اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پیش‌بینی بازار ارزهای دیجیتال و بازار فارکس، ۱۳ تا ۱۷ دسامبر سال ۲۰۲۱

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • پیش‌بینی بازار ارزهای دیجیتال و بازار فارکس، ۱۳ تا ۱۷ دسامبر سال ۲۰۲۱

    EUR/USD: جلوتر از جلسات فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا




    ما عنوان این بخش از پیش‌بینی هفته‌ی گذشته را «اشتغال و تورم همه‌چیز را مشخص می‌کند» در نظر گرفته بودیم. در شرایط فعلی، این دو پارامتر هستند که سیاست پولی بانک‌های مرکزی را تعیین می‌کنند. جلسه‌ی بعدی فدرال رزرو آمریکا در روز پنجشنبه ۱۶ دسامبر انجام خواهد شد. بازارها انتظار دارند که این نهاد ناظر فرآیند مشوق‌های کاهشی را سرعت ببخشد و شاید، نرخ‌های بهره را هم افزایش دهد. بدون شک، آمارهای کلان اقتصادی‌ای که در روزهای اخیر منتشر شده‌اند، روی این تصمیمات تاثیر خواهند گذاشت.

    گزارش بازار کار ایالات متحده که در ۹ دسامبر منتشر شد، به نظر خیلی کلی می‌رسد. انتظار می‌رفت تعداد درخواست‌های اولیه‌ی مزایای بیکاری به میزان ۳۰۰۰ عدد بالا برود. اما در عوض، ۴۳ هزار عدد از آن کم شد و به ۱۸۵ هزار رسید. این مقدار حداقلی، از سال ۱۹۶۹ به این سو سابقه نداشته است. از سوی دیگر، تجدید درخواست‌ها از آن‌چه پیش‌بینی می‌شد، اوضاع بدتری دارد. تعداد آن‌ها به جای این که ۷۲ هزار عدد کم شود، ۳۸ هزار عدد بیشتر شد. اما اگر تمام شاخص‌ها را با هم جمع کنیم، می‌بینیم که ۵۰۰۰ عدد از درخواست‌های مزایای بیکاری کم شده است. این کاهش، تایید می‌کند که اوضاع بازار کار در حال بهبود است. به علاوه، به تعداد فرصت‌های شغلی هم ۴۳۱ هزار عدد اضافه شده است. به عبارت دیگر، همین الآن هم تعداد شاغلین در بازار کار ایالات متحده کافی نیست.

    درباره‌ی تورم باید بگوییم که هرچه بیشتر باشد، احتمال این که فدرال رزرو سریعتر سیاست پولی‌اش را سفت و سخت کند بیشتر است. منظور از سفت و سخت کردن سیاست پولی، فقط این نیست که فدرال رزرو دارایی‌های کمتری بخرد. بلکه ممکن است نرخ بهره را هم بالاتر ببرد.به این ترتیب، دلار از چیزی که هست قوی‌تر خواهد شد.

    در حال حاضر تورم ایالات متحده به رکوردی ۴۰ ساله رسیده است و اگر داده‌هایی که در ۱۰ دسامبر منتشر شده‌اند در نظر بگیریم، باز هم در حال افزایش است. شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) در ماه نوامبر و بر پایه‌ی سالیانه، از ۶.۸ درصد به ۶.۲ درصد افزایش پیدا کرده است. شاخص اصلی (هسته‌ی CPI) ۴.۹ درصد سال به سال بود که از میزان قبلی (۴.۶ درصد در ماه اکتبر) بیشتر است. در حال حاضر بازار منتظر خواهد ماند تا ببیند فدرال رزرو در جلسه‌ی پیش رویش به این اعداد چه واکنشی نشان خواهد داد. رییس این سازمان، جروم پاول، به همراه همکارانش سرمایه‌گذاران را متقاعد کردند که آماده‌اند اقدامات تهاجمی‌شان را شروع کنند.

    حدود ۷۰ درصد از متخصصین «فایننشل تایمز» (Financial Times) باور دارند که بازگشت به سیاست پولی پیش از دنیاگیری کوید۱۹ تقریبا به آرامی انجام شد و نرخ بهره تا انتهای سال ۲۰۲۳ به ۱.۵ درصد خواهد رسید (در حال حاضر این نرخ ۰.۲۵ درصد است). همچنین، تنها ۱۰ درصد از تحلیل‌گرانی که پرسشنامه را پر کرده‌اند انتظار دارند که مرحله‌ی اول افزایش نرخ در فصل اول سال ۲۰۲۲ اتفاق بیافتد. پنجاه درصد، روی فصل دوم این سال شرط می‌بندند. بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان باور دارند که تا انتهای ماه مارس سال آینده، برنامه‌ی تسهیل کمی ۱۲۰ میلیون دلاری تکمیل خواهد شد.

    جلسه‌ی بعدی بانک مرکزی اروپا، در همان روزی برگذار خواهد شد که فدرال رزرو جلسه‌اش را برگذار می‌کند؛ در روز پنجشنبه ۱۶ دسامبر. ما از قبل نوشته‌ایم که برخلاف فدرال رزرو، بانک مرکزی اروپا برنامه دارد تا قدم‌های اولش در این جهت را تنها در ۲۰۲۳ بردارد. این نهاد ناظر تا آن زمان، با آرامش نگاه می‌کند که چگونه قیمت اجناس در کشورهای ناحیه‌ی یورو بالا می‌رود. اما حالا دیگر این شانس وجود داد که نهاد ناظر اروپایی، به هر طریق تصمیم بگیرد که پیروی از همکارش در آن سوی اقیانوس، به کارها شتاب بدهد و به جای کبوتر، سوار بر عقاب شود. این اتفاق برای گاوهای جفت‌ارز EUR/USD هم غافلگیرکننده و هم خوش‌آیند است. نباید این موضوع را هم از یاد برد که از اعماق بانک مرکزی اروپا، صداهایی تهاجمی به گوش می‌رسد و مقاماتی چون «ایزابل شنیبل» (Isabel Shnabel) بیانیه‌هایشان را به این صورت تنظیم می‌کنند.

    این عضو شورای اداره‌ی بانک مرکزی اروپا چند روز پیش گفت که خرید دارایی در طول زمان‌های شوک بازار و رکود یکی از ابزارهای مهم بوده‌اند. اما در زمان‌های رشد اقتصادی، تعادل مزایا و معایب برنامه‌ی تسهیل کمی به هم می‌خورد و به همین دلیل، ریسک ناپایداری مالی بیشتر می‌شود. بازارها به همین گفته‌ی خانم شنیبل که نمی‌توان آن را بیانیه خواند هم واکنش نشان دادند و یورو، ولو در کوتاه مدت، از خودش رشد نشان داد.

    در کنار جلسات فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا، جفت‌ارز EUR/USD برای هفته‌ی دوم متوالی در حدود پیوت‌پوینت ۱.۱۳۰۰ نوسان کرد. این جفت‌ارز این بار دوره‌ی معاملاتی پنج روزه را نزدیک به این خط و در ۱.۱۳۱۶ به اتمام رساند. در میان متخصصین، ۷۵ درصد انتظار دارند که ارز آمریکایی بیش از این سود کند و ۲۰ درصد، روی رشد یورو شرط می‌بندند. ۵ درصد باقی‌مانده موضعی خنثی گرفته‌اند.

    اما روندهای جانبی دو هفته‌ای باعث پریشانی در میان شاخص‌های نمودار روزانه شده‌اند. شصت درصد از شاخص‌های روند قرمز هستند و ۴۰ درصد، سبز. چهل درصد از اسیلاتورها به سمت پایین گرایش دارند، ۳۰ درصد به سمت بالا و ۳۰ درصد هم روندی جانبی را پیش‌بینی می‌کنند. در نواحی و سطوح ۱.۱۳۵۵، ۱.۱۳۸۰، ۱.۱۴۳۵-۱.۱۴۶۵ و ۱۵۲۵ مقاومت وجود دارد. نزدیک‌ترین خط حمایت در ۱.۱۳۰۰ است، سپس ۱.۱۲۶۵ ، ۱.۱۲۲۵، ۱.۱۱۸۵ و پس از آن ۱.۱۰۷۵-۱.۱۱۰۰.

    در هفته‌ی پیش رو علاوه بر جلسه‌ی بانک‌های مرکزی و نظرات متعاقب آن‌ها درباره‌ی مدیریت‌شان، انتشار آمارهای خرده‌فروش در ایالات متحده در روز چهارشنبه ۱۵ دسامبر و انتشار داده‌های فعالیت کسب و کار در آلمان و ناحیه‌ی یورو در روز ۱۶ دسامبر هم باید لحاظ شود. به علاوه، در روزهای پنجشنبه و جمعه هم شورای اروپایی جلسه خواهد داشت.







    GBP/USD: جلوتر از جلسات فدرال رزرو و بانک انگلستان




    معامله‌گران در روز ۱۶ دسامبر اتفاقات هیجان‌انگیز زیادی را تجربه خواهند کرد. میزان شاخص فعالیت کسب و کار در بخش خدمات بریتانیا (شاخص مارکیت) در این روز مشخص خواهد شد. به علاوه، داده‌های مربوط به اشتغال هم در روز سه‌شنبه ۱۴ دسامبر و تورم در بازار مصرف بریتانیا، در روز چهارشنبه ۱۵ دسامبر منتشر خواهند شد.

    هفته‌ی گذشته، پس از این که دولت بریتانیا به دلیل موج جدید کوید۱۹ قوانین جدید قرنطینه را اعلام کرد، پوند ضعیف شد. آمارها می‌گویند تعداد افراد آلوده در موجی که سویه‌ی اومیکرون ایجاد کرده است، در هر دو یا سه روز دو برابر می‌شود. محاسبه‌ای ساده نشان می‌دهد که با این شرایط، تا آخر ماه تعداد موارد ابتلا می‌تواند از ۱ میلیون عبور کند. این در حالی است که از ابتدای همه‌گیری، در بریتانیا ۱۰.۶ میلیون نفر بیمار شده‌اند. سرمایه‌گذاران این شرایط را مد نظر دارند و به همین دلیل، می‌خواهند بانک انگلستان اطلاعات و آمارها را منتشر کند تا مشخص شود که آیا سویه‌ی اومیکرون، بر کاهش برنامه‌ی تشویقی اثر خواهد داشت یا خیر.

    گاوهای جفت‌ارز GBP/USD از این داده‌های ضعیف اقتصادی رضایت نداشتند. این داده‌ها از چیزی که پیش‌بینی می‌شد، بدتر بودند. همچنین، پوند باز هم تحت فشار برگزیت و اختلاف نظر شدید بین اتحادیه‌ی اروپا و بریتانیا درباره‌ی پروتکل ایرلند شمالی قرار گرفته است. به گفته‌ی مقامات بریتانیایی، این کشور در معرض کمبود کالا و به هم ریختگی عرضه در بازار است.

    چهل درصد از تحلیل‌گران هنوز امید دارند که این جفت‌ارز رشد کند. اما اگر بانک انگلستان نتواند یک بار دیگر نرخ‌ها را افزایش دهد، امید این تحلیل‌گران هم مثل مه صبحگاهی در لندن از بین خواهد رفت. این نهاد ناظر به احتمال زیاد و با در نظر گرفتن موضع دولت درباره‌ی قرنطینه، نرخ بهره را تا فوریه‌ی سال ۲۰۲۲ تغییر ندهد. اکثریت (۶۰ درصد) متخصصین بر این باورند که خروجی جلسه‌ی بانک مرکزی انگلستان همین خواهد بود.

    جفت‌ارز GBP/USD که منتظر تصمیمات نظارتی است، دوره‌ی معاملاتی را در همان جایی تمام کرد که هفته‌ی گذشته را با آن تمام کرده بود؛ در ناحیه‌ی ۱.۳۲۶۵. اما به رغم تمام این‌ها، ۷۵ درصد از شاخص‌های روند در نمودار روزانه از خرس‌ها حمایت می‌کنند. هشتاد درصد از اسیلاتورها هم همین نظر را دارند. بیست درصد هم می‌گویند روند صعودی خواهد شد.

    وظیفه‌ی شماره‌ی ۱ گاوها این است که از سد مقاومت ناحیه‌ی ۱.۳۲۸۵-۱.۳۳۰۰ بگذرند. اگر بانک انگلستان نرخ‌ها را در ۱۶ دسامبر افزایش دهد، این موضوع مشکلی به وجود نخواهد آورد. خطوط مقاومت بعدی در سطوح ۱.۳۳۶۰، ۱.۳۴۱۰، ۱.۳۴۷۵، ۱.۳۵۱۵، ۱.۳۵۷۰، ۱.۳۶۱۰، ۱.۳۷۳۵ و ۱.۳۸۳۵ خواهند بود. نزدیک‌ترین خط حمایت در ناحیه‌ی ۱.۳۲۱۰-۱.۳۲۲۰ است. سپس، خطوط حمایت بعدی در ۱.۳۱۹۵، ۱.۳۱۶۰، ۱.۳۱۳۵ و ۱.۳۰۷۵ خواهند آمد. در صورتی که خط حمایت آخر بشکند، نمودار می‌تواند تا ۱.۲۹۶۰ پایین برود.







    USD/JPY: مقاومت ین سراپا استوار است. تا این‌جای کار که استوار مانده است.




    اگر جفت‌ارز EUR/USD برای هفته‌ی دوم در حول و حوش ۱.۱۳۰۰ بچرخد، جفت‌ارز USD/JPY هم همین کار را خواهد کرد. البته محور نوسانش در حدود ۱۱۳.۳۰ خواهد بود. اشتهای ریسکی که به بازار بازگشته و شاخص بازارهای سهام را بالا برده است، نتوانست تاثیر چندانی روی ارز ژاپن بگذارد؛ ارزی که عضو هیئت‌مدیره‌ی بانک مرکزی ژاپن، هیتوشی سوزوکی با بیانیه‌اش از آن حمایت می‌کند. او درباره‌ی شرایط کوید۱۹ گفته است که اگر فدرال رزرو آمریکا شروع به کم کردن حجم برنامه‌ی تسهیل کمی‌اش کند و نرخ بهره را سریع‌تر از چیزی که انتظار می‌رود بالا ببرد، بانک مرکزی ژاپن هم خواهد توانست نرخ بهره‌ی بلندمدت را بالا ببرد. هیتوشی سوزوکی می‌گوید نرخ بهره می‌تواند بلافاصله بعد از این که ابهامات مربوط به ویروس کرونا از بین رفت، بالا برود. به این ترتیب، اقتصاد ژاپن خواهد توانست به بازسازی‌اش ادامه دهد. قطعا ارزشش را ندارد منتظر این باشیم که افزایش نرخ در جلسه‌ی بعدی بانک اتفاق بیافتد (جمعه ۱۷ دسامبر). نرخ بهره به احتمال زیاد در سطح منفی قبلی بماند؛ سطح منفی ۰.۱ درصد.

    معاون رییس بانک، ماسایوشی آمامیا تلاش کرد به سرمایه‌گذاران امید بدهد. اقتصاد این کشور راکد بوده است. اما محاسبات این نهاد ناظر می‌گویند باید در طول ۲۰۲۲ خودش را بازسازی کند؛ حتی با وجود سویه‌ی اومیکرون. نظرات مقامات پس از این بیرون آمد که داده‌های تولید ناخالص داخلی برای فصل سوم ژاپن بسیار ضعیف از آب درآمدند. این داده‌ها در روز چهارشنبه ۸ دسامبر منتشر شدند. این داده‌ها نسبت به سطح قبلی که منفی ۰.۸ درصد بود، ۰.۹ درصد پایین تر آمده بودند. پیش‌بینی هم مثبت ۰.۴ درصد بود.

    بسیاری از متخصصین با در نظر گرفتن پیش‌بینی قبلی انتظار داشتند که جفت‌ارز USD/JPY تلاش دیگری کند تا به کانال ۱۱۳.۴۰-۱۱۴.۴۰ بازگردد. همین اتفاق هم افتاد. دلار شروع به پیش رفتن کرد و در روز هشتم دسامبر تا ارتفاع ۱۱۳.۹۵ بالا آمد. البته بعد از آن روند معکوس شد و در مرز پایینی کانال هفته را تمام کرد؛ در ۱۱۳.۴۰.

    ۸۰ درصد از متخصصین باور دارند که در هفته‌ی پیش رو، این جفت ارز به کمک فدرال رزرو باز هم بالا خواهد رفت و احتمالا، حتی مرز بالایی کانال ۱۱۳.۴۰-۱۱۴.۴۰ را هم بشکند. سطوح مقاومت ۱۱۳.۷۰، ۱۱۴.۰۰، ۱۱۴.۴۰، ۱۱۴.۷۰، ۱۱۵.۰۰ و ۱۱۵.۵۰ هستند. هدف بلندمدت گاوها هم ارتفاع دسامبر ۲۰۱۶ در ۱۱۸.۶۵ است. تنها ۲۰ درصد از تحلیلگران هستند که به سناریوی خرسی رای می‌دهند. نزدیک‌ترین خط حمایت در ۱۱۲.۵۵ است. بعد از آن هم ۱۱۲.۰۰ و ۱۱۱.۶۵ قرار دارد.

    در میان اسیلاتورهای نمودار روزانه، ۶۰ درصد از آن‌ها هنوز هم به سمت پایین نگاه می‌کنند، ۳۰ درصد نظر خنثی دارند و ۱۰ درصد باقی‌مانده هم نظر به سمت بالا دارند. شاخص‌های روند ۵۰-۵۰ هستند.







    ارزهای دیجیتال: شرط‌بندی سرمایه‌گذاران روی ایتریوم




    هنوز توضیح مشخصی وجود ندارد که چرا بیت‌کوین در شب ۴ دسامبر از ۴۲ هزار دلار پایین‌تر آمده است. البته باید به این موضوع توجه کرد که پایین آمدن بازار ارزهای دیجیتال در همانی اتفاق افتاده است که بازار سهام پایین آمده و سرمایه‌گذاران از دارایی‌های ریسکی برخاسته‌اند. این اتفاق، به دلیل اخباری افتاد که درباره‌ی بزرگترین شرکت ساختمانی چین، شرکت «اونرگرنید» (Evergrande) منتشر شد. به گزارش رسانه‌ها، دولت بنیانگذار این شرکت را به دلیل احتمال ورشکستگی این شرکت احضار کرده است. این اتفاق می‌تواند روی اقتصاد کل جهان تاثیر بگذارد.

    تحلیل‌گرانِ «گلکسی دیجیتال ریسرچ» باور دارند که موضوع این نیست. دلیل این فروپاشی از نظر آن‌ها عصبی بودن عمومی جهان به دلیل سویه‌ی اومیکرون و بیانیه‌ی رییس فدرال رزرو، جروم پاول درباره‌ی کاهش سریع‌تر برنامه‌ی تسهیل کمی است.

    در هر صورت، ارز دیجیتال اصلی که در روز ۱۰ نوامبر از خودش رکورد به جای گذاشته و به ۶۸۷۸۰ دلار رسیده بود، پنج هفته است که در حال پایین آمدن است. خوش‌بینی سرمایه‌گذاران و تحلیل‌گران هم به همراه ارزش این ارز پایین آمده است.

    مدیر ارشد سرمایه‌گذاری در شرکت «بیت‌وایز اَسِت منجمنت»، «مت هوگن» باور دارد که بیت‌کوین به احتمال زیاد نخواهد توانست تا انتهای سال ۲۰۲۱ سقف ۱۰۰ هزار دلار را بزند. این مدیر بلندپایه در مصاحبه‌ای با بلومبرگ گفت «به باور من، این سطح می‌تواند هدف سال ۲۰۲۲ باشد». رشد باید از طرف سازمان‌ها حمایت داشته باشد. به باور هوگن، برای این که این اتفاق بیافتد «دلایل بنیادی وجود دارد».

    از طرف دیگر سرمایه‌گذار و اقتصاددان مشهور، «لویی ناولیه» باور دارد که «دلایل بنیادی» به عکس، بیت‌کوین را به پایین می‌رانند. در بازار سهام حبابی بزرگ به وجود آمده است که می‌تواند باعث اصلاح شدید دارایی‌های ریسکی شود و در نتیجه، بیت‌کوین تا ۱۰ هزار دلار پایین بیاید.

    ناولیه همچنین به خاطر میاورد که نرخ ارز دیجیتال اصلی در طول دوره‌ی اصلاح فوریه و مارس ۲۰۲۰ هم بسیار پایین آمد. به عقیده‌ی او، در این مدت شرایط می‌توانست بدتر هم باشد و بیت‌کوین، می‌توانست ۸۰ درصد از ارزشش را از دست بدهد. این شرایط می‌تواند با کارهایی که فدرال رزرو برای سفت‌تر کردن سیاست پولی‌اش دنبال می‌کند، از این هم بدتر شود.

    این سرمایه‌گذار با اشاره به انتهای سال ۲۰۱۷ گفت «پایین رفتن قیمت به زیر ۴۶۰۰۰ دلار (میانگین متحرک ۲۰۰ روزه) می‌تواند سیگنالی خرسی باشد. بیت‌کوین باید تا ۲۸۵۰۰ دلار پایین بیاید تا الگوی سقف دوقلویش را تکمیل کند. چنین کاهش قیمتی هم می‌تواند نشان از کاهش قیمت به زیر ۱۰ هزار دلار داشته باشد. به عبارتی، ۸۰ درصد از ارزش بیت‌کوین باید از بین برود؛ رفتاری که مشابهش از بیت‌کوین سر زده است».

    در نظر داشته باشید که این کاهش مستمر، پس از افزایش ارزشی گیج و منگ تا ۱۹۲۷۰ دلار اتفاق افتاد. این کاهش ارزش در طول سالی اتفاق افتاد که با عنوان زمستان ارزهای دیجیتال از آن یاد می‌شود. در این مدت، بیت‌کوین حدود ۸۵ درصد از ارزشش را از دست داد.

    نه تنها در سال ۲۰۱۷، بلکه در نیمه‌ی دوم ۲۰۱۹ هم نرخ‌ها به سرعت پایین آمدند. و البته که کسی نمی‌تواند مثال آخر را از یاد ببرد. در آوریل و ژوییه‌ی همین سال، بیت‌کوین ظرف ۳ ماه ۵۵ درصد از ارزشش را از دست داد.

    سه موج خرسی به جیب‌ها و کیف‌های سفته‌بازان خورده‌اند و ما را واداشته‌اند که درباره‌ی احتمال آخرین فروپاشی و از بین رفتن بازار ارزهای دیجیتال صحبت کنیم. طبق محاسبات سایت 99bitcoins، سال هنوز تمام نشده است و بیت‌کوین تا همین جای کار ۴۱ بار با پیش‌بینی مرگ مواجه شده است. مخالفان بیت‌کوین در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ از این هم فعال‌تر بودند. در این سال‌ها، مرگ زودرس این ارز به ترتیب ۱۲۴ بار و ۹۳ بار گزارش شد.

    آخرین مورد از اخطارهای فعلی را «بیل بلین» اقتصاددان داده است. بلین بیت‌کوین را طرحی پانزی خوانده است که نخواهد توانست کارکرد پول را داشته باشد. او استدلال کرده که ارزهای دیجیتال، تورم را تشدید خواهند کرد. بلین علاوه بر این و برخلاف تعدادی از دیگر منتقدین ارزهای دیجیتال، به تکنولوژی بلاک‌چین هم شک دارد: «من هر چند وقت یک‌بار پشته‌ای از زباله را می‌کاوم که خودش را پشت نبوغ بلاک‌چین، ریاضیات و محاسبات مربوط به ارزهای دیجیتال مخفی می‌کند. ده درصد از این ایده‌ها بسیار جذاب و ۹۰ درصدشان پوچ و بی‌معنی هستند».

    تحلیل‌گر و معامله‌گر شناخته شدن، «تون ویس»، برخلاف بیل بلین و لویی ناوالیه باور دارد که هنوز برای خاک کردن بیت‌کوین خیلی زود است. به نظر او پس از فروپاشی‌ای که در حال حاضر می‌بینیم، بیت‌کوین امسال شانس بیشتری خواهد داشت که به سقفی جدید برسد. این ارز برای این که گاوها ابتکار عمل را در دست بگیرند، باید بالای سطح ۵۳۵۰۰ دلار جای پایی برای خودش درست کند. ویس می‌گوید «فکر کنم چیزی شبیه به یک دور V شکل باشد. ما شانس دیگری نخواهیم داشت که بیت‌کوین را پایین‌تر از ۵۰ هزار دلار بخریم».

    اگر این روند کاهشی باز هم تحت شرایط منفی ادامه پیدا کند، سرمایه‌گذاران بلندمدت نظرشان جلب خواهد شد. هربار که اصلاحی صورت می‌گیرد، سرمایه‌گذاران شروع به خرید می‌کنند و امید دارند که قیمت باز هم بالا برود. به این ترتیب، نزول بازار کنترل می‌شود و از فروپاشی‌اش جلوگیری می‌شود.

    کسانی که صاحب مقدار زیادی بیت‌کوین هستند (از ۱۰۰ تا ۱۰ هزار بیت‌کوین) در همین هفته‌ی گذشته ۶۷۰۰۰ بیت‌کوین خریدند. البته که این مقدار زیادی نیست. بنابراین نیازی نیست که در حال حاضر درباره‌ی احتمال بازگشت به روند صعودی حرف بزنیم. از سوی دیگر، مزیت هنوز هم در دستان (یا بهتر بگوییم،در پنجه‌های) خرس‌هایی است که تلاش می‌کنند جفت‌ارز BTC/USD را پایین ۴۶۰۰۰-۴۸۰۰۰ دلار ببرند. این ناحیه، جایی است که میانگین متحرک ۲۰۰ روزه از آن می‌گذرد.

    زمانی که این نقد را می‌نویسیم (در شب ۱۰ تا ۱۱ دسامبر)، سطح سرمایه‌ی کل بازار ارزهای دیجیتال ۲.۲۱۵ تریلیون دلار است. این مقدار، ۲۵ درصد از سقف ۱۰ دسامبر پایین‌تر آمده است. شاخص ترس و طمع ارزهای دیجیتال هم هنوز در ناحیه‌ی ترس شدید قرار دارد؛ در سطح ۲۴ نقطه. اما شاخص تسلط بیت‌کوین تا ۳۹.۸۸ درصد پایین آمده است و «قلمرو» را هرچه بیشتر، به حریفش ایتریوم می‌بازد که سهم بازارش در حال حاضر ۲۲ درصد است. به عنوان مقایسه می‌توان ابتدای امسال را در نظر گرفت که ۷۱.۸۶ درصد از بازار به بیت‌کوین تعلق داشت و ۱۰.۶۳ درصد، به ایتریوم.

    چارت ETH/USD به طور شفاف نشان می‌دهد که ایتریوم، پس از این که در روز ۴ دسامبر پایین آمد بسیار بهتر از بیت‌کوین در حال بازیابی خودش است. اگر جفت‌ارز BTC/USD در پنج ماه گذشته کمی بیش از ۵۵ درصد رشد کرده، ایتریوم در همین زمان ۱۳۰ درصد به ارزشش افزوده است.

    نیروی پیش‌ران اصلی برای رشد ایتریوم در ماه‌های اخیر این بوده است که تراکنش‌ها باعث سوختن سکه‌های این ارز در شبکه می‌شوند و نرخ این سوختن، از نرخ تولید پولش بالاتر است. شبکه‌ی ایتریوم تا همین جای کار بیش از یک میلیون سکه را از زمان فعال شدن دوشاخگی سخت لندن سوزانده است.

    رائول رای، مدیر صندوق سرمایه‌گذاری ارزهای دیجیتال BlockTower Capital باور دارد این که ایتریوم کاربردهای بسیاری دارد، عامل اصلی‌ای خواهد شد که هم توسعه‌دهنده‌ها و هم سرمایه‌گذاران به آن جذب شوند. او مطمئن است که ایتریوم خواهد توانست بازار مالی را دوباره از نو بسازد و بازارش، در آینده از بیت‌کوین بسیار گسترده‌تر خواهد شد. این میلیونر ارزهای دیجیتال پیش‌بینی می‌کند که این اتفاق، می‌تواند در میانه‌ی ۲۰۲۲ رخ دهد. از نظر سطح سرمایه، ایتریوم مقام اول را از آن خودش خواهد کرد.

    در ماه آوریل، تحلیل‌گران بانک سرمایه‌گذاری آمریکایی جی‌پی‌مورگان بیانیه‌ای منتشر کردند که حرف‌هایی شبیه به این را می‌زد. از نظر آن‌ها، بیت‌کوین کالایی مصرفی است. این ارز می‌تواند با فلزات گرانبها رقابت کند و به عنوان راهی برای ذخیره‌ی ارزش در نظر گرفته شود. اما این اتفاق باعث خواهد شد که ایتریوم در بلندمدت راهش راپیدا کند و ستون اقتصاد ارزهای دیجیتال شود.

    مت هیوگان، مدیر «بیت‌وایز است منجمنت» پیش‌بینی کرده است که در سال ۲۰۲۲ «میزان فعالیت ایتریوم منفجر خواهد شد». به گفته‌ی او «سرمایه‌گذاران به ایتریوم، سولانا و پلی‌گان چشم خواهند دوخت. آن‌ها شروع به درک این موضوع می‌کنند که ارز دیجیتال فقط بیت‌کوین نیست».




    ***

    ما شاهد این هستیم که مشتریان NordFX فعالیت‌شان را به طرزی انفجاری افزایش داده‌اند تا برای قرعه‌کشی سال نو، بلیط‌های بخت‌آزمایی بیشتری بخرند. این قرعه‌کشی به زودی انجام خواهد شد. هرچه بلیط‌هایتان بیشتر باشد، شانس‌تان برای این که جایزه‌ای به ارزش بین ۵۰۰ تا ۲۰ هزار دلار ببرید بیشتر خواهد شد.

    زمان بسیار کمی باقی مانده است. اما هنوز هم می‌توانید این کار را انجام دهید. شرکت کردن در این قرعه‌کشی بسیار ساده است. کلیه‌ی جزییات این قرعه‌کشی در سایت NordFX نوشته شده‌اند.







    گروه تحلیل NordFX




    https://nordfxiran.com/662-Forex-Forecast-and-Cryptocurrencies-Forecast-for-December-13-17-2021.html






    توجه: این محتوا نباید به عنوان توصیه‌ی سرمایه‌گذاری یا راهنمایی برای فعالیت در بازارهای مالی در نظر گرفته شود. هدف، تنها دادن اطلاعات است. معامله در بازارهای مالی با ریسک همراه است و می‌تواند باعث شود کل سرمایه‌تان را از دست بدهید.




    #eurusd #gbpusd #usdjpy #فارکس #پیش_بینی_فارکس #سیگنال_فارکس #کریپتوکارنسی #بیتکوین #ارز_دیجیتال #ارز_رمزدار
پردازش ...
X