اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تاپیک سوالات بروکر را بشناسیم

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
    از اون بانک یا موسسه مالی استعلام کنید به وضوح جواب میدن بهتون
    من این کار رو انجام دادم و جواب هم گرفتم
    رابطه بروکر با پروایدرش هم همینه هست دیگر قیمت گرفتن و اتصال معاملات شما به بازار واقعی
    قراره رابطه دیگه ای باهم داشته باشند؟
    با تشکر از اینکه به قسمتی از سوالات من پاسخ دادید بنابر این قسمت دوم سوال من این هستش که نبا بر فرمایش شما رابطه بروکر با پرو ایدرش اتصال بروکر به بازار واقعی هستش و ایا منظور شما این هستش که بروکر از طریق پروایدر در بازار واقعی معاملا واقعی انجام میده و اگر برداشت من درست بوده بفرمایید تا سوال بعدی رو خدمت شما عرض کنم.

با تشکر
    امضاء

نظر

نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
      با تشکر از اینکه به قسمتی از سوالات من پاسخ دادید بنابر این قسمت دوم سوال من این هستش که نبا بر فرمایش شما رابطه بروکر با پرو ایدرش اتصال بروکر به بازار واقعی هستش و ایا منظور شما این هستش که بروکر از طریق پروایدر در بازار واقعی معاملا واقعی انجام میده و اگر برداشت من درست بوده بفرمایید تا سوال بعدی رو خدمت شما عرض کنم.

با تشکر
      بروکر اصولا خیلی کم معاملات رو به پروایدر منتقل میکنه چون باید کامزد به بانک پرداخت کنه و براش صرف نمیکنه و همچنین باید حجم معامله هم بالا باشه ! بنابراین بستگی به تعداد مشتری های بروکر و حجم معاملاتشون هم داره.
      بروکر معاملات مشتری های خودشو با هم هج میکنه و اضافیش اگه قابل توجه بود و خودش توانایی تقبل کردن طرف دیگر معامله را نداشت به پروایدر منتقل میکنه !
      مثالا اگر مشتری های بروکر 60 لات در یورودلار سل زدن و 40 لات بای .... 40لات بای با 40 لات سل هج میشه و 20 لات سل اضافه میمونه که معمولا خود بروکر طرف دیگر معامله رو میگیره چون با توجه به قانون 95 % تریدر های بازنده !!! عملا به سود بروکر تموم میشه

بنابر این زیاد دلتون رو خوش نکنید که معاملات شما به بانک وصل میشه
      البته باید توجه داشت که این مسئله ربطی به سود و زیان شما نداره ! مگر این که بروکر کم بیاره این وسط و یکی از مشتری ها بخواد پول هنگفتی رو از حساب خودش برداشت کنه ، در این شرایط بروکر تحت فشار ممکنه هر کاری ازش بر بیاد !!!

پس بهتره در انتخاب بروکر تعداد مشتری های بروکر ، سال تاسیس و حجم معاملاتی که در بروکر انجام میشه و چندین فاکتور دیگه ....مد نظر قرار داده بشه .
      پـــــایان تنهایی آغـــاز بازار است

نظر

با تشکر
        تا حدودی نوشته بالا صحیح است
        ولی یک کارگزار واقعی مثل کارگزاری های بورس ایران هستند
        فقط وظیفه انتقال معامله به هسته بورس رو به عهده دارند و خودشون طرف معامله نمی شوند
        ولی انتظار هم نباید داشته باشید که مثلا حجم یک صدم لات بره به بانک

راستی این تاپیک مناسب این صحبتها هست؟

نظر

نوشته اصلی توسط saeeeed نمایش پست ها
          بروکر اصولا خیلی کم معاملات رو به پروایدر منتقل میکنه چون باید کامزد به بانک پرداخت کنه و براش صرف نمیکنه و همچنین باید حجم معامله هم بالا باشه ! بنابراین بستگی به تعداد مشتری های بروکر و حجم معاملاتشون هم داره.
          بروکر معاملات مشتری های خودشو با هم هج میکنه و اضافیش اگه قابل توجه بود و خودش توانایی تقبل کردن طرف دیگر معامله را نداشت به پروایدر منتقل میکنه !
          مثالا اگر مشتری های بروکر 60 لات در یورودلار سل زدن و 40 لات بای .... 40لات بای با 40 لات سل هج میشه و 20 لات سل اضافه میمونه که معمولا خود بروکر طرف دیگر معامله رو میگیره چون با توجه به قانون 95 % تریدر های بازنده !!! عملا به سود بروکر تموم میشه

بنابر این زیاد دلتون رو خوش نکنید که معاملات شما به بانک وصل میشه
          البته باید توجه داشت که این مسئله ربطی به سود و زیان شما نداره ! مگر این که بروکر کم بیاره این وسط و یکی از مشتری ها بخواد پول هنگفتی رو از حساب خودش برداشت کنه ، در این شرایط بروکر تحت فشار ممکنه هر کاری ازش بر بیاد !!!

پس بهتره در انتخاب بروکر تعداد مشتری های بروکر ، سال تاسیس و حجم معاملاتی که در بروکر انجام میشه و چندین فاکتور دیگه ....مد نظر قرار داده بشه .

با تشکر

پس با توجه به فرمایشات شما باید اینگونه نتیجه بگیریم که تمامی حساب های ما که با با مبالغ کم و ناجیز و لوریج های بزرگ باز شده اصلا از زیر بنا مشکل داره و ما داریم با یک نرم افزار معامله می کنیم و در واقع در یک محیط مجازی در حال انجام معامله با شخصی حقیقی یا حقوقی هستیم که یک نرم افزار خرید و در پشت پرده به تمام کارهایی که داریم انجام میدیم مسلط بوده و به نوعی داریم با طرف مقابل خودمان ورق بازی می کنیم و ان هم در شرایطی که دستمان برایش رو هستش.

دلمان را صابون نزنیم که با این حساب های 10 -20 هزار دلاری و لوریج های انچنانی با بروکر کار می کنیم و یا اینکه به بازار وصل هستیم در واقع ما در حال قمار کردن با یک ابزار جدید هستیم که دستمان هم برای طرف مقابل رو هستش و هر کاری می کنه که سود دهی شرکت خودش رو تضمین کرده باشه.

متشکرم

لطفا کاربران گرامی اسم هر کسی که یک نرم افزار در اختیار شما قرار داده و چند تا گواهی نامه داشت رو بروکر نزارید و خیالتون راحت باشه که داردی در یک مجموعه بسته بین کاربران با توجه به کمسیون و اسپرد ها معاملاتی انجام میدهید که به سمت صفر شدن در حال حرکت است.
          امضاء

نظر

نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
            تا حدودی نوشته بالا صحیح است
            ولی یک کارگزار واقعی مثل کارگزاری های بورس ایران هستند
            فقط وظیفه انتقال معامله به هسته بورس رو به عهده دارند و خودشون طرف معامله نمی شوند

ولی انتظار هم نباید داشته باشید که مثلا حجم یک صدم لات بره به بانک

راستی این تاپیک مناسب این صحبتها هست؟
            یک تشکر ویژه از شما

و خیال من رو هم راحت کردید و سایر کاربران هم بدانند که ما در حال کار کردن با بروکر های واقعی نیستیم و در واقع این شرکت هایی که ما در حال کار کردن با انها هستیم اصلا بروکر نیستند و همانطور که قبلا هم گفتم در حال کار کردن با یک نرم افزار هستیم که طرف مقابل هر کاری می کنه تا سود دهی شرکتش برپا باشه و در انها به سمت صفر شدن حساب بیش از 95 درصد پیش میریم که ان 5 درصد هم یا سود های کم داشته یا اینکه در حال درجا زدن هستند.

پست لطفا هر کسی که یک نرم افزار در اختیار شما قرار داد بهش بروکر نکید.

کمال سپاس
            امضاء

نظر

با تشکر

پس با توجه به فرمایشات شما باید اینگونه نتیجه بگیریم که تمامی حساب های ما که با با مبالغ کم و ناجیز و لوریج های بزرگ باز شده اصلا از زیر بنا مشکل داره و ما داریم با یک نرم افزار معامله می کنیم و در واقع در یک محیط مجازی در حال انجام معامله با شخصی حقیقی یا حقوقی هستیم که یک نرم افزار خرید و در پشت پرده به تمام کارهایی که داریم انجام میدیم مسلط بوده و به نوعی داریم با طرف مقابل خودمان ورق بازی می کنیم و ان هم در شرایطی که دستمان برایش رو هستش.

دلمان را صابون نزنیم که با این حساب های 10 -20 هزار دلاری و لوریج های انچنانی با بروکر کار می کنیم و یا اینکه به بازار وصل هستیم در واقع ما در حال قمار کردن با یک ابزار جدید هستیم که دستمان هم برای طرف مقابل رو هستش و هر کاری می کنه که سود دهی شرکت خودش رو تضمین کرده باشه.

متشکرم

لطفا کاربران گرامی اسم هر کسی که یک نرم افزار در اختیار شما قرار داده و چند تا گواهی نامه داشت رو بروکر نزارید و خیالتون راحت باشه که داردی در یک مجموعه بسته بین کاربران با توجه به کمسیون و اسپرد ها معاملاتی انجام میدهید که به سمت صفر شدن در حال حرکت است.
              سلام و درود . اگه دست کاری توی قیمت باشه پس چرا قیمت توی تمام چارتها یه جوره اگه دستکاری توی قیمت بود باید چارتهای بروکر های مختلف با هم فرق میکرد . با تشکر

نظر

نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست ها
                سلام و درود . اگه دست کاری توی قیمت باشه پس چرا قیمت توی تمام چارتها یه جوره اگه دستکاری توی قیمت بود باید چارتهای بروکر های مختلف با هم فرق میکرد . با تشکر
                با تشکر از شما

برای نمونه یکی از ترید هایی که دیروز انجام دادم و مطابق استراتژی خودم بعد از حرکت اولیه استاپ لاس رو اوردم روی نقطه ورود و در کمال نامردی بروکر با واید کردن اسپرد از 4 پپ به ده پپ ترید من رو بست و بعد از ان بازار تا الان حدود 200 پپ ریزش داشته.

یکی از روش های دزدی این بروکر نما ها که ما ایرانی ها با انها کار می کنیم استاپ هانتر هستش و با داشتن انواع بلاگین ها و برنامه های مختلف جانبی که شرکت متاکوتز به خریدار برنامه میفروشه قدرت تقلب و دزدی این بروکر نما ها بسیار زیاد هستش

شما برای اینکه به این موضوع پی ببرید می توانید چارت یک دقیقه چند بروکر رو با هم مقایسه کنید و تا زمانی که این اتفاق برای شما رخ ندهد شرمنده هستم که این رو میگم درک کردن ان خیلی سخت هستش. و یکی از این دغل کاری ها برمیگرده به شناوری بودن اسپرد که به این بهانه هر کاری که دوست دارند انجام میدهند و خیلی از مسائل دیگر که فکر کنم از بحث در این تاپیک خارج هستش.

gbpaudm1.jpg

حالا در بروکرتان این چارت رو بررسی کنید و ببینید که این شدو در چارت یک دقیقه شما وجود دارد یا خیر و بعد به نتیجه خواهید رسید که ما در حال بازی با یک نرم افزار هستیم برای سود دهی به یک سری ادم های سودجو و تمامی این شرکت هایی که در ایران فعالیت می کنند و ما با انها حساب داریم از این سری هستند و حتی بروکر هایی که در سطح جهان مطرح هستند هم به صراحت بیان می کنند که حساب هایی که در اختیار ما قرار میدهند با لوریج هایی انچنانی حساب های مجازی بوده و در حال مارکت میکری هستند.

با تشکر
                ویرایش توسط بانوی شرقی : https://www.traderha.com/member/10330-بانوی-شرقی در ساعت 09-03-2013, 12:18 PM
                امضاء

نظر

با تشکر از شما

برای نمونه یکی از ترید هایی که دیروز انجام دادم و مطابق استراتژی خودم بعد از حرکت اولیه استاپ لاس رو اوردم روی نقطه ورود و در کمال نامردی بروکر با واید کردن اسپرد از 4 پپ به ده پپ ترید من رو بست و بعد از ان بازار تا الان حدود 200 پپ ریزش داشته.

یکی از روش های دزدی این بروکر نما ها که ما ایرانی ها با انها کار می کنیم استاپ هانتر هستش و با داشتن انواع بلاگین ها و برنامه های مختلف جانبی که شرکت متاکوتز به خریدار برنامه میفروشه قدرت تقلب و دزدی این بروکر نما ها بسیار زیاد هستش

شما برای اینکه به این موضوع پی ببرید می توانید چارت یک دقیقه چند بروکر رو با هم مقایسه کنید و تا زمانی که این اتفاق برای شما رخ ندهد شرمنده هستم که این رو میگم درک کردن ان خیلی سخت هستش. و یکی از این دغل کاری ها برمیگرده به شناوری بودن اسپرد که به این بهانه هر کاری که دوست دارند انجام میدهند و خیلی از مسائل دیگر که فکر کنم از بحث در این تاپیک خارج هستش.

[ATTACH=CONFIG]1669[/ATTACH]

حالا در بروکرتان این چارت رو بررسی کنید و ببینید که این شدو در چارت یک دقیقه شما وجود دارد یا خیر و بعد به نتیجه خواهید رسید که ما در حال بازی با یک نرم افزار هستیم برای سود دهی به یک سری ادم های سودجو و تمامی این شرکت هایی که در ایران فعالیت می کنند و ما با انها حساب داریم از این سری هستند و حتی بروکر هایی که در سطح جهان مطرح هستند هم به صراحت بیان می کنند که حساب هایی که در اختیار ما قرار میدهند با لوریج هایی انچنانی حساب های مجازی بوده و در حال مارکت میکری هستند.

با تشکر
                  اگه به این بخش http://forum.broker-fa.com/f31/%D8%A...85%D9%86-3057/ برید میبینید که این اتفاق بارها برای من افتاده و در بررسی ها هم متوجه شدم مقصر خودم بودم و اگه استاپ رو یکم بهتر انتخاب میکردم این اتفاق نمیفتاد و در ساعاتی از شب نرخ اسپرد شناور است به دلیل کم بودن مشتری و اسپرد افزایش پیدا میکنه

نظر

با تشکر از شما

با تشکر

GBP / AUD , M1

سادگی رمز موفقیت است ...

نظر

منم توی چارتم بررسی کردم به همون شکل بود

نظر

نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست ها
                        اگه به این بخش http://forum.broker-fa.com/f31/%D8%A...85%D9%86-3057/ برید میبینید که این اتفاق بارها برای من افتاده و در بررسی ها هم متوجه شدم مقصر خودم بودم و اگه استاپ رو یکم بهتر انتخاب میکردم این اتفاق نمیفتاد و در ساعاتی از شب نرخ اسپرد شناور است به دلیل کم بودن مشتری و اسپرد افزایش پیدا میکنه
                        خیر ای موضوع اصلا ربطی به نیم شب نداره و اگر به ساعت بسته شدن سفارش من نگاه کنید می بیندی که در اوج بازار امریکا بوده و اصلا به نبودن مشتری و این بهانه ها برگشت نمی کنه

در ضمن استاپ لاس من در بهترین مکان ممکن وجود داشت البته اگر اسپرد بروکر در لحظه نزدیک شدن به ان از 4 به 10 تغییر نمی کرد هیچ وقت پوزیشن من بسته نیمشد.

به هر حال متشکر
                        امضاء

نظر

خیر ای موضوع اصلا ربطی به نیم شب نداره و اگر به ساعت بسته شدن سفارش من نگاه کنید می بیندی که در اوج بازار امریکا بوده و اصلا به نبودن مشتری و این بهانه ها برگشت نمی کنه

در ضمن استاپ لاس من در بهترین مکان ممکن وجود داشت البته اگر اسپرد بروکر در لحظه نزدیک شدن به ان از 4 به 10 تغییر نمی کرد هیچ وقت پوزیشن من بسته نیمشد.

به هر حال متشکر
                          در این مورد استاپ شما به اسپرد ربطی نداره و حرکت طبیعی قیمت بوده که توی تمام چارتها هم اگه بررسی کنید همون اتفاق افتاده . من فکر میکنم این بازی بزرگان بازاره و یک نوع روانشناسی جمعی و ربطی به بروکر نداره چون با این حجم عظیم دادو ستد با عقل جور در نمیاد
                          ویرایش توسط zoroaster : https://www.traderha.com/member/5308-zoroaster در ساعت 09-03-2013, 12:53 PM

نظر

با تشکر از شما

با تشکر
                            همین الان برای من اتفاق افتاد ولی اصلا ربطی به بروکر نداره و نشان از ضعف و ورود نامناسب بنده بود

نظر

من کلا دارم گیج میشم پس کدووم بروکر سالم کار میکنه؟ من قبول دارم که بروکرهای گاها و نه همیشه تقلب میکنند و ما باید خودمون کاری کنیم که تقلب اونا به ما ضربه کاری نزنه و اون هم مدیریت سرمایست.بالاخره چاره ای نداریم اگه بخواهیم در بازارهای مالی بین المللی حضور داشته باشیم باید این رنجها رو نیز به تن بخریم. من به شخصه فکر میکنم که اگه بروکری پول تریدر رو بلوکه کنه و نشه برداشت کرد اون موقع کلاهبردار هست والا بروکر من خداییش هر وقت درخواست برداشت دادم 2-3 ساعته انجام داده واسم ولی خوب تو استاپ لاس ها نامردی میکنن گاها و 2-3 پیپ و گاها بیشتر به جیب میزنن که من با مدیریت سرمایه کاری کردم که نتونن بهم ضرر بزنن

نظر

با تشکر از شما

با تشکر
                                دیگه اینقدر هم که شما می گید نیست
                                اینقدر داستان شور نیست
                                اولا در این مثال خاص شما در اشتباه کامل هستید
                                معامله short که با یک buy بسته میشه (حال چه در تی پی چه در استاپ) با خط Bid محاسبه میشه
                                در شکل شما خط ask استاپ شما رو لمس کرده و حتی دو سه پیپ هم بالاتر هم رفته ( تولید کندل ها با خط ask است)
                                شما اگر استاپتان ده پیپ بالاتر از کندل هم بود باز می خورد ( البته به شرطی که اسپرد واقعا ده پیپ شده باشد)

در متاتریدر وقتی می فروشید باید تی پی را به اندازه اسپرد کمتر و استاپ را به اندازه اسپرد بیشتر انتخاب کنید
                                شما اینکار رو نکرده بودید و استاپ خوردید
                                کاملا هم منطقی است

دوم اینکه بزرگترین بروکرهای دنیا هم متاتریدر دارند
                                متاتریدر داشتن دلیل بر کلاهبرداری نیست

سوم اینکه کل ضرر شما ده دلار است واقعا فکر میکنید یک برورکر یا مارکت میکر یا هرچه شما دوست دارید اسمش رو بزارید برای ده دلار آبروی خودش رو به خطر می اندازه؟

نظر

پردازش ...
                                X