اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط sasha1360 نمایش پست ها
    احسان عزیز از لطف و محبتت بینهایت سپاسگذارم.

خدای خودم شاهده اگر ذره ای از این اتفاق ناراحت باشم اتفاقا اگر این کار رو نمی کردم حتی اگر همون حساب 2 برابر هم می شد ولی چون ازش لذتی نمی بردم ناراحت می شدم .
    البته اگر اشتباه نکنم مسابقات Championship مربوط به اکسپرت نویس ها باشه ممنون می شم تاریخ مسابقات بعدی رو بگید
    همین الان که دارم با شما صحبت می کنم در حال نوشتن یه اکسپرتم به امید خدا با کمک وحید اگر جوابگو باشه در اختیار شما عزیزان هم خواهم گذاشت.

من هم از صمیم قلبم براتون ارزوی موفقیت میکنم
    پیروز و سرافراز باشید
    سلام فرید جان
    خیلی خوشحالم که چنین روحیه ای داری و همین ان شا اله باعث پیشرفت و موفقیت شما حتما خواهد شد

آره championship مسابقه اکسپرت نویسی هست در سطح جهانی و تاریخ مسابقه و نحوه رجیستر مسابقات 2012 هم در لینک زیر هستش و امیدوارم امسال نام آقا فرید نصیری جز نفرات اول مسابقات باشه تاهم برای خودش هم برای ایران افتخاری باشه http://championship.mql5.com/2012/en

سال گذشته یک نفر ایرانی به نام محمد باقر درخشان پور توانست رتبه 29 این مسابقات رو بدست بیاره و ان شا اله امسال شما بتونید جز نفرات اول باشید
    Mohammad Bagher Derakhshan pour - Automated Trading Championship 2011

باز هم براتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم و بیصبرانه منتظر اکسپرت شما هستم
    ویرایش توسط burix : https://www.traderha.com/member/3105-burix در ساعت 07-14-2012, 09:05 AM

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• اشتباه در محاسبه امتیاز

سلام،

لطفا اشتباهی رو که در محاسبه امتیاز بنده رخ داده اصلاح کنید.

بر اساس پست شماره 142 ادمین نحوه محاسبه امتیاز به این صورت هست:

امتیاز= اکوییتی + (اکوییتی * ( 100/x))

مقدار x برای حساب بنده با توجه به ماگزیمم دراوداون که عدد 80.17 می باشد بر اساس جدول امتیاز باید منفی 10 باشد.

در نتیجه:

4088.10 + ( 4088.10 * ( 100 / 10- )) = 3679.29

اما در پانل بنده ماگزیمم دراوداون به اشتباهی عدد 117.70 وارد شده که اصلا چنین چیزی میسر نیست که شما بیشتر از سرمایه ببازی! فکر می کنم اشتباه نرم افزاری باشه و با توجه به عدد 80.17 که بر اساس گزارش متا تریدر هست خواهشمند است امتیاز بنده اصلاح بشه.

در حال حاضر امتیاز بنده 2861.67 هست که بر مبنای محاسبه 30 برای x محاسبه شده که باید 10 باشد. خواهشمند است برای اینکه حقی ضایع نشه هر چه سریع تر این باگ برطرف بشه و امتیاز واقعی درج بشه. متاسفانه این اشتباه برای نفر نهم مسابقه هم اتفاق افتاده و ایشان باید بالاتر از رنکینگ فعلی و احتمالا در جایگاه پنجم باشند.

ارادتمند- بهزاد
      ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 07-14-2012, 02:24 PM

نظر

• مستندات مقایسه ماگزیمم دراوداون

در ادامه برای اینکه مستندات کامل باشه تصویر اول دراوداون در پانل هست که عدد 117.70 درج شده و تصویر دوم دراوداون متاتریدر هست که عدد 80.17 که درست و واقعی هست رو نشان میده.

ارادتمند- بهزاد

ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 07-14-2012, 02:38 PM

نظر

• با سلام
          دلیل اینکه مقدار dd در جدول و در برنامه متاتریدر باهم فرق دارند چیست؟
          ممنون
          ویرایش توسط alikish10 : https://www.traderha.com/member/2817-alikish10 در ساعت 07-14-2012, 03:16 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست ها
            در ادامه برای اینکه مستندات کامل باشه تصویر اول دراوداون در پانل هست که عدد 117.70 درج شده و تصویر دوم دراوداون متاتریدر هست که عدد 80.17 که درست و واقعی هست رو نشان میده.

ارادتمند- بهزاد

سلام بهزاد جان
            فکر کنم این قسمت محاسبات رو دقت نکردی
            فرمول شما صحیح است ولی به شرطا و شروطا
            امتیاز = اکویتی + (اکویتی * (X / 100))
            اگر MaxDD <= 10 مقدارX = 20
            اگر MaxDD <= 30 مقدار X = 10
            اگر MaxDD <= 50 مقدار X = 0
            اگر MaxDD <= 70 مقدار X = -10
            اگر MaxDD <= 90 مقدار X = -20
            اگر MaxDD > 90 مقدار X = -30
            اگر تریدر هیچ تریدی ندارد: امتیاز = اکویتی
            با توجه به dd شما به جای ایکس یکی از اعداد بالا قرار میگیرد.اگر برفرض مقدار ddشما طبق متا برابر 80باشد به جای فرمول در محاسبات برای شما مقدار -20 قرار میگیرد.
            اگر اشتباه گفتم لطفا دوستان تصحیح بفرمایند.

نظر

• نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست ها

ارادتمند- بهزاد
              سلام
              این مورد رو باید با برنامه نویسان چک کنیم.به محض اینکه موضوع روشن شد براتون توضیحاتش رو میدهم

نظر

• نوشته اصلی توسط alikish10 نمایش پست ها
                سلام بهزاد جان
                با توجه به dd شما به جای ایکس یکی از اعداد بالا قرار میگیرد.اگر برفرض مقدار ddشما طبق متا برابر 80باشد به جای فرمول در محاسبات برای شما مقدار -20 قرار میگیرد.
                اگر اشتباه گفتم لطفا دوستان تصحیح بفرمایند.
                درسته.

یعنی امتیاز بنده باید از 2861 فعلی که بر اساس 117 درصد دراوداون حساب شده، به 3271 بر اساس 80 درصد دراوداون اصلاح بشه.

درواقع مقدار x برای بنده باید از 30- به 20- اصلاح بشه.

ارادتمند- بهزاد
                ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 07-14-2012, 04:37 PM

نظر

• با سلام

ضمن تشکر از آقای بهزادی بابت اینکه در این مورد اطلاع دادند.موضوع پیگیری و حل شد.اکنون محاسبات به درستی انجام میشه.لطفا چک کنید.

با تشکر

نظر

• با تشکر از آقای بهزادی و همچنین عوامل اجرای مسابقه
                    با تغیرات اعمال شده رتبه بنده از 12 به 7 تغییر کرد.
                    ممنون و خسته نباشید.

نظر

• ضمن تشکر از جناب آقای بهزادی رتبه من هم از 7 به 4 تغییر کرد . و یه تشکر هم از برگزارکنندگان مسابقه که بصورت جدی پست های شرکت کنندگان رو پیگیری میکنند و واقعا مسابقه داره در حد مسابقات ریل برگزار میشه .
                      با تشکر
                      عقل ، نیرویی است كه دنیا را اداره می كند.
                      رالف والدو امرسون

نظر

• نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست ها
                        با سلام

ضمن تشکر از آقای بهزادی بابت اینکه در این مورد اطلاع دادند.موضوع پیگیری و حل شد.اکنون محاسبات به درستی انجام میشه.لطفا چک کنید.

با تشکر
                        ممنونم

رتبه من هم از 23 به 17 تغییر کرد. از اینکه ایراد رو به این زودی برطرف کردید سپاسگزارم.

ارادتمند- بهزاد

نظر

• شروع هفته آخر از ماه اول مسابقات ، امیدوارم این هفته هم توی جدول بمونم .
                          به امید موفقیت همه دوستان شرکت کننده .
                          رالف والدو امرسون

نظر

• اسپرد چرا یکدفعه میکشه بالا؟؟؟؟؟
                            ویرایش توسط vacker : https://www.traderha.com/member/5688-vacker در ساعت 07-16-2012, 02:31 AM
                            رالف والدو امرسون

نظر

• سلام
                              اکثر پوزیشنهای من تی پی باز هستند و یا استاپ میخوردند یا در سود دستی میبندم.
                              معمولا با ریسک به ریوارد بیشتر از 1 میبندم اما در پنل ریسک به ریوارد رو 0.54 زده، لطفا بررسی فرمایید.
                              شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
                              عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
                              دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
                              بخند خدا با توست

نظر

• نوشته اصلی توسط A B B A S نمایش پست ها
                                سلام
                                اکثر پوزیشنهای من تی پی باز هستند و یا استاپ میخوردند یا در سود دستی میبندم.
                                معمولا با ریسک به ریوارد بیشتر از 1 میبندم اما در پنل ریسک به ریوارد رو 0.54 زده، لطفا بررسی فرمایید.
                                نحوه محاسبش رو زیر جدول مسابقات نوشته.طبق اون محاسبه کنید اگه مشکلی بود بگین تا بررسیش کنیم

مرسی

نظر

پردازش ...
                                X