اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط PCM bai نمایش پست ها
    باسلام خدمت مدیریت
    این نام کاربری غیر فعال است لطفا بررسی کنید 251360

فکر نمی کنم دیگه اکانت جدیدی اکتیو بشه.مسابقه هفته دومه
    ویرایش توسط hassan : https://www.traderha.com/member/2750-hassan در ساعت 07-09-2012, 10:12 AM

نظر

• نوشته اصلی توسط sasha1360 نمایش پست ها
      با سلام :

چقدر بده کلی نامه بنویسی و بعد از زدن کلید پیش نمایش ببینی همش از بین رفته

متاسفانه به دلیل رشد و تعداد معاملات زیاد حساب,خیلی از دوستان من رو با دوستمون bay اشتباه گرفتن ولی خدای خودم شاهده من ایشون رو نمی شناسم.
      البته من حساب ایشون رو کاملا زیر نظر داشتم و فکر می کنم از یه سیستم رنج استفاده می کردند اگر اشتباه نکنم در زمان خبر قبل از ریزش یه صعود کوچک بازار داشت بعد از نزول دیدم اکوییتی ایشون رفت رو 5000 و چون قبلا هم این اتفاق افتاده بود و ایشون با اکوییتی بیشتری برگشته بودند فکر می کردم بر میگردند ولی از تو لیست حذف شدند.

عزیزانی در مورد یک نفر و چند یوزر صحبت کردند که من همینجا این مطلب رو تکذیب میکنم خدا رو شکر داداش اول همین تاپیک اعلام کرد که هم خودش می خواد شرکت کنه هم من که اگر عزیزان روند حساب داداش (251038) رو ببینند منوجه می شن که روند معاملاتش کاملا با سیستم کاری من فرق می کنه.علت اصلی اون هم کل کل بین ماست.

در مورد تعداد زیاد معاملات باید بگم همه اون معاملات در یک روز نبوده تقریبا یک سومش مربوط به روزهای قبل بوده که من با بستن معاملات خریدم منتظر تاچ شدن نقطه ساپورت در تایم ماهانه بودم تا معاملات فروشم رو هم ببندم.
      سیستمی که عزیزان تعبیه کردن تا شما در لیست 10 نفر اول تعداد معاملات رو ببینید بر اساس معاملات بسته شده کار می کنه.یعنی تعداد معاملات باز رو نشون نمیده.
      دیروز هم می خواستم با کله برم تو معاملات ولی برای اینکه تمام معاملاتم همون 0.1 باشه و راحتتر بتونم مدیریتشون کنم با حجم اولیه 0.1 معامله کردم ولی با تعداد زیاد.که علت زیاد شدن معاملاتم همین بوده.

و اما در مورد اضافه شدن ناگهانی اکوییتی حساب.
      من تعجب می کنم عزیزان شما که انقدر با دقت میبینید دقت نکردید که 5 شنبه شب اکوییتی حساب من 12,000 بود اون 2,977 بالانس اولیه بود.
      من دیروز یه نامه گذاشتم تو انجمن و به طور غیر مستقیم به عزیزان نزولی بودن روند رو کمی توضیح دادم.
      بر حسب تجربه یورو دیروز بعد از یه نزول تا به اولین نقطه رزیستنس در تایمهای پایین میخورد (که بهترین جا برای ورود به معاملاته)سریع ریزش می کرد و خوب چون معاملات قبلی من همه در سود بودند و هنوز نقطه ساپورت ماهانه تاچ نشده بود مجددا وارد معاملات می شدم.که همین موضوع باعث زیاد شدن اکوییتی شده بود.
      به هر حال دوست ندارم عزیزانی مثل اقا بهزاد که استاد الیوت من بودند و هستند از من خورده ای به دل داشته باشند.
      اگر سوالی بود در خدمتم.

از مدیریت محترم بابت صلاح دیدشون در مورد زدن این نامه تشکر می کنم.

از زمانی که به من دادید بینهایت سپاسگذارم.
      ضمن احترام به تو اقا فرید به قول فردوسی پور " اجازه دارم که قانع نشم"

نظر

• خدا رو شکر دوستان یه کم از حالو هوای ترید اومدن بیرون 4 تا نامه گذاشتن
        اقا من می خوام برداشت کنم چی کار باید بکنم

نظر

• نوشته اصلی توسط sasha1360
          من هم همین مشکل رو دارم البته لیست 10 نفر رو هم نمی تونم ببینم.
          چی میشه وصل شه ببینیم اکوییتی 5 برابر شده

با سپاس
          با این اکسپرتی که تو داری بعید نیست تا وصل بشه شده باشی 100 هزار دلار.

نظر

• بعد از مدتها نفرات لیست ده نفراول دیدم ! جالبه پس اون بالانسهای چند ده هزاری کجان؟
            در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

• نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست ها
              با این اکسپرتی که تو داری بعید نیست تا وصل بشه شده باشی 100 هزار دلار.

سلام بهزاد جان :

باور کن من از هیچ اکسپرتی تو سیستمهام استفاده نمی کنم.فقط در باز کردن و Modify کردن ازشون استفاده می کنم.
              چی می شد اجازه برداشت داشتیم

موفق باشید

نظر

• فردا صبح زود عازم یک ماموریت سه روزه هستم و متاسفانه به اینترنت دسترسی ندارم. به نظر شما می تونم با یک اردر و مطابق برنامه ای که برای گرفتن نفر اول مسابقه دارم، تا انتهای این هفته به بالانس 7000 برسم؟

اگر موفق نشم حسابم حسابی افت می کنه و حتی ممکنه به مرز 1000 دلار برسه!

به این میگن عدم رعایت مدیریت سرمایه و ترید بر اساس شانس.

ارادتمند- بهزاد
                ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 07-09-2012, 08:26 PM

نظر

• با سلام
                  این نام کاربری غیر فعاله لطفا بررسی کنید. 251360
                  با تشکر از مدیریت

نظر

• دوست گرامی با توجه به اینکه در هفته دوم مسابقه هستیم دیگه هیچ اکانتی اکتیو نمیشه.

نظر

• نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست ها
                      دوست گرامی با توجه به اینکه در هفته دوم مسابقه هستیم دیگه هیچ اکانتی اکتیو نمیشه.
                      البته هفته سوم

نظر

• نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست ها
                        البته هفته سوم
                        از بس مشغول کاریم حساب روز و ماه از دستمون در رفته.بله هفته سوم

نظر

• این مسابقات دقیقا وسط امتحانات بنده بود ، من امتحاناتم از 24 / 3 شروع شد و سه امتحان از 3 تیر تا 7 تیر داشتم.

والی محکی میزدیم ، شرط اینکه از آخر اول میشدم !

واسه تمام افراد آرزوی موفقیت میکنم. انشالله در حساب های ریل هم همینطور سود کنید !

نظر

• با سلام :

بنده اگر بجای نفر اول ودوم بودم دیگر تا پایان ماه نرید نمیکردم .همینجوری هم میتوانند برنده باشند

متشکرم
                            زندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد

نظر

• نوشته اصلی توسط doke10 نمایش پست ها
                              با سلام :

بنده اگر بجای نفر اول ودوم بودم دیگر تا پایان ماه نرید نمیکردم .همینجوری هم میتوانند برنده باشند

متشکرم
                              سلام

هیچ تضمینی فعلا برای نفرات اول دوم نیست که تا آخر مسابقه رتبشون تغییر نکنه . بنابراین تا آخرین لحظه همه باید تلاش خودشون بکنند .
                              چه بسا اونی که الان جزء نفرات آخر بتونه خودش به بالای جدول برسونه و حتی مقام بیاره .
                              با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• با سلام :

امروز متاتریدر را مجدد نصب کردم پسورد حساب مسابقه را ندارم اگر امکان دارد برایم بفرستید شماره اکانت 251003 است.
                                متشکرم
                                زندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد

نظر

پردازش ...
                                X