اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

ارایه ی حسابهای معاملاتی میکرو (micro)، مینی (mini) و الیت (elite)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

سلام
    لازم دانستم شرط وجدان و اخلاق را بجای بیاورم و در همینجا ابتدا از دوست عزیزی که 6ماه پیش این کارگزاری را به من معرفی و پیشنهاد داد تشکر کنم و سپس از کلیه پرسنل کارگزاری pcm
    بلاخره پس از 6 ماه بررسی و ارزیابی حساب الیت و تحقیق در مورد خدمات بروکر سرمایه اصلیم را به حساب pcm انتقال دادم و با مراجعه به دفتر بروکر قرارداد کتبی سرمایه گذاری را دریافت کردم
    آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم خدا میداند در بروکر های با اون همه ادعا چه ضررها که ندادم و در آخر هیچ جوابی هم نمیداند بلاخره تجربه تجارتی ایمن و واقعی نسیب ما شد این را مدیون مدیر محترم و تمام پرسنل هستم
    انشاالله مستدام و پاینده باشه تا ما هم دیگه دردسر داشتن یه بروکر واقعی را نداشته باشیم

در پایان از آقای آرش تامیسون بابت تمام زحمات و وقتی که برای راهنمایی بنده گذاشتند تشکر میکنم و افتخار میکنم که ایرانی در هر جای دنیا باعث سربلندیست

نظر

نوشته اصلی توسط fxfx نمایش پست ها
      سلام
      لازم دانستم شرط وجدان و اخلاق را بجای بیاورم و در همینجا ابتدا از دوست عزیزی که 6ماه پیش این کارگزاری را به من معرفی و پیشنهاد داد تشکر کنم و سپس از کلیه پرسنل کارگزاری pcm
      بلاخره پس از 6 ماه بررسی و ارزیابی حساب الیت و تحقیق در مورد خدمات بروکر سرمایه اصلیم را به حساب pcm انتقال دادم و با مراجعه به دفتر بروکر قرارداد کتبی سرمایه گذاری را دریافت کردم
      آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم خدا میداند در بروکر های با اون همه ادعا چه ضررها که ندادم و در آخر هیچ جوابی هم نمیداند بلاخره تجربه تجارتی ایمن و واقعی نسیب ما شد این را مدیون مدیر محترم و تمام پرسنل هستم
      انشاالله مستدام و پاینده باشه تا ما هم دیگه دردسر داشتن یه بروکر واقعی را نداشته باشیم

در پایان از آقای آرش تامیسون بابت تمام زحمات و وقتی که برای راهنمایی بنده گذاشتند تشکر میکنم و افتخار میکنم که ایرانی در هر جای دنیا باعث سربلندیست
      مدتی دست از معامله کردن به دلیل نداشتن امنیت سرمایه کشیده بودم. خوشبختانه شرکت pcm از این نظر کمک شایانی به جامعه معامله گری ایران کردند که باعث ترغیب دوباره من شد که معامله گری در بازارهای مالی را از سر بگیرم

از مدیریت و کارمندان خوب این شرکت نهایت سپاس و قدردانی را دارم

نظر

من دنبال حساب با اسپرد ثابت و سواپ فري ميگردم
        با هر بروكري مكالمه ميكردم با كنايه ميگفت چيز ديگه اي هم خاستي تعارف نكن
        حالا شما كه سواپ فري هستين يك حساب اسپرد ثابت هم بزارين مشكل حل بشه

نظر

نوشته اصلی توسط Meta نمایش پست ها
          من دنبال حساب با اسپرد ثابت و سواپ فري ميگردم
          با هر بروكري مكالمه ميكردم با كنايه ميگفت چيز ديگه اي هم خاستي تعارف نكن
          حالا شما كه سواپ فري هستين يك حساب اسپرد ثابت هم بزارين مشكل حل بشه
          سلام

اسپرد ثابت یعنی قیمت سازی توسط بروکر. به این معنا که قیمتهای بازار واقعی تنها با دستکاری و کنترل کردن میتوانند اسپرد ثابت داشته باشند، آیا مایلید در چنین شرایطی ترید کنید ؟
          لطفا قبل از افتتاح حساب جدید تاپیک ذیل را به دقت مطالعه فرمایید .

نظر

نوشته اصلی توسط PCMSystem نمایش پست ها
            سلام

اسپرد ثابت یعنی قیمت سازی توسط بروکر. به این معنا که قیمتهای بازار واقعی تنها با دستکاری و کنترل کردن میتوانند اسپرد ثابت داشته باشند، آیا مایلید در چنین شرایطی ترید کنید ؟
            این که خوب هست. شرکتی را چند وقت دیدم که نرخ واریز و برداشت و اختلاف اسپرد بین خرید و فروش دلار را ثابت بر روی سه هزارتومان فیکس کرده بود.

این یعنی اینکه حساب شما به هیچ جا وصل نیست و فقط بر روی سرورهای مجازی داخلی خود شرکتشان وصل هستید و پول شما مستقیم در جیب شرکت میرود و چون غالب معامله گران در زمینه علمی و فنی دچار نقص هستند به راحتی ضرر میکنند و این پول تماما به جیب شرکتشان میرود. حال شما در این شرکت سود نجومی کنید بدون شک از دادن پول شما اجتناب میکنند و بهانه تراشی زیادی میکنند. من در گذشته با یکی از دوستاتم که سود به مراتب چشم گیری کرده بود صحبت داشتم فرمودند که شرکت حسابشان کلا از رو متاتریدر برداشته بودند و منکر این شده اند که اونجا اصلا حسابی دارید.

اینقدر شرکت های روسی و درجه سه رو برداشتند که به شعور ما ایرانی ها اهانت میکنند.

از شرکت پی سی ام به خاطر خدمات ارزنده و خوبشان ممنونم و هرچقدر هم که ما پست تشکر درج کنیم باز کم هست.

هرکس که به صورت حرفه ای تا الان کار کرده و تجربه کار با شرکت های متقلب روسی و قبرسی ... که در ایران فعالیت میکنند داشته باشه فرق پی سی ام با اونها به راحتی میتواند درک کند و قابل لمس هست چرا که هزاران درجه با اونها فرق میکند.

...... که گاهی وقت ها پوزیشنی در ترمینالت باز میکند که هیچگاه اون جفت ارز در مارکت واچت زیارت نکردی.

فیبو هم استاب شما را آنجنان تمیز میزند که قیمت هیچ وقت به سمت آن حرکت نکرده و اختلالات فنی را بهانه میکنند.

پرایم پول ها را بالا میکشد.

الباقی هم هر کدام قصه خود را دارند.

چشمانتان باز کنید . اینترنت محیط اطلاعات فراوان هست. نمیدانم افراد چرا با خود روراست نیستند.

نظر

آقای خفار واقعا حرف دل بنده را زدید
              شخصا دورانی را داشتم که شاید باور نکنید ولی این قدر که حساس به پنجره ترمینال برای چک کردن بالانس حساب و هیستوری معاملاتم بودم که به اون اندازه چارت را نگاه نمیکردم و این شکاکی به خاطر بلایی بود که دوبار توسط دوبروکر متفاوت سر بنده آوردند حالا بماند که هر از گاهی هم توی خود معاملات شیطونی میکردند. هرگز یادم نمیره که حتی در دورانی روز های شنبه و یک شنبه بالانسم را تو ترمینال چک میکردم .... این برنامه را من با دوتا بروکر داشتم و بعدشم تا مدت ها دیگه جایی حساب باز نکردم و دیگه چاره ای نداشتم جز اینکه از بازار دست بکشم تا زمانی که دیگه توسط دوستان با pcm آشنا شدم
              شاید برخی خوانندگان الان بگن اینم داره به حمایت بروکری که توش حساب داره حرف میزنه ولی باور کنید اینو وظیفه میدونم که تجربه خودمو بگم و حتی اگه یک نفر هم آگاه بشه من ثواب خودمو کردم
              ما ایرانی ها باید حامی هم باشیم باید همدیگه را حالا در هر زمینه ای روشن و آگاه کنیم تا اول از همه جامعه ایرانی به سود برسه و دوم این که این کلاه بردارای روسی و قبرسی چشم از جیب ما بردارن

نظر

سلام جناب مصطفی
                اون لینکی که تو عکس مشخص کردین برای من فعال نیست و دیده نمیشه؟ به نطرتون مشکلم چیه؟ ممنون میشم

نوشته اصلی توسط مصطفی نمایش پست ها
                سلام

از قسمت سمت راست فروم قابل دسترس :

نظر

نوشته اصلی توسط abs3479 نمایش پست ها
                  سلام جناب مصطفی
                  اون لینکی که تو عکس مشخص کردین برای من فعال نیست و دیده نمیشه؟ به نطرتون مشکلم چیه؟ ممنون میشم

سلام

شما احتمالا این قسمت از فروم را به صورت ناخودآگاه مخفی کرده اید، برای این که این قسمت مجددا قابل مشاهده باشد باید فلشی را که دقیقا در همان قسمت و کنار کادر فروم قرار دارد را کلیک فرمایید.

نظر

سلام خسته نباشید،
                    سوال داشتم در مورد اینکه کسانی که می خوان با 100$دلار معامله کنند حتما باید لوریج استفاده کنند!

نظر

• سلام دوستان اگر در حساب میکرو پوزیشن به مدت طولانی باز باشد بعد از چه مدت به آن کمیسیون تعلق می گیرد وبرای یک لات audusdچقدر است با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط arminaryan22 نمایش پست ها
                        سلام خسته نباشید،
                        سوال داشتم در مورد اینکه کسانی که می خوان با 100$دلار معامله کنند حتما باید لوریج استفاده کنند!
                        سلام

استفاده از میزان لوریج تماما به اختیار خود شما می باشد ولی باید توجه داشته باشید حجمی که مایل به معامله هستید با میزان موجودی شما امکان پذیر باشد. در غیر این صورت میتوانید از لوریج استفاده نمایید.

نظر

• نوشته اصلی توسط mohammad1982 نمایش پست ها
                          سلام دوستان اگر در حساب میکرو پوزیشن به مدت طولانی باز باشد بعد از چه مدت به آن کمیسیون تعلق می گیرد وبرای یک لات audusdچقدر است با تشکر
                          سلام

به هیچ معامله ای در pcm brokers کمسیون تعلق نمیگیرد و تمامی معاملات بدون کمسیون هستند ولی اگر منظور جنابعالی بهره شبانه میباشد در طی چند روز آینده آخرین اطلاعیه در این مورد منتشر می شود.

نظر

• سلام

بنده قصد دارم به اندازه 300-400$ حساب میکروی خودم رو در بروکر شارژ کنم. من میخوام از طریق وب مانی اقدام کنم. الان چک کردم و دیدم به صورت خودکار به صفحه پرداخت منتقل نمیشه و ارور میده و باید به صورت دستی پرداخت انجام بشه و مشخصات ارسال بشه
                            میخواستم بدونم چقدر زمان میبره واسه شارژ در اکانت ( چون من فکر میکردم با وب مانی میشه فوری شارژ کرد مانند سایر بروکرها و وب مانی تهیه کرده ام

مورد بعدی اینکه فعلا من حسابم به صورت مینی میباشد و بیشتر از 200$ نمیتونم در هر بار واریز کنم . آیا الان واسه دستی باید دوبار واریز کنم و دوبار فرم رو پر کنم؟
                            در قسمت پر کردن فرم گزینه ای واسه وبمانی نداره .لطف کنید بفرمایید چه چیزی را باید در فرم وارد کرد واسه شناساندن واریز؟

و یه سوال کلی از دوستان داشتم که جدیدا ایا کسی واریز و شارژ حساب در این بروکر انجام داده؟

نظر

• سلام دوست عزیز
                              من نزدیک به 4 ماه پیش برداشت داشتم . با من تماس گرفتن و بعد پول به حسابم واریز شد . در مورد واریز وجه یکی از مزیتهای این بروکر واریز به صورت ریالی هستش که نسبت به وب مانی هم ارزونتره و هم ساده تر . من که با واریز و برداشت مشکلی نداشتم ولی در مورد اسپرد بالا مشکل داشتم که میگن برطرف شده . اگر شارژ کردید مارو از وضعیت اسپرد اگاه کنید .
                              با تشکر از شما

نظر

• نوشته اصلی توسط f125tk نمایش پست ها
                                سلام

بنده قصد دارم به اندازه 300-400$ حساب میکروی خودم رو در بروکر شارژ کنم. من میخوام از طریق وب مانی اقدام کنم. الان چک کردم و دیدم به صورت خودکار به صفحه پرداخت منتقل نمیشه و ارور میده و باید به صورت دستی پرداخت انجام بشه و مشخصات ارسال بشه
                                میخواستم بدونم چقدر زمان میبره واسه شارژ در اکانت ( چون من فکر میکردم با وب مانی میشه فوری شارژ کرد مانند سایر بروکرها و وب مانی تهیه کرده ام

مورد بعدی اینکه فعلا من حسابم به صورت مینی میباشد و بیشتر از 200$ نمیتونم در هر بار واریز کنم . آیا الان واسه دستی باید دوبار واریز کنم و دوبار فرم رو پر کنم؟
                                در قسمت پر کردن فرم گزینه ای واسه وبمانی نداره .لطف کنید بفرمایید چه چیزی را باید در فرم وارد کرد واسه شناساندن واریز؟

و یه سوال کلی از دوستان داشتم که جدیدا ایا کسی واریز و شارژ حساب در این بروکر انجام داده؟

سلام لطفا تمامی سوالات در مورد واریز و برداشت را از طریق ارسال تیکت در کابین تریدری خود مطرح فرمایید.

نظر

پردازش ...
                                X