نوشته اصلی توسط persiantrader
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط persiantrader نمایش پست هاشرمنده این پست رو اگر جای درستی نزدم بفرمایید
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
می خواستم مطلبی رو عرض کنم و اون اینکه هدف از برگزاری این مسابقه اینه که ما ترید کردن رو یاد بگیریم .در این مسابقه شرایط و قوانین هرچی که در حال حاضر باشه برای همه یکسان هست .اما میبیننم دوستان عزیز به جای اینکه به فکر درست ترید کردن باشند و خودشون رو بسنجنند به فکر این هستند که چطور می تونن با روش های غیر متعارف رشد کنند.
البته مسلمه که این روش هایی که می گید که فرضا اونقدر پوزیشن رو باز نگه داره که بره توی سود یا اینکه استاپ سر نقطه ورود گزاشتن اگر همش بر اساس شانسی بودن باشه و اینکه حالا بزاریم یا میشه یا نمیشه مسلما با اکانت 2000 دلاری و 3 ماه مسابقه و با توجه به سطح مارجین لول که 50% می باشد (یعنی اگر اکوئیتی به نصف مارجین رسید پوزیشن های در ضرر به صورت اتوماتیک بسته می شوند )هیچ کس چنین شانسی نخواهد داشت کما اینکه ما اکانت هایی رو دیدیم که با همین روش های شانسی و تیری توی تاریکی زدن از 5000 دلار الان به 6 دلار رسیده
اما اگر کسی جهت رو بر اساس استراتژی خودش درست تشخیص داده و براساس فرمول ماکزیمم دراو داون داره سعی می کنه که با این روش ها امتیاز خودش رو بالا نگه داره این نه تنها بد نیست بلکه خودش یک استراتژی سود ده در این شرایط هست.
همانطور که در جدول هم می بینید ما از اول هم به دنبال رسم چارت اکوئیتی برای دقیق تر کردن فرمول ها بودیم که نوشتن برنامه اینکار و در نظر گرفتن تمام جوانب آن که با متاتریدر دچار مشکل نشود کار ساده ای نبود که تیم برنامه نویسی ما هنوز مشغول نوشتن پلاگین برای این کار هست.اگر این کار در طول این دوره اماده شد که چه بهتر شرایط سخت گیرانه تر خواهد شد .
نظر
-
نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست هاسلام میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه 213 معامله کرد در عرض 6 روز وحتی یکبارم اشتباه نکنی مرسی
اخر این بنده خدا رو چشمش کردی...
الان که بالانسش داره میاد پایین خوشحالی؟
دمت گرم خدا وکیلی خیلی باحالی
دس خوش
نظر
-
با سلام :
ضمن عرض خسته نباشید به برگزار کنندگان مسابقه :
مسلما این رقابت نکات اموزنده بسیاری دارد .بشخصه نوع ترید نفر سوم (جناب mammadreza) برایم جالب است .3 ترید در 12 روز و پوزیشن باز با سود بالا
همیشه باز نگه داشتن پوزیشن در سود برایم سخت بوده است .مخصوصا اگر قیمت نوسان زیاد هم داشته باشد .اینگونه ترید نشان از پختگی دارد .
متشکرمزندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد
نظر
-
نوشته اصلی توسط ECMN.FX نمایش پست هاسلام دادا
اخر این بنده خدا رو چشمش کردی...
الان که بالانسش داره میاد پایین خوشحالی؟
دمت گرم خدا وکیلی خیلی باحالی
دس خوش
نظر
-
نوشته اصلی توسط Navid نمایش پست هاکار زياد سخت نيست ، امکان پذير
من همين کارا در روش نوين تحليل انجام ميدادم نمودار هست( البته قفل کردن نگذاشتن همه مطالب از دوستان بپرسيد بگوييد نمودارا کجاست. من اين کار کردم.
اين دوستمون بر خلاف اکثر دوستان در تايم فريم 5 دقيقه اي معامله ميکنه سود شد اوکي ، نشد 4 ساعته رو سودش ميکنه
اين کار زياد سختي نيست (اين قسمت توجيح پذير )
من قسمت ديگر دارم آناليز ميکنم. تمام بحثم رو اون قسمت (نقاط استوپ نمودار) اونا تونسته حل کنه يا در پوش گذاشته روش .
بر خلاف دوستان که ميگويند اين نوع کاکرد فقط در حساب دمو است من اعتقادي به اين گفته ندارم و ميدونم تو ريل امان پذير در صورت قوانين خوب بدوني و استفاده کني اگر يک قانون نداني شما محکوم به شکست سنگين هستين ( من دنبال آن هستم بدونم از چه قانوني استفاده ميکنه . آيا همان قوانين مستدد و محکمي من استفاده ميکنم؟)
با احترام
محمد نبي زماني
نظر
-
نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست هادرود بر شما جناب زمانی میشه یکم بیشتر توضیح بدید چون من هدفم از شرکت توی این مسابقه یاد گرفتنه
پست آناليز عمل کرد افراد بخونيد دوست داشتين به صورت کلي براتون ميگملينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب
نظر
-
نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست هاسلام
ببخشید این مسابقه آموزشی است یا ریل؟
اگر آموزشی است جز آقا زمانی کسی دیگر از استادان قسط ندارند مطلبی بیان کنند ؟؟؟
افرادی که لاک پشتی ترید میکنند با نمودار افراد رو میبیند یاد چی می افتند؟
آیا این افراد مبارز درست دارند کار میکنند یا اشتباه؟ پس این سود ها الکیه؟
آموزگارهای درس میدهند نظر موافق یا مخالف ندارند ؟
اگر نیایید نظر بدهید من تازه کار به شک میافتم ، که شاید آموزش ما اشتباه بوده ، که سود خوبی از ترید نمی برم و این افراد با سود نجومی دارند درست ترید میکنند؟
به قولی که گفته 2% ماهانه؟؟؟؟ کلامو می دازم هوا؟ این مطلب درسته یا این 10نفر که سود 1000% در 6 روزه ؟ یک ماه پولدار شدن نیست؟
این اثر سو برای افرادی که تازه وارد ترید شدن خطرناک نیست؟؟؟
ببخشید منتظر جواب هستیم.
شرکت کننده ها مسابقه هم خواهشا" نظر بدهند تا به نتیجه خوب آموزشی برسیم
با تشکر
نترسید من به شما اطمینان میدم که در واقعیت چنین سودهایی وجود نداره این حساب دمو هست و طرف اصلا پولی نگذاشته و ترید میکنه و میگه حساب سوخت هم اصلا مهم نیست ولی تو واقعیت وقتی پوزیشن رفت تو ضرر اینجاست که بعد سوم یعنی احساسات وارد بازی میشه و باعث شکست میشه
شما به افزایش بالانس توجه کنید یه چیز مسخره ای هست 6 برابر در عرض 2 هفته
به نظر شما اگه کسی میتونست در ریل این کار رو بکنه حوصله شرکت در مسابقه رو داشت معلومه که نه چون بعد 3 ماه جایزه فقط نهایت 1000 دلار هست اگه اول بشه
اگه این فرد میتونست ای کار رو بکنه 2000 تا میذاشت و بعد از 3 ماه با همین نثبت رشد پولش 45 هزار برابر میشد یعنی در عرض 3 ماه با شروع از 2000 دلار پولش میرسید به 90 میلیون دلار
یعنی در عرض 3 ماه کار زندگیش رو تا اخر عمرش تامین میکنه که هیچ زندگی نوه و نتیجه و نبیرش رو هم تامین میکنه
پس با یه حساب سر انگشتی میفهمی که غیر ممکن هست در ریل
نظر
-
نوشته اصلی توسط ramin7500 نمایش پست هانترسید من به شما اطمینان میدم که در واقعیت چنین سودهایی وجود نداره این حساب دمو هست و طرف اصلا پولی نگذاشته و ترید میکنه و میگه حساب سوخت هم اصلا مهم نیست ولی تو واقعیت وقتی پوزیشن رفت تو ضرر اینجاست که بعد سوم یعنی احساسات وارد بازی میشه و باعث شکست میشه
شما به افزایش بالانس توجه کنید یه چیز مسخره ای هست 6 برابر در عرض 2 هفته
به نظر شما اگه کسی میتونست در ریل این کار رو بکنه حوصله شرکت در مسابقه رو داشت معلومه که نه چون بعد 3 ماه جایزه فقط نهایت 1000 دلار هست اگه اول بشه
اگه این فرد میتونست ای کار رو بکنه 2000 تا میذاشت و بعد از 3 ماه با همین نثبت رشد پولش 45 هزار برابر میشد یعنی در عرض 3 ماه با شروع از 2000 دلار پولش میرسید به 90 میلیون دلار
یعنی در عرض 3 ماه کار زندگیش رو تا اخر عمرش تامین میکنه که هیچ زندگی نوه و نتیجه و نبیرش رو هم تامین میکنه
پس با یه حساب سر انگشتی میفهمی که غیر ممکن هست در ریل
من ميخوام از اين قانون استفاده کنم
قبلش حاشيه کنار ميزنم
گفته شده اکسپرت استفاده کرده
جواب :اکسپرت چيه يکي براي من تعريف کنه
مگه اکسپرت غير اينه که تعدادي قاعده و قانون بهش ميدي و ميگي هر وقت اين قوانين بود اين کارا انجام بده به عبارت ديگر دودوتا چهارتا خودتا دادي به اکسپرت. مگر غير اينه ؟
در نتيجه اکسپرت دليل بر بي قانوني نيست(گفته يکي از دوستان در پستهاي قبلي)
اما پاسخ شما ( من دفاع ميکنم چون ميدونم داره چيار ميکنه Bay)
در دمو ميشه از اين کارا کرد در ريل نميشه.
چون قانون سوم است.
جواب : قانون سوم براي حساب دمو شما نيست چرا شما نميتوانيد اين کارا انجام بدين؟
دو بحث يک آنکه سود و ديگر آنکه معامله بدون ضرر
در تمامي حسابهاي دمو قانون سوم نيست ولي در تمامي حساب هاي دمو ضرر است . => قانون سوم جواب مسيله شما نيست.
پس يه چيزي ميبينه که شما نميبينيد ،
دليل دوم : با اکسپرت شرکت کرده ، وقتي ازش نميگيره . پس شرکت کند يا نکند فرقي براش نمي کند ، فرق ميکند؟
Bay فقط يک نقطه ضعف داره براي همين در چارت نموداريش استاپ ميده . اگر تونسته باشه اين مشکل به صورت دستي يا اکسپرت حل کنه همين روند ادامه داره و اگر حل نکنه ، حتي ممکنه تا حد کال مارجين پيش بره ( تا الان نشون داده حل کرده ولي چون من گردش حساب ندارم نميدونم چطور حل کرده ، در نتيجه نميدونم حل کرده يا سر پوش گذاشته.) براي همين اين قسمت دودلم.
و اين خودشا آخر هاي مسابقه نشون ميده (هفته 4اين ماه)و هفته چهارم ماه دوم و هفته چهارم ماه سوم
با احترام
محمد نبي زمانيلينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب
نظر
-
نوشته اصلی توسط Navid نمایش پست هادر مباحث رياضي ، زماني يک چيز اثبات کني برهان خلف و روش ديگر ثابت اينجاست در اين موقع ميتوني بگي اونجا نيست (در دادگاه يک نوع دليل محسوب ميشه)
من ميخوام از اين قانون استفاده کنم
قبلش حاشيه کنار ميزنم
گفته شده اکسپرت استفاده کرده
جواب :اکسپرت چيه يکي براي من تعريف کنه
مگه اکسپرت غير اينه که تعدادي قاعده و قانون بهش ميدي و ميگي هر وقت اين قوانين بود اين کارا انجام بده به عبارت ديگر دودوتا چهارتا خودتا دادي به اکسپرت. مگر غير اينه ؟
در نتيجه اکسپرت دليل بر بي قانوني نيست(گفته يکي از دوستان در پستهاي قبلي)
اما پاسخ شما ( من دفاع ميکنم چون ميدونم داره چيار ميکنه Bay)
در دمو ميشه از اين کارا کرد در ريل نميشه.
چون قانون سوم است.
جواب : قانون سوم براي حساب دمو شما نيست چرا شما نميتوانيد اين کارا انجام بدين؟
دو بحث يک آنکه سود و ديگر آنکه معامله بدون ضرر
در تمامي حسابهاي دمو قانون سوم نيست ولي در تمامي حساب هاي دمو ضرر است . => قانون سوم جواب مسيله شما نيست.
پس يه چيزي ميبينه که شما نميبينيد ،
دليل دوم : با اکسپرت شرکت کرده ، وقتي ازش نميگيره . پس شرکت کند يا نکند فرقي براش نمي کند ، فرق ميکند؟
Bay فقط يک نقطه ضعف داره براي همين در چارت نموداريش استاپ ميده . اگر تونسته باشه اين مشکل به صورت دستي يا اکسپرت حل کنه همين روند ادامه داره و اگر حل نکنه ، حتي ممکنه تا حد کال مارجين پيش بره ( تا الان نشون داده حل کرده ولي چون من گردش حساب ندارم نميدونم چطور حل کرده ، در نتيجه نميدونم حل کرده يا سر پوش گذاشته.) براي همين اين قسمت دودلم.
و اين خودشا آخر هاي مسابقه نشون ميده (هفته 4اين ماه)و هفته چهارم ماه دوم و هفته چهارم ماه سوم
با احترام
محمد نبي زماني
دوست من شما منظور من رو کامل اشتباه برداشت کردی
منظور من فرد خاصی نبود من میگم این سود ها فقط در دمو اتفاق میوفته بدور از اینکه اکسپرت استفاده شده یا خود فرد چون اگه در ریل اتفاق میفتاد دیگه در مسابقه شرکت نمیکرد که هیچ الان هاوایی بود چون تو همین 3 ماه با این روند پول واقعیش به 90 میلیون دلار میرسیدویرایش توسط ramin7500 : https://www.traderha.com/member/5151-ramin7500 در ساعت 07-05-2012, 09:22 AM
نظر
-
با سلام :
یک مسابقه ای هست که من خیلی علافه دارم .طرف برای 1000 پوند باید توپی را داخل سبد بیاندازد یا مثلا توپی را در هوا بگیرید و یا کار های ساده ای از این دست .و سپس جایزه بالا میرود تا 250000 پوند ولی محدودیت دفعات دارد .جالب است با کم شدن تعداد مجاز و بالا رفتن جایزه افراد از پس کار ساده ای برنمیایند یا انصراف میدهند .
دوستی داشتم قرار بود 2000 دلار به اکانت بنده واریز کند .گفت من 10000 دلار دارم اخر وقت تماس بگیر تا واریز کنم .ساعت 12 شب گفت الان 100000 دلار دارم صبح انجام میدهم .صبح که زنگ زدم گفت:داری 2000 دلار برم بریزی کال شدم .پرسیدم چی شد ؟گفت میخواستم بجای ماشین خونه بخرم .
در واقع از انجائیکه ما دست به انتخاب میزنیم و برای برنده شدن باید انتخاب های درست انجام دهیم .و امکان درست انتخاب کردن همیشه وجود ندارد .یا باید عرض مسیر را زیاد کنیم یا اگر یک بار از عرض کم عبور کردیم دیگر انتخاب نکنبم و بازی را تمام شده بدانیم .
افزایش ناگهانی حساب با لات بالا امکان پذیر است ولی به دفعات کم .یعنی اگر به این روش حساب رشد زیادی کرد دیگر باید دست از اینگونه معملات برداشت وگرنه بقول یکی از اساتید "قانون احتمالات عمل کرده "و دخل حساب را میاورد.
متشکرمزندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد
نظر
-
سلام دوستان عزیز
برای حفظ نظم تاپیک مسابقات بحث سود گیری واقعی و غیر واقعی به این تاپیک منتقل شد
http://pcmbrokers.org/forum/showthread.php/1555-سود-ماهیانه-شما-چقدر-است؟
نظر
-
پیشنهاد
با درود وخسته نباشید خدمت مدیران
پیشنهادی داشتم مبنی بر اینکه برگزاری این مسابقات برای بالا بردن مهارت افراد هست ومن شخصا توی این 2 هفته کلی چیز یاد گرفتم
پیشنهاد میکنم برای اینکه مسابقه همچنان داغ دنبال بشه وما تازه کارها هم بتونیم ادامه بدیم(خودم هنوز کال نشدم) واحتمالا تعداد زیادی از افراد کال مارجین شدن پیشنهاد میکنم چون این مسابقه 3 ماه است در پایان هر ماه به حساب تمام افراد شرکت کننده 2000$ ریخته بشه تا اونهایی هم که کال مارجین میشن بتونن توی مسابقه بمونن و ما بتونیم توی این 3 ماه کلی چیز یاد بگیریم ممنونم ازتونویرایش توسط zoroaster : https://www.traderha.com/member/5308-zoroaster در ساعت 07-05-2012, 06:53 PM
نظر
-
سنگین شدن سرور مسابقات
سلام
از امروز ظهر سرور مسابقات به نظر بسیار سنگین عمل میکند. با ریزش شدید یورو پلتفروم من تقریبا هنگ کرد . نه پوزیشنی رو میتونستم باز کنم و نه ببندم. هیچی دیگه نابود کرد اکانتم رو !!!
فقط نشسته بودم و کال شدنم را باحسرت میدیم و موس هیچ کاری به پلتفرم من نداشت!!!
جهت اطلاع کار های زیر راهم انجام دادم اما فرقی نکرد.
1- همه پلتفرم های اضافی را بستم.
2- سیستم را ریست کردم.
3- فقط پلتفرم مسابقه را باز کردم.
4- پهنای باند اینترنتم 512 است!!! و سرعت هم امروز مشکلی نداشت.
5- سیستم من لپتاپ است. ویندوز 7
6- پلتفرم ecn محشر است!
7- مرتب ارتباط من باپلتفرم قطع و وصل می شود. تقریبا در 3 دقیقه1 بار !!!
مشکل کجاست؟ویرایش توسط paradise : https://www.traderha.com/member/2630-paradise در ساعت 07-05-2012, 10:51 PM!!! Stupid Questions are better than Stupid mistakes
فا ر کس ، جنگ و دیگر هیچ !!!
نظر
نظر