نوشته اصلی توسط cmureza
نمایش پست ها
تنها موردی که نمیتونه تاثیر روی حساب شما داشته باشه همین جنگ احتمالی هست ،، و بروکر مطمنی هم نسبت به بقیه انتخاب کردی ؛؛ مهمترین عامل خاطز جمعی شما در همین مدیرانی هست که برخی در اداره و مدیریت این فوروم هم نقش دارند ؛؛ ضمنا این مبالغ من و شما برای یک بروکر پول خورد ته جیبش هم حساب نمیاد یعنی در صورت هر اتفاق احتمالی که اختمالش صفر هست ،، شده فرش زیر پاشو میفروشه برای حفظ اعتبارشون
مطالبی هم که اینجا عنوان شد قصد این بود که گفته بشه ،، اکثر بروکر ها خودشون یک بازار مچازی درست میگنند و با من و امثال من تریدر قمار گونه بازی میکنند مثلا صبح نگاه میکنند که برای یورو دلار جمعا چقدر اردر بای دارند و چقدر سل ؛؛ اون کم و کسری را از بازار فارکس تهیه میکنند ،، بهر حال مهارت لازمه ؛؛ البته متاتریدرشون کمک میکنه
حناب لوسیفر عزیز
قصد رنجاندن شما یا هیج یک از عزیزان را نداشتم ؛؛الان هم میبینم حزفم را درست متوجه نشدید ،،
من به جرات میتونم بگم که کسی اندازه من در تایم پائین تزید نگرده ؛؛علتش هم دست و پنچه نرم گردن با امواجی به کوناهی 5 تا 10 پیپ هست ،، الان هم حاضرم با هر کس بگید مسابقه برای تشخیص امواج و جرخش های 10 پیپی بدم ،، میدونید چزا اینو مینویسم ،،برای اینکه در تایم پائین استخوان خزد کزدم ،، حالا هم بنا به وظیفه انسانی بنظزم میزسه بچه ها اگر در تایم بالا نر نرید کنند سودشان بیشتز خواهد بود و اینکه نوشتم کمتر با بروکر تلاقی داشته باشند که حرف بدی نیست چون اسپرد کمتر مجبورند بدهند این کچاش بده ؛؛اما اینکه من حودم وقتی در سود هستم حسابم را بشدت سنگین میکنند تا جائیکه تمیتنونم دستور سریعی بدهم
من میدونم ممگنه دوستاتی که ای بی این بروگر ها هستند از صجبت هاو توصیه های بنده برنجند که پیشاپیش از این عریران عذر میخوام
نظر