اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تاپیک سوالات بروکر را بشناسیم

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها

با توجه به فرمایش شما

من از اقای دریس زاده درخواست می کنم که به کمک من بیان و پیرو مقاله که در چند سال پیش در خصوص کلاهبردار بودن تمامی بروکر های متاتریدر داشتند در این خصوص توضیح بدهند تا شاید کاربران از زبان ایشان بشنوند این موضوع رو باورد کنند که تمامی بروکر هایی که با متاتریدر کار می کنند کلاهبردا ر هستند.

و اینکه ظاهرا یک داستان جدیدی هستش به نام نرم افزاری به نام بریج که رابط متاتریدر کلاهبرداری و بازار واقعی شده هم کمی توضیح بدهند که چگونه می توانیم بفهمیم که برورکر از این نرم افزار استفاده می کنند یا خیر و به صورت روشن ما رو راهنمایی بفرمایند که حتی استفاده از این نرم افزار رابط هیچ چیزی از قابلیت های بلاگین های کلاهبرداری متاتریدر کم نمی کنه.

با تشکر
    نوشته اصلی توسط مصطفی
    سلام

ببینید دوست عزیز

شرکت پرسپولیس وایت لیبل نیست و متاتریدر برای خودش . شرکت با کمک مهندسین خودش موفق شده این نرم افزار به بازار وصل کنه .

مطمئن باشید شرایط و ابزاری که یک تریدر احتیاج داره تا با خیال آسوده به کار معامله گری مشغول بشه فراهم کرده . چه از موقع واریز وجه و چه تا موقع برداشت شرایط ایده ال و مناسبی برای تریدرها فراهم کرده تا بتوانند بدون دغدغه فعالیت کنید و حتی اگر تریدر خوبی باشید شما رو استخدام خواهند کرد .
    از اینکه شما و بقیقه تریدرها بتوانند از بازار سود بگیرند شرکت قطعآ از این اتفاق خوشحال خواهد شد .چون سود شرکت در گرو سود شماست .

پس لطفا از بازار سود بگیرید .

جناب اقای مصطفی با سلام و تشکر بابت پاسخی که داشتید

من چند بار گفتم و باز هم میگم نمی دونم چرا این مباحث به صورت خودکار به سمت بحث در مورد یک شرکت خاصی هدایت میشه در حالی که من اصلا منظورم از بیان ان تصویر که بروکر با واید کردن اسپرد و استفاده از اسپرد های شناور راهی رو برای کلاهبرداری و دزدی و پپ هانتینگ بودن باز کرده بحث در مورد وایت لیبل پرسپولیس نبوده و نیستش

در ادامه مشارک و مباحث صحبت در مورد خود نرم افزار متاتریدر بوده و اینکه این نرم افزار چه قابلیت های وحشت ناکی داره تا دست بروکر رو باز کنه در جهت انواع و اقسام کلاهبرداری ها در یک محیط بسته و شبیه سازی شده.

من نوشته های لینک داده شده رو مطالعه کردم و در تمام انها هم به صراحت این موضوع بیان شده که متاتریدر یک نرم افزار شبیه سازی شده بوده و هستش و ما در این محیط بسته داریم با خودمان معامله می کنیم که برایند این معاملات به خاطر وجود کمسیون و اسپرد برای مشتریان منفی و به سود بروکر هستش.

و در نوشته شما هم کاملا این موضوع مطرح شده که پرسپولیس به کمک مهندسین خودش موفق شده این نرم افزار رو به بازار وصل کنه و این یعنی اینکه حرف من رو تایید می کنید که این نرم افزار به بازار وصل نیستش و من هم که از روز اول همین رو می گفتم و چرا کاربران قبول نمی کردند و میخواستند بحث رو منحرف کنند نمی دانم

در خصوص سایر فرمایش هایی که تبلیغات هستش حرفی ندارم چون به هر حال شما مدیر انجمن هستید و باید در راستای اهداف شرکتی که در ان کار می کنید صحبت کنید و این منطقی هستش و در مورد این نرم افزاری که متاتریدر شبیه سازی شده رو به بازار واقعی وصل کرده و طراحی شرکت خودتان هم هستش سوالی ندارم چون حتما توضیحاتی داشته باشید من از ان سر در نمی اورم ولی این نوشته شما هم نشان میده که متاتریدر با تمام قابلیت های کلاهبرداری که داره همچنان متاتریدر هستش و همانطور که در سایر مقالات هم مشخص هستش ما اصلا چیزی به نام ndd نداشته و مگر میشود که بروکری میز معاملات نداشته باشد واین کاملا در سایر نوشته های مدیران شما هم مشخص بوده و تمامی این اسامی باز با کلمات بوده و باز هم میگویم

متاتریدر یک محیط بسته شبهه سازی بوده که تریدر ها در این محیط بسته در حال انجام معامله با یکدیگر بوده و در کل و در برایند این معاملات سود کارگزار بوده و هستش و به خاطر وجود اسپرد همانطور که گفتم برایند این محیط بسته منفی بوده و در کل محکوم به فنا هستیم و اگر چند درصدی هم سود می کنند به قیمت ضرر کردن بسیاری از کاربران هستش و دقیقا مثل اینکه ما دور هم نشسته و 21 بازی می کنیم. و این واقعیت را که برنامه های جانبی بسیار زیاد در اختیار بروکر های استفاده کنند این نرم افزار هستش تا در صورتی که جلوی سود کردن و پرداخت های انچنانی رو گفته و با وجود این همه برنامه های جانبی قدرت کلاهبرداری بروکر های استفاده کنند از این نرم افزار بسیار زیاد بوده ، هست و خواهد بود و هر روز هم با سفارش هایی که بروکر ها برای نوشتن نرم افزار های جانبی به شرکت متاکوتز میدهند این قابلیت کلاهبرداری بیشتر و بیشتر خواهد شد.

در اخر اگر تمایل داشتید به عنوان پایان و خاتمه این مباحث اسامی پروایدر های بروکری که در حال تبلیغ ان هستید رو اعلام کنید و راهی که بشه ان رو استعلام کرد تاصحت گفته های شما مشخص بشه برای شفاف سازی اینکه پرسولیس یک مارکت میکر نیستش و در بازار فارکس مارکت میکری نمی کنه رو اعلام کنید کمال تشکر و قدر دانی را دارم.
    امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
      دوست بزرگوار عرض کردم هیچ چیز بدون اشکال نیست شما مشکلی بیان میکنید راه حل آن را بیان کنید

با سلام و تشکر از شما

راستش جناب رحمانی اگر این مبحث رو از اول نگاه کنید من فقط یک پست در مورد اینکه توسط بروکرم مورد سوء استفاده قرار گرفتم و این سود استفاده هم بخاطر اسپرد شناور بودش اعلام کردم و نمی دونم که چرا خیلی ها در مورد نوشته من جبهه گرفتند
      به نظر من مشکل وجود داره و اول و اخر این موضوع هم با مشکل است پس وقتی راه حلی وجود نداره و یا فعلا حداقل برای ما ایرانی ها وجود نداره چرا باید سرمان رو زیر برف کنیم و واقعیت رو هم کتمان کنیم در شرایطی که میدوانیم واقعیت متاتریدر چیست خودمان رو به کوچه علی چپ بزنیم
      خوب بگویم که واقعیت این است و ما با وجود این واقعیت و این شرایط داریم کار می کنیم و به این کار هم افتخار می کنیم چرا اصل موضوع رو که همه میدانیم چیست رو انکار می کنیم.

مثال بزنم: ترید میکنم با وجود اینکه اصول علاوه بر تسلط ، ملکه ذهنم هست باز تخطی میکنم و اشکال دارم و درصدد بهینه کردن مشکلات از راه های مختلف هستم.

شما مستقیما یک بروکر معتبر و دارای مدارک اعتباری و دارای چندین نرم افزار تریدینگ ... به سادگی وایت لیبل خطاب میکنید. خوب بلفرض وایت لیبل ! از کجا متوجه شدید؟ بیان کنید تا سواد ما هم بالاتر بره و بتونیم تشخیص بدیم.

مسایل رو فنی و منطقی ببرید جلو ، نه صرفاً حرف و حدیث... شک نکنید اولین نفری خواهم بود که از شما پیروی خواهم کرد .

من بار ها و بارها در نوشته های خودم گفتم که اصلا صحبت من با یک بروکر خاص نیستش ولی متاسفانه خیلی از کاربران امده و در بین صحبت هایی که در مورد متاتریدر و قابلیت های کلاهبرداری ان میشد در مورد بروکرشون تبلغ می کردند و تعریف که این یکی جدا بافته هستش در حالی که شما و من و همه و حتی خود مدیران پرسولیس هم میدانند که متاتریدر چیست و چه قابلیت هایی در پشت پرده ان وجود داشته و دارد و وقتی خود مدیران ان میگویند که مهندسین شان نرم افزار طراحی کرده اند که بتواند این شبیه ساز را وصل بازار کند خوب دیگر بحثی وجود ندارد و این دقیقا همانی هستش که من و همه میگویی و ان هم شبیه ساز بودن متاتریدر با تمام بلاگین های کلاهبرداری ان هستش.

در ضمن اینکه پرسپولیس برای بورس دبی یک بروکر هستش و نرم افزار های مختلفی داره و حتی مجوز و اعتبار های کارگزاری بورس دبی رو داره بر هیچ کسی پوشیده نیستش ولی وقتی صحبت از فارکس و واسطه گری ان میشه و استفاده از نرم افزار متاتریدر من رو یاد نوشته های سال های 85-86 اقای دریس زاده می اندازه که بیان می کردند این نرم افزار کلا یعنی کلاهبرداری و حتی در نوشته های اخیر شان هم که در ان تاپیک معرفی و شناخت بروکر ها هستش این موضوع کاملا بیان شده و چرا من و شما بخواهیم کاسه داغ تر از آش بشویم و در کلاهبردار بودن متاتریدر بر سر و کله خودمان بزنیم

و من فقط یک سوال از ایشون داشتم که ایا با وجود طراحی ان نرم افزاری که گفتند که متاتریدر رو به بازار وصل می کنه ایا چیزی از قابلیت های کلاهبرداری این نرم افزار کاسته میشه و دیگر امکان استفاده از بلاگین ها متاکوتز وجود نداره که جواب خودم رو هم در نوشته های مدیران ایشون پیدا کردم و متاتریدر همچنان متاتریدر هستش.

در پایان هر کجا هستید موفق باشید و روزگارتان خوش و تردی های در جهت موفقیت داشته باشید
      امضاء

نظر

• بانوی شرقی عزیز مجددا عرض ادب

به نظرتان راه کار چیست ، چطور میتوانیم در یک محیط عادلانه فعالیت کنیم ؟

برای دوری از واید شدن اسپرد و ناچیز شمردن اسپرد در معاملات از روز اول تایم فریم معاملاتیم چهارساعته قرار دادم ، دقیقا از روز اول که سر کلاس های جناب دکتر بهزادی بودم ، ایشان توصیه به تایم روزانه کردند منتهی با تحقیقات شخصیم این تایم فریم را ایده ال دیدم و بعد از مشورت با اساتید فن مشاهده کردم که آنها هم این تایم فریم را بسیار مناسب حال میدانند "از خیلی جهات"

تا به امروز مشکلی نداشتم ، خیلی آرام و آهسته در حال پیشرویی بودم ، بروکرهای که نتوانستم ادامه فعالیت بدم کارهای غیر متعارفی میکردند ، از جمله گاهی باز شدن معامله ای در ترمینالم که اصلا در مارکت واچم دیده نمیشد یا گاهاً نزدن استاب لاس و در پیپ سنگین معامله در ضرر بسته شده که بهانه را سر قوانین میزاشتند که گارانتی نیست یا داشتن ریکوت در هنگام خبر و اجازه بسته نشدن معاملاتم .... خلاصه کلام بازی از اسپرد و واید شدن گذشته بود که کنار میزاشتم . حتی اف ایکس پرو که آرش عزیز خودشان حساب باز کردند و شاهد بودند که کمیسیون زیادی اتخاذ میشه در معاملات میان روزی و به صرفه نبود...

خدا رو شکر با پرسپولیس چنین مشکلاتی نداشتم .پرسپولیس علاوه بر بازار ارز ، کارگزار بورس کالا و ارز دبی هست dgcx و dmcc که اخذ مجوز نیاز به خیلی چیزهاست از جمله گذاشتن اعتبار نزد کمیسیون بورس اوراق امارات متحده ... الان چندین سال هست "بالای پنج سال" که در ایران خدمات ارایه میدهد و خدا رو شکر کسی مشکلی نداشته است.

اما بروکرهای دیگر چه مدرکی دارند که بتوانیم به آنها حتی اعتماد کنیم سرمایه نزدشون قرار بدیم ، ترید که جای خود دارد.

جناب دریس زاده اولین اشخاصی بودن که حرف از کلاهبرداری از طریق متاتریدر زدن و ایشون با کادر فنی که در اختیار داشتند توانستند متاتریدر را کاستومایز کنند و به بازار وصل کنند. کسی که خود مدعی کلاهبرداری از طریق متاتریدر هست که نمیاد باز همون رو به ملت ارایه بدهد...

نه متاتریدر بلکه هر نرم افزار دیگری میتواند قابل تغییر و دستکاری در جهت منافع خودشان کنند اما صداقت پرسپولیس از روز اول مشخص بوده "از صحبت های جناب دریس زاده در مورد متاتریدر"

الان از چندین کارگزار چارت و قیمت دریافت میکنم ، از جمله fxcm ... اگر قرار بر این بود که ترید بین خود مشتریان یک کاگزار باشد باید قیمت ها و شکل و شمایل ها و حتی روندها و رالی ها فرق کند. گرچه برخی کارگزاری ها فرق های را مشاهده کردم و نمیشه گفت که نیست.

الان راهکار شما چیست به نظرتان باید چکار کنیم؟
        آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

در پایان هر کجا هستید موفق باشید و روزگارتان خوش و تردی های در جهت موفقیت داشته باشید
          من کاملا و صد در صد با فرمایشات این دوستمون هم عقیده ام حال سوای شرکت پرسپولیس که واقعا کار درست هستند و بانوی محترم فرار شد یک حساب اونجا داشته باشند و نتیجه را اعلام کنند

ولی قبول کنید ما داریم با همدیگر بازی یا قمار یا هر جه صلاح میدونید بنامید داریم میکنیم و تنها کسی که سود خالص میبره و تمام صد در صد اختیارات برای همه توع محدود کردن تریدر را داره این بروکر هست با انواع و اقسام وسیله و حیل

من بارهای بار دجار مشگلی در زمان رفتن حسابم به سود باهاش مواجه میشم که هیچ کسی باورش نمیشه و کسی نتونسته راه حلی بهم بگه،، و ان اینکه متاتریدر چنان سنگین و کند میشه که هر دستور میدهم سه تا چهار دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه ،، در همان زمان یک خساب دیگر با همان بروکر را عمدا زیان دار گرفتم دیدم در همان زمان چنان روان عمل میکنه انگار روغنکاری شده،، در همین حرکت داون ترند و سپس جهشی طلا ( دیروز ) علیرغم اینکه پای چارت بودم و روز قبل تحلیل تصویری دقیق هم در همین فوروم گذاشته یودم ولی به جهت فریز شدن جارتم از سوی بروکر کلی زیان کردم ؛؛ یک کلام ختم کلام اینا نمیگدارند تربدر ها سود بکنند ،، البته ممکنه یکی دو مورد را برای توجیه دیگران سود دارشان بکنند ولی جمع بازنده هستیم مطمن یاشید و در ان شک نکنید

فقط یک راه چاره به ذهنم میرسه اینکه خودمون را هر چه کمتر با بروکر در گیر کنیم یعنی هفته ای یک پوزیشن بیشتر نگیریم ( لانگ ترم ترید ) در بازه زمانی چهار ساعت به بالا,, شورت ترم اکه خذای تحلیل هم باشی مجکوم به فنا هستیم ؛؛بچه های جدید که اصلا باورشون نمیشه در جه دام خطرناکی پا گذاشته اند ؛؛ من محض دلسوزی به تعدادی که پیام داده بودند نوشتم تا دیر نشده ولش کنید ؛؛اقا بجدم داشتند کله ام را میکندند
          ویرایش توسط مهدی موسوی : https://www.traderha.com/member/3099-مهدی-موسوی در ساعت 09-08-2013, 07:17 PM
          تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
          قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

• با تشکر مجدد

خوب ظاهرا بعد از مدت ها یکی دو تا پست دم که به مسائل منطقی نگاه می کنه و من هم از این همه مسائلی که شما فرمایش کرده اید خسته شده و خواستم کمک بگیرم ولی متاسفانه با برخوردی که توسط برخی از کاربران صورت گرفت مسیر تاپیک کاملا منحرف شد.

در مورد اینکه پرسپولیس کارگزار بورس دبی هستش و از مجوز ها و اعتبار برخوردار هستش این هم دقیقا همان چیزی هستش که من هم قبلا خدمت شما عرض کردم و در بیشتر موارد گفته های من با شما یکی هستش و از روز اول هم پست من به همین دلیل بودش که به دنبال یک راهکار باشیم که باید در مقابل این همه دزدی و کلاهبرداری بروکر ها باید چکار کنیم.

من با پرسپولیس کار نکردم ولی همانطور که خودتان هم فرمایش کردید "نه متاتریدر بلکه هر نرم افزار دیگری میتواند قابل تغییر و دستکاری در جهت منافع خودشان کنن" و پرسولیس هم نمی تواند به خاطر اینکه در این بازار هستش پس می تواند در این قانون جای بگیرد و اینکه ما در فرومش می نویسیم نمی تواند دلیل باشد که این نکات رو بیان نکنیم و اعتبار و مجوز های پرسپولیس در بورس دبی به جای خود محفوظ ولی وقتی صحبت از فارکس میشود این نام هم در کنار تمامی نام های دیگر قرار میگرد و امیدوارم که روزی من هم بتوانم بگویم که یکی پیدا شده که با سایرین فرق دارد.

و ان وقت من بتوانم اسپرد واید شده 332 پپی رو در گوشه ای از دلم هضم کنم.

usdzarh4.jpg
            امضاء

نظر

• سلام.صحبت از اسپرد و شیطنتهای بروکر شد.
              من تا به حال فقط با یک بروکر کار کردم که ایرانی نیست.
              مواری رو دیدم در طول مدتی که باهاشون کار کردم براتون میگم که اساتید اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.
              1-شبها قبل از بسته شدن بازار اسپرد تا سه دلار هم در انس هم دیدم.جالبه که بعد از بسته شدن اسپرد در حال تغییر هست .در حالی که در مقایسه دموی پرسپولیس چیزی مشاهده نشد.
              2-در زمان اخبار خیلی کند عمل میکنه.معمولا اختلاقی قیمتی بین بزوکرهای مختلف و بروکر خودم دیدم.
              3مورد جالب تفاوت کندلها در این بروکر هست.
              دلیل اینکه تا یه حال بروکرو عوض نکردم چون تا حدودی همشون شبیه همند .بحثمون سر بروکرهای خارجیه.
              ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

• نوشته اصلی توسط مصطفی
                سلام

ببینید دوست عزیز

شرکت پرسپولیس وایت لیبل نیست و متاتریدر برای خودش . شرکت با کمک مهندسین خودش موفق شده این نرم افزار به بازار وصل کنه .

مطمئن باشید شرایط و ابزاری که یک تریدر احتیاج داره تا با خیال آسوده به کار معامله گری مشغول بشه فراهم کرده . چه از موقع واریز وجه و چه تا موقع برداشت شرایط ایده ال و مناسبی برای تریدرها فراهم کرده تا بتوانند بدون دغدغه فعالیت کنید و حتی اگر تریدر خوبی باشید شما رو استخدام خواهند کرد .
                از اینکه شما و بقیقه تریدرها بتوانند از بازار سود بگیرند شرکت قطعآ از این اتفاق خوشحال خواهد شد .چون سود شرکت در گرو سود شماست .

پس لطفا از بازار سود بگیرید .
                سوال
                قسمت بولد شده
                بروکر واقعی از اسپرد سود می کند نه از سود و نه از زیان مشتری
                لطفا توضیح دهید

نظر

• احتمالا منظورشون این بوده که اگر شما بتونید سود کنید پس در بازار باقی می مانید و چون در بازار هستید پس ترید بیشتر انجام می دهید و اسپرد های 300 پپی پرداخت میکنید و انوقت هستش که بروکر سود بیشتر میکنه و دلتون خوش هستش که اسپرد شناور یکی از دلایل واقعی بودن بروکر هستش در حالی که اسپرد شناور یکی از راه های کلاهبردای هستش نه دلیلی بر واقعی بودن بروکر.

فکرش رو بکنید که یک لات ترید کردی و اسپرد توسط بروکر 300 پپ واید میشه و شما در یک لحظه 3000 دلار میرید توی ضرر و یک استاپ شیرین میخورید و بروکر با تغییر این اسپرد به پول ایران ده میلیون تومان نوش چان می کنه و دست شما هم به هیچ کجا بند نیستش.
                  ویرایش توسط بانوی شرقی : https://www.traderha.com/member/10330-بانوی-شرقی در ساعت 09-08-2013, 09:20 PM
                  امضاء

نظر

• خانم شرقی
                    به نظرم شما دیگه از محدوده منطق خارج شدید و قصدتون صرفا جو دادن به تاپیک هستش .

این جفت ارزی که به عنوان اسپر 300 پیپی معرفی کردی "دلار امریکا" به "رند آفریقای جنوبی" هست اگه اشتباه نکنم و در حالت عادی هم اسپرد آن زیر 150 پیپ فکر نکنم باشه .

ولی شما طوری مطرح می کنید انگار بروکر اسپرد 1.8 پیپی رو کرده 300 پیپ !!!

بگذریم که پیدا کردن بروکری که این جفت ارز رو ارائه بده فکر نکنم کار آسونی باشه !!!

ولی در بدترین حالت بروکر اسپرد رو دو برابر کرده ( کمتر از دو برابر فکر کنم ) یعنی انگار اسپرد 2 پیپی یورو دلار بشه 4 پیپ که خوب این 4 پیپ اسپرد تا حالا هیچ کس رو نکشته !!!

پ ن : لطفا اسپرد اون جفت ارز رو در حالت عادی اعلام کنید .
                    تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                    که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

• اول پاسخ دوستاتی که میپرسند با جه بروکر خودم کار میکنم عرص شود که در حال حاضر دو حساب در خارج از ایران را مذیزیت سیگنال میکنم و چوت مشکلات لاینجل بروکر های اینطرف را با پوست و گوشت لمس کرده ام ،، هیچ موقع حساب بالای 50 دلار باز نمیکنم ؛؛ ولی خدائیش دموی پرسپولیس از هر نظر چند سر و گردن از بقیه بالاتر بوده و کاش براشون امکان ایجاد حساب های کوچک هم پیش بیاد ،،

ولی بجه های نازنین حالا که نمیخواهید اینکار را ول کنید اقلا سعی کنید کمترین تلاقی و تماس با بروکر را داشته باشید یعنی انحام همان ترید های بلند مدت بالای 4 ساعت یا ذز تایم روزانه ؛؛ یعنی باید یه کاری بکنیم که بروکر اصلا متوجه حضور ما نشه ؛؛. .وگرنه یکی از پرسنل را مامور ضد حمله بر علیه شما میکنه ؛؛ با دهها وسیله و مهمتر فرار دادی که روز اول نخونده accept اونو میزنیم و تمام اختیازات زا به ایشون میدهیم

دوستان با اجازتون منهم نظرم را در مورد اسپرد های بالا عزض میکنم

اسپرد ها بر حسب معدل حرکت ارز در یک موج هم اندازه تعین میشه

مثلا اگر در روز معدل حرکت یورو دلار 100 پبپ باشه با 1 اسپرد ،،مسلما ارزی که 1000 پیپ معدل حرکتش باشه باید اسپردش متناسبا 10 برابر خواهد بود

موفق باشید
                      ویرایش توسط مهدی موسوی : https://www.traderha.com/member/3099-مهدی-موسوی در ساعت 09-08-2013, 10:37 PM
                      تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
                      قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

• من کاری به بانوی شرقی عزیز ندارم به شخصه روی پوند نیوزلند اسپرد 134 پیپی توی بروکر فیبو دیدم حساب هم مال کسی بود عکس گرفتم صبح بهش نشون دادم گفتم تو جای من بودی چی کار میکردی؟ حساب دقیقا 132تا رفته بود ولی دو پیپ توی ضرر بود. یه روند کامل اسپردش بود :دی

کلا من دلیل این همه اسپرد رو هیچ وقت نفهمیدم. باور کنید اسپرد یک هم زیاده میدونید چقدر معامله انجام میشه؟ پس بروکرهایی که اسپردشون هزار دست میچرخه چی؟ مثلا به آی بی میده، ریبیت میده، با اسپرد بونوس آزاد میکنه بعد می بینی اسپرد همین پوند نیوزلندش 6تا بیشتر نیست. انصافا اسپرد یک روی یورو دلار کافیه زیادم هست. در مورد مشکلات دیگه بروکر من خودم دو هزار دلار نداشتم - بالاخره نداریه دیگه- ولی داره جور میشه خدا قسمت کنه هفته دیگه روی بروکر پرسپولیس حساب باز میکنم ولی من بعید میدونم حتی این بروکر با اینکه صفحه اول سایت زده استاپ رو توی خبرها بیمه کنه یا ریکوت نده چون در این صورت سر هر خبر مهمی به راحتی میشه سود خوب کرد ولی برای من همین که به اسکالپ گیر نده خوبه. دقیقا من هم این پست رو زدم که اگر قولهایی که دادند عملی نشد همینجا بیام و بگم. سابقه ام هم نشون داده حرف توی دلم نمی مونه :دی

ایشالا که این همون بروکری باشه که همه آرزوش رو داریم.

ارادتمند----------امیر
                        تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

جناب اقای مصطفی با سلام و تشکر بابت پاسخی که داشتید

من چند بار گفتم و باز هم میگم نمی دونم چرا این مباحث به صورت خودکار به سمت بحث در مورد یک شرکت خاصی هدایت میشه در حالی که من اصلا منظورم از بیان ان تصویر که بروکر با واید کردن اسپرد و استفاده از اسپرد های شناور راهی رو برای کلاهبرداری و دزدی و پپ هانتینگ بودن باز کرده بحث در مورد وایت لیبل پرسپولیس نبوده و نیستش

در ادامه مشارک و مباحث صحبت در مورد خود نرم افزار متاتریدر بوده و اینکه این نرم افزار چه قابلیت های وحشت ناکی داره تا دست بروکر رو باز کنه در جهت انواع و اقسام کلاهبرداری ها در یک محیط بسته و شبیه سازی شده.

من نوشته های لینک داده شده رو مطالعه کردم و در تمام انها هم به صراحت این موضوع بیان شده که متاتریدر یک نرم افزار شبیه سازی شده بوده و هستش و ما در این محیط بسته داریم با خودمان معامله می کنیم که برایند این معاملات به خاطر وجود کمسیون و اسپرد برای مشتریان منفی و به سود بروکر هستش.

و در نوشته شما هم کاملا این موضوع مطرح شده که پرسپولیس به کمک مهندسین خودش موفق شده این نرم افزار رو به بازار وصل کنه و این یعنی اینکه حرف من رو تایید می کنید که این نرم افزار به بازار وصل نیستش و من هم که از روز اول همین رو می گفتم و چرا کاربران قبول نمی کردند و میخواستند بحث رو منحرف کنند نمی دانم

در خصوص سایر فرمایش هایی که تبلیغات هستش حرفی ندارم چون به هر حال شما مدیر انجمن هستید و باید در راستای اهداف شرکتی که در ان کار می کنید صحبت کنید و این منطقی هستش و در مورد این نرم افزاری که متاتریدر شبیه سازی شده رو به بازار واقعی وصل کرده و طراحی شرکت خودتان هم هستش سوالی ندارم چون حتما توضیحاتی داشته باشید من از ان سر در نمی اورم ولی این نوشته شما هم نشان میده که متاتریدر با تمام قابلیت های کلاهبرداری که داره همچنان متاتریدر هستش و همانطور که در سایر مقالات هم مشخص هستش ما اصلا چیزی به نام ndd نداشته و مگر میشود که بروکری میز معاملات نداشته باشد واین کاملا در سایر نوشته های مدیران شما هم مشخص بوده و تمامی این اسامی باز با کلمات بوده و باز هم میگویم

متاتریدر یک محیط بسته شبهه سازی بوده که تریدر ها در این محیط بسته در حال انجام معامله با یکدیگر بوده و در کل و در برایند این معاملات سود کارگزار بوده و هستش و به خاطر وجود اسپرد همانطور که گفتم برایند این محیط بسته منفی بوده و در کل محکوم به فنا هستیم و اگر چند درصدی هم سود می کنند به قیمت ضرر کردن بسیاری از کاربران هستش و دقیقا مثل اینکه ما دور هم نشسته و 21 بازی می کنیم. و این واقعیت را که برنامه های جانبی بسیار زیاد در اختیار بروکر های استفاده کنند این نرم افزار هستش تا در صورتی که جلوی سود کردن و پرداخت های انچنانی رو گفته و با وجود این همه برنامه های جانبی قدرت کلاهبرداری بروکر های استفاده کنند از این نرم افزار بسیار زیاد بوده ، هست و خواهد بود و هر روز هم با سفارش هایی که بروکر ها برای نوشتن نرم افزار های جانبی به شرکت متاکوتز میدهند این قابلیت کلاهبرداری بیشتر و بیشتر خواهد شد.

در اخر اگر تمایل داشتید به عنوان پایان و خاتمه این مباحث اسامی پروایدر های بروکری که در حال تبلیغ ان هستید رو اعلام کنید و راهی که بشه ان رو استعلام کرد تاصحت گفته های شما مشخص بشه برای شفاف سازی اینکه پرسولیس یک مارکت میکر نیستش و در بازار فارکس مارکت میکری نمی کنه رو اعلام کنید کمال تشکر و قدر دانی را دارم.

سلام

بانکهای بزرگ و معتبری با شرکت کار میکنند که تعدادشون هم زیاد ولی این مسئله جزء اصرار داخلی شرکت و ما اجازه نداریم این اطلاعات در اختیار مشتریها قرار بدیم . شما میتونید قیمتها رو با فیوچرز بورس دبی مقایسه کنید .
                          ویرایش توسط مصطفی : https://www.traderha.com/member/9-مصطفی در ساعت 09-08-2013, 10:31 PM
                          با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها
                            خانم شرقی
                            به نظرم شما دیگه از محدوده منطق خارج شدید و قصدتون صرفا جو دادن به تاپیک هستش .

این جفت ارزی که به عنوان اسپر 300 پیپی معرفی کردی "دلار امریکا" به "رند آفریقای جنوبی" هست اگه اشتباه نکنم و در حالت عادی هم اسپرد آن زیر 150 پیپ فکر نکنم باشه .

ولی شما طوری مطرح می کنید انگار بروکر اسپرد 1.8 پیپی رو کرده 300 پیپ !!!

بگذریم که پیدا کردن بروکری که این جفت ارز رو ارائه بده فکر نکنم کار آسونی باشه !!!

ولی در بدترین حالت بروکر اسپرد رو دو برابر کرده ( کمتر از دو برابر فکر کنم ) یعنی انگار اسپرد 2 پیپی یورو دلار بشه 4 پیپ که خوب این 4 پیپ اسپرد تا حالا هیچ کس رو نکشته !!!

پ ن : لطفا اسپرد اون جفت ارز رو در حالت عادی اعلام کنید .
                            دقیقا نکته ظریفی رو اشاره کردی
                            بانوی شرقی شما کلا تمام عکسها و مواردت روی این جفت ارزهای عجیب غریب بود ها
                            اسپرد این لحظه بنده روی این ارز 175 پیپ هست
                            و به نظر هم منطقیه چون این جفت ارز حدود 2300 پیپ حرکت داشته در اخرین روز بازار

نظر

• نوشته اصلی توسط soficoo نمایش پست ها
                              ولی بجه های نازنین حالا که نمیخواهید اینکار را ول کنید اقلا سعی کنید کمترین تلاقی و تماس با بروکر را داشته باشید یعنی انحام همان ترید های بلند مدت بالای 4 ساعت یا ذز تایم روزانه ؛؛ یعنی باید یه کاری بکنیم که بروکر اصلا متوجه حضور ما نشه ؛؛. .وگرنه یکی از پرسنل را مامور ضد حمله بر علیه شما میکنه ؛؛ با دهها وسیله و مهمتر فرار دادی که روز اول نخونده accept اونو میزنیم و تمام اختیازات زا به ایشون میدهد

این که خیلی ترسناکه
                              مگه سود ما سود بروکر نیست؟ پس چرا نظرات طوری بیان شده که حتما ما باید ضررکنیم تا بروکر به سود برسه؟

من میخوام اولین حساب ریلم فارکسیمو در پرسپولیس باز کنم.
                              با این حساب چقدر میشه مطمئن بود؟

یک سوال مهمتر

اگه خدای نخواسته جنگ علیه سوریه شروع بشه
                              قطر و عربستان هم که حامیان اصلی جنگ هستند
                              ایران هم که سوریه را خط قرمز خود میداند
                              بروکر پرسپولیس اصلیت قطری و مرکزش دبی است

حال به نظر شما
                              در صورت وقوع جنگ هر چند محدود٬
                              رابطه بروکر پرسپولیس با ایرانیان چطور خواهد شد؟
                              حسابها دستکاری یا از ان بدتر بلوکه و هاپولی میشود؟

تو رو خدا زود جواب بدید
                              تا چند روز دیگه میخوام حساب ریل باز کنم

ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط soficoo نمایش پست ها
                                اول پاسخ دوستاتی که میپرسند با جه بروکر خودم کار میکنم عرص شود که در حال حاضر دو حساب در خارج از ایران را مذیزیت سیگنال میکنم و چوت مشکلات لاینجل بروکر های اینطرف را با پوست و گوشت لمس کرده ام ،، هیچ موقع حساب بالای 50 دلار باز نمیکنم ؛؛ ولی خدائیش دموی پرسپولیس از هر نظر چند سر و گردن از بقیه بالاتر بوده و کاش براشون امکان ایجاد حساب های کوچک هم پیش بیاد ،،

ولی بجه های نازنین حالا که نمیخواهید اینکار را ول کنید اقلا سعی کنید کمترین تلاقی و تماس با بروکر را داشته باشید یعنی انحام همان ترید های بلند مدت بالای 4 ساعت یا ذز تایم روزانه ؛؛ یعنی باید یه کاری بکنیم که بروکر اصلا متوجه حضور ما نشه ؛؛. .وگرنه یکی از پرسنل را مامور ضد حمله بر علیه شما میکنه ؛؛ با دهها وسیله و مهمتر فرار دادی که روز اول نخونده accept اونو میزنیم و تمام اختیازات زا به ایشون میدهیم

دوستان با اجازتون منهم نظرم را در مورد اسپرد های بالا عزض میکنم

اسپرد ها بر حسب معدل حرکت ارز در یک موج هم اندازه تعین میشه

مثلا اگر در روز معدل حرکت یورو دلار 100 پبپ باشه با 1 اسپرد ،،مسلما ارزی که 1000 پیپ معدل حرکتش باشه باید اسپردش متناسبا 10 برابر خواهد بود

موفق باشید

دوست عزیز

لطفا در مورد این جمله بیشتر توضیح بدید!

یعنی اگه ما، در تایم های بالای 4ساعت کار کنیم بروکر اصلا متوجه حضورما نمی شه ؟!
                                یعنی اگه مثلا من در تایم روزانه 20000 دلار سود کنم بروکر متوجه نمی شه؟ احیانا فکر می کنه پلاگینش مشکل داره که یه نفر ناشناس سود کرده ؟؟؟
                                با توجه به اینکه خیلی از عزیزان در این فروم اعتبار خاصی برای صحبتهای شما قائل هستند ( به درست یا غلط بودن این اعتبار به هیچ وجه کاری ندارم ) از شما انتظار میره که این ادبیات ساده انگارانه رو استفاده نکنید و
                                مسئولیت بیشتری نسبت به صحبت هاتون احساس کنید .

پ ن : پستتون رو ویرایش کردید و بنده هم ناچار به وایرایش پست شدم : لطفا منبع مستندی برای این حرفتون در باره معیار تعیین اسپرد ( بر اساس میانگین حرکت قیمت ) ارائه کنید .
                                چرا که تا جایی که بنده اطلاع دارم یکی از اصلی ترین معیار های تعیین اسپرد میزان نقد پذیر بودن اون ارز/کالا می باشد . اگر فرمول خاصی در زمینه ی برابری نسبت جابه جا یی قیمت و نسبت تغییر اسپرد در اختیار دارید لطفا ارائه بدید .
                                ویرایش توسط lucifer_quest : https://www.traderha.com/member/3602-lucifer_quest در ساعت 09-08-2013, 11:37 PM
                                تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                                که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

پردازش ...
                                X