سلام دوستان سوالی داشتم ما اگر بخواهیم دو مکدی تایم 5و15دقیقه را در یک صفحه متاتردر داشته باشیم چه تنظیماتی لازم است تایم 5 دقیقه را 3 برابر کردم ولی مکدی 15 دقیقه نشد ممنون
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
سوالات عمومی
بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X
-
نوشته اصلی توسط borhani100 نمایش پست ها
سلام بر دوستان
سوالی داشتم چون نمیدانستم کجا مطرح کنم اینجا اوردمش تا راهنماییم کتید با تشکر
اگه تایم فریم غیر استاندارد مثلا دو دقیقه بخوام باید چکار کنم
برای این منظور میشه از اندیکاتور ها بهره برد ، یک جستجو در نت بزنید چرا که خود قبلاً آن را داشته ام اما واقعاً سرم شلوغ هست و قادر به جستجو در آرشیو ندارم.
نوشته اصلی توسط sahraie نمایش پست هاسلام به همه دوستان عزیز
دوستان یه سوالی دارم که ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
میخوام بدونم تاثیر تغییرات وضعیت اقتصاد امریکا ( usd) روی جفت ارزهایی که دلار توشون نیست چی هست ؟
مثلا روی eur-jpy یا eur-gbp یا gbp-jpy چه تاثیری میزاره ؟
البته تقویت یا تضعیف دلار همیشه باعث بالا و پایین شدن این جفت ارزها میشه
اما گاهی اوقات مثلا قوی شدن دلار eur-jpy رو تقویت میکنه و یه بار دیگه قوی شدن دلار این جفت ارز رو تضعیف میکنه
در واقع همیشه این جفت ارزها یک جور مشخصی رفتار نمیکنن
بهرحال ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی تو این زمینه دارن منو راهنمایی کنن
براتون آرزوی موفقیت دارم
شما برای پی بردن این روابط نیاز به دانستن رفتار انحصاری ارزها و بنیادهای اقتصاد دارید که میتوانید به بخش تحلیل اقتصادی که لینک آن در زیر میباشد مراجعه نمایید:
http://forum.broker-fa.org/f57/
نوشته اصلی توسط sahraie نمایش پست هادوستان کسی متاتریدر تو موبایلش نصب کرده ؟
من مشخصات حساب ریل رو که میدم پیغام خطا میده : authorization failed
اما حساب دمو رو وصل میکنه و هیچ مشکلی نداره
من الان به خاطر سوال شما یک اکانت دمو ست کردم هیچ مشکلی نداره ، در انتخاب سرور روی متاتریدر دقت کنید که حالت دمو را انتخاب نمودید.
نوشته اصلی توسط adel0098 نمایش پست هابا سلام
من تازگی اکانت ریل باز کردم و یه سوال داشتم و ان اینکه ایا با یه اکانت میشه در دو کامپیوتر کرد؟
کامپیوتر تو خونه یوزر و پس زدم وارد حساب شدم ولی در کامپیوتر محل کارم قبول نمیکنه.
متشکر
شخصاً چنین مشکلی نداشتم اما ممکنه به دلیل مسایل امنیتی جدیداً تمهیداتی اتخاذ کرده باشند که مطلع شدن از این امر نیازمند پرسش از پشتیبان آنلاین شرکت میباشد که در سایت میتوانید اینکار را انجام دهید ( نه فروم ) یا اینکه از طریق کابین تریدری سوال خود را مطرح نمایید.
لینک کابین: http://cabin.broker-fa.org/login
لینک سایت برای ارتباط با پشتیبان : broker-fa.org
نوشته اصلی توسط piam نمایش پست هاسلام دوستان سوالی داشتم ما اگر بخواهیم دو مکدی تایم 5و15دقیقه را در یک صفحه متاتردر داشته باشیم چه تنظیماتی لازم است تایم 5 دقیقه را 3 برابر کردم ولی مکدی 15 دقیقه نشد ممنون
تنظیم مکدی بالا بردن به این معنی است که در محاسبات تعداد کندل بیشتری را در برمیگیره نه اینکه تنظیم تایم فریم بالاتر را به نمایش میگذاره
برای این منظور میبایست از اندیکاتورها بهره برد که در یک صفحه به شما نشان بده هر تایم فریم در تنظیمات خاص مک دی چی رو نشون میده
نوشته اصلی توسط m47 نمایش پست هاسلام خدمت دوستان
میخواستم سیستم پایپو را به صورت حرفه ای یاد بگیرم
از کجا باید شروع کنم؟
و اینکه منظور از 30 پست مفید چیست؟
پیشاپیش از پاسخگویی دوستان ممنونم....
در انجمن حرف "پایپو" جستجو بزنید میتوانید تاپیک های مربوطه را یافت کنید که ممکنه برخی از آنها امکان دسترسی نداشته باشید که یا نیازمند باز شدن دسترسی شما به اون بخش هاست و میبایست به مدیر اون بخش پیام خصوصی داده تا این امر مقدور شود یا اینکه نیازمند زدن سی پست مفید میباشید تا اینکه شما باز شودس
سی پست مفید واضح هست ، سی پست در بخش های که دسترسی شما باز میباشد میتوانید درج کنید ، پست های که محتوای علمی داشته باشد پست های که مشارکتی باشد نه اینکه پست های تشکر و ....
موفق باشید
نوشته اصلی توسط sahraie نمایش پست هاسلام
دوستان اگر با شرکتی که خدمات وبمانی را انجام میدهد و از نظر شما معتبر هست ، همکاری داشتید و راضی هستید لطفا معرفی کنید
ممنون
برای این منظور میبایست خارج از فروم به دنبال آن باشید چرا که هیچ مدیر و مسئولی در اینجا ، شرکت خاصی را تضمین نمیکنند به خصوص در مبالغ بالا ، که به همین خاطر شرکت پی سی ام امن ترین روش واریز و برداشت را صرافی قرار داده اند. و اینکه در اینجا نام بردن از شرکت های واسطه و بورسی طبق قوانین فروم ممنوع میباشد
موفق باشید
نظر
-
نوشته اصلی توسط sahraie نمایش پست هاجناب PCMFund
سلام
و ممنون بخاطر راهنمایی و پیگیری شما
موفق باشید
موفق باشید
نظر
-
سلام با تشکر از مطالبتون<br />
برخی از اهداف قیمتی رو که اساتید میزارن تمرین که میکنم اعداد متفاوتی درمیارم گاهی جزیی و گاهی هم محسوس
میشه راهنمایی بفرمایید اشکال کارم چیه؟
گاهی دیدم برای هدف قیمتی از نسبتی غیر از صد در صد اکسپنشن استفاده میشه اونم متفاوت مثلاصد در صد رو قیمتی رسم میکنن و 61.8 درصد به صورت درصدی
ممنون میشم این مشکلم رو رفع کنید
نظر
-
نوشته اصلی توسط 13692 نمایش پست هاسلام با تشکر از مطالبتون
برخی از اهداف قیمتی رو که اساتید میزارن تمرین که میکنم اعداد متفاوتی درمیارم گاهی جزیی و گاهی هم محسوس
میشه راهنمایی بفرمایید اشکال کارم چیه؟
گاهی دیدم برای هدف قیمتی از نسبتی غیر از صد در صد اکسپنشن استفاده میشه اونم متفاوت مثلاصد در صد رو قیمتی رسم میکنن و 61.8 درصد به صورت درصدی
ممنون میشم این مشکلم رو رفع کنید
از چه محیط کاری برای تحلیل استفاده میکنید؟ متاتریدر ...
نظر
-
نوشته اصلی توسط HADI.T نمایش پست هابا سلام
دوستان متاتریدر پی سی ام از صبح اپدیت نمیبشه .کسی این مشکل و داره یا فقط متای من اپدیت نمیشه ؟؟
هر زمان چنین مشکلی ایجاد شد سریعاً با پشتیبان تماس بگیرین تا سرییعترین زمان پساخ دریافت کنید
نظر
نظر