نوشته اصلی توسط alizali
نمایش پست ها
اتفاقا همه رو مطالعه کردم و بحث من اصلا در مورد این نیستش که میشه سود کرد یا نه چرا که خودم به شخصه حتی معاملاتی رو با سود های در حدود 20 هزار دلار هم بستم و این به این معنی هستش که میشه این رو تکرار کرد و موضوع این هستش بدونیم که با چه شرایطی داریم کار می کنیم و مثل خیلی از کسانی که دیدم کاسه داغ تر از اش هستند نباشیم (منظورم من کاربران این فروم و دوستانی که در بحث مشارکت داشته اند نیستند و به صورت کلی عرض کردم)
از نظر من وقتی بروکری رو برای معاملات انتخاب می کنیم شرایط و عملکردش هم جزئی از بازار هستش و باید مطابق انچه که برای ترید ها استراتژی داریم راهکار و استراتژی هم برای مقابله با بروکر داشته باشیم. و با در نظر گرفتن اینکه بروکر داره از معاملات ما سود می کنه و در خیلی از این بروکر ها حتی ضرر کردن ما به نفع انها هستش و بدونیم که در پشت پرده این نرم افزار انقدر نرم افزار های کمکی برای بروکر هستش که می تونه دست به هر کاری بزنی ان وقت با دانستن این موضوع با خیال راحتری می تونیم ترید کنیم و فکر و ذهن ما مشغول این مسائل نخواهد بود.
ضمن اینکه ثبت شدن یک شرکت و حتی داشتن گواهینامه از یک سازمانی نمی تونه دلیلی بر درست کار بودن ان شرکت باشه و این مسائل نمیتونه اعتبار یک بروکر باشه. و برای این موضوع یک مثال بزنم و در همین ایران ما من اشنایی دارم که شرکتی ثبت کرده و مجوزی از نهادی گرفته ولی کاری که انجام میده در کنار ان مجوز اصلا هیچ ربطی به خود مجوز نداره پس به راحتی میشه شرکتی داشت و مجوزی هم برای یک فعالیت خاص گرفت و بعد از ان نام یا نام مشابه برای کاری دیگری هم استفاده کرد.
و یا حتی داشتن مجوز نمی تونه باعث اعتبار بشه به این نکته اشاره کنم که همه شما میدونید و ان هم موسسه قرض الحسنه امیر المومنین بودش که با مجوز بانک مرکزی که نهاد مربوط هستش کارخودش رو شروع کرد و خیلی راحت کلاهبردای کردش و یا همین یک ماه پیش موسسه قرض الحسنه مهر وطن که موردی مشابه داشت و به خاطر این گند کار در نیاید چند تا موسسه دیگه رو با هم اقدام کردند و بانک رسالت رو درست کردن و خودم هم در ان موسسه حساب داشتم که با این کار هر چند اصل پول از دست نرفت ولی تمام شرایط گرفتن وام عوض شد و 4 ماه خوابیدن پول و سود ان رفت روی هوا
و خیلی از مسائل مشابه که در مملکت ما هم اتفاق می افته و افراد حقیقی و حقوقی هستند که برای انجام کارهای خلاف خودشون به صورت کاملا قانونی اقدام به ثبت و اخذ مجوز های لازم می کنند تا در شرایط قانونی کار غیر قانونی انجام بدهند.
مثلا من بیام از بورس ایران مجوز داد و ستد طلا بگیرم و بعد در کنارش خیلی کار های دیگه هم انجام بدم و خیلی از شما ها به یاد دارید که بروکرهایی در ایران فعالیت می کردنند که همین الان هم اسمشون رو سرچ کنید می بینید به ثبت رسیده بودند و شاید برخی از انها هم مجوز داشتند.
پس من به شخصه و با این دید با این جماعتی که اسمش بروکر هستش کار می کنم که حتی امکان داره فردا کلا سرمایه من رو هم بالا بکشه و در زمان کار کردن هم هزار کار می کنه تا سود بیشتری ببره و الا اخر
موفق باشید و از روز ناعلاجی به همسایه بگید باجی
نظر