نوشته اصلی توسط hassan
نمایش پست ها
با سپاس بابت تمام توضیحاتی که داشتید ولی به من اجازه بدهید که با قسمتی که در خصوص یک بروکر خاص تبلغ کرده اید با شما مخالف باشم چون از نظر من تمام بروکر ها برای سود دهی شرکت شون هر کاری می کنند و این بروکر هم از این قانون مجزا نیست.
در ضمن بابت نتیجه اخری که گرفتید هم تشکر داشته باشم چون از نظر من هم بروکر با تمام خوبی و بدی هایی که داره برای ما جزئی از بازار هستش ولی بدانیم و بمیریم بهتر از ان هستش که ندانیم و بمیریم.
نوشته اصلی توسط shahab_p
نمایش پست ها
ولی این رو می دونم که با وجود ان نرم افزار که رابط متاتریدر با تامین کننده ها هستش متاتریدر هنوز هم یک شبیه ساز بوده با تمام اختیاراتی که در اختیار بروکر برای کلاهبرداری در اختیارش قرار میده و ان نرم افزار رابط هیچی از خاصیت متاتریدر کم نکرده
ضمن اینکه با معرفی تاپیک شناسانی بروکر و مطالعه ان دقیقا این نکته گفته شده که نه تنها متاتریدر این خاصیت رو داره بلکه همه نرم افزار های نوشته شده شخصی توسط برخی از بروکر ها هم دقیقا همین هستند و هیچ فرقی در این مورد وجود نداره
و اتفاقا این تاپیک رو کامل مطالعه کردن و جالب اینکه با تمام توضیحاتی که داشتند در اخر به همین نتیجه ای رسیده اند که من با زبان راحت تری ان رو بیان کردم.
نوشته اصلی توسط مصطفی
نمایش پست ها
نظر