اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تاپیک سوالات بروکر را بشناسیم

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
    بچه ها یه خورده آرام تر مبحث پیش ببرید.

دوستانی که در مبحث هستند به جز یوزر بانوی شرقی ، کاملاً در ارتباط هستم و میشناسم و میدانم که افراد با مرام و دلسوزی هستند و قصد هیچگونه انتقاد یا تخریب ندارند .

دوستان به آرامی ادامه دهید. همه اینجا دوست هستیم و در کنار هم وقت گذاشتیم و زندگی کردیم .

فدای همتون .
    جناب رحمانی من یک تریدر هستم و به سفارش یکی از اشنایان امدم اینجا برای اینکه با محیط پرسپولیس اشنا بشم و یه تحقیقی داشته باشم در مورد اینکه ایا دیدگاه مدیران هنوز مثل گذشته هستش یا خیر و تمایل داشتم که سایر حساب های خودم رو در این بروکر تجمیع کنم و با کارنکس تریدر کار کنم.

و علت اصلی ان هم اینکه از بس این بروکر نما ها با این پلتفورم هزار رنگ متاتریدر سرم بازی دراورند که دیگر حتی اگر بگویند خدا هم با پلتفورم متاتریدر کار می کند خواهم گفت که حتما چند بلاگین برای فرستادن بندگان خودش به جهنم در استین دارد تا بندگانش استاپ لاس بزنند و عمدا چارتشان را فریز میکند و در انقدر ریکوت میدهد که یا دستورات به بندگان نرسد تا صدای بندگان به گوش او

ظاهرا که سعادت اشنایی با هم رو پیدا نکردیم و اینجا همه فرزند خوانده متاتریدر هستند و هیچ کسی با متاتریدر مشکل نداشته و همه چیز بر مراد همه بوده و طوری برخورد می کنند که انگاری من از پشت کوه امده و هنوز بعد از یک عمری گدائی نمی دانم که شب جمعه کجاست

یکی میخواهد معنی اسپرد را به من یاد بدهد و ان دیگر هم میگوید که عوامل نوسان در شناوری اسپرد به چه چیزی بستگی دارد و اینکه ابزاری در این نرم افزار داریم که بهش ایندیکاتور می گویند و برخی هم از مدیریت سرمایه برای من صحبت می کنند و همه دست به دست هم داده و میخواهند معلومات خودشان را به رخ بکشند و برخی هم در این بن به تبلیغ برورکر مورد علاقه خودشان پرداخته و تنها چیزی که شنیده نمی شود صدای من هستش که ظاهرا همان بهتر که زبان به دهن گرفته و به دنبال راه حلی دیگر و پیدا کردن بروکری دیگر باشم چون این تنها بروکری بودش که باهاش کار نکرده بودم و گفتم این رو هم امتحان کنم اگر این یکی هم مثل تمام انهایی هستش که در این 8-9 سال باهاشون سرو کله زدم زندگی خودم رو از فارکس جمع کنم و تا زمانی که دستم به یک بروکر طراز اول نرسیده دور این کار رو خط بکشم

این اخرین پست من بودش و اگر نوشتاری داشتم که باعث رنجش کاربری شده امیدوارم که حلال بفرمایند. و به قول یکی از دوستان احتمال بروکر ها با ترید های من مشکل دارند که هر گز اجازه نمی دهم مارکت به تارکت برسد و نرسیده به تارکت می بندم و همیشه با استاپ لاس خودم بازی کرده و ان را جابجا می کنم تا بروکر نفهمد که میخواهم چکار کنم و هیچ گاه روی چارتم خط و خطوطی ندارم (چارت ترید ) و از ایندیکاتوری استفاده نمی کنم و یا اسیلاتوری ندارم که بروکر بفهمد من بر چه اساس و استراتزی ترید می کنم تا در لحظه های ورود و خروج مانع من شود
    ودر کل شاید بروکر با نمونه پوزیشن های تصویر من مشکل دارد به هر حال از اینکه مزاحم شما شدیم پوزش من رو پذیرا باشید و از این به بعد به عنوان یک نظاره گر فقط به تماشای نوشته های کاربران خواهم پرداخت و دیگر هیچ.

77.jpg---------------------------------------
    و اما در مورد تصویر پست قبلی دقت بفرمایید که من پوزیشن سل داشتم و استاپ خوردم ولی پوزیشن من با سود بسته شده در حالی که استاپ لاس من در ضرر بوده و باید با ضرر بسته میشده و بروکر به جای ضرر به من سود داده. و این هستش که میگم یه جای موضوع مشکل داره.

به هر حال چون قرار هستش که دیگه پستی نداشته باشم برای پست قبلی شما این پست رو ویراش کردم

و برای همگی ارزوی های خوب دارم و شاد و سربلند باشید.
    ویرایش توسط بانوی شرقی : https://www.traderha.com/member/10330-بانوی-شرقی در ساعت 09-09-2013, 03:50 AM
    امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
      راستش جا داره که از این همه راهنمایی که فرمودید یک تشکر و قدر دانی فراوان داشته باشم و اگر به تصویر پست من نگاه می کردید ان ایندیکاتور دقیقا روی چارت هستش که داره اسپرد رو نشون میده و فکر کنم برگشتیم سر پله اول و اینکه دوباره باید شروع کنیم که ذات اسپرد چی هستش

و اگر فرمایش شما رو قبول کنیم که باید هم قبول کنیم در ساعاتی که بازار کم حج هستش و نوسانات کم میشه اسپرد میره بالا و اگر این درست باشه پس چرا در زمانی هایی که حجم زیاد هستش و بازار نوسانات خوبی هم داره باز اسپرد میره بالا

به نظر شما کدوام یکی رو قبول کنیم و شما یک زحمت بکشید و اسپرد رو با همان ایندیکاتور خودتون جک کنید و مشاهده کنید که دقیقا درزمان هایی که حجم بالا میره و معاملات خوبی هم داره انجام میشه باز بروکر اسپرد رو بالا میبره و این با فرمایش شما یکی نیستش

در زمانهایی که اخر معمولا کندل ها در اخر ساعات داره بسته میشه و خیلی ار پوزیشن های ساعتی میخواد کلوز بشه باز اسپرد میره بالا

خبر داریم و حجم معاملات زیاد میشه و مشتری زیاد اسپرد میره بالا و شب میشه و حجم معاملا میاد پایین باز اسپرد میره بالا

و خیلی از موارد مشابه که فقط و فقط بوی کلاهبرداری میده

.
      سلام مجدد

چند تا نکته بگم

باز باید خدمتتون عرض کنم ذات اسپرد عرضه و تقاضاست حالا چه تو بازار کم حجم باشه چه توی بازار پرحجم که اخبار اعلام میشه .
      فکر کنم تا حالا تالار بورس نیویورک رو دیدید .تریدرها چه جوری معامله می کنن .اخبار تو یک ثانیه میاد . حالا قبلش یکسری یک انتظاراتی از بازار دارن که خودشون آماده ترید کردن . یک دفعه آمار عجیب و غریب میاد . ملت از سر و کول هر بالا میرن برا اردر زدن . حجم میلیاردی فروش میاد تو بازار تا چند ثانیه خریدارها راضی نمی شن اما فروشنده ها با حجم های سنگین بیشتر اردر میذارن تا بالاخره خریدارها تسلیم میشم چون می بینن که اگر فروش نزنن بیشتر ضرر می کنن یا برعکسش . این وسط اختلافی که می افته سر قیمت خرید و فروش به خاطر اخبار اسپرد رو بالا می بره که به نظر من یک چیز طبیعی هست . بنده نمی دونم شما بازار رو با چه دیدی می بینیید . این ذات بازار هست که خریدار با فروشنده اختلاف داشته باشه نه کلاهبرداری متاتریدری

دوم اینکه در معاملات بلند مدت با تارگت های زیاد اصلا اسپرد اهمیتی نداره . اسپرد وقتی اهمیت پیدا می کنه که شما می خواهید تو بازار اسکالپ کنید اونجاست که اسپرد معنی پیدا می کنه وگرنه توی شرایط نرمال به نظر من اسپرد نقش ناچیزی داره در معاملات.

موفق باشید

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• بزرگوار شما لطف دارید

مبحث با فضای دوستانه و صمیمیت پیشرویی کند که دلخوری پیش نیاید .

هیچ کس و هیچ چیز بی عیب نیست و فلسفه صدرصدی وجود ندارد.

اول عنوان کنم که از دیدن نمای پلتفرمتون خوشم آمد چرا که کلاً تایم چهارساعته هست." تایم ترید و تایم موفقیتم در بازار"

انتقاد زمانی باید صورت بگیره که سازنده باشد ، اگر بنده حرفی زدم و اشتباهی کردم بدون تعصب در نوشتار و گفتارم اصلاح خواهم کرد و ابای ندارم که بگم ، بله من دارم مطالب آموزشی میزارم ، تریدام و حسابم شیر هست نباید اشتباه کنم ، کامل هستم ، نه آقا جان در همه جا گفتم علمم محدود هست و هر آنچه بیشتر پیشرویی میکنم میبینم که در نقطه کوری واقع شدم و همیشه گفتم اقتصاددان نیستم اما به گفته استادم جناب خسوری مشامه اقتصادی بالای دارم همین و بس

روزی یکی از منتقدین سر سختم حرفی زد و گفت فقط اثبات بر این موضوع بشه اول اینکه در برابر همه عذرخواهی میکنم و دیگه میرم از محیط مجازی ، برای این عمل تمام اکانت های ارتباطیم به دست امینی سپردم که ایشان چک کنند و صحت گفته بنده را تایید کنند. این فرد با حرکتی که انجام داد و سر قول خودش ماند اینقدر در روحیه و دیدگاهم تاثیر گذاشت که هر شب به خود میگویم زنگ به ایشان بزنم و با هر زور و التماسی شده ایشان را به جمع برگردانم . چرا که یقیین بر علمش دارم "چیزهای است که خود آموخته ام" ، الان هم دوست ندارم شما از جمع قلم زنان ما بروید که دوباره حادثه قبل رخ دهد و هر شب به فکر بیافتم. به والله ما و علممان کامل نیست . ما همه در حد اطلاعات ورودی به ذهنمان خروجی داریم.
        اینجا جمع شدیم که به همین مشکلات و سوالات رسیدگی کنیم و ابهام زدایی کنیم. هیچ کس وقت ندارد که صرف هر بحث و مطلبی کند.اکثر افراد از این راه در حال امرار و معاش هستند. حالا ما زن نداریم و اجباری بر کار سخت و مداوم نیست و خوشبختانه خدا بهمون نظر کرده در یک موسسه مدیر سرمایه شدیم "افراد از ما بهترون خیلی هم وجود داره ، یه خورده به شانس ربط داره و تلاش". نیاز به آرامش در ترید دارند و نباید حرف و حدیثی بزنیم که این آرامش برهم بخوره

بزرگوار به شماره بنده پیامکی بزنید تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل کنم و بتوانم بیشتر شما را بشناسم و با دیدگاهتون آشنا بشم

شماره های تماس بنده که فعلاً روی خط هست : 09362602036 - 09174147239

متاسفانه گوشی های اندروید دار و آی اواس که نرم افزارهای ارتباطی از قبیل واتس آپ ... فعال بود در اختیار ندارم " چون قرار بر این شد یه خورده بیشتر به زندگیم برسم و امر مشاوره و راهنمایی به افراد محدود به فروم و پیام های خصوصی کنم ..."

ساعت 4:20 بامداد هست دیگه رمقی ندارم . برم واسه استراحت

منتظر پیامک شما هستم

ارادتمند - خلیل
        آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

جناب رحمانی من یک تریدر هستم و به سفارش یکی از اشنایان امدم اینجا برای اینکه با محیط پرسپولیس اشنا بشم و یه تحقیقی داشته باشم در مورد اینکه ایا دیدگاه مدیران هنوز مثل گذشته هستش یا خیر و تمایل داشتم که سایر حساب های خودم رو در این بروکر تجمیع کنم و با کارنکس تریدر کار کنم.

و علت اصلی ان هم اینکه از بس این بروکر نما ها با این پلتفورم هزار رنگ متاتریدر سرم بازی دراورند که دیگر حتی اگر بگویند خدا هم با پلتفورم متاتریدر کار می کند خواهم گفت که حتما چند بلاگین برای فرستادن بندگان خودش به جهنم در استین دارد تا بندگانش استاپ لاس بزنند و عمدا چارتشان را فریز میکند و در انقدر ریکوت میدهد که یا دستورات به بندگان نرسد تا صدای بندگان به گوش او

ظاهرا که سعادت اشنایی با هم رو پیدا نکردیم و اینجا همه فرزند خوانده متاتریدر هستند و هیچ کسی با متاتریدر مشکل نداشته و همه چیز بر مراد همه بوده و طوری برخورد می کنند که انگاری من از پشت کوه امده و هنوز بعد از یک عمری گدائی نمی دانم که شب جمعه کجاست

یکی میخواهد معنی اسپرد را به من یاد بدهد و ان دیگر هم میگوید که عوامل نوسان در شناوری اسپرد به چه چیزی بستگی دارد و اینکه ابزاری در این نرم افزار داریم که بهش ایندیکاتور می گویند و برخی هم از مدیریت سرمایه برای من صحبت می کنند و همه دست به دست هم داده و میخواهند معلومات خودشان را به رخ بکشند و برخی هم در این بن به تبلیغ برورکر مورد علاقه خودشان پرداخته و تنها چیزی که شنیده نمی شود صدای من هستش که ظاهرا همان بهتر که زبان به دهن گرفته و به دنبال راه حلی دیگر و پیدا کردن بروکری دیگر باشم چون این تنها بروکری بودش که باهاش کار نکرده بودم و گفتم این رو هم امتحان کنم اگر این یکی هم مثل تمام انهایی هستش که در این 8-9 سال باهاشون سرو کله زدم زندگی خودم رو از فارکس جمع کنم و تا زمانی که دستم به یک بروکر طراز اول نرسیده دور این کار رو خط بکشم

به هر حال چون قرار هستش که دیگه پستی نداشته باشم برای پست قبلی شما این پست رو ویراش کردم

و برای همگی ارزوی های خوب دارم و شاد و سربلند باشید.

کاربر گرامی !!!

شما به جای مظلوم نمائی بهتر بود که برای تست بروکر از حساب دمو استفاده می کردید و اینجوری اینجا بساط نمی کردید که آی ملت همه دزدن و ...

بگذریم که وقتی شما با وجود 8 -9 سال سابقه سروکله زدن با بروکر های مختلف هنوز اصول اولیه مدیریت سرمایه رو بلد نیستید و دو برابر شدن اسپرد 170 پیپی رو با 2 پیپی مقایسه می کنید و نتیجه می گیرید که در یکی 20 دلار و در دیگری 1500دلار ضرر می کنید، بهتره که بجای غر زدن الکی و گیر دادن به بروکر به فکر یادگیری مفاهیم بنیادی باشید تا بلکه مشکلتون کلا یجور دیگه حل بشه و متوجه بشید که اونقدر ها هم بروکر مقصر نیست .

من خودم با بروکر پرسپولیس حساب ندارم و با بروکر های دیگه حساب دارم و هرازگاهی هم شاهد شیطنتشان هستم ولی این شیطنت ها هرگز در حدی نبودی که من عنان اختیار از کف بدم و بگم باید برم خونه ی مردم کلفتی و دور فـارکس رو خط بکشم .

وقتی که شما خودتون از یک طرف ادعا می کنید که 40 جفت ارز رو در تایم 1دقیقه رصد می کنید !!!!!! ( باید 40تا علامت تعجب می ذاشتم !!! ) یا مثالا یک جا می گید که فقط در یک ترید 20000دلار سود کردید و بعد از طرفی میاید می گید که می خوام دور فارکس رو خط بکشم و از طرفی گیر میدی که پرسپولیس وایت لیبل هست ( و این مصطفی بنده ی خدا هی با صبر و حوصله براتون توضیح می ده و خلیل عزیز سعی داره موضوع رو فرهنگی و علمی حل کنه )بعد می گید که می خواستم با پرسپولیس حساب باز کنم و سایر حساب هامو اینجا تجمیع کنم ( با این حرف احتمالا می خواید مدیران رو تحت تاثیر قرار بدید که آی من می خواستم همه ی پولمو بیارم اینجا ولی حالا نمیارم و پشیمون شدم !!! ) و همه و همه اینا به نظر من لبریز از بی صداقتی هست و به هیچ عنوان نیت خیری در پشت پست های شما وجود نداره .

حتی همون اولین پستی هم که باعث شروع این بحث شد ( استاپ خنده داری که در الگوی سروشانه خورده بودید و مدعی بودید که بروکر به حساب شما نظر بد داره و ازتون دزدی می کنه ) حتی همون پست هم بهتون ثابت شد که ایراد از بروکر نبوده و اون الگوی کندل در بروکرهایی که دوستانم بررسی کردند هم ایجاد شده ( مگر اینکه بگیم که تمام بروکر ها همدست شده بودن که استاپ شما رو بزنند !!! )

خلاصه اینکه بنده با اطمینان کامل می گم که با این همه تناقض هایی که در گقته های شما هست هیچ نیت خیری در سر ندارید و صرفا از بحث کردن و درگیر کردن دیگران در بحث لذت می برید و یک ترول به تمام معنا هستید که سعی دارید کمبودهاتونو اینجوری جبران کنید .

پ ن :

در مورد جملاتی که قرمز کردم :

1- شما به هیچ وجه تریدر نیستید بلکه یک فرد کاملا بی اطلاع هستید که توهم تریدر بودن دارید ( در این مورد با پیام هم بحث کرده بودید )
          2- شما اصلا همچین کاری نمی خواستید بکنید و فقط برای جلب توجه مدیران این حرفو زدید
          3- مشکلات متاتریدر برای همه هست مهم اینه بلد باشیم باهاشون کنار بیایم ( تاپیک استاپ های شیک و مجلسی رو مطالعه کنید )
          4- شب جمعه زمان هست نه مکان !!!
          5- کسی نمی خواد معلوماتش رو به رخ شما بکشه بلکه شما آنچنان از مرحله پرت هستید که یادآوری اصول ابتدایی کاملا ضروری هست براتون !!!
          6- در متن لابا توضیح دادم !
          و در آخر جواب سئوال بنده رو هم فراموش کردید بدید : واقعا شما فرق دوغ و دوشآب رو میدونید؟
          ویرایش توسط lucifer_quest : https://www.traderha.com/member/3602-lucifer_quest در ساعت 09-09-2013, 04:37 AM
          تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
          که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

...

سل کردم روی دلار نیوزیلند به ین و بازار با گپ استاپ لاس من رو در کرده و اینکه حالا استاپ لاس گارانتی هستش و نه به جای خودش ولی همانطور که در تصویر می بینید معامله سل من استاپ خورده ولی من با سود خارج شدم.

[ATTACH=CONFIG]1698[/ATTACH]

ایکاش می تونستم یوزر و پسورد بدم تا خودتون با چشمان خودتون ببنید که این بروکر - ... - داره دیوانه می کنه من رو و به دنبال این هستم این بازار رو رها کنم و برم توی خونه های مردم نظافت کن و رخت و لباس بشورم.
            بانوی شرقی میشه زمان باز کردن معامله تون رو بفرمایید؟ توی عکسی که گذاشتید زمان باز کردن معامله نیفتاده. حد ضرر شما توی سود قرار گرفته بنابراین تعجب نداره که استاپ خوردین و با سود خارج شدین. اما مسئله اینه که که با توجه به چارت ظاهراً معامله شما صبح روز 5 سپتامبر در قیمت 79.774 باز شده در صورتیکه قیمت در اون روز زیر 79 دلار بوده. به نظر میرسه خطای نرم افزاری باشه وگرنه یه بروکر متاتریدری کلاهبردار با اون پلاگین های پیشرفته ای که روی حساب شما گذاشته محاله 100 دلار مفت و بیخودی به شما بده . نه؟ قاعدتاً پلاگین فقط از حساب شما دزدی می کنه. بنابراین در دید خوشبینانه متاتریدر دچار خطای نرم افزاری شده. در دید بدبینانه پلاگین کلاهبرداری بروکر دچار خطای نرم افزاری شده و 100 دلار اضافه کرده به حساب شما.
            ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

• صبح دوستان بخیر

چه خبر شده اینجا؟!

پستها خیلی زیاد هست و دقیق نخوندم ، ظاهرا همان دعوای قدیمی هست بر سر متا تریدر و بروکرها ...

چند نکته دیدم که نیاز به توضیح داره :

لوسیفر عزیز شما در معاملات فروش اسپرید پرداخت نمیکنید و فقط در معاملات خرید اسپرید میپردازید. اسپرید معاملات فروش هنگام تسویه (که میشه خرید) محاسبه میشه.

یعنی دوبار اسپرید پرداخت نمیکنید.

این نکته برای عزیزانی که بر روی کراسهای فرعی معاملات فروش دارند خیلی مهم هست اگر در ساعات نیمه شب ما یا ساعات اولیه بازار دوشنبه معامله سل باز دارند باید به تجربه

بدانند که با واید شدن اسپرید ممکن هست استاپ پوزیشنهای سل آنها شکار شود.

ارزش هر پیپ جفت ارز usdzar یک دهم یورو دلار هست و میانگین حرکت روزانه حدود 1460 پیپ اسپرید تقریبا335 پیپ . میانگین حرکت روزانه یورو دلار تقریبا 80 پیپ هست اسپرید تقریبا 1.5 پیپ.

پس اسپرید usdzar تقریبا 22% میانگین حرکتش هست و اسپرید یورو دلار تقریبا 1.9 % میانگین حرکت روزانه.

به هیچ عنوان معامله بر روی چنین جفت ارزی به صرفه نیست.

هر کاری شامل یه سری جزییات هست که ظاهرا مهم نیستند ولی به مرور اهمیتشان مشخص میشود. در ابتدای تاپیک "نظرات شخصی است" یه نکاتی در مورد

اسپرید و ارزش هر پیپ و ... را توصیه کردم.

مشکل ما اینجاست که فکر میکنیم این کار یعنی تحلیل و ترید ، در حالی که کلی جزییات مهم هست که باید بدانیم و متاسفانه در کلاسها و آموزشها توجهی به

این جزییات نمیشود و ما اکثرا با درک مفاهیمی مثل اسپرید، ارز پیپ، لوریج ، لاتیج و ... مشکل داریم.

در فرم قرارداد بروکرها به خطرات واید شدن اسپرید هنگام نوسانات شدید و ساعات تعطیلی بازارهای اصلی اشاره شده و ما هم قبول کردیم.

دانستن این جزییات و عملکرد منطقی و برپایه تجربه ، وظیفه هر تریدری است و انداختن توپ در زمین بروکر هیچ دردی از ما دوا نمیکنه.

یکی از حسابهای بنده نزد بروکری اروپایی با رگولاسیون FSA و 8 رگوله از کشورهای مختلف اروپاییست. 6 معامله که روز دوشنبه صبح با گپ های عظیم

مواجه شده بود را کن لم یکن ! کردند. دوشنبه صبحی بود که دیتای سه بروکر مختلف با هم اختلاف فاحشی داشت . خارج کردن کلیه پوزینشها از هیستوری

خیلی به نفع بنده تمام شد و دیتا چند ساعت بعد از باز شدن بازار تصحیح شد و اجازه معامله داده شد.

یعنی بروکری با چنین رگوله هایی هم در دادن دیتای درست به مشکل میخوره.

همانطور که روزهای پر نوسان دلار/ریال خیلی از صرافی ها کرکره رو کشیدن پایین.!

این مسائل جزیی از کار ماست و فقط مربوط به فارکس یا متا تریدر نیست .میتوانید رجوع کنید به گپهای عظیم سهام نیویورک ، سهام تهران و ...

بر پایه تجربه و دانش خود جوری عمل کنید که از بی نظمی های بازار(که بخش جداناپذیری از این کار هست ) کمترین آسیب ها را ببینید.

یکی از این کارها پرهیز از معاملات بر روی جفت ارزهایی است که اسپرید های واید شده وحشتناکی دارند .

برای کسانی که اصرار دارند بر روی کراسهای فرعی ، حسابهای اسپرید فیکس را پیشنهاد میکنم.

باز ماندن معاملات تریدرهای اینترادی و مید ترم ( چارتهای تا 4ساعته) در آخر هفته ، کار پر ریسکی است ، یا پوزیشنها را تسویه کنید اگر هم باز نگه میدارید متوجه خطراتش هم باشید.

...

با عرض معذرت از دوستان

خیلی از مشکلات ما ناشی از جهل ما نسبت به موضوع هست .

ارادتمند

پ.ن: غلطهای احتمالی املایی را بگذارید به حساب ساعت ارسال پست.

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
              2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
              3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
              4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
              5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
              6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
              7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• متاسفانه روند تاپیک به گونه ای پیش رفت که ارزش وقت گذاشتن برای اون رو دیگه بی فایده کرد.
                هرکسی سعی داره از نوشته دیگری بل بگیره چند تا علامت سوال و تعجب بگذاره و همدیگه رو به چالش های الکی بکشند

حقایق زیر رو بپذیرید
                1. ابزار کار کردن در فارکس بروکرها و نرم افزارهایشان است. اگر تمایلی به کار کردن با بروکرها ندارید این شغل مناسب شما نیست.
                کارگری که از کار کردن با بیل بدش می اید باید کار کارگری را کنار بگذارد.

2. ما همگی در ایران زندگی میکنیم و دنبال شرایط راحت واریز و برداشت هستیم
                بروکرهای زیر در ایران فعالند و معروف
                ......
                فیبو
                آی اف سی
                روبو
                پرسپولیس
                و چندتای دیگر

همه هم نقطه ضعف ایرانی ها رو خوب بلد هستند
                واریز و برداشت راحت

دوستی دارم که اصلا در فورمها نمی آید
                تشریف بردند گرجستان شرکتی ثبت کرده اند
                کارت بانکی و کریدیت کارت به نام شرکت اخذ کرده اند
                2000 هزار دلار پول وکیل داده اند تا بتوانند در بروکر مورد نظرشان ( که خیلی هم معتبر و معروف است) حساب باز کنند
                مرتب هم سود می کنند
                و مرتب هم به کارت برداشت می کنند
                مبلغ حسابشان هم این هزار دو هزار دلارهای من و شما نیست
                2000 دلار فقط حق وکیل داده اند

راستی یادم رفت
                نرم افزارشان هم متاتریدر است

3. اگر کسی اینجا ادعایی دارد که پوزیشنم فلان شد و بیسار شد راهکار ساده است
                پسورد اینوستر رو برای همین در متا تریدر گذاشته اند.

4. بروکر پرسپولیس و همه آنهایی که از ایشان پول دریافت می کنند از جمله مدیرانش و یا هر شخص دیگر وظیفه اش دفاع از بروکر است. اگر قرار است مشخص نشود پرسپولیس با چه کسی کار می کند و نمی خواهند بگویند مثلا پروایدرشان کیست و مثلا با نرخ درهم به دلار و هزینه حواله برای شما شارژ و برداشت می کنند اینها همه از شرایط این بروکر است . به بند یک مجددا مراجعه کنید

5. در همین بورس تهران در حدود 100 کارگزاری داریم. جالب اینجاست که همه کارمزد یکسان و قیمت یکسان در معاملات ارایه می دهند . پس چرا صد تا بروکر داریم. میشد یک بروکر خیلی بزرگ هم داشت که جوابگوی همه باشد.
                اتفاقا همین داستان برای بروکر ها بورس هم هست. یکی میگوید فلان بروکر اردر من را اول صبح سر صف نگذاشت اون یکی میگی در صف فروش سر صف نرفتم و شکایتها همچنان باقی است.
                جالب اینجاست که برخی از کارگزارن در حال ارایه نرم افزار متاتریدر نسخه 5 هم هستند

6. موارد پیام عزیز در خصوص اسپرد ، مدیریت سرمایه ، ریسک ، لوریج ، ارزش پیپ ، و .....

7. راستی فرصت سودآوری در بورس تهران بیشتر هست یا فارکس؟
                مدیر محترم تالار بهتر نیست مباحث اخیر به یک تاپیک مستقل منتقل بشه تا بحث این تاپیک با این مسایل قاطی نشه

نظر

• با سلام

دوستان عزیز من حدود 5 سال بروکرهای مختلفی رو تست کردم. البته بروکر که چه عرض کنم متاسفانه هیچ کدومشون بروکر نبودند. دنبال یک بروکر معتبر بودم که مواقعی که در ایران هستم بتونم راحت به پولم دسترسی داشته باشم.

بالاخره با بروکر پی سی ام حساب باز کردم از حدود 1 سال پیش و اول فکر می کردم که بروکر پی سی ام فقط برای مواقعی که ایران هستم مناسبه. با توجه به اینکه امکان باز کردن حساب در بروکرهای مختلف دنیا را دارم و در چند تا از آنها هم حساب دارم، ولی دیدم که پی سی ام چنان پیشرفتی داشته و با بروکرهای درجه اول دنیا در حال حاضر به راحتی رقابت میکنه.

از آنجا که با پرسنل و مدیریتشون هم دیدار داشتم واقعا جا داره از کار آنها و مدیر عامل این بروکر که یک ایرانی هستند تقدیر و تشکر فراوان بشه. خوشبختانه افراد فرهیخته و دانشمند ایرانی همیشه و در هر جای دنیا که وارد یک بیزینسی می شوند جز موفق ترین ها در آن شاخه میشوند.

هزینه های واریز و برداشتش خیلی کمتر از وب مانی درمیاد و بسیار برای ایران مناسب هست چون امنیت کامل داره. در مورد لیکودیتی ها هم من خودم این سوال رو از مدیریت محترم پرسیده بودم و به من هم گفتند.

علت اینکه این موضوع رو به صورت عمومی و مثلا در فروم فارسیشون کتبا نمی نویسند این هست که این لیکودیتی پروایدرها چند بانک و بروکر بزرگ آمریکایی هستند که مسلما بروکر دوست ندارد این موضوع رو علنا داد بزند که با ایران هم کار میکند و برای خودش دردسری ایجاد کند و جای تعجب داره اگر شرکتی غیر از این عمل کنه.

همین که این بروکر حاضر شده هنوز هم مشتریان ایرانیش رو حفظ کند و در این اوضاع آشفته تحریم به آنها سرویس دهد باید قدردان زحماتشان باشیم.
                  ویرایش توسط ali110 : https://www.traderha.com/member/2742-ali110 در ساعت 09-11-2013, 10:18 AM

نظر

• سلام

تو این چند سال اخیر ، دیگه برای اکثر معامله گرها مشخص شده که چه شرکتی واقعا بروکر و کدومها نیستند . من هم خودم چندین سال دارم کار میکنم و اوایل هم با این مارکت میکریها کار میکردم . ولی از وقتی که با بروکر پرسپولیس شروع به فعالیت کردم از دو سال گذشته تا الان واقعا خدمات خوبی میدن و برای من راضی کننده بوده. بخصوص اینکه واریز و برداشتشون از طریق بانکهای داخل میشه انجام داد. هم در بورس دوبی باشون کار کردم و هم فارکس. هر دوش برای من راضی کننده بودند.

شرکتهایی مثل فیبو - اف ایکس پرو و........... تاریخ مصرفشون گذشته . من شخصا پولم جایی میبرم که مطمئن باشه نه اینکه خدای نکرده مثل پرایم یکدفعه پولها رو بالا بکشن و دستمون هم به جایی بند نباشه .

نظر

• نوشته اصلی توسط gold-trader نمایش پست ها
                      سلام

تو این چند سال اخیر ، دیگه برای اکثر معامله گرها مشخص شده که چه شرکتی واقعا بروکر و کدومها نیستند . من هم خودم چندین سال دارم کار میکنم و اوایل هم با این مارکت میکریها کار میکردم . ولی از وقتی که با بروکر پرسپولیس شروع به فعالیت کردم از دو سال گذشته تا الان واقعا خدمات خوبی میدن و برای من راضی کننده بوده. بخصوص اینکه واریز و برداشتشون از طریق بانکهای داخل میشه انجام داد. هم در بورس دوبی باشون کار کردم و هم فارکس. هر دوش برای من راضی کننده بودند.

شرکتهایی مثل فیبو - اف ایکس پرو و........... تاریخ مصرفشون گذشته . من شخصا پولم جایی میبرم که مطمئن باشه نه اینکه خدای نکرده مثل پرایم یکدفعه پولها رو بالا بکشن و دستمون هم به جایی بند نباشه .

سلام

من هم با شما کاملا موافقم .

خداییش این بقال سر کوچه ما اعتبارش از این فیبو بیشتر .

نظر

• نوشته اصلی توسط ali110 نمایش پست ها
                        با سلام

دوستان عزیز من حدود 5 سال بروکرهای مختلفی رو تست کردم. البته بروکر که چه عرض کنم متاسفانه هیچ کدومشون بروکر نبودند. دنبال یک بروکر معتبر بودم که مواقعی که در ایران هستم بتونم راحت به پولم دسترسی داشته باشم.

بالاخره با بروکر پی سی ام حساب باز کردم از حدود 1 سال پیش و اول فکر می کردم که بروکر پی سی ام فقط برای مواقعی که ایران هستم مناسبه. با توجه به اینکه امکان باز کردن حساب در بروکرهای مختلف دنیا را دارم و در چند تا از آنها هم حساب دارم، ولی دیدم که پی سی ام چنان پیشرفتی داشته و با بروکرهای درجه اول دنیا در حال حاضر به راحتی رقابت میکنه.

از آنجا که با پرسنل و مدیریتشون هم دیدار داشتم واقعا جا داره از کار آنها و مدیر عامل این بروکر که یک ایرانی هستند تقدیر و تشکر فراوان بشه. خوشبختانه افراد فرهیخته و دانشمند ایرانی همیشه و در هر جای دنیا که وارد یک بیزینسی می شوند جز موفق ترین ها در آن شاخه میشوند.

هزینه های واریز و برداشتش خیلی کمتر از وب مانی درمیاد و بسیار برای ایران مناسب هست چون امنیت کامل داره. در مورد لیکودیتی ها هم من خودم این سوال رو از مدیریت محترم پرسیده بودم و به من هم گفتند.

علت اینکه این موضوع رو به صورت عمومی و مثلا در فروم فارسیشون کتبا نمی نویسند این هست که این لیکودیتی پروایدرها چند بانک و بروکر بزرگ آمریکایی هستند که مسلما بروکر دوست ندارد این موضوع رو علنا داد بزند که با ایران هم کار میکند و برای خودش دردسری ایجاد کند و جای تعجب داره اگر شرکتی غیر از این عمل کنه.

همین که این بروکر حاضر شده هنوز هم مشتریان ایرانیش رو حفظ کند و در این اوضاع آشفته تحریم به آنها سرویس دهد باید قدردان زحماتشان باشیم.
                        درود علی جان

پست شما در تصمیم گیری باز کردن حساب نزد بروکر محترم پرسپولیس مهمه فقط چند سوال:

با بروکرهای درجه اول دنیا در حال حاضر به راحتی رقابت میکنه.
                        بروکرهای درجه اول دنیا چه امکاناتی دارند ؟ و بروکر پرسپولیس چه امکاناتی داره که رقیب بروکرهای درجه اول شده؟

منظور شما از بروکرهای درجه اول دقیقا کدام بروکرهاست؟

در مورد لیکودیتی ها هم من خودم این سوال رو از مدیریت محترم پرسیده بودم و به من هم گفتند.

...
                        این لیکودیتی پروایدرها چند بانک و بروکر بزرگ آمریکایی هستند که مسلما بروکر دوست ندارد این موضوع رو علنا داد بزند که با ایران هم کار میکند
                        چه نسبتی بین شما و بروکر وجود داره که شما را در جریان این مسئله محرمانه قرار دادند؟

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
                        2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
                        3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
                        4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
                        5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
                        6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
                        7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
                          درود علی جان

پست شما در تصمیم گیری باز کردن حساب نزد بروکر محترم پرسپولیس مهمه فقط چند سوال:

بروکرهای درجه اول دنیا چه امکاناتی دارند ؟ و بروکر پرسپولیس چه امکاناتی داره که رقیب بروکرهای درجه اول شده؟

منظور شما از بروکرهای درجه اول دقیقا کدام بروکرهاست؟

چه نسبتی بین شما و بروکر وجود داره که شما را در جریان این مسئله محرمانه قرار دادند؟
                          سلام بر پیام عزیز

من با fxcm و LCG حساب داشتم. با اطمینان عرض میکنم پلتفرم پی سی ام از اف ایکس سی ام در حال حاضر از هر لحاظ قوی تر هست و با LCG هم رقابت دارد.

نسبتی نبوده عزیز، مدیریت این بروکر اینقدر بزرگوار هستند که شما هم که تشریف ببرید و دیداری باهاشون داشته باشید متوجه همه این موضوعات خواهید شد. موضوع محرمانه نبوده ولی کاملا منطقی است که بروکر قصد نخواهد داشت به صورت کتبی و رسمی آن را در یک سایت فارسی زبان ایرانی بنویسد.

به امید اعتلای ایران

نظر

• والله در موسسه ای که مشغول فعالیت هستم ، دارای رده های بالای هستم . طوری که شخصاً موسسه را مال خود میبینم اما هیچ وقت جسارت نکردم وارد حیطه محرمانه شرکت شوم مگر اینکه خودشان مرا وارد این مراحل کنند.

به جرات میگم اطمینان سرمایه ای که در پرسپولیس هست در حساب های سویس و اروپای نیست که هر لحظه ممکنه بلوکه کنند.

الان تمام مارکت میکرهای که تو ایران هستند "که برخی دوستان بروکر می نامند" اکثراً قریب به اتفاق روسی است چه ضمانتی است برای سرمایه ما؟

شخصاً تمام دارایی ریالیم که در حال چنج کردن به دلار هستم در کارگزاری پرسپولیس قرار داده ام . چرا ؟ چون اطمینان دارم و اعتماد خود را در طی این شش هفت سال پس داده .

وبمانی و لیبرتی نیست که بلوکه بشه از طریق ایران و صرافی قابل چنج هست

پرایم و الباقی مارکت میکرهای روسی نیست که فرار کنند و قابل پیگرد نباشه ، mig bank نیست که حساب بلوکه کنه و برای برداشت باید اقامه خارج از ایران داشته باشی...

اکثر اقوامم در امارات متحده عربی و کویت هستند و بعضاً بحرین و آمریکا که میتوانم به راحتی در درجه یک ها افتتاح حساب کنم اما نمیکنم چون درجه یک کنار دستم هست

موفق باشید

نظر

• تمام دارایی ریالی که در حال چنج به دلار هستم در بروکر پرسپولیس در حال سرمایه گذاری هستم، شما فوقش صد هزار دلار دپوزیت دارید غیر از اینه؟ بیشتر از از آنچه در تصورت هست در حال انتقال به این بروکر هستم ، و مطمئن باش اکر اطمینان نبود هیچ تعارفی نداشتم چرا که سرمایه علف خرس نیست که در هرجا بگذاری و علی و نقی و تقی نمیشناسه ، با پدرمم رودربایستی ندارم.اینو دارم علنی اینجا بیان میکنم چیزی که شامل اطلاعات شخصیم هست و دوست ندارم احدی بداند اما به ناچار صدای ما را در میاورید . چون حرفهای که رد و بدل میشه واقعا سنگین هست و در حدی نیست که بروکر جواب دهد ما مشتریانش پاسخگو خواهیم بود. نه بنده بلکه افراد دیگری را در این فروم میتوانم معرفی کنم که هر کدام به تنهایی چند صد هزار دلار در این کارگزاری دپوزیت دارند و مشغول به فعالیت هستند.

گاهی سکوت را میشکنم چون حق پایمال خواهد شد.

مثل مارکت میکرهای خارجی و بعضاً روس نیست که کلاهبرداری کنه از جمله پرایم و هیچ نهاد مسئولی جوابگو نباشه "اینجا امارات هست از معتبرترین کشورها معتبرتر هست و نهادهای نظارتی قوی تری دارد"

مثل mig bank نیست که سرمایه امون بلوکه کنه و برای برداشت شرط لازم داشتن تبعه غیر از ایرانی باشه. در صورتی که برای ایرانیان حساب باز میکنند ، شارژ هم میکنند اما برداشت ممنوع...

ایگولد و لیبرتی "در آینده قرین به اتفاق وبمانی" نیست که پولا بلوکه و بالا بکشه و قابل رهگیری نباشه بلکه با صرافی و حساب های داخلی است

وقتی میپرسید پروایدر شما کدوم ها هستند آن هم از بروکری که به صورت سخت به ایرانیان خدمات میدهد و اعتبار شرکت خود را ممکن است در جامعه بین الملل مخدوش کند چه عکس العملی را انتظار دارید؟

حالا چون صاحب شرکت یک ایرانی هست درک نامبر وان بودنش برایتان سخته؟ ما هر آنچه از ایرانیان مقیم خارج از کشور شنیدیم چیزی خارج از استعداد و نبوغ و برتری نشنیدیم

موفق باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
                                صبح دوستان بخیر

لوسیفر عزیز شما در معاملات فروش اسپرید پرداخت نمیکنید و فقط در معاملات خرید اسپرید میپردازید. اسپرید معاملات فروش هنگام تسویه (که میشه خرید) محاسبه میشه.

یعنی دوبار اسپرید پرداخت نمیکنید.

.
                                جناب پيام همين موضوع را من در تاپيك ديگه اي عنوان كردم و جوابي كه مدير اون قسمت در مورد اسپرد دادند ظاهرا با اين حرف شما همخواني نداره . لينك زير ملاحظه كنيد . در پست 470 صراحتا گفتند كه براي هر پوزيشن دو بار اسپرد دريافت ميشه هم موقع باز كردن و هم موقع بستن پوزيشن .

http://forum.broker-fa.com/f22/%D8%B...9/index47.html

راستش اين موضوع قدري منو گيج كرده .

نظر

پردازش ...
                                X