اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تاپیک سوالات بروکر را بشناسیم

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• دقیقا درست گفتید حسن جان. این حس که بروکر مال خودمونه رو من هم کاملا دارم. انگار یه جوری اگه هر کی توش عطسه کنه باید بهم بگن.
    ولی راست میگین هیچ فرقی احساس نکردیم. نمیدونم دیگه.

نوشته اصلی توسط hassan نمایش پست ها
    اینکه مدیریت یک شرکت یک پیشنهاد خوب بگیره و شرکتش رو بفروشه که عجیب نیست (حالا اگه واقعا اینجوری باشه) و وظیفه ای هم نداره شرکت که چیزی در این مورد اعلام کنه ولی چون ما ایرانیا عادت کردیم که انگار پرسپولیس مال خودمونه من هم شخصا توقع دارم اگه چنین خبرهایی هست یک اعلامیه ای چیزی بد نبود. اگرچه من هم هیچ تغییری حس نکردم.

نظر

• بله در مورد این حسی که میگید کاملا حق دارید. تنها بروکر ایرانی در دوره و زمانه ای که ما ایرانی ها رو کلا از سیستم فایننشال دنیا قطع کردن افتخاره. مسلمه که آدم بهش یک جور حس مالکیت پیدا میکنه. ولی من تعجب میکنم که شما میگید هیچ فرقی حس نکردید. یکی از دوستان که مرتب میرند دوبی و میان و از مشتری های پی سی ام هستند میگفتند از وقتی که پی سی ام سایت جدیدشون رو راه اندازی کردند و برنامه های بونوس و تبلیغات برای حدود 30 کشور اجرا کردند یعنی ظرف حدودا یک سال گذشته مشتری های شرکت بیش از 100 برابر شدند. یک سرچ درست بزنید میبینید چه کشورهایی مشتریشون هستند. ایکاش این برنامه های بونوس رو به ما هم میدادند. من سعی کردم ولی گفتند به ایران نمیدند.
      ویرایش توسط سحر مرادی : https://www.traderha.com/member/15615-سحر-مرادی در ساعت 01-30-2015, 12:59 AM

نظر

• واقعیت امر اینه تنها شرکتی که اقدام به راه اندازی محیط گفتمان کرد و با افراد مستقیم در ارتباط بود همین پی سی ام هست و چون مدیران فارسی زبان بودند و در مرحله ابتدایی شروع کار تیم فارسی در حال کار بود و بعد تیم های دیگری تشکیل و گسترش یافتند ، افراد هم نیازمندی هاشون با این ارتباطات رفع رجوع میشد که الان با سرعت بیشتره چون سیستم اتومات با پنل پیش میره باعث شده جسم و روحمون با این شرکت و اینجا گره بخوره و به گفته دوستان کسی حتی عطسه کرد بهمون اطلاع بدند.اما بزرگواران اگر چنین باشد باز تغییری در سیاست های کلی که تیم های کاری است ایجاد نمیشه و صرفا مدیریت جدید روال کاری خود را در قبال آنها پیش خواهد گرفت. بلفرض میگه خلیل تو دیگه تماس تلفنی نیاز نیست با دفتر برقرار کنی ، مکاتبه کن و این روال ارتباط در پیش بگیر. یا اینکه فلانی از امروز فلان مسئولیت بر عهده شماست و دیگری فلان کار کند. که شاید این جابه جایی ها و تغییرات برای خود افراد درون شرکت در ابتدا به دلیل عادت ، سخت باشه و فرضا پشتیبان آقا یا خانوم ایکس بوده و با بچه ها رفتاری دوستانه تر داشته و الان نه عوض شده و روال رسمی اداری پیش گرفته شده که اینها کم کم افراد میبایست بپذیرند و خود را با شرایط اکنون وقف کنند.

تیم فارسی پیشرو بوده ، هست و خواهد بود چون افراد نخبه در همه زمینه توش هست و تیم های غیر فارسی نسبت به ماها نوپاتر و کم تجربه تر هستند و تا اونا به خود بجنبند و به الان ما برسند ما ده برابر آنها پیشرویی کردیم.شخص خودم دنبال این هستم که نام و پرچم کشور همچنان بالا نگه دارم و اینکار کردم . پس اینا میشن حاشیه کار که واقعا به منه کارمند هم دخلی نداره مگر کارهای صورت بگیره که قابل تحمل نباشه نه اینکه صرفا سر عادت شخصی و پیش گرفتن روال درست از جانب اونها بگم ، ها حالا که اینجوره من نیستم. یا شما بگین حتما اتفاقی افتاده یا مشکلی زده که این اتفاق افتاده ، اصلا چنین چیزی نیست. هرکس آرمان و هدف های توی زندگی داره و صد البته وقتی یک شرکتی داره پیشنهاد خرید آن را میدهند و چه بسا اگر منفعت آن در برهه زمان ، به صرفه باشد آن را میفروشند. بنده هم اگر آرمان هام تغییر کنه فردا ممکنه توی شرکت دیگری سر در بیارم. کم نیست بروکرها و شرکت های که پیشنهاد میدند. حتی حاضر به ارسال رزومه نیستم. نیازی نیست.مرد آن هست که خود ساخته را تمام کرد نه رها ...

پس همچنان به امورات خود برسید.
        موفق باشید

نظر

• این Management Buy Out که مال خیلی وقت پیشه. فکر کنم تو تابستون امسال بود جناب پیراسته. من تعجب میکنم دوستان تازه متوجه شدند. بله پی سی ام دیگه یک بروکر ایرانی نیست. Trading License شرکت که همیشه روی سایت بوده و هنوزم هست و اسم مدیر شرکت هم توشه. خودتون ببینین.

http://broker-fa.org/%D8%AF%D8%B1%D8...-%D9%85%D8%A7/

اینکه هر کی توی پی سی ام عطسه کنه باید به اطلاع همه هموطنان عزیز برسه ولی خیلی با حال بود. مردم از خنده.

اما من هم با خانم مرادی موافقم که از اوایل امسال که فکر کنم همون موقعی هست که مدیریت عوض شد، سیاستهای شرکت پی سی ام هم یک مقدار تغییر کرده. من هم از سایت جدیدی که از پارسال تا حالا ترکونده و مسابقه ها و بونوس هاش خبر دارم. ولی به ایران اینا رو نمیدن و کلا اگه دقت کرده باشین دیگه هیچ فعالیت خاصی در ارتباط با ایران نداره پی سی ام. یکی از دوستام که سوئد زندگی میکنه با پاسپورت سوئدیش توی اون سایت حساب داره.

ولی یک چیز هست و اینکه اسپردها از پارسال بهتر شده و ساپورت زبان فارسی هم اگه اونجوری که دوستمون گفتن بهتر نشده باشه ولی ضعیفتر هم نشده. کلا به نظر من شرکت بهتر شده.

نظر

• جناب پیراسته شما درست میگین که بروکر مال ما نیست و حالا دیگه ایرانی هست یا نه هم شاید زیاد مهم نباشه. بله بهتر هم شده این هم درست. ولی هر چی باشه ما چند ساله که مشتری این شرکت هستیم و بالاخره روز اول که ایرانی بود و یک دلیل مهمی که من این شرکت را انتخاب کردم هم همین بود. (البته غیر از اینکه پرسپولیسی هستم )

این فروم هم بهش وابسته هست و من انتظار داشتم که یک چنین موضوعی رسما اعلام میشد و انتقاد جدی دارم به این موضوع. این جناب آی دی PCM اقلا یک جواب به این صحبت نمیخوان بدن؟؟؟

نوشته اصلی توسط piraste نمایش پست ها
            دقیقا درست گفتید حسن جان. این حس که بروکر مال خودمونه رو من هم کاملا دارم. انگار یه جوری اگه هر کی توش عطسه کنه باید بهم بگن.
            ولی راست میگین هیچ فرقی احساس نکردیم. نمیدونم دیگه.

نظر

• سلام،

خیلی ممنون از توضیحات دوستان. اینکه بروکر داره به سمت جهانی شدن و غیر ایرانی بودن میره فکر میکنم به نفع ما مشتری های فارسی هم باشه چون درجه اطمینان و اعتبارش بالاتر میشه.
              کار همه پرسنل قبلی که این فروم رو راه اندازی و هدایت کردن قابل تقدیره. زمانی که هیچ منبع مورد اطمینان و حرفه ای در زمینه بازارهای مالی وجود نداشت این سایت و فروم تونست درجه سواد ما ایرانیها رو تا این حد بالا ببره. کاری که مدیران قبلی کردند چیزی نیست که بشه به راحتی از کنارش گذشت و امیدوارم مدیران جدید هم تا همین حد جدی و علاقه مند به کار باشند.

نظر

• بله اسپرد بهتر شده، لورج رو میشه خود تریدر انتخاب کنه (چیزی که شاید توی هیچ بروکر دیگه ای نیست)، واریز و برداشت خیلی سریع و ارزون شده و .... ولی من دوست داشتم ایرانی باقی میموند. در ضمن با حسن کاملا موافقم. یک اعلام رسمی خوبه توی این فروم داشته باشه شرکت و مدیریت جدیدش.

نوشته اصلی توسط ali110 نمایش پست ها
                این Management Buy Out که مال خیلی وقت پیشه. فکر کنم تو تابستون امسال بود جناب پیراسته. من تعجب میکنم دوستان تازه متوجه شدند. بله پی سی ام دیگه یک بروکر ایرانی نیست. Trading License شرکت که همیشه روی سایت بوده و هنوزم هست و اسم مدیر شرکت هم توشه. خودتون ببینین.

http://broker-fa.org/%D8%AF%D8%B1%D8...-%D9%85%D8%A7/

اینکه هر کی توی پی سی ام عطسه کنه باید به اطلاع همه هموطنان عزیز برسه ولی خیلی با حال بود. مردم از خنده.

اما من هم با خانم مرادی موافقم که از اوایل امسال که فکر کنم همون موقعی هست که مدیریت عوض شد، سیاستهای شرکت پی سی ام هم یک مقدار تغییر کرده. من هم از سایت جدیدی که از پارسال تا حالا ترکونده و مسابقه ها و بونوس هاش خبر دارم. ولی به ایران اینا رو نمیدن و کلا اگه دقت کرده باشین دیگه هیچ فعالیت خاصی در ارتباط با ایران نداره پی سی ام. یکی از دوستام که سوئد زندگی میکنه با پاسپورت سوئدیش توی اون سایت حساب داره.

ولی یک چیز هست و اینکه اسپردها از پارسال بهتر شده و ساپورت زبان فارسی هم اگه اونجوری که دوستمون گفتن بهتر نشده باشه ولی ضعیفتر هم نشده. کلا به نظر من شرکت بهتر شده.

نظر

• واقعا جای تشکر داشت این پست شما جناب احمدی. پی سی ام خیلی وقته که جهانی شده برادر. شعبه های انگلیس و آمریکاش چند ساله که هست. غیر از بورس دوبی که چند ساله کارگزاری منو توش انجام میدن برام کارگزار یک بورس دیگه هم هست و من اطلاع دارم که کارگزاری یک بورس سوم هم جزو برنامه های چند ماه آیندشه. ولی واقعا متاسفم که ایرانی نبودن یک شرکت برای یک ایرانی درجه اعتبار و اطمینان محسوب میشه!!! این حرف شما منو یاد پسمانده های سرمایه دات کام و این جور آشغالدونیها میندازه البته ببخشید قصد توهین به شما نبود. اونا میخواستن به هر شکل و با هر چرندیاتی فقط کاری کنن که پی سی ام رشد نکنه و از کثیفترین دروغها و زشت ترین کارها هم ابایی نداشتند و هنوز هم یک مشتشون توی پس کوچه های چند تا فروم قزمیت ضمن پروندن مگس به همین شکر خوری دارن ادامه میدن.

بگذریم. واقعا دستتون درد نکنه که ایرانی نبودن یک شرکت رو درجه اعتبار و اطمینان بالاتر حساب میکنید.

نوشته اصلی توسط احمدی نمایش پست ها
                  سلام،

خیلی ممنون از توضیحات دوستان. اینکه بروکر داره به سمت جهانی شدن و غیر ایرانی بودن میره فکر میکنم به نفع ما مشتری های فارسی هم باشه چون درجه اطمینان و اعتبارش بالاتر میشه.
                  کار همه پرسنل قبلی که این فروم رو راه اندازی و هدایت کردن قابل تقدیره. زمانی که هیچ منبع مورد اطمینان و حرفه ای در زمینه بازارهای مالی وجود نداشت این سایت و فروم تونست درجه سواد ما ایرانیها رو تا این حد بالا ببره. کاری که مدیران قبلی کردند چیزی نیست که بشه به راحتی از کنارش گذشت و امیدوارم مدیران جدید هم تا همین حد جدی و علاقه مند به کار باشند.

نظر

• حرف دل منو زدین.

نوشته اصلی توسط gold-trader نمایش پست ها
                    ولی واقعا متاسفم که ایرانی نبودن یک شرکت برای یک ایرانی درجه اعتبار و اطمینان محسوب میشه!!! این حرف شما منو یاد پسمانده های سرمایه دات کام و این جور آشغالدونیها میندازه البته ببخشید قصد توهین به شما نبود. اونا میخواستن به هر شکل و با هر چرندیاتی فقط کاری کنن که پی سی ام رشد نکنه و از کثیفترین دروغها و زشت ترین کارها هم ابایی نداشتند و هنوز هم یک مشتشون توی پس کوچه های چند تا فروم قزمیت ضمن پروندن مگس به همین شکر خوری دارن ادامه میدن.

بگذریم. واقعا دستتون درد نکنه که ایرانی نبودن یک شرکت رو درجه اعتبار و اطمینان بالاتر حساب میکنید.

نظر

• حالا از کی شنیدین جناب پیراسته؟ میشه بپرسم؟

راستش منبع خبر کاملا موثقه. یعنی من به حرف ایشون کاملا اعتماد دارم. البته مطمئن نیستم که گفت یک بانک خریده شرکت رو یا یک گروه فایننشال ولی گویا این صحت داره.

نظر

• راستش من از آقای دکتر مجدیان شنیدم حسن جان. باهاشون تماس گرفته بودم یک مشورتی بکنم باهاشون راجع به آینده یورو که حرف تو حرف اومد و ایشون گفت که از وقتی مدیریت جدید شرکت رو دست گرفته چند تا لیکویدیتی پروایدر تاپ اضافه شدن و اسپرد یورو/دلار پی سی ام توی حسابهای الیت جون میده برای اسکالپ منتها باید منتظر چند تا کندل رو به بالای تایم یک دقیقه باشی و با سل وارد بشی و حدود 30 درصد صعود قبلی تارگت پرافیت باشه. استاپ لاس هم گفت میگذارم 10 درصد بالاتر چون اگه رفت بازم بالا یعنی پوزیشن اشتباه بوده و باید سریع ازش خارج شد. حتما میدونی که دکتر مجدیان با مدیر قبلی بروکر دوست و نزدیک هستند. اینو که گفت من پرسیدم مگه شرکت تغییری کرده و ایشون هم موضوع رو تایید کرد ولی من دیگه خیلی سئوال پیچ نکردم. راستش دیشب بهشون زنگ زدم پرسیدم اشکال نداره بگم که شما چنین چیزی به من گفتین؟ کلی خندید. گفت مگه اسرار سازمان سیا یا فراماسونریه؟

نوشته اصلی توسط hassan نمایش پست ها
                        حالا از کی شنیدین جناب پیراسته؟ میشه بپرسم؟

نظر

• صحیح. راستی اقای دکتر مجدیان دیگه تشریف نمیارن توی فروم؟

راستش من از آقای دکتر مجدیان شنیدم حسن جان. باهاشون تماس گرفته بودم یک مشورتی بکنم باهاشون راجع به آینده یورو که حرف تو حرف اومد و ایشون گفت که از وقتی مدیریت جدید شرکت رو دست گرفته چند تا لیکویدیتی پروایدر تاپ اضافه شدن و اسپرد یورو/دلار پی سی ام توی حسابهای الیت جون میده برای اسکالپ منتها باید منتظر چند تا کندل رو به بالای تایم یک دقیقه باشی و با سل وارد بشی و حدود 30 درصد صعود قبلی تارگت پرافیت باشه. استاپ لاس هم گفت میگذارم 10 درصد بالاتر چون اگه رفت بازم بالا یعنی پوزیشن اشتباه بوده و باید سریع ازش خارج شد. حتما میدونی که دکتر مجدیان با مدیر قبلی بروکر دوست و نزدیک هستند. اینو که گفت من پرسیدم مگه شرکت تغییری کرده و ایشون هم موضوع رو تایید کرد ولی من دیگه خیلی سئوال پیچ نکردم. راستش دیشب بهشون زنگ زدم پرسیدم اشکال نداره بگم که شما چنین چیزی به من گفتین؟ کلی خندید. گفت مگه اسرار سازمان سیا یا فراماسونریه؟

نظر

• با سلام خدمت دوستان
                            از بین دوستان کسی هست که بدونه من چطوری میتونم نمودار شکر و روی و مس و پنبه و .... جهانی رو پیدا کنم
                            با تشکر

نظر

• سلام،

مس در بورس دوبی معامله میشه و اگر با پی سی ام حساب DGCX داشته باشین چارتش رو هم میشه روی متاتریدر دید. بقیه کامادیتی هایی رو هم که اسم بردید به زودی روی نرم افزار چارتینگ PCM قابل دسترسی خواهد بود. نسخه جدید این نرم افزار به زودی در اختیار همه قرار خواهد گرفت.

در حال حاضر برای مس و روی میتونین به سایت بورس فلزات لندن lme.com و برای محصولات کشاورزی به سایت بورس کالای شیکاگو cme.com مراجعه کنین.

موفق باشین

نوشته اصلی توسط mohammadmehdi نمایش پست ها
                              با سلام خدمت دوستان
                              از بین دوستان کسی هست که بدونه من چطوری میتونم نمودار شکر و روی و مس و پنبه و .... جهانی رو پیدا کنم
                              با تشکر

نظر

• با سلام وخسته نباشید خدمت مدیران محترم واعضای زحمتکش وپرتلاش سایت
                                بنده مدارک بروکر شما رو از قسمت درباره ما دیدم ولی اون مدرکی که مدنظر بود رو پیدا نکردم میشه بفرمایید آیا این مدرک رو هم دارید ممنون

تمامی وب سایت ها، شرکت ها و بروکرهای معتبر فارکس، عضو (cftc) انجمن تجارت آتی آمریکا هستن؟ آیا شما عضو هستین؟

نظر

پردازش ...
                                X