا موقتی است، شک کنیم. البته فقط سرمایه‌گذاران به این موضوع شک ندارند حتی خود فدرال رزرو هم درباره اظهاراتش تردید دارد.
    • نظریه اقتصاد کلاسیک می‌گوید در این شرایط باید دلار شدیداً تضعیف شود. البته همه‌گیری کووید-۱۹ همه چیز را وارونه کرد و باعث شد تا رگولاتورها در بهار ۲۰۲۰ برنامه‌های محرک مالی (QE) را اجرا کنند و بازار را پر از پول ارزان و با نرخ بهره پایین کنند.
      در نهایت فدرال رزرو گزارش داد که به‌تدریج کاهش ۱۲۰ میلیارد دلاری خرید دارائی را از همین ماه آغاز خواهد کرد. «جروم پاول» می‌گوید هنوز زمان مناسب برای افزایش نرخ بهره نرسیده است چون بازار کاملاً احیا نشده است و طبق پیش‌بینی‌ها این اتفاق در اواسط سال ۲۰۲۲ خواهد افتاد. فد تا آن زمان صبر خواهد کرد.
    • البته عده زیادی از سرمایه‌گذاران تصور می‌کردند که با وجود این تاخت‌وتاز تورم، صبر فدرال رزرو خیلی سریع به پایان می‌رسد و این رگولاتور قبل از تابستان ۲۰۲۲ نرخ بهره را افزایش خواهد داد.
      تحلیل مشتقات بورس کالای شیکاگو (CME) نشان می‌دهد که ۶۴% احتمال وجود دارد نرخ‌ها حتی قبل از ژوئن افزایش پیدا کنند. قبلاً بازار مطمئن بود که رگولاتور نرخ بهره را حداقل یکبار در سال افزایش می‌دهد. اکنون احتمال این که افزایش نرخ دو بار در سال اتفاق بیفتد از ۶۳% به ۸۰% رسیده است و شانس افزایش سه بار نرخ بهره در سال از ۲۹% به ۴۹% رسیده است. برخی افراد جسور عقیده دارند که بانک مرکزی آمریکا اولین گام را همین امسال برخواهد داشت.
    • کل این انتظارات باعث شدند تا رشد دلار ادامه پیدا کند. صعود دلار با افزایش بازده اوراق دولت آمریکا حمایت می‌شد. افزایش تورم باعث کاهش قدرت خرید کوپن‌های پرداخت شده می‌شود و به‌این‌ترتیب افراد کمتری می‌خواهند روی سهام سرمایه‌گذاری کنند و بازده سهام فقط یک‌سوم تورم را پوشش می‌دهد.
      اطلاعات بازار کار آمریکا روز ۹ نوامبر منتشر شد و بازاری که از تورم شوکه شده بود عملاً آنها را نادیده گرفت. این داده‌ها خیلی بدتر از پیش‌بینی‌ها هستند. پیش‌بینی می‌شد که تعداد درخواست‌های تکراری برای حقوق بیکاری ۵۰ هزار عدد کاهش پیدا کند اما در عوض ۵۹ هزار عدد افزایش پیدا کرد.
    • صعود دلار باعث شد تا جفت‌ارز EUR/USD به مقدار پایین جولای ۲۰۲۰ خودش برسد. و روز جمعه ۱۲ نوامبر تا ۱٫۱۴۳۲ افت کرد و هفته را در ۱٫۱۴۴۶ به پایان رساند. دلار آمریکا از آغاز سال تقریباً ۹۰۰ نقطه نسبت به یورو برنده شده است. اگر این وضعیت با این شرایط همچنان ادامه پیدا کند، دلار اینجا متوقف نخواهد شد.
      اندیکاتورهای D1 هم این پیش‌بینی را تایید می‌کنند. ۱۰۰% از اندیکاتورهای روند ادامه نزول را تایید می‌کنند. وضعیت اسیلاتورها هم مشابه است اگرچه یک‌چهارم از آنها در منطقه بیش‌فروش هستند.
    • ۴۰ درصد از متخصصان، اتفاق افتادن یک اصلاح را پیش‌بینی می‌کنند و به رشد این جفت‌ارز رأی می‌دهند، ۶۰ درصد از آنها طرف‌دار سقوط بیشتر هستند. نزدیک‌ترین سطوح حمایت عبارت‌اند از ۱.۱۴۳۵ سپس ۱.۱۳۵۰ و ۱.۱۲۵۰. سطوح مقاومت عبارت‌اند از ۱.۱۵۲۵، ۱.۱۵۷۵، ۱.۱۶۱۵، ۱.۱۶۶۵ و ۱.۱۷۱۵.
    • در بخش آمارهای اقتصاد کلان، داده‌های مقدماتی تولید ناخالص داخلی در منطقه یورو برای سه‌ماهه سوم روز پنجشنبه ۱۶ نوامبر منتشر خواهند شد. داده‌های خرده‌فروشی آمریکا در همان روز منتشر خواهند شد و برای ارزیابی تاثیر تورم بر بازار مصرف‌کننده این کشور بسیار مهم هستند. هفته کاری با سخنرانی «کریستین لاگرید» رئیس بانک مرکزی اروپا در جمعه ۱۹ نوامبر به پایان خواهد رسید.
    GBP/USD: پیروزی دیگری برای دلار
    • دلار که به دلیل تورم در آمریکا به جلو هل داده می‌شود همچنان به پوند فشار می‌آورد و به همین دلیل جفت‌ارز GBP/USD برای ماه ششم متوالی نزول کرد. این جفت‌ارز هفته گذشته قیمت پایین دیگری را ثبت کرد و در منطقه حمایت/مقاومت بلندمدت خودش که از سال ۲۰۱۶ به‌صورت دوره‌ای در آن حرکت کرده است، آرام گرفت. این هفته، این بار حداقل محلی در ۱.۳۳۵۲ ثبت شد و آخرین قوس در ۱.۳۴۲۱ به پایان رسید.
    • آمارهای کلان روز پنجشنبه ۱۱ نوامبر منتشر شدند و کمکی به پوند نکردند. به نظر می‌رسد که تولید ناخالص داخلی سه‌ماهه سوم بالاتر از پیش‌بینی‌ها باشد اما نرخ رشد اقتصاد بریتانیا بیش از ۳٫۵ برابر کندتر شده است و از ۲۳.۶% به ۶.۶% رسیده است و نرخ رشد تولید صنعتی از ۴.۰% به ۲.۹% افت کرده است (مقدار پیش‌بینی شده ۳.۴% بود). این کند شدن سریع به‌ویژه در مقایسه با پس‌زمینه اندیکاتورهای مشابه نرم‌تر در منطقه یورو و آمریکا مشهود است و سرمایه‌گذاران را به‌شدت دلسرد کرده و حتی ترسانده است.
    • تهدید رکود و رکود تورمی، ترکیب رشد تولید ناخالص داخلی پایین و تورم بالا، برای اقتصاد بریتانیا که هنوز تحت فشار اثرات برگزیت است، بسیار خطرناک است. طبق پیش‌بینی‌های متخصصان بانک مرکزی انگلستان، نرخ تورم سالانه با شتاب زیادی بالا خواهد رفت و در آوریل ۲۰۲۲ به ۵% خواهد رسید و در اواخر سال ۲۰۲۲ تا سطح هدف ۲% کاهش پیدا خواهد کرد.
      این نرخ بسیار بالا است و مدت کمی قبل از جلسه بانک مرکزی انگلستان در ۴ نوامبر، «اندرو بیلی» رئیس این نهاد اعلام کرد که با وجود این اندیکاتورها، لازم است که نرخ بهره زودتر از موعد برنامه‌ریزی‌شده افزایش پیدا کند واکنش بازار به این گفته‌ها شبیه به واکنشی بود که دلار را هفته گذشته تقویت کرد. بازارها باور کردند که این رگولاتور، نرخ کلیدی بهره را در ماه نوامبر افزایش خواهد داد ... اما آنها فریب خوردند. بانک مرکزی انگلستان، نرخ بهره را افزایش نداد و جفت‌ارز GBP/USD بیش از پیش پایین رفت.
    • داده‌های بیکاری بریتانیا در سه‌شنبه ۱۶ نوامبر منتشر خواهند شد و پس از آن داده‌های CPI در روز بعد منتشر می‌شوند. به طور طبیعی وضعیت بازار کار و تورم بر روی احساس بازار و دینامیک‌های پوند تاثیر خواهد گذاشت. نظر تحلیل‌گران به سه بخش مساوی تقسیم شده‌اند: ۳۵% از متخصصان روی پیروزی خرس‌ها شرط می‌بندند، ۳۵% حامی گاوها هستند و ۳۰% باقیمانده موضع خنثی دارند.
      ۸۵% از اسیلاتورها در D1 به رنگ قرمز هستند، ۱۵% نشان می‌دهند که این جفت‌ارز در منطقه بیش‌فروش قرار دارد. اندیکاتورهای روند ۱۰۰% قرمز هستند. سطوح حمایت عبارت‌اند از ۱.۳۳۵۰، ۱٫۳۲۰۰. هدف خرس‌ها ۱٫۳۱۳۵ است. سطوح مقاومت و اهداف گاوها عبارت‌اند از ۱.۳۵۱۰، ۱.۳۵۷۰، ۱.۳۶۱۰، ۱٫۳۷۳۵ و ۱٫۳۸۳۵.

    USD/JPY : ضربه اوراق خزانه
    • در پیش‌بینی هفته گذشته اکثر تحلیل‌گران انتظار داشتند که جفت‌ارز USD/JPY به مرز بالایی کانال ۱۱۴.۴۰-۱۱۳.۴۰ برگردد. در ابتدا به نظر می‌رسید که این پیش‌بینی به واقعیت نپیوسته است: این جفت‌ارز به حرکت اصلاحی خودش به سمت جنوب ادامه داد و به سطح ۱۱۲٫۷۰ رسید. البته بعداً جهتش را تغییر داد و تا ۱۱۴٫۳۰ پرواز کرد و نظر متخصصان را تایید کرد. این جفت‌ارز، هفته را در ۱۱۳٫۹۰ به پایان رساند.
      دلیل این تغییر روند هم تقویت «تورمی» دلار و البته افزایش شدید بازده اوراق خزانه آمریکا بود که دوست قدیمی جفت‌ارز USD/JPY محسوب می‌شود. به‌عبارت‌دیگر یک رابطه همبستگی مستقیم بین آنها وجود دارد.
    • باتوجه‌به سیاست پول نرم بانک مرکزی ژاپن و افزایش کنترل بر روی منحنی بازده، احتمال بسیار زیادی دارد که تضعیف ین و رشد این جفت‌ارز همچنان ادامه پیدا کند. البته تصمیمات فدرال رزرو درباره نرخ بهره نیز بر این دینامیک‌ها تاثیر خواهد گذاشت.
    • عده‌ای از متخصصان صعود جفت‌ارز USD/JPY تا 114.00 را به‌عنوان بازگشت روند گاوی که از ژانویه ۲۰۲۱ آغاز شده بود، تلقی می‌کنند. اگرچه چارت‌های فاصله زمانی بین ۱۰ مارس تا ۲۷ سپتامبر نشان می‌دهند که در شرایطی که انگیزه‌های قوی وجود ندارند، حرکت ساید می‌تواند چند ماه ادامه داشته باشد. ین بر خلاف یورو و پوند یک ارز پناهگاه امن است بنابراین در بازارهای مالی می‌تواند مدت‌های طولانی در برابر طوفان‌ها مقاومت کند.
    • اکنون ۵۵% از تحلیل‌گران انتظار دارند که صعود این جفت‌ارز ادامه پیدا کند و مرز بالائی کانال ۱۱۴٫۴۰ را بشکند و تا دامنه ۱۱۶.۰۰-۱۱۵.۰۰ صعود کند و از نرخ بالای چندساله خودش عبور کند. ۳۵% متخصصان خلاف این نظر را دارند و ۱۰% باقیمانده انتظار دارند که جفت‌ارز USD/JPY تا مدتی در کانال ساید ۱۱۴.۴۰-۱۱۳.۴۰ باقی بماند.
      ۸۰ درصد از اسیلاتورها در D1 به سمت شمال هستند، ۱۰% به سمت جنوب هستند و ۱۰% به رنگ خاکستری خنثی هستند. تمام اندیکاتورهای روند به رنگ سبز هستند. سطوح مقاومت عبارت‌اند از ۱۱۴.۴۰، ۱۱۴٫۷۰ و ۱۱۵٫۵۰ و هدف بلندمدت گاوها هم مقدار بالای دسامبر ۲۰۱۶ یعنی ۱۱۸٫۶۵ است. نزدیک‌ترین سطح حمایت ۱۱۳٫۸۰ و سپس ۱۱۳.۴۰، ۱۱۲.۷۰، ۱۱۲٫۰۰ و ۱۱۱٫۶۵ است.
    • دوشنبه ۱۵ نوامبر در تقویم هفته آینده روز مهمی است. داده‌های GDP ژاپن برای Q3 در همین روز منتشر خواهد شد و طبق پیش‌بینی‌ها این اندیکاتور مهم از ۰.۵%+ به ۰.۲%- کاهش خواهد یافت.

    رمزارزها: سقوط و صعود بیت‌کوین در کدام نقاط خواهد بود؟
    • چهارشنبه ۱۰ نوامبر، بیت‌کوین به بالاترین قیمت تاریخی خودش، ۶۶۸۹۱ دلار رسید. اتریوم هم صعود کرد و به رکورد ۴۵۸۶ دلار رسید. ارزش کل بازار رمزارز در بالاترین سطح خود به ۲٫۹۷۲ تریلیون دلار رسید.
      شاخص ترس و طمع هم از ۷۳ به ۸۴ افزایش پیدا کرد و به منطقه «حرص شدید» وارد شد که نشان می‌داد این رمزارز اصلی به‌شدت در منطقه بیش‌خرید قرار دارد و حتماً یک اصلاح اتفاق خواهد افتاد. جفت‌ارز BTC/USD پس از ثبت یک رکورد جدید، مسیرش را تغییر داد و به منطقه ۶۴۰۰۰-۶۳۰۰۰ دلار رول‌بک کرد.
    • منبع تحلیلی «Santiment» با ارجاع به اندیکاتورهای آف‌چین بیت‌کوین می‌گوید، احساس سرمایه‌گذاران خُرد بیت‌کوین «شدیداً گاوی» است. اما وضعیت در بین «نهنگ‌های بیت کوین» خیلی روشن نیست. از یک سو، حجم کل سکه‌ها در آدرس‌های دارای موجودی ۱۰۰ تا ۱۰۰۰۰ بیت کوین در ده روز گذشته تقریباً ۶۰۰۰۰ بیت کوین کاهش پیدا کرده است. از سوی دیگر، آدرس‌های با موجودی بیش از BTC ۱۰۰۰۰ رشد قابل‌توجهی کرده‌اند. متخصصان عقیده دارند شاید این شرایط نشانه‌ای از این باشد که نهنگ‌های بزرگ در حال خرید بیت کوین از نهنگ‌های کوچک‌تر هستند تا از افت سریع بیت کوین جلوگیری کنند.
    • اصلاحی که در ۱۰ نوامبر اتفاق افتاد فقط حدود ۸.۵% بود. به این دلیل می‌گوییم «فقط» چون اگر بر مبنای نوسان‌های معمول بیت کوین قضاوت کنیم، این افت اصلاً شدید نیست. وضعیت کنونی را می‌توان «اعتماد پراضطراب» به بیت کوین از سوی سرمایه‌گذاران دانست که منجر به اصلاح قیمت بسیار قوی‌تری می‌شود. متخصصان صرافی رمزارز «کراکن» هم با این نظر موافق هستند. بررسی آنها نشان می‌دهد که ماه نوامبر از نظر تاریخی پرنوسان بوده و بالاترین سود ماهانه برای بیت کوین را ثبت کرده است. اما اگر رالی فعلی بیت کوین در مقاومت قوی حدود ۷۰۰۰۰ دلار متوقف شود می‌توان اصلاح تا ۲۰% را انتظار داشت یعنی جفت‌ارز BTC/USD می‌تواند تا ۵۵۰۰۰ دلار افت کند.
      تحلیل‌گر معروف رمزارز به نام «Altsoin Sherpa» هم به همین عدد اشاره می‌کند. او می‌گوید «احتمال افت کوتاه‌مدت تا ۵۵۰۰۰ دلار وجود دارد اما اهمیتی به این حرکت‌های کوچک نمی‌دهم. همچنان بیت کوین جمع می‌کنم زیرا وقتی بیت کوین بالا برود، سریع بالا خواهد رفت.»
      «ویلی وو» متخصص مشهور دیگری است که به این نتیجه رسیده است که منطقه ۵۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ حمایت بسیار مطمئنی برای بیت کوین است. او با اشاره به داده‌های شرکت تحلیلی «گلسنود» می‌گوید بیت کوین به ارزش بازار مطمئن ۱ تریلیون دلار رسیده است و به‌سختی می‌توان تصور کرد که به زیر این منطقه افت کند.
    • بیت کوین یک هج در برابر تورم است و آمریکا اخیراً رکورد افزایش قیمت مصرف‌کننده را ثبت کرده است که استدلالی قوی به نفع این رمزارز پرچمدار است. علی‌رغم کاهش برنامه QE و انتظار افزایش نرخ بهره، نشانه‌های کاهش ارزش شدید احتمالی دلار باعث ترس سرمایه‌گذاران می‌شود و آنها را به سرمایه‌گذاری در دارائی‌های جایگزین در بازارهای سهام و رمزارز تشویق می‌کند. به همین دلیل هم BTC و هم شاخصهای سهام مرتب رکورد تاریخی خودشان را می‌شکنند. پیش‌بینی‌ها می‌گویند تا زمانی که فدرال رزرو آمریکا به سمت سخت‌گیری شدیدتر سیاست پولی حرکت نکند، بیت کوین در منطقه سبز خواهد بود.
    • شاید قیمت ۹۶۰۰۰$ سقف چرخه گاوی فعلی باشد. این نتیجه در تحلیل صرافی رمزارز «کراکن» به دست آمده است. تحقیق آنها نشان می‌دهد که سه‌ماهه چهارم فعلی دینامیک‌هایی دارد که خیلی شبیه به سه‌ماهه چهارم ۲۰۱۷ هستند (همبستگی ۰٫۸۸) که بازده ۲۲۰% را ایجاد کردند. به‌طورکلی متخصصان صرافی رمزارز پیش‌بینی می‌کنند که BTC به مقدار بالای حدود ۳۰۰ هزار دلار برسد.
    • تحلیل‌گر سرشناسی به نام «PlanB» گفته است که بیت کوین در اوایل سال ۲۰۲۲ تا ۷۰۰ درصد رشد خواهد کرد. او می‌گوید «اگر به سیگنال‌های طول زنجیره در شرایط فعلی نگاهی بیندازیم، می‌توانیم بگوییم که قیمت در تقریباً ۶ ماه به سقف خود خواهد رسید و این اتفاق در فصل ۱ از سال بعد خواهد افتاد. به عقیده من ما نرخ BTC ۱۰۰ هزار دلار را در پایان سال خواهیم داشت و پس از آن شاید این رمزارز به رشد تا مدل ایکس (S2FX) ادامه بدهد و به سطح ۲۸۸ هزار دلار و شاید بیشتر برسد. تعجبی نمی‌کنم اگر ببینم قیمت در سه‌ماهه اول و دوم سال بعد به ۵۰۰-۴۰۰ هزار دلار رسیده است.»
    • «بنجامین کوون»، استراتژیست رمزارز، بر خلاف تعداد زیادی از افراد خوش‌بین عقیده دارد که بیت کوین با رشدی انفجاری حامیانش را خوشحال نخواهد کرد. او می‌گوید «ما در شروع سال ۲۰۲۱ با حدود ۲۸۰۰۰ و ۲۹۰۰۰ دلار شروع کردیم. تابه‌حال چه اتفاقی افتاده است؟ اتفاق زیادی نیفتاده، درست است؟ آیا می‌توان در پایان سال شاهد نتایج قابل‌توجه‌تری بود؟ شاید، اما مطمئن نیستم که ۲۰۲۱ سالی باشد که رالی سریعی را برای بیت کوین شاهد باشیم.»
      در حالی که فاصله بین مقدار پایین و بالای دامنه سالانه شاید قابل‌توجه به نظر برسد اما «کوون» می‌گوید هولدرهای بیت کوین احتمالاً به خاطر این سودها خیلی هیجان‌زده نخواهند شد: «به اتفاقی که برای بیت کوین در سال ۲۰۲۱ افتاد نگاه کنید: هیچ اتفاق خاصی نیفتاد. سودآوری آن حدود ۱۳۰ درصد بود و مطمئنم که اکثر هولدرها برای ۱۳۰% حتی به خودشان زحمت نمی‌دهند که برای شادی از جایشان بلند شوند. ما به سقف دامنه برگشته‌ایم پس شاید قدری سرخوشی وجود داشته باشد همان‌طور که از ژانویه تا مارس ۲۰۲۱ هم این سرخوشی وجود داشت». این متخصص این‌طور استدلال می‌کند که احتمال جهش سریع وجود دارد اما داده‌ها نشان می‌دهند که این چرخه باید دستکم تا ۲۰۲۲ دوام داشته باشد. «با نگاه به عقب به سال ۲۰۲۱ فکر می‌کنم این سال تا حد زیادی سال انباشت مجدد بلندمدت بیت کوین بود.»
    • اتریوم رقیب اصلی بیت کوین هم سودآوری قابل‌توجه زیادی را به نمایش گذاشت و در سال ۲۰۲۱ حدوداً ۶٫۷ برابر شد. سال ۲۰۲۱ هنوز تمام نشده است، «راهول رای» مدیر صندوق رمزارز «BlockTower Capital» عقیده دارد انعطاف بلاک‌چین اتریوم، عامل اصلی برای جذاب توسعه‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران به آن است. او مطمئن است که اگر اتریوم بتواند شرایط را طوری مدیریت کند که سیستم مالی جهانی را از نو بسازد، ارزش بازار آن در آینده خیلی بیشتر از بیت کوین خواهد بود. این میلیونر رمزارز پیش‌بینی می‌کند که این اتفاق خیلی زود در اواسط سال ۲۰۲۲ خواهد افتاد. ETH اولین رمزارز از نظر ارزش بازار خواهد بود که به چند تریلیون دلار خواهد رسید.
      تحلیل‌گران بانک سرمایه‌گذاری آمریکایی «جی پی مورگان» هم در ماه آوریل نظر مشابهی را اعلام کرده بودند. آنها عقیده داشتند که بیت کوین یک کالای مصرفی است. بیت کوین می‌تواند با فلزات گران‌بها رقابت کند و یک منبع ذخیره ارزش باشد اما در بلندمدت رقابت را به اتریوم که ستون اقتصاد رمزارز است واگذار خواهد کرد.
    • در پایان، هشداری از «استنلی دراکنمیلر» میلیاردر و مؤسس «Duquesne Capital» و یکی از موفق‌ترین مدیران وال‌استریت را مرور می‌کنیم. او هشدار می‌دهد که ارزش یک دارائی در هر لحظه‌ای می‌تواند دچار ریزش شود. او می‌گوید «رمزارز، سهام‌های میم، هنر، شراب، سهام ... همه حباب دارند. حباب در همه دارائی‌های روی زمین وجود دارد». همان‌طور که می‌دانید حباب‌ها اغلب می‌ترکند.
      «دراکنمیلر» می‌گوید «هر اتفاقی که در جهان می‌افتد بر سهم‌های خاصی تاثیر می‌گذارد. سعی می‌کنم جهان را آن‌طور که امروز هست تصور کنم، بعد تلاش می‌کنم بفهمم که آیا تغییرات زلزله مانندی اتفاق می‌افتند یا خیر، و جهان در ۱۸ ماه بعد چگونه خواهد بود. اگر این اتفاق بیفتد، چه سهم‌هایی تفاوت زیادی را نسبت به شرایط کنونی تجربه خواهند کرد؟ به عقیده من بسیاری از سرمایه‌گذاران فقط در زمان حال زندگی می‌کنند. این روش شاید در کوتاه‌مدت موثر باشد اما در بلندمدت به بحران ختم می‌شود.»

    گروه تحلیلی NordFX
    https://nordfx.com/

    هشدار: این مطلب اصلاً توصیه یا راهنمای سرمایه‌گذاری برای افرادی نیست که در بازارهای مالی فعالیت می‌کنند. هدف از انتشار این مطلب فقط اطلاع‌رسانی است. معامله در بازارهای مالی پرریسک است و شاید به ازدست‌رفتن کامل پول‌های سرمایه‌گذاری‌شده ختم شود.

    #eurusd #gbpusd #usdjpy #Forex #forex_forecast #signals_forex #cryptocurrency #bitcoin #nordfx


پردازش ...
X