اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تاپیک سوالات بروکر را بشناسیم

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط cmureza نمایش پست ها
    این که خیلی ترسناکه
    مگه سود ما سود بروکر نیست؟ پس چرا نظرات طوری بیان شده که حتما ما باید ضررکنیم تا بروکر به سود برسه؟

من میخوام اولین حساب ریلم فارکسیمو در پرسپولیس باز کنم.
    با این حساب چقدر میشه مطمئن بود؟

یک سوال مهمتر

اگه خدای نخواسته جنگ علیه سوریه شروع بشه
    قطر و عربستان هم که حامیان اصلی جنگ هستند
    ایران هم که سوریه را خط قرمز خود میداند
    بروکر پرسپولیس اصلیت قطری و مرکزش دبی است

حال به نظر شما
    در صورت وقوع جنگ هر چند محدود٬
    رابطه بروکر پرسپولیس با ایرانیان چطور خواهد شد؟
    حسابها دستکاری یا از ان بدتر بلوکه و هاپولی میشود؟

تو رو خدا زود جواب بدید
    تا چند روز دیگه میخوام حساب ریل باز کنم

ممنون
    دوست خوب من چوابتو میدم

تنها موردی که نمیتونه تاثیر روی حساب شما داشته باشه همین جنگ احتمالی هست ،، و بروکر مطمنی هم نسبت به بقیه انتخاب کردی ؛؛ مهمترین عامل خاطز جمعی شما در همین مدیرانی هست که برخی در اداره و مدیریت این فوروم هم نقش دارند ؛؛ ضمنا این مبالغ من و شما برای یک بروکر پول خورد ته جیبش هم حساب نمیاد یعنی در صورت هر اتفاق احتمالی که اختمالش صفر هست ،، شده فرش زیر پاشو میفروشه برای حفظ اعتبارشون

مطالبی هم که اینجا عنوان شد قصد این بود که گفته بشه ،، اکثر بروکر ها خودشون یک بازار مچازی درست میگنند و با من و امثال من تریدر قمار گونه بازی میکنند مثلا صبح نگاه میکنند که برای یورو دلار جمعا چقدر اردر بای دارند و چقدر سل ؛؛ اون کم و کسری را از بازار فارکس تهیه میکنند ،، بهر حال مهارت لازمه ؛؛ البته متاتریدرشون کمک میکنه

حناب لوسیفر عزیز

قصد رنجاندن شما یا هیج یک از عزیزان را نداشتم ؛؛الان هم میبینم حزفم را درست متوجه نشدید ،،

من به جرات میتونم بگم که کسی اندازه من در تایم پائین تزید نگرده ؛؛علتش هم دست و پنچه نرم گردن با امواجی به کوناهی 5 تا 10 پیپ هست ،، الان هم حاضرم با هر کس بگید مسابقه برای تشخیص امواج و جرخش های 10 پیپی بدم ،، میدونید چزا اینو مینویسم ،،برای اینکه در تایم پائین استخوان خزد کزدم ،، حالا هم بنا به وظیفه انسانی بنظزم میزسه بچه ها اگر در تایم بالا نر نرید کنند سودشان بیشتز خواهد بود و اینکه نوشتم کمتر با بروکر تلاقی داشته باشند که حرف بدی نیست چون اسپرد کمتر مجبورند بدهند این کچاش بده ؛؛اما اینکه من حودم وقتی در سود هستم حسابم را بشدت سنگین میکنند تا جائیکه تمیتنونم دستور سریعی بدهم

من میدونم ممگنه دوستاتی که ای بی این بروگر ها هستند از صجبت هاو توصیه های بنده برنجند که پیشاپیش از این عریران عذر میخوام
    ویرایش توسط مهدی موسوی : https://www.traderha.com/member/3099-مهدی-موسوی در ساعت 09-08-2013, 11:47 PM
    تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
    قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

• وااااااااااااااااااااای خدای من باز هم این اخلاق ما! همین الان برید توی خیابون دست روی قلبتون بذارید ده نفر قرص زیر زبونی بهتون میدن انگار نه انگار قلب یه عضو حساسه الانم شده حکایت ما. خوبه اگر حرف زدن بلد نیستیم سکوت به موقع رو بلد باشیم. - روی صحبتم با خودمه-

فرشید جان شما درست میفرمایید اسپرد به تنها چیزی که ربط نداره حرکت بازاره. مثلا یورو فرانک اسپردش از یورودلار بیشتره یا طلا اسپردش از خیلی از ارزها کمتره. مثالی میزنم که دیگه ختم کلام باشه دلارکانادا جونش درمیاد تا تکون بخوره اسپردش اندازه طلاست. یورو دلار چون معاملات روش زیاده و نقد پذیریش بالاست اسپردش از همه کمتره و بعدشم پوند دلار و یورو ین و الی آخر.

در مورد سوال دوستمون در مورد جنگ: نگاه کنید این مثل این می مونه که شما بگید من به به اصغر پول قرض بدم پس میده یا نه! در صورتی که ما اصغر رو نمیشناسیم. بروکر چه در صورت جنگ چه غیر جنگ اگر نخواد حتی پول شما رو بده شما به عنوان یه شهروند ایرانی از همه چی محرومی حتی جایی نیست در داخل برای شکایت حالا در جنگ شرایط و بهانه ها مهیاتر میشه ولی باید دودوتا چهارتا کرد به نظر نمیرسه از این اتفاقات بیوفته. حالا چرا؟ یه مقدار توی بازار باشید از درآمد بروکرها مطلع میشید و میفهمید که دوهزار دلار شما رو حتی زحمت نمیکشن خم شن بردارن ولی اگر مثل بروکرایی که کلا جمع کردن و رفتن باشن - که از ظواهر کار اصلا برنمیاد که این گونه باشند- که دیگه تر و خشک نداره برادر گرامی همه با هم میسوزن.

ولی نکته مهم تر رو برادرانه میگم نه مثل خیلیا تا می بینن یکی تازه کاره میرن بالا منبر. تو کلا باید پولت رو رفته حساب کنی. یعنی مقداری ریسک کنی که اگر رفت به چه کنم چه کنم نیوفتی. چوبش رو خوردم که دارم بهت میگما. من همین الان اگر بگن بروکرم تخته شد شاید چند ساعت ناراحت باشم و بس. شما با این استرس علاوه بر اینکه کار خودت رو هی عقب میاندازی و با دل خوش وارد کار نمیشی توی کارت خیلی تاثیر میذاره. ببین عزیز دل خداشاهده حرفایی بهت میزنم که شاید اگر برادرم بخواد وارد این کار شه دقیقا بهش بزنم. صبح با دوستم بحثم میشه بعد از ظهرش ضرر میدم اینقدر این کار روی فکر و اعصابه نگاه به سودهای دموی خودت نکن. با این استرس اول کنار بیا بعد وارد شو. دوستی دارم که بارها اینجا اعلام کردم که ازش خواهش کردم به زودی استیتمنت ریل قرار میده برای امید دادن به دوستان باور کنید شاید علم تحلیلش در حد 3 ماه خوندن همین تاپیک باشه سودهای صد درصد در ماه میکنه عین آب خوردن هر وقت هم ضرر میکنه بهش زنگ میزنم فقط میخنده اینقدر میخنده که منم خندم میگیره (حسابش هم سنگینه به زودی خواهید دید) هر دفعه هم به من میگه امیر تا یاد نگیری بخندی سود نمیکنی. ببخشید زیاد حرف زدم دوست گلم نخواستم میخ کوب شدنهام موقع کال شدن حساب رو یه هم وطن دیگه تجربه کنه.

ارادتمند-----------امیر
      تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

• نوشته اصلی توسط soficoo نمایش پست ها

حناب لوسیفر عزیز

قصد رنجاندن شما یا هیج یک از عزیزان را نداشتم ؛؛الان هم میبینم حزفم را درست متوجه نشدید ،،

من به جرات میتونم بگم که کسی اندازه من در تایم پائین تزید نگرده ؛؛علتش هم دست و پنچه نرم گردن با امواجی به کوناهی 5 تا 10 پیپ هست ،، الان هم حاضرم با هر کس بگید مسابقه برای تشخیص امواج و جرخش های 10 پیپی بدم ،، میدونید چزا اینو مینویسم ،،برای اینکه در تایم پائین استخوان خزد کزدم ،، حالا هم بنا به وظیفه انسانی بنظزم میزسه بچه ها اگر در تایم بالا نر نرید کنند سودشان بیشتز خواهد بود و اینکه نوشتم کمتر با بروکر تلاقی داشته باشند که حرف بدی نیست چون اسپرد کمتر مجبورند بدهند این کچاش بده ؛؛اما اینکه من حودم وقتی در سود هستم حسابم را بشدت سنگین میکنند تا جائیکه تمیتنونم دستور سریعی بدهم

من میدونم ممگنه دوستاتی که ای بی این بروگر ها هستند از صجبت هاو توصیه های بنده برنجند که پیشاپیش از این عریران عذر میخوام

د نشد دیگه جناب سوفیکو
        کاری که شما می کنید سفسطه بازی هست

این جوابی که الان شما دادید چه ربطی به حرف من داشت ؟؟؟ چرا پای امواج 5 تا 10 پیپی و مسابقه ی تشخیص موج و خرد کردن استخوان در تایم پایین و رنجش ای بی رو وسط کشیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان این دقیقا جواب کدوم صحبت من بود ؟

شما فرموده بودید :

نوشته اصلی توسط soficoo نمایش پست ها
        ولی بجه های نازنین حالا که نمیخواهید اینکار را ول کنید اقلا سعی کنید کمترین تلاقی و تماس با بروکر را داشته باشید یعنی انحام همان ترید های بلند مدت بالای 4 ساعت یا ذز تایم روزانه ؛؛یعنی باید یه کاری بکنیم که بروکر اصلا متوجه حضور ما نشه ؛؛..وگرنه یکی از پرسنل را مامور ضد حمله بر علیه شما میکنه ؛؛ با دهها وسیله و مهمتر فرار دادی که روز اول نخونده accept اونو میزنیم و تمام اختیازات زا به ایشون میدهیم
        درسته ؟

بعدش بنده عرض کردم که با توجه به اینکه خیلی از عزیزان روی حرف شما حساب می کنند لطفا مسئولانه تر صحبت کنید و ارجاع این حرف بنده هم اون جمله ی ای بود که قرمز کردم .

درسته ؟

حالا خیلی ساده جواب بنده رو بدهید :

نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها
        دوست عزیز

لطفا در مورد این جمله بیشتر توضیح بدید!

یعنی اگه ما، در تایم های بالای 4ساعت کار کنیم بروکر اصلا متوجه حضورما نمی شه ؟!
        یعنی اگه مثلا من در تایم روزانه 20000 دلار سود کنم بروکر متوجه نمی شه؟ احیانا فکر می کنه پلاگینش مشکل داره که یه نفر ناشناس سود کرده ؟؟؟
        با توجه به اینکه خیلی از عزیزان در این فروم اعتبار خاصی برای صحبتهای شما قائل هستند ( به درست یا غلط بودن این اعتبار به هیچ وجه کاری ندارم ) از شما انتظار میره که این ادبیات ساده انگارانه رو استفاده نکنید و
        مسئولیت بیشتری نسبت به صحبت هاتون احساس کنید .

.
        یکیار دیگه سئوال رو خدمتتون عرض می کنم :

یعنی اگه مثلا من در تایم روزانه 20000 دلار سود کنم بروکر متوجه نمی شه؟ احیانا فکر می کنه پلاگینش مشکل داره که یه نفر ناشناس سود کرده ؟؟؟

لطفا بدون ربط دادن موضوع به "امواج 5 تا 10 پیپی و مسابقه ی تشخیص موج و خرد کردن استخوان در تایم پایین و رنجش ای بی " پاسخ بنده رو بدهید .
        تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
        که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

• نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها

د نشد دیگه جناب سوفیکو
          کاری که شما می کنید سفسطه بازی هست

این جوابی که الان شما دادید چه ربطی به حرف من داشت ؟؟؟ چرا پای امواج 5 تا 10 پیپی و مسابقه ی تشخیص موج و خرد کردن استخوان در تایم پایین و رنجش ای بی رو وسط کشیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان این دقیقا جواب کدوم صحبت من بود ؟

شما فرموده بودید :

درسته ؟

بعدش بنده عرض کردم که با توجه به اینکه خیلی از عزیزان روی حرف شما حساب می کنند لطفا مسئولانه تر صحبت کنید و ارجاع این حرف بنده هم اون جمله ی ای بود که قرمز کردم .

درسته ؟

حالا خیلی ساده جواب بنده رو بدهید :

یکیار دیگه سئوال رو خدمتتون عرض می کنم :

لطفا بدون ربط دادن موضوع به "امواج 5 تا 10 پیپی و مسابقه ی تشخیص موج و خرد کردن استخوان در تایم پایین و رنجش ای بی " پاسخ بنده رو بدهید .
          دوست عزیز ،، من تمیدونم چزا این موصوغ بی اهمیت را کش میدهیذ ،، توصیح که ذادم ،، طبق تحربه شخصی من هز چه کمتر ترید کنیم و کمتر تو چشم و جال بروکر باشیم از جهات عذیذه بهتره ،، اولش اینگه کمتر اسپرد میدهیم و دهها مورد دیکه که بایذ ذر غمل بهش برسی

البته الان چون شناختمتون ؛؛که اگر قبلا دوزاریم افتاده بود همان جواب قبلی را هم نمیدادم از اینرو با صدای بلند بهتون میگم سلام
          تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
          قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

• نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها
            خانم شرقی
            به نظرم شما دیگه از محدوده منطق خارج شدید و قصدتون صرفا جو دادن به تاپیک هستش .

این جفت ارزی که به عنوان اسپر 300 پیپی معرفی کردی "دلار امریکا" به "رند آفریقای جنوبی" هست اگه اشتباه نکنم و در حالت عادی هم اسپرد آن زیر 150 پیپ فکر نکنم باشه .

ولی شما طوری مطرح می کنید انگار بروکر اسپرد 1.8 پیپی رو کرده 300 پیپ !!!

بگذریم که پیدا کردن بروکری که این جفت ارز رو ارائه بده فکر نکنم کار آسونی باشه !!!

ولی در بدترین حالت بروکر اسپرد رو دو برابر کرده ( کمتر از دو برابر فکر کنم ) یعنی انگار اسپرد 2 پیپی یورو دلار بشه 4 پیپ که خوب این 4 پیپ اسپرد تا حالا هیچ کس رو نکشته !!!

پ ن : لطفا اسپرد اون جفت ارز رو در حالت عادی اعلام کنید .
            جناب lucifer_qu اولا که من منظور شما رو از این جمله جو ندادن درک نکردم ولی اگر از نظر شما این هستش که من از محدوده منطق خارج شدم حتما حق با شماست

ولی کاربر گرامی اگر من از محدوده منطق خارج شدم و در حال جو دادن هستم یک سوال دوستان دارم واقعا شما فرق دوغ و دوشآب رو میدونید یعنی اینکه بهتر بگم

اگر شما یک لات ترید روی همان ارزی که گفتید با اسپرد دو پپ انجام داده باشید و این دو پپ شما دو برابر شده و شما نهایتا مبلغ 20 دلار در ضرر هستید (منظور همان اختلافی هستش که خودتان فرمودید)
            و این مقدار از نظر شما

با واید شدن اسپرد به قول شما 150 پپی به 300 پپ که باعث در ضرر رفتن 1500 دلاری شما میشه یکی هستش

و شما ضرر 20 دلاری رو برابر با 1500 دلار میدونید دقیقا حق با شماست و من دیگه حرفی ندارم و برای خودم متاسفم که بعد از این همه سال هنوز به این درک نرسیدم که 20 دلار ضرر برابر با 1500 دلار ضرر هستش

و باید برم یک بار دیگه ان شعر معروف یک با یک برابر نیست رو بخونم تا یادم باشه که در بین تریدر های ما هنوز دوستانی هستند که از نظر ما دو برابر شدن یعنی دو برابر و براشون هیچ فرقی نمی کنه که ارزش این دو برابر چقدر هستش.

موفق باشید
            امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط soficoo نمایش پست ها
              دوست عزیز ،، من تمیدونم چزا این موصوغ بی اهمیت را کش میدهیذ ،، توصیح که ذادم ،، طبق تحربه شخصی من هز چه کمتر ترید کنیم و کمتر تو چشم و جال بروکر باشیم از جهات عذیذه بهتره ،، اولش اینگه کمتر اسپرد میدهیم و دهها مورد دیکه که بایذ ذر غمل بهش برسی

البته الان چون شناختمتون ؛؛که اگر قبلا دوزاریم افتاده بود همان جواب قبلی را هم نمیدادم از اینرو با صدای بلند بهتون میگم سلام

والا من موندم دیگه چی جواب بدم !!!

فکر نمی کنم اینکه نگاه خیلیا به حرف های من هست و من باید مسئولانه تر صحبت کنم، موضوع بی اهمیتی باشه و نیاز به کش دادن نداشته باشه،
              کما اینکه اصل کش دادن در این مملکت ظاهرا عمل نکوهیده ای حساب می شه و عموم مردم باید ازش دوری کنند !

تنها موردی که با حرف هاتون موافق هستم همون " پرداخت کمتر اسپرد" هست .

چرا که در هنگام ترید ما عملا دوبار اسپرد پرداخت می کنیم : وقتی که پوزیشن رو باز می کنیم و وقتی که می بندیم . پس زمانی که ما برای یک ترید با سود 20 پیپ، 4 پیپ اسپرد پرداخت می کنیم ( 2پیپ هنگام باز کردن و 2 پیپ هنگام بستن ) عملا 20% سودمون رو تقدیم بروکر می کنیم
              ولی وقتی در یک ترید با سود 200 پیپ 4 پیپ اسپرد پرداخت می کنیم عملا 2درصد به بروکر پرداخت کرده ایم . البته نا گفته نماند که موضوع مربوط به میزان سود پوزیشن هست و نه تایم فریم. یعنی اگر شما بتونید در همون تایم 15دقیقه تریدی با سود 200 پیپ بکنید باز هم همون دو درصد رو پرداخت کرده اید .

به هرحال تنها موردی که وجه اشتراک داریم همون فرار از پرداخت بی رویه ی اسپرد هستش .

برای احترام به گفته هاتون دیگه موضوع رو کش نمی دم و قضاوت رو به خوانندگان محول می کنم .

جواب سلام هم که از واجبات هست : سلام .
              ویرایش توسط lucifer_quest : https://www.traderha.com/member/3602-lucifer_quest در ساعت 09-09-2013, 01:15 AM

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
                جناب lucifer_qu اولا که من منظور شما رو از این جمله جو ندادن درک نکردم ولی اگر از نظر شما این هستش که من از محدوده منطق خارج شدم حتما حق با شماست

ولی کاربر گرامی اگر من از محدوده منطق خارج شدم و در حال جو دادن هستم یک سوال دوستان دارم واقعا شما فرق دوغ و دوشآب رو میدونید یعنی اینکه بهتر بگم

اگر شما یک لات ترید روی همان ارزی که گفتید با اسپرد دو پپ انجام داده باشید و این دو پپ شما دو برابر شده و شما نهایتا مبلغ 20 دلار در ضرر هستید (منظور همان اختلافی هستش که خودتان فرمودید)
                و این مقدار از نظر شما

با واید شدن اسپرد به قول شما 150 پپی به 300 پپ که باعث در ضرر رفتن 1500 دلاری شما میشه یکی هستش

و شما ضرر 20 دلاری رو برابر با 1500 دلار میدونید دقیقا حق با شماست و من دیگه حرفی ندارم و برای خودم متاسفم که بعد از این همه سال هنوز به این درک نرسیدم که 20 دلار ضرر برابر با 1500 دلار ضرر هستش

و باید برم یک بار دیگه ان شعر معروف یک با یک برابر نیست رو بخونم تا یادم باشه که در بین تریدر های ما هنوز دوستانی هستند که از نظر ما دو برابر شدن یعنی دو برابر و براشون هیچ فرقی نمی کنه که ارزش این دو برابر چقدر هستش.

موفق باشید
                شب به خیر
                می بخشید فکر کنم شما متوجه حرف جناب لوسیفر نشدید ایشون درست میگه .

بعد هم شما رو مجبور نکردند بری روی ارزی که 150 پیپ اسپرد داره ترید کنی یک اندیکاتوری هست به نام اسپرد میزاری رو پلتفرم هر جااسپرد زیاد بود ترید نکن . بفرمایید روی همون یورو دلار که اسپردش 2 پیپه ترید کنید . ذات اسپرد هم بر می گرده به عرضه و تقاضا در بازار .توی همه بازار ها حتی بورس هم وجود داره . یک روز هایی هست که به خاطر اختلاف قیمت فروشنده و خریدار سهم معامله نمی شه و اگر این رویه ادامه پیدا کنه سهم میره تو گره و هر قیمتی بخواد معامله میشه تا معاملات روان بشه و حجم بره بالا.

اگر دقت کنید در ساعتی که بازار کم حجم هست و نوسانات کم میشه اسپرد میره بالا که این به خاطر اینه که فروشنده یا خریدار نمی خواد از قیمتش کوتاه بیاد

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

و این مقدار از نظر شما

موفق باشید
                  کاربر گرامی !!!

اینکه بنده فرق دوغ و دوشآب رو نمی دونم یا شما قضاوتش به عهده ی دیگران .

و اما سناریوی طنزی که مرقوم فرمودید :

شما وقتی تصمیم به ترید روی جفت ارزی می گیرید که اسپرد آن 175 هست مسلما مدیریت سرمایه تون با ترید بر روی ارزی که اسپرد آن 2 پیپ است فرق می کند ( البته اگر فرق دوغ و دوشآب رو بدونید !!! )

شما وقتی تصمیم به ترید روی جفت ارزی می گیرید که اسپرد آن 175 هست مسلما نمی تونید یک استاپ 20 پیپی برای آن در نظر بگیرید ( البته اگر فرق دوغ و دوشآب رو بدونید !!! )

شما وقتی تصمیم به ترید روی جفت ارزی می گیرید که اسپرد آن 175 هست مسلما با همان لات سایز ترید بر روی یورو دلار وارد پوزیشن نمی شوید ( البته اگر فرق دوغ و دوشآب رو بدونید !!! )

شما وقتی تصمیم به ترید روی جفت ارزی می گیرید که اسپرد آن 175 هست مسلما جوری لات سایز رو انتخاب می کنید که اگر اسپرد دوبرابر شد باز هم پوزیشن تون دوام بیاره و الکی استپ نخوره ( البته اگر فرق دوغ و دوشآب رو بدونید !!! )

کاربر گرامی !!!

اگر کمی مطالعه می کردید و ( البته اگر فرق دوغ و دوشآب رو بدونید !!! ) به راحتی متوجه می شدید که طرف ما "نسبت" و "درصد هست" نه "عدد صحیح" !!!
                  یعنی شما وقتی که می خواهید وارد پوزیشنی بشوید که استاپش 5 پیپ هست یک درصد سرمایه تون رو درگیر می کنید ( که مثلا می شه 1 لات )
                  و وقتی که می خواهید وارد پوزیشنی شوید که استاپش 500 پیپ هست باز هم یک درصد سرمایه تونو وارد می کنید (که مثلا می شه 0.01 لات )

در صد ها ثابت هست و میزان لات سایز فرق می کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

و در آخر بنده هم یک سوال دوستانه دارم واقعا شما فرق دوغ و دوشآب رو میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  ویرایش توسط lucifer_quest : https://www.traderha.com/member/3602-lucifer_quest در ساعت 09-09-2013, 01:22 AM

نظر

• لوسیفر جان
                    شما خودت ناراحت نکن برادر . مساله اینقدر بدیعی هست که نیاز به توضیح اضافه نداره و کسی که بازاری باشه درک می کنه . آخه کی میره رو ارز با اسپرد 150 تایی ترید کنه . کسی که با یک لات بره روی همچین ارزی ترید کنه همون اول 1500 دلار میره تو ضرر . حالا دیگه کاری به واید شدن اسپرد این بحث های جانبی نداشته باشیم . آخه این منطقی هست شما پوزیشن بگیری 1500 دلار بری تو ضرر .

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

با تشکر مجدد

خوب ظاهرا بعد از مدت ها یکی دو تا پست دم که به مسائل منطقی نگاه می کنه و من هم از این همه مسائلی که شما فرمایش کرده اید خسته شده و خواستم کمک بگیرم ولی متاسفانه با برخوردی که توسط برخی از کاربران صورت گرفت مسیر تاپیک کاملا منحرف شد.
                      ...

... اگر این مبحث رو از اول نگاه کنید من فقط یک پست در مورد اینکه توسط بروکرم مورد سوء استفاده قرار گرفتم و این سود استفاده هم بخاطر اسپرد شناور بودش اعلام کردم و نمی دونم که چرا خیلی ها در مورد نوشته من جبهه گرفتند
                      به نظر من مشکل وجود داره و اول و اخر این موضوع هم با مشکل است پس وقتی راه حلی وجود نداره و یا فعلا حداقل برای ما ایرانی ها وجود نداره چرا باید سرمان رو زیر برف کنیم و واقعیت رو هم کتمان کنیم در شرایطی که میدوانیم واقعیت متاتریدر چیست خودمان رو به کوچه علی چپ بزنیم
                      خوب بگویم که واقعیت این است و ما با وجود این واقعیت و این شرایط داریم کار می کنیم و به این کار هم افتخار می کنیم چرا اصل موضوع رو که همه میدانیم چیست رو انکار می کنیم.
                      ...
                      بانوی شرقی عزیز با سلام
                      میدانم به مسایلی که مطرح می کنید باور دارید و طرح آنها از روی حسن نیت هست ولی با کمال احترام باید عرض کنم که به نظر من اعتقادات اشتباهی را مطرح می کنید که میتواند باعث گمراه شدن دوستان تازه وارد شود. بنابراین ناچاراً تک تک به چندتا از مهمترین آنها پاسخ میدهم.
                      1- اولاً شما معتقید که متاتریدر ابزار کلاهبرداری هست و تمامی بروکرهایی که با متاتریدر کار می کنند کلاهبردارند و این عقیده رو به عنوان "واقعیت" و "اصل موضوع" می دانید . بانوی شرقی عزیز این واقعیت نیست این فقط یک ادعا و حداکثر اعتقاد شخصی شماست که آنرا کاملاً باور کرده اید و ده ها بار در این تاپیک مطرح کرده اید.
                      به این نکته توجه کنید که بازار فارکس بزرگترین بازار مالی دنیا با بالاترین حجم ملاملات هست و از کشور ما هم سرمایه عظیمی در این بازار به تجارت مشغولند. این حجم بالای سرمایه باعث می شود که دست اندرکاران بازارهای دیگر تلاش کنند بخشی از این سرمایه را از بازار فارکس به سمت خودشان هدایت کنند. مثلاً بورس تهران تلاش کند سرمایه را به سمت خودش هدایت کند و همچنین سایر بورسها. در این راه هم ممکن است از ترفندهای مختلفی استفاده کنند. از جمله بی اعتبار کردن کل بازار فارکس و یا بی اعتبار کردن کل کارگزاران فارکس و یا بی اعتبار کردن پلتفرمهای فارکس که متاتریدر یکی از رایجترین و محبوبترین آنهاست. بنابراین هر ادعایی را نمیتوان بدون سند و مدرک باور کرد. به نظر من اگر متاتریدر واقعاً اینگونه که شما ادعا می کنید دست بروکرها رو برای کلاهبرداری باز می گذاشت هیچ وقت بروکرهای معتبر با این پلت فرم کار نمی کردند و حتی بالاتر از آن نهاهای رگوله کننده بروکرها استفاده از متاتریدر را ممنوع می کردند ولی قریب به اتفاق بروکرهای معتبر و رگوله شده از متاتریدر استفاده می کنند. بنابراین این احتمال بعید است که آنگونه که شما تصور می کنید متاتریدر یک ابزار کلاهبرداری باشد که با انواع پلاگین ها برای هر مشتری قیمت متفاوتی را نشان دهد و راه کلاهبرداری را برای بروکرها کاملاً باز بگذارد. برای درک بهتر مطلب اجازه بدهید نگاهی به شرایط سه بروکر معتبر امریکایی بیندازیم که هر یک توسط چند نهاد معتبر رگوله شده هستند. . شرایط سه بروکر FXCM , OANDA و FOREX.COM را با همدیگر مقایسه می کنیم. برای این کار وارد سایت ForexFactory.com می شویم و به قسمت Brokers می رویم.

همانطور که می بینید FXCM توسط 4 نهاد, OANDA توسط 5 نهاد و FOREX.com توسط 5 نهاد نظارتی رگوله شده اند و سال تأسیس , آدرس سایت, مدیر عامل , تعداد پرسنل و سایر مشخصات هرکدام نیز مشخص است . بنابراین قاعدتاً تمامی معیارهای یک بروکر واقعی را دارا هستند و نمی توان به آنها انگ کلاهبرداری چسباند. و آما شرایط معاملاتی این بروکرها از جمله پلت فرم آنها را می توانید در تب Trading condition مشاهده کنید:

مشاهده می کنید که پلتفرمهای بروکرهای مختلف آورده شده و جالب اینکه همه آنها از متاتریدر استفاده می کنند. و اما در مورد سه بروکر مورد استنادمان برای مشاهده پلتفرمهای آنها به سایت هرکدام وارد می شویم و می بینیم که این سه بروکر هم از متاتریدر به عنوان یکی از پلتفرمهای معاملاتی خود استفاده می کنند.

به نظر خود شما اگر متاتریدر ابزار کلاهبرداری بود و دست بروکرها را برای همه گونه کلاهبرداری باز می گذاشت آیا نهادهای نظارتی رگوله کننده این بروکرها اجازه استفاده از این نرم افزار را به بروکرهای تحت نظارت خود می دادند؟

ادامه دارد
                      ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

• در دفاع از فارکس و متاتریدر

نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
                        با تشکر مجدد

خوب ظاهرا بعد از مدت ها یکی دو تا پست دم که به مسائل منطقی نگاه می کنه و من هم از این همه مسائلی که شما فرمایش کرده اید خسته شده و خواستم کمک بگیرم ولی متاسفانه با برخوردی که توسط برخی از کاربران صورت گرفت مسیر تاپیک کاملا منحرف شد.
                        ...

... اگر این مبحث رو از اول نگاه کنید من فقط یک پست در مورد اینکه توسط بروکرم مورد سوء استفاده قرار گرفتم و این سود استفاده هم بخاطر اسپرد شناور بودش اعلام کردم و نمی دونم که چرا خیلی ها در مورد نوشته من جبهه گرفتند
                        به نظر من مشکل وجود داره و اول و اخر این موضوع هم با مشکل است پس وقتی راه حلی وجود نداره و یا فعلا حداقل برای ما ایرانی ها وجود نداره چرا باید سرمان رو زیر برف کنیم و واقعیت رو هم کتمان کنیم در شرایطی که میدوانیم واقعیت متاتریدر چیست خودمان رو به کوچه علی چپ بزنیم
                        خوب بگویم که واقعیت این است و ما با وجود این واقعیت و این شرایط داریم کار می کنیم و به این کار هم افتخار می کنیم چرا اصل موضوع رو که همه میدانیم چیست رو انکار می کنیم.
                        ...
                        بانوی شرقی عزیز با سلام
                        میدانم به مسایلی که مطرح می کنید باور دارید و طرح آنها از روی حسن نیت هست ولی با کمال احترام باید عرض کنم که به نظر من اعتقادات اشتباهی را مطرح می کنید که میتواند باعث گمراه شدن دوستان تازه وارد شود. بنابراین ناچاراً تک تک به چندتا از مهمترین آنها پاسخ میدهم.
                        1- اولاً شما معتقید که متاتریدر ابزار کلاهبرداری هست و تمامی بروکرهایی که با متاتریدر کار می کنند کلاهبردارند و این عقیده رو به عنوان "واقعیت" و "اصل موضوع" می دانید . بانوی شرقی عزیز این واقعیت نیست این فقط یک ادعا و حداکثر اعتقاد شخصی شماست که آنرا کاملاً باور کرده اید و ده ها بار در این تاپیک مطرح کرده اید.
                        به این نکته توجه کنید که بازار فارکس بزرگترین بازار مالی دنیا با بالاترین حجم ملاملات هست و از کشور ما هم سرمایه عظیمی در این بازار به تجارت مشغولند. این حجم بالای سرمایه باعث می شود که دست اندرکاران بازارهای دیگر تلاش کنند بخشی از این سرمایه را از بازار فارکس به سمت خودشان هدایت کنند. مثلاً بورس تهران تلاش کند سرمایه را به سمت خودش هدایت کند و همچنین سایر بورسها. در این راه هم ممکن است از ترفندهای مختلفی استفاده کنند. از جمله بی اعتبار کردن کل بازار فارکس و یا بی اعتبار کردن کل کارگزاران فارکس و یا بی اعتبار کردن پلتفرمهای فارکس که متاتریدر یکی از رایجترین و محبوبترین آنهاست. بنابراین هر ادعایی را نمیتوان بدون سند و مدرک باور کرد. به نظر من اگر متاتریدر واقعاً اینگونه که شما ادعا می کنید دست بروکرها رو برای کلاهبرداری باز می گذاشت هیچ وقت بروکرهای معتبر با این پلت فرم کار نمی کردند و حتی بالاتر از آن نهاهای رگوله کننده بروکرها استفاده از متاتریدر را ممنوع می کردند ولی قریب به اتفاق بروکرهای معتبر و رگوله شده از متاتریدر استفاده می کنند. بنابراین این احتمال بعید است که آنگونه که شما تصور می کنید متاتریدر یک ابزار کلاهبرداری باشد که با انواع پلاگین ها برای هر مشتری قیمت متفاوتی را نشان دهد و راه کلاهبرداری را برای بروکرها کاملاً باز بگذارد. برای درک بهتر مطلب اجازه بدهید نگاهی به شرایط سه بروکر معتبر امریکایی بیندازیم که هر یک توسط چند نهاد معتبر رگوله شده هستند. . شرایط سه بروکر FXCM , OANDA و FOREX.COM را با همدیگر مقایسه می کنیم. برای این کار وارد سایت ForexFactory.com می شویم و به قسمت Brokers می رویم.

همانطور که می بینید FXCM توسط 4 نهاد, OANDA توسط 5 نهاد و FOREX.com توسط 5 نهاد نظارتی رگوله شده اند و سال تأسیس , آدرس سایت, مدیر عامل , تعداد پرسنل و سایر مشخصات هرکدام نیز مشخص است . بنابراین قاعدتاً تمامی معیارهای یک بروکر واقعی را دارا هستند و نمی توان به آنها انگ کلاهبرداری چسباند. و آما شرایط معاملاتی این بروکرها از جمله پلت فرم آنها را می توانید در تب Trading condition مشاهده کنید:

مشاهده می کنید که پلتفرمهای بروکرهای مختلف آورده شده و جالب اینکه همه آنها از متاتریدر استفاده می کنند. و اما در مورد سه بروکر مورد استنادمان برای مشاهده پلتفرمهای آنها به سایت هرکدام وارد می شویم و می بینیم که این سه بروکر هم از متاتریدر به عنوان یکی از پلتفرمهای معاملاتی خود استفاده می کنند.

به نظر خود شما اگر متاتریدر ابزار کلاهبرداری بود و دست بروکرها را برای همه گونه کلاهبرداری باز می گذاشت آیا نهادهای نظارتی رگوله کننده این بروکرها اجازه استفاده از این نرم افزار را به بروکرهای تحت نظارت خود می دادند؟

ادامه دارد
                        ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

• نوشته اصلی توسط مصطفی نمایش پست ها
                          سلام

بانکهای بزرگ و معتبری با شرکت کار میکنند که تعدادشون هم زیاد ولی این مسئله جزء اصرار داخلی شرکت و ما اجازه نداریم این اطلاعات در اختیار مشتریها قرار بدیم . شما میتونید قیمتها رو با فیوچرز بورس دبی مقایسه کنید .

جناب مصطفی گرامی من که به دنبال جواب های اینطوی نیستم و این رو هم که خوب میدونم مگر در جهان چند بانک هستند که این خدمات رو ارائه می دهند و اگر بخواهم به دنبال جواب های اینگونه باشم که خیلی راحت خودم هم می توانم برای سوالات خودم جواب داشته باشم و در جوابم خودم بنویسم

The ECN Integral trading network combines the liquidity of such financial institutions as
                          Citibank
                          Deutsche Bank
                          Bank of America
                          UBS
                          HSBC
                          NOMURA
                          RBS
                          BNP Paribas
                          Credit Suisse
                          COMMERZBANK
                          SEB
                          SMBC
                          Morgan Stanley
                          Goldman Sachs
                          JPMorganChase
                          NATIXIS. Serving as an interbank system, the ECN Integral trading network, using Fx Grid technology, forms a pool of liquidity suppliers creating interinstitutional trading network.

ببخشید که این همه سوال می کنم
                          من امروز کمی در ان سایتی که فکر می کنم برای پرسپولیس هستش نگاه کردم و یکی از پاراگراف هایی سایت پرسپولیس رو نقل قول می کنم. که در صفحه مورد نظر کارنکس امده بود.

این نرم افزار از نظر فنی بسیار پیشرفته و به دلیل اتصال به بانکها و سرمایه های بزرگ از نظر امنیتی در سطح بسیار بالائی قرار دارد و نصب آن نیاز به مقدماتی دارد که از نرم افزار های شبیه سازی بازار مفصل تر است ولی پس از نصب و آشنائی با قسمتهای عملیاتی آن مشاهده خواهید کرد که کار با آن بی نهایت ساده می باشد. در انتها مهمترین برتری آنرا بر نرم افزار های شبیه ساز بازار فراموش نکنید. شما به یک بازار حقیقی ارز متصل هستید.

که در این روزها در صفحه های خیلی از بروکر ها می بینیم که نوشته Our liquidity provider is Currenex

اما سوال من این هستش که ایا منظور شما از نزم افزار های شبیه ساز همان متاتریدر نیست (از این نرم افزار نام بردم به خاطر سابقه قبلی فرمایش های مدیران شما) و اگر متاتریدر شبیه ساز هستش که هستش

پس تمام قابلیت های کلاهبرداری که قبلا در مورد همه دوستان هم صحبت کردند در این نرم افزار صادق هستش حتی اگر شما موفق به ساخت و طراحی نرم افزار شده باشید که این شبیه ساز رو به بازار واقعی وصل کنه هیچ چیزی از قابلیت هایی که توسط نرم افزار های جانبی توسط متاکوتز در اختیار بروکر ها قرار داده میشه کم نشده و متاتریدر شبیه ساز شما همچنان متاتریدر هستش

و فکر نکنم که سخت باشه بفرمایید متاتریدر شبیه ساز هستش و تمام قابلیت های کلاهبرداری که قبلا در موردش ذکر شده و حتی مدیران شما هم استارت ان رو زدند در مورد صادق هستش حتی اگر فرض کنیم که راهی برای وصل شدن به بازار برای ان طراحی کرده باشید.

این موضوع اصلا هیچ ربطی به اینکه شما مجوز دارید و اعتبار دارید و انچه خوبان همه دارند شما یک جا دارید نداشته و ندارد ما داریم در مورد متاتریدر و قابلیت های کلاهبرداری ان بحث می کنم

ضمن اینکه نوشتن و ذکر liquidity provider در صفحه اول سایت شما به اعتبار شما اضافه خواهد کرد و این موضوع اصلا اصرار نیستش که شما بخواهید ان رو ننویسید و فکر کنم در صفحه اول خیلی از بروکر ها لیکیوتی پروایدر هاشان ذکر شده باشد.

نمونه تصویری در سایت یکی از بروکر ها در خصوص لیکیوتی پرو وایدر

45.jpg
                          ویرایش توسط بانوی شرقی : https://www.traderha.com/member/10330-بانوی-شرقی در ساعت 09-09-2013, 02:33 AM
                          امضاء

نظر

• بچه ها یه خورده آرام تر مبحث پیش ببرید.

دوستانی که در مبحث هستند به جز یوزر بانوی شرقی ، کاملاً در ارتباط هستم و میشناسم و میدانم که افراد با مرام و دلسوزی هستند و قصد هیچگونه انتقاد یا تخریب ندارند .

دوستان به آرامی ادامه دهید. همه اینجا دوست هستیم و در کنار هم وقت گذاشتیم و زندگی کردیم .

نکات بسیار ظریفی در حال بیان شدن هست و دقیقا دارم حرکات و مطالب را مورد آنالیز و الگو برداری قرار میدم. اگر فتنه ای در کار باشد شخصا به روش خودم قیچی خواهم کرد.
                            فدای همتون .
                            آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها
                              شب به خیر
                              می بخشید فکر کنم شما متوجه حرف جناب لوسیفر نشدید ایشون درست میگه .

بعد هم شما رو مجبور نکردند بری روی ارزی که 150 پیپ اسپرد داره ترید کنی یک اندیکاتوری هست به نام اسپرد میزاری رو پلتفرم هر جااسپرد زیاد بود ترید نکن . بفرمایید روی همون یورو دلار که اسپردش 2 پیپه ترید کنید . ذات اسپرد هم بر می گرده به عرضه و تقاضا در بازار .توی همه بازار ها حتی بورس هم وجود داره . یک روز هایی هست که به خاطر اختلاف قیمت فروشنده و خریدار سهم معامله نمی شه و اگر این رویه ادامه پیدا کنه سهم میره تو گره و هر قیمتی بخواد معامله میشه تا معاملات روان بشه و حجم بره بالا.

اگر دقت کنید در ساعتی که بازار کم حجم هست و نوسانات کم میشه اسپرد میره بالا که این به خاطر اینه که فروشنده یا خریدار نمی خواد از قیمتش کوتاه بیاد
                              راستش جا داره که از این همه راهنمایی که فرمودید یک تشکر و قدر دانی فراوان داشته باشم و اگر به تصویر پست من نگاه می کردید ان ایندیکاتور دقیقا روی چارت هستش که داره اسپرد رو نشون میده و فکر کنم برگشتیم سر پله اول و اینکه دوباره باید شروع کنیم که ذات اسپرد چی هستش

و اگر فرمایش شما رو قبول کنیم که باید هم قبول کنیم در ساعاتی که بازار کم حج هستش و نوسانات کم میشه اسپرد میره بالا و اگر این درست باشه پس چرا در زمانی هایی که حجم زیاد هستش و بازار نوسانات خوبی هم داره باز اسپرد میره بالا

به نظر شما کدوام یکی رو قبول کنیم و شما یک زحمت بکشید و اسپرد رو با همان ایندیکاتور خودتون جک کنید و مشاهده کنید که دقیقا درزمان هایی که حجم بالا میره و معاملات خوبی هم داره انجام میشه باز بروکر اسپرد رو بالا میبره و این با فرمایش شما یکی نیستش

در زمانهایی که اخر معمولا کندل ها در اخر ساعات داره بسته میشه و خیلی ار پوزیشن های ساعتی میخواد کلوز بشه باز اسپرد میره بالا

خبر داریم و حجم معاملات زیاد میشه و مشتری زیاد اسپرد میره بالا و شب میشه و حجم معاملا میاد پایین باز اسپرد میره بالا

و خیلی از موارد مشابه که فقط و فقط بوی کلاهبرداری میده

و شما فرمایش می کنید که مجبور نیستم روی جفت ارزی که اسپردش 150 هستش ترید کنم حالا یک نمونه که همین یک ساعت پیش برای من بوجود امد رو در تصویر ارائه میدم و به احتمال زیاد دیوانه بشم و کارم به طلاق و طلاق کشی بیفته

سل کردم روی دلار نیوزیلند به ین و بازار با گپ استاپ لاس من رو در کرده و اینکه حالا استاپ لاس گارانتی هستش و نه به جای خودش ولی همانطور که در تصویر می بینید معامله سل من استاپ خورده ولی من با سود خارج شدم.

55.jpg

ایکاش می تونستم یوزر و پسورد بدم تا خودتون با چشمان خودتون ببنید که این بروکر - ال - پ - ا - ری داره دیوانه می کنه من رو و به دنبال این هستم این بازار رو رها کنم و برم توی خونه های مردم نظافت کن و رخت و لباس بشورم.
                              امضاء

نظر

• دوست عزیز تمام کراس های ین گپ زدند و ما همه معامله داشتیم و پرت شدیم بیرون ، البته مثبت ... در حساب ریل که در اختیار صد نفر از افراد فروم قرار داره موجود هست.

اتفاقا در بروکر پرسپولیس به دلیل واید شدن اسپرد نبوده بلکه دقیقاً قیمت در همون نقطه ریسک فری باز شده ...

این برمیگرده به اتفاقاتی که در روز جمعه برای این کشور افتاده ...

در مورد اسپرد میشه گفت هرجا که ریسک کار بالا میره "سر اخبار یا کم بودن حجم معاملات در نیمه های شب" افزایش پیدا میکنه !

حالا شما نظرتون در مورد جمله بالا بیان کنید تا ما هم تفکر کنیم .شما علت را بر کلاهبرداری گذاشتید ما بر این علت...
                                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

پردازش ...
                                X