نوشته اصلی توسط paradise
نمایش پست ها
قابل توجه دوستان که روی همین پلتفرم در دوبی و دیگر کشورها بدون حتی 1 ثانیه مشکل روی همین سرور کار میکنند و تیم اردردسک مسلما اگر کوچک ترین مشکلی از سرور باشد زودتر از ما متوجه میشوند.
متاسفانه مشکل از خود ایران است و ربطی به سرور یا پلتفرم ندارد.وقتی که پورت 443 یا دیگر پورت ها توسط مخابرات یا آی اس پی ها به دلایل مختلف که بحث آن خارج از حوزه ما است محدود شود این مسئله با هر سرعتی رخ خواهد داد و ربطی به سرعت اینترنت ندارد.
من همیشه این مثال رو زده ام که کانال آبی که در آن اب، سرعت بسیار زیاد دارد را وقتی میخواهند از کانال کوچک تری عبور دهند و درواقع شریان اصلی را تنگ کنند اب به درستی عبور نخواهد کرد و این مصداق تنگ شدن دروازه اصلی است برای چک شدن دیتا هست و ربطی به سرعت اینترنت ندارد.در واقع این یک مسئله کلی هست و خود من به شخصه به پلتفرم هایی که با وجود محدودیت پورت 443 بدون مشکل در ایران کار میکنند بیشتر شک میکنم!
از دوستان عزیز بارها خواهش کرده ام که بروکر یا پلتفرم رو با موارد دیگر که مکان سرور یا نوع دریافت دیتای آن مشخص نیست مقایسه نکنند (چه معتبر چه غیر معتبر ) چون این مقایسه از پایه غلط است.
علاوه بر اینکه وجود استاپ لاس و تیک پروفیت همیشه در ترید ها امری ضروری است دوستان می توانند از بعضی راه حل های پیشنهادی در این پست استفاده کنند:
http://pcmbrokers.org/forum/showthread.php/1430
امروز یورو-یو اس دی سقوط سنگینی داشت امیدوارم که شما هم بتونید به زودی ضررتون رو جبران کنید
نظر