اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تاپیک سوالات بروکر را بشناسیم

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط hassan نمایش پست ها
    سلام
    از اونجائیکه معلومه سرنوشت سایت ایگولد هم به سرنوشت سایت های سرمایه و قیمت ها دچار شد. سایتشون به حراجی گذاشته شده. نمیشه پی سی ام یه پولی بده سایتشون رو بخره؟
    سلام

pcm خودش یک فروم اختصاصی داره . فکر نمیکنم احتیاجی به اینکار باشه .
    با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

فروم پی سی ام الان یکی از قوی ترین و پر بیننده ترین فروم های فارسی هست و اصلا نسبت به فروم هایی مثل ایران ایگولد و .. از هر لحاظ قابل مقایسه نیست.

نظر

ظاهرا فروم ایران ایگلد هم تعطیل شد

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
        معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
        -----------------------------------------------------------------------------------------------
        «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
        هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.

نظر

نوشته اصلی توسط علی رضایی نمایش پست ها
          سلام به شما دوست عزیز

دوست من، من خودم حدود 5 ساله دارم با این بروکر کار میکنم و برداشت های بالای 10000 دلار داشته ام. تا حالا ندیدم کسی با دلیل و مدرک گفته باشه که ایرادی تو کارشون دیده ولی تا دلتون بخواد حرف های از روی عقده و کینه و به قول شما الفاظی که در مورد خودشون صحت داره رو به این بروکر چسبونده اند.
          به نظر من پی سی ام تمام شفاف سازی ها ی لازم را حتی بیش از حد نیاز انجام داده است. اینکه چنین افراد معدودی با وجود تمام شفاف سازی های صورت گرفته و این که در حال حاضر این موضوعات برای اکثر تریدرها روشن شده است، هنوز هم حاضر نیستند دست از منافعی که به ضرر هموطنانش هست بکشند خودش جای سواله!

هنوز یادمون نرفته که این آی دی ها در سایت هایی مثل سرمایه و امثالهم... چطور سرمایه های مردم رو به باد فنا دادند و حالا دایه دلسوز تر از مادر برای مردم شده اند و به فکر این افتادند که بروکر خوب معرفی کنند به مردم! اون هم در سایت هایی مثل اوتریدینگ که سابقش برای همه معلومه... به زودی بساط همه این افراد جمع خواهد شد چون شاکی زیاد دارند و میفهمند که نمیتونند به این راحتی هنوز هم سر مردم رو کلاه بزارند.

بی خیال! دیگه کسی که تاریخچه و سابقه این سایت ها رو ندونه خواجه حافظ شیرازیه... افراد تازه کار هم با یک سرچ کوچیک خودشون باید بتونند تحقیق کنند. فکر نمیکنم بروکر معظمی مثل پی سی ام وقت جواب گویی به هرزه گویی های این افراد رو داشته باشه
          سلام میشه کمی بیشتر توضیح دهید و قضیه رو برای کسانی که اطلاع ندارند باز کنید.
          با تشکر

نظر

نوشته اصلی توسط piraste نمایش پست ها
            خیلی جالبه در سایت اتوتریدینگ هر نکته مثبتی در مورد بروکر پی سی ام نوشته میشه فورا پاک میشه یا تاپیک قفل میشه که کسی هم جواب نده و آی دی ها هم سریع بن میشوند. فقط پست هایی باقی می مونه که توش تهمت و افترا و الفاظ رکیک نوشته شده باشه.
            من یکبار در جواب افرادی که بی دلیل فحاشی میکنند و خلاصه خودشون رو به هر دری میزنند که پی سی ام رو خراب کنند یک پست در اون سایت زدم که دیدم پاک شده و نوشته شما از عوامل وایت لیبل هستین!
            اگر برید ببینید تمام آی دی هایی که به نوعی در مورد بروکر مطلب منطقی نوشته اند بن شده و آی دی هایی که الفاظ زشت به کار می برند تعریف و تمجید شده اند.
            مدیر سایتشون خوانندگانش رو چی فرض کرده؟ هر چند با سابقه ای که من ازشون سراغ دارم انتظاری بیش از این هم از این ها نیست. از وقتی این رفتار زشت و زننده مدیران اون فروم رو دیدم دیگه هیچوقت حتی یکبار هم سایتشون رو باز نکردم. به نظرم حتی در شان این فروم هم نیست که بخواهیم وقتمون رو تلف کنیم و در موردشون نظری بدیم.
            با سلام اگه بیشتر توضیح دهید ممنون میشم

نظر

حیف وقت و انرژی شما نیست که صرف افرادی بشه که هیچ سودی به حال هیچکس نداره ؟

کدوم بروکر فروم تخصصی زده و جوابگو تمام سوالات افراد هست ؟

کدوم بروکر فروم تخصصی زده و تمام کارهای انجام داده رو شفاف سازی میکنه ؟

کدوم بروکر تا به امروز واسه سرمایه گذاران گرفته تا تریدرها شرایط ویژه همکاری گذاشته ؟

یه عده اصرار بر حساب زیر مقدار استاندارد میکنن و ابراز ناراحتی ... به گفته دوستم جناب یوسفی حساب 2000 دلار خودش یک مینی هست ...

یه عده از خدا بی خبر چون منافعشون به خاطر کار سالم بروکر زیر سوال رفته به هر نحوی دنبال خراب کردن کار هستند !

یک نفر بیرون بیاد که مشکلی داشته ؟ اگر هم داشته بیاد هم مشکل بگه هم اینکه حل شده یا نه !!!!

اصلا این چه بحثیه که من میکنم ! بریم پی تحلیل و ترید ...

موفق باشید
              آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

نوشته اصلی توسط mohammad110 نمایش پست ها
                سلام میشه کمی بیشتر توضیح دهید و قضیه رو برای کسانی که اطلاع ندارند باز کنید.
                با تشکر
                دوست عزیز از طرز برخوردهای زننده شون با تنها بروکر درست کاری که با ایران هم کار میکنه یعنی پی سی و تبلیغاتشون برای معرفی و بزرگ کردن بروکرنماهای غیرمعتبر دیگه همه چی معلومه
                هدف چی میتونه باشه؟

نظر

با سلام
                  مدت کمیه با بروکر پی سی ام حساب ریلم رو باز کردم.
                  خواستم با این پست تشکر جانانه ای از همه اعضای بروکر بخصوص پشتیبانی خوبشون داشته باشم.
                  به امید موفقیت های بیشتر برای همه تریدرها و این بروکر دوست داشتنی و محبوب.

نظر

نوشته اصلی توسط mohammad110 نمایش پست ها
                    با سلام اگه بیشتر توضیح دهید ممنون میشم
                    سلام
                    ببخشید دیر جواب دادم
                    والا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان هست. هر چند جزئیاتی هم هست که مربوط به خودم هست و من خیلی دوست دارم دست اینجور افراد ریاکار و دورو و بی وجدان رو کنم ولی به موقعش و در جای مناسبش حتما این کار رو خواهم کرد.
                    هر چند که سایت اتوتردینگ هر عمل وقیحانه ای که از دستشون بربیاد رو انجام میدهند. ولی کاربران و مدیران در این فروم اونقدر موقرانه رفتار میکنند که من حیفم میاد این موضوعات را در اینجا ادامه دهم و به خاطر خودم شان این فروم رو رعایت نکنم. ولی حتما به دنبال حق خودم در جای مناسبش خواهم رفت و مدارکم رو عرضه خواهم کرد. فقط امیدوارم که دیگران هم مثل من هیچ وقت در دام اینجور افراد ریاکار و سایت ها گرفتار نشوند. متاسفانه در این دوره و زمانه و در این مملکت تشخیص آدم های باوجدان از ادم های ریاکار و بی وجدان خیلی سخت شده. ..
                    دورویی بدترین دردی است که در بین ما رواج یافته است.
                    ویرایش توسط piraste : https://www.traderha.com/member/4362-piraste در ساعت 04-14-2013, 10:44 AM

نظر

نوشته اصلی توسط piraste نمایش پست ها
                      سلام
                      ببخشید دیر جواب دادم
                      والا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان هست. هر چند جزئیاتی هم هست که مربوط به خودم هست و من خیلی دوست دارم دست اینجور افراد ریاکار و دورو و بی وجدان رو کنم ولی به موقعش و در جای مناسبش حتما این کار رو خواهم کرد.
                      هر چند که سایت اتوتردینگ هر عمل وقیحانه ای که از دستشون بربیاد رو انجام میدهند. ولی کاربران و مدیران در این فروم اونقدر موقرانه رفتار میکنند که من حیفم میاد این موضوعات را در اینجا ادامه دهم و به خاطر خودم شان این فروم رو رعایت نکنم. ولی حتما به دنبال حق خودم در جای مناسبش خواهم رفت و مدارکم رو عرضه خواهم کرد. فقط امیدوارم که دیگران هم مثل من هیچ وقت در دام اینجور افراد ریاکار و سایت ها گرفتار نشوند. متاسفانه در این دوره و زمانه و در این مملکت تشخیص آدم های باوجدان از ادم های ریاکار و بی وجدان خیلی سخت شده. ..
                      دورویی بدترین دردی است که در بین ما رواج یافته است.
                      سلام

دوست عزیز در پست های قبلیتون هم ملاحظه کردم راجع به فورم دیگر این چنین اظهار نظر فرموده بودید ،، ولی متاسفانه مدرک ارائه نمیدهید

اعتقاد شخصی بنده هموراه این بوده که همانگونه که نباید شخص یا موردی را خدا کنیم و شروع کنیم به پرستشش ،، به همان شدت معتقدم باید از تخریب دیگران امتناع کنیم ،، کار یه خوب و بد این اعتقاد ندارم ولی اگر محبت کنید مورد را شفاف به اطلاع برسونید در عرض چند دقیقه مشاهده خواهید نمود که بنده به عنوان شخصی که مدت کوتاهی است قدم در این راه گذاشته ام باهاشون برخورد خواهم کرد

شاد باشید مهدی
                      تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
                      قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

با سلام

مطمئن باشید من قصد خراب کردن کسی رو ندارم ولی خودتون ببینید تعداد زیادی از کاربرهای اون سایت جعلی بن شده اند چون اونها نمیخوان دستشون برای کسی رو بشه و انواع و اقسام سواستفاده های مالی و .. رو از یک عده کاربر از همه جا بی خبر بکنند. اونایی هم که میفهمند و کوچکترین اعتراضی میکنند بن میشوند. لازمه این چیزها گفته بشه تا کاربرهای اون سایت هشیار بشند که چطور بعضی افراد خودشون رو پاک و با وجدان جلوه می دهند در حالیکه در باطن چیز دیگری هستند.

نظر

سلام

میلینیوم فکر کنم اکثر دوستان میشناسن . این شرکت قلابی از فروم همینها سر درآورد و خیلی تبلیغش میکردن که خوب و ......... . ولی متاسفانه همه شاهد بودیم که چطور سرمایه مردم بالا کشیدن و هیچکس هم نتونسته پولش از اینها پس بگیره . البته شنیدم اونهایی که ایبی اصلی این شرکت بودن پروندشون تو دادگستری .

نظر

سلام
                            جهت برداشت از حساب سعي كنيد موقع پر كردن فورم برداشت هاي شما 10در صد بالانس شما باشه اگر سودي را كه كردي بخواي همه را برداشت كني مشكل پيدا ميكني ميتوني با برداشت هاي كوچك اينكار را بكني نه اينكه مثلا طرف 10000سود در ماه داشته يك دفعه ميخواد همه را برداشت كنه
                            خوب بروكر بايد نقدينگي اينقدر داشته باشه در ضمن شما تنها نيستي كه ميخواي برداشت داشته باش شايد افراد دگر هم ميخواند برداشت كنند حالا اگر بروكر سرمايه خودش را درست مديريت نكنه كه ورشكست ميشه من توصيه ميكنم برداشت ها كم باشه ولي دفعات آن بيشتر باشه در ضمن ارگ لطف ميكرديد واسم اون بروكر را ميگفتيد شايد دوستاني بودند كه با اون حساب داشتند وراهنمايي بيشتر ميكردند موفق باشي

نظر

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان وسروران عزيز انجمن حقير سوال مهمي داشتم راجب كارگزراي

مدتيه كه با استادي به نام .... ريسه در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران اشنا شدم و درحال ديدن اموزشهاي مقدماتي تحليل تكنيكال نزد ايشون هستم

ايشون با كارگزاري اينستا كه براي كشور روسيه هست 5 ساليه كه كار ميكنن و راضي هستن ميخواستم ببينم از مديران و اعضاي اين انجمن كسي ايشون رو ميشناسه توي اكادمي دبي و امارات هم تدريس داشتن و ايا

كارگزاري اينستا روسيه معتبر هست استاد ميگن كه كلي افتخارات جهاني داره ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

در حال حاضر بنده با نرمافزار insta trader بصورت demo كار ميكنم

نظر

نوشته اصلی توسط sahab نمایش پست ها
                                با سلام و عرض ادب خدمت دوستان وسروران عزيز انجمن حقير سوال مهمي داشتم راجب كارگزراي

مدتيه كه با استادي به نام .... ريسه در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران اشنا شدم و درحال ديدن اموزشهاي مقدماتي تحليل تكنيكال نزد ايشون هستم

ايشون با كارگزاري اينستا كه براي كشور روسيه هست 5 ساليه كه كار ميكنن و راضي هستن ميخواستم ببينم از مديران و اعضاي اين انجمن كسي ايشون رو ميشناسه توي اكادمي دبي و امارات هم تدريس داشتن و ايا

كارگزاري اينستا روسيه معتبر هست استاد ميگن كه كلي افتخارات جهاني داره ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

در حال حاضر بنده با نرمافزار insta trader بصورت demo كار ميكنم

سلام دوست عزیز

اینستا بروکر نیست ،جزء مارکت میکرهاست .
                                با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

پردازش ...
                                X