نوشته اصلی توسط بانوی شرقی
نمایش پست ها
نوشته اصلی توسط مصطفی
جناب اقای مصطفی با سلام و تشکر بابت پاسخی که داشتید
من چند بار گفتم و باز هم میگم نمی دونم چرا این مباحث به صورت خودکار به سمت بحث در مورد یک شرکت خاصی هدایت میشه در حالی که من اصلا منظورم از بیان ان تصویر که بروکر با واید کردن اسپرد و استفاده از اسپرد های شناور راهی رو برای کلاهبرداری و دزدی و پپ هانتینگ بودن باز کرده بحث در مورد وایت لیبل پرسپولیس نبوده و نیستش
در ادامه مشارک و مباحث صحبت در مورد خود نرم افزار متاتریدر بوده و اینکه این نرم افزار چه قابلیت های وحشت ناکی داره تا دست بروکر رو باز کنه در جهت انواع و اقسام کلاهبرداری ها در یک محیط بسته و شبیه سازی شده.
من نوشته های لینک داده شده رو مطالعه کردم و در تمام انها هم به صراحت این موضوع بیان شده که متاتریدر یک نرم افزار شبیه سازی شده بوده و هستش و ما در این محیط بسته داریم با خودمان معامله می کنیم که برایند این معاملات به خاطر وجود کمسیون و اسپرد برای مشتریان منفی و به سود بروکر هستش.
و در نوشته شما هم کاملا این موضوع مطرح شده که پرسپولیس به کمک مهندسین خودش موفق شده این نرم افزار رو به بازار وصل کنه و این یعنی اینکه حرف من رو تایید می کنید که این نرم افزار به بازار وصل نیستش و من هم که از روز اول همین رو می گفتم و چرا کاربران قبول نمی کردند و میخواستند بحث رو منحرف کنند نمی دانم
در خصوص سایر فرمایش هایی که تبلیغات هستش حرفی ندارم چون به هر حال شما مدیر انجمن هستید و باید در راستای اهداف شرکتی که در ان کار می کنید صحبت کنید و این منطقی هستش و در مورد این نرم افزاری که متاتریدر شبیه سازی شده رو به بازار واقعی وصل کرده و طراحی شرکت خودتان هم هستش سوالی ندارم چون حتما توضیحاتی داشته باشید من از ان سر در نمی اورم ولی این نوشته شما هم نشان میده که متاتریدر با تمام قابلیت های کلاهبرداری که داره همچنان متاتریدر هستش و همانطور که در سایر مقالات هم مشخص هستش ما اصلا چیزی به نام ndd نداشته و مگر میشود که بروکری میز معاملات نداشته باشد واین کاملا در سایر نوشته های مدیران شما هم مشخص بوده و تمامی این اسامی باز با کلمات بوده و باز هم میگویم
متاتریدر یک محیط بسته شبهه سازی بوده که تریدر ها در این محیط بسته در حال انجام معامله با یکدیگر بوده و در کل و در برایند این معاملات سود کارگزار بوده و هستش و به خاطر وجود اسپرد همانطور که گفتم برایند این محیط بسته منفی بوده و در کل محکوم به فنا هستیم و اگر چند درصدی هم سود می کنند به قیمت ضرر کردن بسیاری از کاربران هستش و دقیقا مثل اینکه ما دور هم نشسته و 21 بازی می کنیم. و این واقعیت را که برنامه های جانبی بسیار زیاد در اختیار بروکر های استفاده کنند این نرم افزار هستش تا در صورتی که جلوی سود کردن و پرداخت های انچنانی رو گفته و با وجود این همه برنامه های جانبی قدرت کلاهبرداری بروکر های استفاده کنند از این نرم افزار بسیار زیاد بوده ، هست و خواهد بود و هر روز هم با سفارش هایی که بروکر ها برای نوشتن نرم افزار های جانبی به شرکت متاکوتز میدهند این قابلیت کلاهبرداری بیشتر و بیشتر خواهد شد.
در اخر اگر تمایل داشتید به عنوان پایان و خاتمه این مباحث اسامی پروایدر های بروکری که در حال تبلیغ ان هستید رو اعلام کنید و راهی که بشه ان رو استعلام کرد تاصحت گفته های شما مشخص بشه برای شفاف سازی اینکه پرسولیس یک مارکت میکر نیستش و در بازار فارکس مارکت میکری نمی کنه رو اعلام کنید کمال تشکر و قدر دانی را دارم.
نظر