اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط praviza نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید ....برای مدیران برگزارکننده مسابقه سعه صدر و برای دوستان خوب شرکت کننده موفقیت به همراه حفظ کرامتهای انسانی آرزومندم.
    سوالی از مسئولین برگزاری دارم...همانطوریکه می دانید یکی از بزرگترین مشکلات تریدرها عدم شهامت و جسارت شناسایی ضرر می باشد و با این فرمول محاسبات امتیاز متاسفانه دوستان را ترغیب میکنید تا استراتژی خود را با شرایط مسابقه تطبیق دهند که فکر میکنم درست نمی باشد.
    در بازاری شبیه دو روز گذشته که عملا یک بازار بدون روند را داریم که قیمتها در یک کانال زیر 50 پیپی در حال نوسان هستند فرض کنید بنده یک پوزیشن یک دهم لاتی در نقطه الف گرفته و 25 پیپ وارد ضرر بشوم....طبیعیست که یکی از استراتژی ها گرفتن پوزیشن دوم در این نقطه و بستن دو پوزیشن در نقطه ای به فاصله 13 پیپ می باشد.از لحاظ بالانس برآیند دو پوزیشن صفر می باشد اما برای بنده که 12 پیپ ضرر شناسایی کردم در فرمول شما امتیاز منفی ثبت می شود پس به ناچار بنده مجبورم این پوزیشن اشتباه را تا هنگامیکه مثبت شود با خودم یدک بکشم......امیدوارم منظورم را درست بیان کرده باشم.
    با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه روزهای ابتدایی مسابقه هستیم این فرمول امتیاز دهی در دراز مدت کاملا جوابگوی شرایط رعایت مدیریت سرمایه خواهد بود .به قول معروف می گن جوجه رو آخر پاییز می شمرند .به هر حال سود بشتر و ضرر کمتر چیزی است که اگر کسی می تونه برآوردش کنه مسلما امتیازش بهتر هم میشه و اینو نمیشه کاریش کرد . سرمایه 2000 دلار هم باعث میشه کسی الکی پوزیشن نگیره

من یک بررسی انجام دادم می بیننم که خیلی ها هنوز حتی شروع به ترید نکردند و البته خیلی ها هم اکوئیتیشون رو به بالای 2000 رسوندند و رقابت نزدیکه

نظر

• پلن اختصاصی

سلام

قرار بود پلنی قرار داده بشود تا کلیه شرکت کنندگان که رتبه های پایین تری هم دارند بتوانند موقعیت خودشان رانسبت به دیگران ببینند.

ممکن است بفرمایید که این پلن کی قرار داده می شود؟
      !!! Stupid Questions are better than Stupid mistakes

فا ر کس ، جنگ و دیگر هیچ !!!

نظر

• حساب من با شماره 251276 غیر فعاله!!!

نظر

• نوشته اصلی توسط fx1356 نمایش پست ها
          حساب من با شماره 251276 غیر فعاله!!!
          با سلام
          حسابتون 2000 دلاری هست ؟

نظر

• نوشته اصلی توسط javadbohlul نمایش پست ها
            با سلام
            حسابتون 2000 دلاری هست ؟
            بله

نظر

بله
              متای اصلی را دانلود کردید یا از ای پی سرور استفاده میکنید ؟

نظر

• نوشته اصلی توسط javadbohlul نمایش پست ها
                متای اصلی را دانلود کردید یا از ای پی سرور استفاده میکنید ؟
                متای اصلی

نظر

• نوشته اصلی توسط paradise نمایش پست ها
                  سلام

قرار بود پلنی قرار داده بشود تا کلیه شرکت کنندگان که رتبه های پایین تری هم دارند بتوانند موقعیت خودشان رانسبت به دیگران ببینند.

ممکن است بفرمایید که این پلن کی قرار داده می شود؟
                  پنل فردا قرار داده می شود

نظر

حساب من با شماره 251276 غیر فعاله!!!
                    دوست عزیز مهلت ثبت نام تموم شده دیگه اکانت های جدید فعال نمیشوند

نظر

• نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست ها
                      دوست عزیز مهلت ثبت نام تموم شده دیگه اکانت های جدید فعال نمیشوند
                      من قبلا ثبت نام کرده بودم
                      یک حساب 10000 دلاری داده شد
                      از اول مسابقه الان وصل شدم که دیدم غیر فعاله و ایمیلم رو دیدم که گفت دوباره شماره بگیر
                      حساب قبلی هم 250830

نظر

من قبلا ثبت نام کرده بودم
                        یک حساب 10000 دلاری داده شد
                        از اول مسابقه الان وصل شدم که دیدم غیر فعاله و ایمیلم رو دیدم که گفت دوباره شماره بگیر
                        حساب قبلی هم 250830
                        چون قبلا جز حساب های ثبت نامی بودید اکانتتون فعال شد

نظر

• دوستانی که از قطع و وصل شدن سرور متاتریدر گله مندند، پیشنهاد میکنم از کانکشن قوی یا از وی . پی . ان استفاده کنند.
                          تاثیر بسیار زیادی روی اپدیت متا داره.

نظر

• نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست ها
                            چون قبلا جز حساب های ثبت نامی بودید اکانتتون فعال شد
                            ممنون دوست عزیز

نظر

• ماکزیمم دراوداون در مسابقه، بر اساس بالانس هست یا ایکویتی؟

نظر

• یه سوال
                                مدیریت ریسک ؟ چطوری می تونم ازش امتیاز بگیرم ؟ باید پوزیشن ها چطوری باشه؟

نظر

پردازش ...
                                X