نوشته اصلی توسط javadbohlul
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط sadeghfx نمایش پست هاسلام
من کلا زیاد اهل پست زدن نیستم(در طول این 5 سال که عضو فروم ها هستم رو هم 50 تا پست هم ندارم اما تشکر تا دلتون بخواد زدم) اما دکتر جان میشه بفرمائید...
خوبه که زیاد اهلش نیستین!!
اگر اهلش بودین چه میکردین؟؟!!
جای شکرش باقیه که در این ساعت خلوت !! یهو نظرتون عوض شد و اهلش شدین!!
موفق باشی دوست من...
!Objects in the mirror are further than they appear
من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:
1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)
نظر
-
حیقتشو بخوای پیام جان من یکی که جا خوردم
یکدفعه این همه اسم تکراری دیدم با خودم گفتم شاید سرور فروم خراب شده
چه حوصله ای داره این دوستمون....نمیدونم منظورش چی میتونه باشه، بزار از خودشون بپرسم....
آقا صادق منظورتون از این همه پست زدن تو اکثر تاپیک ها اونم اول صبح شنبه چی بوده؟(فقط از روی کنجکاوی اینو میپرسم)
(ادمین محترم عذر میخوام اگر پست نامربوط اینجا میزنم)Think / Act / Enjoy
نظر
-
نوشته اصلی توسط sadeghfx نمایش پست هامسابقه تموم شد دیگه
نتایج رو از کی اعلام میکنید؟
ولی خیلی برام جالب بود. فکر کردم خودم اولین کسی هستم که به این موضوع فکر میکنم. دیشب ساعت 2 همینکه چارت بسته شده ! ....
بسیار از انرژی شما روحیه گرفتم.
البته لازم به ذکر هست که نتایج مشخص است. فقط یک بررسی انجام میشه و بعد نتایج را اعلام میکنیم.ویرایش توسط MehranPCM : https://www.traderha.com/member/2751-mehranpcm در ساعت 09-22-2012, 08:44 AM
نظر
-
نوشته اصلی توسط sajjad_fx نمایش پست هاسلام
ببخشید دور بعدی مسابقه کی برگزار میشه؟
ممنون
نظر
-
می گفتید یه 2 تا ترید دیگه میزدیم اول میشدیم جسارته جسارته ولی به نظر اوضاع فارکس ایران خیلی خرابه !! من الان نتایج دیدم تعجب کردم من کلا یک هفته رو این حساب ترید کردم اونم با 2 3 تا معامله 8 ام پس بقیه چه می کردند؟ گهگاه که نگاه می کردم میدیدم خیلی ها بالا هستند بالانس های بیشتر ..... چی شد یک دفعه؟!
نظر
-
نوشته اصلی توسط mahyar_bt نمایش پست هامی گفتید یه 2 تا ترید دیگه میزدیم اول میشدیم جسارته جسارته ولی به نظر اوضاع فارکس ایران خیلی خرابه !! من الان نتایج دیدم تعجب کردم من کلا یک هفته رو این حساب ترید کردم اونم با 2 3 تا معامله 8 ام پس بقیه چه می کردند؟ گهگاه که نگاه می کردم میدیدم خیلی ها بالا هستند بالانس های بیشتر ..... چی شد یک دفعه؟!
در واقع تمام اکانت هایی که در ماه های گذشته بسیار فعال بودند همگی کال مارجین شدند و نفراتی که فعالیت نداشتند در رتبه های ششم به بعد باقی ماندند و اگر خبر داشتند که بقیه کال مارجین شدند و نتایج رو 1 هفته پیش می دیدند شاید به قول شما می تونستند رتبه بهتری هم کسب کنند.
این نشون می ده افراد زیادی در رعایت قوانین مدیریت سرمایه درست وارد عمل نشدند. فقط 5 نفر اول هستند که تعداد مناسبی ترید داشتند ولی اکثر افرادی که ترید های زیادی هم داشتند ولی موفق نشدند در لیست باقی بمانند.
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست هاقبل از برگزاری حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد. در حال حاضر برنامه مشخصی برای دوره بعدی آماده نشده است .
آقا چرا برنامه ندارین ؟
چرا به من اطلاع ندادین که مسابقه دارین ؟
من معاملات دموی خوبی انجام میدم ( برعکس ریل )
شما رو به خدا مسابقه بعدی حتما منو خبر کنین
اینم مدرک : بیش از26000 دلار توی کمتر از یک ماه !!!!
ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 06-20-2013, 09:09 AMفارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................
نظر
نظر