اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
نحوه واریز و برداشت در بروکر
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط bestgmx نمایش پست هاسلام
ایا با حظور فیزیکی در دفتر (دبی) امکان واریز و برداشت هست ؟
میتونید دفتر شرکت تشریف ببرید ولی فکر نمیکنم بشه نقدا اونجا واریز و برداشت انجام بدید و بایستی به یکی از شماره حسابهای شرکت واریز کنید .با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.
https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==
پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.
https://t.me/Mostafatrader
نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :
https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی
کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :
https://t.me/signalhha
نظر
-
نوشته اصلی توسط گاندی نمایش پست هابا سلام
من امروز از طریق منوی واریز وجه ( نقل و انتقال بانکی ) مبلغ ریالی خودم رو به حساب بانک صادرات اعلامی واریز کردم ؛ بعد از واریز ایمیلی مبنی بر .... تیکت شما توسط Back-Office1 دریافت شد و طی مدت 2 تا 5 روز کاری بررسی و به شما از طریق تیکت اطلاع داده خواهد شد ...... دریافت شد .
زمان 2 الی 5 روز زیاد است . آیا امکان شارژ زودتر وجود دارد ؟
و به چه نحوی مطلع خواهیم شد از شارژ حساب ؟
سپاس
دوست عزیز بنده امروز صبح واریز داشتم و با وحودیکه مسئولین دفتر در خوندن متن ایمیل بنده اشتباه کرده اند و نوشته بنده که 3 میلیون بود زا 4 میلیون خونده و با وجود ازسال اسکن فیش پرداختی ؛؛ ایمیل زده اند که ما در حسابمان 4 میلیون واریزی نداشته ایم ؛؛ حال با وجودیکه اشتباه از سوی خودشان بوده ،،بجای عذز خواهی و تسزیع دز شارژ ،، قول شارژ دو روز دیگر را داده اند ،،
این دز خالیست که این روزها به جهت ازدیاد بروکرها ، دز جذب مشتری با هم رقابت دارند و شارژ .و بازپرداختها را در کمترین زمان انجام میدهند
ضمن اینکه اینجا ما به جهات متعدد انتظار برخورد بهتر داریم
نظر
-
نوشته اصلی توسط پندار نمایش پست هادوست عزیز بنده امروز صبح واریز داشتم و با وحودیکه مسئولین دفتر در خوندن متن ایمیل بنده اشتباه کرده اند و نوشته بنده که 3 میلیون بود زا 4 میلیون خونده و با وجود ازسال اسکن فیش پرداختی ؛؛ ایمیل زده اند که ما در حسابمان 4 میلیون واریزی نداشته ایم ؛؛ حال با وجودیکه اشتباه از سوی خودشان بوده ،،بجای عذز خواهی و تسزیع دز شارژ ،، قول شارژ دو روز دیگر را داده اند ،،
این دز خالیست که این روزها به جهت ازدیاد بروکرها ، دز جذب مشتری با هم رقابت دارند و شارژ .و بازپرداختها را در کمترین زمان انجام میدهند
سلام
مسئله خودتون از طریق کابین پی گیری کنید . احتیاجی به ارسال ایمیل نیست. الان حدود 4 ماهه از طریق ایمیل هیچ واریز و برداشتی انجام نمیشود و همه چیز از طریق کابین تریدری و با سرعت بالا انجام میشود. واریز آنلاین به صورت فوری و درجا در حساب درج میشود. واریز بانکی به علت عملیات صرافی به طور معمول ظرف 1 روز کاری انجام میشود ولی اگر در روزهای شنبه و یک شنبه باشد ممکن است به روز دوشنبه بیفتد.
در خود کابین و از منوی واریز وجه اقدام به ارسال اسکن فیش واریزی کنید و در قسمت دپوزیت مبلغ واریزی را به ریال درج کنید .با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.
پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.
نظر
-
نوشته اصلی توسط مصطفی نمایش پست هاسلام
مسئله خودتون از طریق کابین پی گیری کنید . احتیاجی به ارسال ایمیل نیست. الان حدود 4 ماهه از طریق ایمیل هیچ واریز و برداشتی انجام نمیشود و همه چیز از طریق کابین تریدری و با سرعت بالا انجام میشود. واریز آنلاین به صورت فوری و درجا در حساب درج میشود. واریز بانکی به علت عملیات صرافی به طور معمول ظرف 1 روز کاری انجام میشود ولی اگر در روزهای شنبه و یک شنبه باشد ممکن است به روز دوشنبه بیفتد.
در خود کابین و از منوی واریز وجه اقدام به ارسال اسکن فیش واریزی کنید و در قسمت دپوزیت مبلغ واریزی را به ریال درج کنید .
اقا مصطفی عزیز سلام
عزیز،،،، انجام این پروسه از طریق کابین درست ،، ولی کابین که نمیتونه شارژ بکنه ،، و مشگل ما در تاخیر شارژ هست ،، یعنی باید یک شخص مسئول این ارسالی ها و واریز و مدارک ما را تائید کنه و دستور شارژ را بدهد از اینرو من متوجه نمیشم که کابین چگونه این مسائل شارژ را میتونه رفع کنه
ارادتمند
نظر
-
نوشته اصلی توسط پندار نمایش پست هااقا مصطفی عزیز سلام
عزیز،،،، انجام این پروسه از طریق کابین درست ،، ولی کابین که نمیتونه شارژ بکنه ،، و مشگل ما در تاخیر شارژ هست ،، یعنی باید یک شخص مسئول این ارسالی ها و واریز و مدارک ما را تائید کنه و دستور شارژ را بدهد از اینرو من متوجه نمیشم که کابین چگونه این مسائل شارژ را میتونه رفع کنه
ارادتمند
سلام
مشتری همه کارهای خودش اعم از واریز و برداشت از طریق کابین بایستی انجام بده . شما اول باید در کابین ثبت نام کنید و پس از آپلود مدارک و تایید توسط شرکت میتونید از امکانات کابین استفاده کنید. برای واریز وجه وقتی شما وجه مورد نظر به یکی از شماره حسابهای شرکت که در منوی واریز وجه و قسمت نقل و انتقال بانکی درج شده، واریز کردید، بایستی اسکن فیش واریزی در همین منو آپلود کنید تا نسبت به شارژ اکانت شما اقدام شود. البته اگر روزهای غیر کاری اقدام به واریز کرده باشید، در دو روز کاری حساب شما شارژ و به اطلاع شما خواهد رسید. البته با تلاش پرسنل شرکت زمان واریز وبرداشت به یک روز کاری تقلیل پیدا کرده .
در حال حاضر همه مشتریان شرکت واریز و برداشتشون دارند از طریق کابین انجام میدن و مشکلی در این زمینه ندارند.با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.
نظر
-
آی دی محترم پندار،
شما طبق اطلاعی که من تا این لحظه دارم اصلا مشتری کارگزار نیستید. در صورتی که قبل از پست بعدی خود شماره حساب خود را جهت پیگیری در پیام خصوصی ارایه ندهید این مطلب اثبات شده تلقی و با شما برخورد جدی خواهد شد.
با کمال احترام
نوشته اصلی توسط پندار نمایش پست هادوست عزیز بنده امروز صبح واریز داشتم و با وحودیکه مسئولین دفتر در خوندن متن ایمیل بنده اشتباه کرده اند و نوشته بنده که 3 میلیون بود زا 4 میلیون خونده و با وجود ازسال اسکن فیش پرداختی ؛؛ ایمیل زده اند که ما در حسابمان 4 میلیون واریزی نداشته ایم ؛؛ حال با وجودیکه اشتباه از سوی خودشان بوده ،،بجای عذز خواهی و تسزیع دز شارژ ،، قول شارژ دو روز دیگر را داده اند ،،
نظر
-
آقا 3-4 میلیون تومن رقم کوچکی هست. من واریز برداشت های ده برابر این داشتم و مشکلی نبوده. اما چیزی که من میخواستم بگم این نیست. شما میگین بروکر های دیگه؟ ایکاش ناظرین سایت اجازه بدن اسم ببرین. جای تاسفه که بعد از این همه سال هنوز شما در این رویا هستین و فرق بروکرنماهای ف ا ر ک س رو از یک شرکت کارگزاری معتبر تشخیص نمیدین.
نظر
-
تومن نیست علی آقا. ریاله.
نوشته اصلی توسط ali110 نمایش پست هاآقا 3-4 میلیون تومن رقم کوچکی هست. من واریز برداشت های ده برابر این داشتم و مشکلی نبوده. اما چیزی که من میخواستم بگم این نیست. شما میگین بروکر های دیگه؟ ایکاش ناظرین سایت اجازه بدن اسم ببرین. جای تاسفه که بعد از این همه سال هنوز شما در این رویا هستین و فرق بروکرنماهای ف ا ر ک س رو از یک شرکت کارگزاری معتبر تشخیص نمیدین.
نظر
-
یعنی اینهمه قمر خانم بازی برای 300 تومن؟؟؟ حالا واقعا حساب داره ایشون یا نه؟
نوشته اصلی توسط ناظرسایت2 نمایش پست هاتومن نیست علی آقا. ریاله.
نظر
-
خیر ایشون ظاهرا حتی حساب هم ندارن اصلا. یعنی من اطلاعی در این مورد به دست نیاوردم. در چند پست هم از ایشون خواستیم در پیام خصوصی شماره حساب بدن ولی خبری نشده تا این لحطه.
نوشته اصلی توسط ali110 نمایش پست هایعنی اینهمه قمر خانم بازی برای 300 تومن؟؟؟ حالا واقعا حساب داره ایشون یا نه؟
نظر
-
حالا اینکه شما اصلا حساب دارید یا خیر را فراموش کنیم. کاری هم نداریم که اصلا پولی واریز کردید یا نه و اینکه روز یکشنبه کدام بروکر به شما پاسخگویی داره و ....
من یک مورد رو خیلی ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید. اینکه فرمودید: ما به جهات متعدد انتظار برخورد بهتر داریم
میشه خواهش کنم بفرمایید این جهات متعدد رو که چی هستند؟ من واقعا دوست دارم بدونم منظور ایشون از این حرف چی بود.
جناب ناظر سایت2 اگر مشخص شده که ایشون واقعا حساب ندارند مورد رو با خودشون حل کنید لطفا و اجازه بدید در این مورد اینجا یک گپی داشته باشیم.
نظر
-
تا به حال چنین مشکلی با شرکت pcm نداشته ام و خیلی عجیب هست یک یوزر بدون اینکه به سوالات مسئولین فروم پاسخ دهد همچنان به پست زدن خود در بخش های مختلف ادامه میدهد.
قصد شما رفع مشکل نیست چرا که کابین تریدری برای این منظور ایجاد شده و همه از این طریق به مشکلات حساب خود میپردازند و فروم را برای اشتراک گذاری تحلیل ها و مباحث آموزشی دنبال میکنند
از شما و مسئولان فروم خواهشمند هستم که این مبحث را خاتمه دهند و فروم بی حاشیه و آرام pcm را با این مباحث حفظ نمایند.
نظر
-
حق با شماست. خوبه یک تاپیک جدا برای ادامه این بحث اختصاص داده بشه. ولی تا معلوم نشه قضیه چی بوده من یکی ادامه میدم.
آقا یا خانم ناظر،2 نمیشه بیشتر باز کنید این مورد رو؟
نوشته اصلی توسط f.alipour نمایش پست هاتا به حال چنین مشکلی با شرکت pcm نداشته ام و خیلی عجیب هست یک یوزر بدون اینکه به سوالات مسئولین فروم پاسخ دهد همچنان به پست زدن خود در بخش های مختلف ادامه میدهد.
قصد شما رفع مشکل نیست چرا که کابین تریدری برای این منظور ایجاد شده و همه از این طریق به مشکلات حساب خود میپردازند و فروم را برای اشتراک گذاری تحلیل ها و مباحث آموزشی دنبال میکنند
از شما و مسئولان فروم خواهشمند هستم که این مبحث را خاتمه دهند و فروم بی حاشیه و آرام pcm را با این مباحث حفظ نمایند.
نظر
نظر