با سلام و احترام
من واقعا افتخار میکنم که یک بروکر ایرانی رگوله شده و بدون ریکوت وجود داره و از شما بابت ایجاد این بروکر تشکر میکنم و این باعث خوشحالی ماست که بروکری ایرانی از همه بروکرهای روسی که در ایران فعالیت دارند از بعضی لحاظ برتر است
ولی متاسفانه اکثر ایرانی ها با روسی ها کار میکنند تا با بروکر شما
ایا توجه کرده اید که دلیلش چه چیز میتواند باشد؟
همه ایرانی ها دوست دارند با پلتفرم متاتریدر 4 مثل ...... کار کنند که همه جفت ارزها و نقره و طلا و نفت را یکجا دارد
ولی متاسفانه کسی که بخواهد با بروکر شما کار کند باید که حساب برای ارزها و یک حساب جداگانه برای طلا و نقره داشته باشد
اشکال دوم اینست که در اول سایت لینک مستقیم برای افتتاح حساب و دانلود نرم افزار ندارید و بازدیکنندگان باید با چند کلیک دنبال نرم افزار بگردند
از نظر من یک برو کر خوب مشخصات زیر را دارد
دارای رگوله (دارید)
بدون ریکوت ( دارید)
دارای همه جفت ارزها و طلا و نقره و نفت ( ندارید)
افتتاح حساب با حداقل سرمایه (ندارید)
پلتفرم متاتریدر ( ندارید)
اسپرد کم (نگفتید چقدره)
لوریج بالا (نگفتید چقدره)
امکان ترید با حداقل لات سایز (نگفتید چقدره)
ارائه تحلیل های روزانه به مشتریان
نظر سنجی برای اینکه بدانید تریدرها به چه بروکری علاقه مندن و چه انتظاراتی از بروکر ها دارند
شاید موارد فوق برای شما مهم نباشد ولی برای تریدر های ایرانی مهم است چرا هیچ توضیحی در مورد میزان اسپرد و لوریج و حداقل لات سایز نداده اید؟
پیشنهاد میکنم موارد فوق را رعایت کنید تا جزو بهترین بروکر ها باشید
و ما هم از شر بروکر های اشغال روسی نجات پیدا کنیم و به بروکر شما پناه بیاوریم
من واقعا افتخار میکنم که یک بروکر ایرانی رگوله شده و بدون ریکوت وجود داره و از شما بابت ایجاد این بروکر تشکر میکنم و این باعث خوشحالی ماست که بروکری ایرانی از همه بروکرهای روسی که در ایران فعالیت دارند از بعضی لحاظ برتر است
ولی متاسفانه اکثر ایرانی ها با روسی ها کار میکنند تا با بروکر شما
ایا توجه کرده اید که دلیلش چه چیز میتواند باشد؟
همه ایرانی ها دوست دارند با پلتفرم متاتریدر 4 مثل ...... کار کنند که همه جفت ارزها و نقره و طلا و نفت را یکجا دارد
ولی متاسفانه کسی که بخواهد با بروکر شما کار کند باید که حساب برای ارزها و یک حساب جداگانه برای طلا و نقره داشته باشد
اشکال دوم اینست که در اول سایت لینک مستقیم برای افتتاح حساب و دانلود نرم افزار ندارید و بازدیکنندگان باید با چند کلیک دنبال نرم افزار بگردند
از نظر من یک برو کر خوب مشخصات زیر را دارد
دارای رگوله (دارید)
بدون ریکوت ( دارید)
دارای همه جفت ارزها و طلا و نقره و نفت ( ندارید)
افتتاح حساب با حداقل سرمایه (ندارید)
پلتفرم متاتریدر ( ندارید)
اسپرد کم (نگفتید چقدره)
لوریج بالا (نگفتید چقدره)
امکان ترید با حداقل لات سایز (نگفتید چقدره)
ارائه تحلیل های روزانه به مشتریان
نظر سنجی برای اینکه بدانید تریدرها به چه بروکری علاقه مندن و چه انتظاراتی از بروکر ها دارند
شاید موارد فوق برای شما مهم نباشد ولی برای تریدر های ایرانی مهم است چرا هیچ توضیحی در مورد میزان اسپرد و لوریج و حداقل لات سایز نداده اید؟
پیشنهاد میکنم موارد فوق را رعایت کنید تا جزو بهترین بروکر ها باشید
و ما هم از شر بروکر های اشغال روسی نجات پیدا کنیم و به بروکر شما پناه بیاوریم
نظر