نوشته اصلی توسط Rahmani
نمایش پست ها
و علت اصلی ان هم اینکه از بس این بروکر نما ها با این پلتفورم هزار رنگ متاتریدر سرم بازی دراورند که دیگر حتی اگر بگویند خدا هم با پلتفورم متاتریدر کار می کند خواهم گفت که حتما چند بلاگین برای فرستادن بندگان خودش به جهنم در استین دارد تا بندگانش استاپ لاس بزنند و عمدا چارتشان را فریز میکند و در انقدر ریکوت میدهد که یا دستورات به بندگان نرسد تا صدای بندگان به گوش او
ظاهرا که سعادت اشنایی با هم رو پیدا نکردیم و اینجا همه فرزند خوانده متاتریدر هستند و هیچ کسی با متاتریدر مشکل نداشته و همه چیز بر مراد همه بوده و طوری برخورد می کنند که انگاری من از پشت کوه امده و هنوز بعد از یک عمری گدائی نمی دانم که شب جمعه کجاست
یکی میخواهد معنی اسپرد را به من یاد بدهد و ان دیگر هم میگوید که عوامل نوسان در شناوری اسپرد به چه چیزی بستگی دارد و اینکه ابزاری در این نرم افزار داریم که بهش ایندیکاتور می گویند و برخی هم از مدیریت سرمایه برای من صحبت می کنند و همه دست به دست هم داده و میخواهند معلومات خودشان را به رخ بکشند و برخی هم در این بن به تبلیغ برورکر مورد علاقه خودشان پرداخته و تنها چیزی که شنیده نمی شود صدای من هستش که ظاهرا همان بهتر که زبان به دهن گرفته و به دنبال راه حلی دیگر و پیدا کردن بروکری دیگر باشم چون این تنها بروکری بودش که باهاش کار نکرده بودم و گفتم این رو هم امتحان کنم اگر این یکی هم مثل تمام انهایی هستش که در این 8-9 سال باهاشون سرو کله زدم زندگی خودم رو از فارکس جمع کنم و تا زمانی که دستم به یک بروکر طراز اول نرسیده دور این کار رو خط بکشم
این اخرین پست من بودش و اگر نوشتاری داشتم که باعث رنجش کاربری شده امیدوارم که حلال بفرمایند. و به قول یکی از دوستان احتمال بروکر ها با ترید های من مشکل دارند که هر گز اجازه نمی دهم مارکت به تارکت برسد و نرسیده به تارکت می بندم و همیشه با استاپ لاس خودم بازی کرده و ان را جابجا می کنم تا بروکر نفهمد که میخواهم چکار کنم و هیچ گاه روی چارتم خط و خطوطی ندارم (چارت ترید ) و از ایندیکاتوری استفاده نمی کنم و یا اسیلاتوری ندارم که بروکر بفهمد من بر چه اساس و استراتزی ترید می کنم تا در لحظه های ورود و خروج مانع من شود
ودر کل شاید بروکر با نمونه پوزیشن های تصویر من مشکل دارد به هر حال از اینکه مزاحم شما شدیم پوزش من رو پذیرا باشید و از این به بعد به عنوان یک نظاره گر فقط به تماشای نوشته های کاربران خواهم پرداخت و دیگر هیچ.
77.jpg---------------------------------------
و اما در مورد تصویر پست قبلی دقت بفرمایید که من پوزیشن سل داشتم و استاپ خوردم ولی پوزیشن من با سود بسته شده در حالی که استاپ لاس من در ضرر بوده و باید با ضرر بسته میشده و بروکر به جای ضرر به من سود داده. و این هستش که میگم یه جای موضوع مشکل داره.
به هر حال چون قرار هستش که دیگه پستی نداشته باشم برای پست قبلی شما این پست رو ویراش کردم
و برای همگی ارزوی های خوب دارم و شاد و سربلند باشید.
نظر