اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سوال در مورد فرمول تعیین امتیاز

امتیاز شرکت کنند گان از طریق رابطه زیر قرار هست محاسبه بشه
    (
    Score = Equity / (Risk | Reward

در این فرمول تکلیف باقیمانده حساب مشخص هست اما مسئله این هست که قرار هست این عدد رو بر یک عبارتی تقسیم کنیم که ممکن هست برای تریدری در خلال سه ماه صفر باقی بمونه
    فرض کنید که تریدری بر روی طلا در یک low فول مارجین وارد بشه و پزیشن خودش رو مثلا از 1500 تا 1700 باز بگذاره و تصادفا هیچ موقع این پزیشن وارد ضرر نشه
    نتیجه این هست که ایشون احتمالا یک باقیمانده بالا خواهد داشت اما ب ریسک به ریوارد با توجه به فرمول زیر
    %
    Risk/Reward = MDD % / P&L

صفر خواهد شد و ما یک تقسیم بر صفر خواهیم داشت که نتیجه بینهایت خواهد شد
    مسئله دیگه این هست که این فرمول ممکن هست با همین ظرفیت امکان سو استفاده برای برنده شدن رو هم به دنبال داشته باشه چون فقط کافی هست MDD زدیک صفر نگه داریم که میتونیم خیلی راحت با تریدهایی با سود کم در ساعات کم نوسان این کار روانجام بدیم
    یعنی کسی ممکن هست با حداقل ترید و حداقل سود برنده مسابقه بشه
    اگر اشتباهی در فهم مطالب داشتم لطفا من رو راهنمایی کنید

نظر

• نوشته اصلی توسط persiantrader نمایش پست ها
      امتیاز شرکت کنند گان از طریق رابطه زیر قرار هست محاسبه بشه
      (
      Score = Equity / (Risk | Reward

در این فرمول تکلیف باقیمانده حساب مشخص هست اما مسئله این هست که قرار هست این عدد رو بر یک عبارتی تقسیم کنیم که ممکن هست برای تریدری در خلال سه ماه صفر باقی بمونه
      فرض کنید که تریدری بر روی طلا در یک low فول مارجین وارد بشه و پزیشن خودش رو مثلا از 1500 تا 1700 باز بگذاره و تصادفا هیچ موقع این پزیشن وارد ضرر نشه
      نتیجه این هست که ایشون احتمالا یک باقیمانده بالا خواهد داشت اما ب ریسک به ریوارد با توجه به فرمول زیر
      %
      Risk/Reward = MDD % / P&L

صفر خواهد شد و ما یک تقسیم بر صفر خواهیم داشت که نتیجه بینهایت خواهد شد
      مسئله دیگه این هست که این فرمول ممکن هست با همین ظرفیت امکان سو استفاده برای برنده شدن رو هم به دنبال داشته باشه چون فقط کافی هست MDD زدیک صفر نگه داریم که میتونیم خیلی راحت با تریدهایی با سود کم در ساعات کم نوسان این کار روانجام بدیم
      یعنی کسی ممکن هست با حداقل ترید و حداقل سود برنده مسابقه بشه
      اگر اشتباهی در فهم مطالب داشتم لطفا من رو راهنمایی کنید
      با سلام

تمامی احتمالات توسط کارشناسان قبلا بررسی و در نظر گرفته شده و فرمول ها کاملا شرطی هستند.در ضمن فرمول ها باز بینی و بسیار دقیق تر شده اند که در زمان مناسب اطلاع رسانی می شود.

نظر

• سلام به همه
        با توجه به فرمایش جناب persiantrader ممکنه این اتفاق هم بیافته و به نظرم باید یک حداقلی برای تعداد معاملات گذاشت مثلاً تریدری جزء برندگان بشه که حداقل 150 معامله انجام داده باشه اضافه بر شرایط اصلی.

نظر

• نوشته اصلی توسط mojtabafx نمایش پست ها
          سلام به همه
          با توجه به فرمایش جناب persiantrader ممکنه این اتفاق هم بیافته و به نظرم باید یک حداقلی برای تعداد معاملات گذاشت مثلاً تریدری جزء برندگان بشه که حداقل 150 معامله انجام داده باشه اضافه بر شرایط اصلی.

کاملا با شما مخالفم منی که هفته ای 3 الی 5 معامله بیشتر انجام نمیدم تکلیفم چیه

تعداد معاملات که شما گفتی خیلی زیاد هست و مختص اسکالپ هستش

به نظر من بهتره شرایط رو بگذاریم اجرا کنندگان مسابقات تعیین کنند و من میدونم که اونها همه چیز رو در نظر میگیرن و حتما حتما استیتمنت نفرات اول رو بررسی خواهند کرد

بهتره فقط به خودمون فکر نکنیم به همه فکر کنیم چون برگذار کنندگان بی طرف هستند بهترین شرایط رو اونها میتونن وضع کنن

نظر

• نوشته اصلی توسط ramin7500 نمایش پست ها

به نظر من بهتره شرایط رو بگذاریم اجرا کنندگان مسابقات تعیین کنند و من میدونم که اونها همه چیز رو در نظر میگیرن و حتما حتما استیتمنت نفرات اول رو بررسی خواهند کرد

بهتره فقط به خودمون فکر نکنیم به همه فکر کنیم چون برگذار کنندگان بی طرف هستند بهترین شرایط رو اونها میتونن وضع کنن
            منظورم گذاشتن شرط برای تعداد معاملات بود. خود منم حداکثر 6 معامله در هفته انجام میدم.

نظر

• نوشته اصلی توسط ramin7500 نمایش پست ها

با عرض سلام ادب و احترام :

بهتون تبریک می گم من چون اکثرا در تایم یک ساعته معامله می کنم تعداد معاملاتم در یک روز بیشتر از تعداد معاملات شما در یک هفته است.
              اسکالپر ها به دلیل محدودیت خطایی که دارند همیشه دنبال بهترین موقعیت هستند و تعداد معاملاتشان به مراتب کمتر از عزیزانیست که مدیریت سرمایه را رعایت می کنند.
              من هم با شما موافقم به نظر من هم اجرا کنندگان مسابقه بهترین شرایط رو در نظر خواهند گرفت ولی با توجه به هدفشان ...
              به نظر من برای جلو گیری از یک سری سوتفاهمات به شخصه توصیه می کنم تا تعداد معاملات نیز در فرمول قرار گیرد.

سربلند و پایدار باشید

وحید

نظر

• نظر شخصی من این هست که تعداد مععاملات شاخص خوبی برای تشخیص تریدر بهتر نیست چون خیلی ها شاید روزی یک معامله داشه باشند یا کمتر از طرفی جمع پیپ بدست امده هم شاخص خوبی نیست چون اسکلپر ها رو ناراضی میکنه اگر چه به نظر من باز بهتر از در نظر گرفتن تعداد معاملات هست
                نتایج چون در خلال سه ماه قرار بررسی بشه تریدر با سیستم هدف دار رو از یک اسکلپر با معاملات شانسی جدا میکنه و به نظر من همونطور که مسولان تصمیم گرفتند شاخص باقیمانده مناسب هست اما بهتره اون شرایطی که فرمودند اعلام میشه زودتر اعلام بشه تا بشه یک قضاوتی انجام داد

نظر

• برنده اصلی

نوشته اصلی توسط persiantrader نمایش پست ها
                  نظر شخصی من این هست که تعداد مععاملات شاخص خوبی برای تشخیص تریدر بهتر نیست چون خیلی ها شاید روزی یک معامله داشه باشند یا کمتر از طرفی جمع پیپ بدست امده هم شاخص خوبی نیست چون اسکلپر ها رو ناراضی میکنه اگر چه به نظر من باز بهتر از در نظر گرفتن تعداد معاملات هست
                  نتایج چون در خلال سه ماه قرار بررسی بشه تریدر با سیستم هدف دار رو از یک اسکلپر با معاملات شانسی جدا میکنه و به نظر من همونطور که مسولان تصمیم گرفتند شاخص باقیمانده مناسب هست اما بهتره اون شرایطی که فرمودند اعلام میشه زودتر اعلام بشه تا بشه یک قضاوتی انجام داد
                  سلام خدمت دوستان گرامی به نظر من برنده کسی که پول بیشتری در بیاره چون اگه کسی تمام استانداردارو رعایت نکنه کال مارجین میشه

نظر

• نوشته اصلی توسط alikish10 نمایش پست ها
                    با سلام یک سوال با توجه به اینکه لوریج 1:200 و حداقل لات0.1 هستش.اگه من یک پوزیشن 0.1لات روی یورو دلار بگیرم و وارد ضرر بشم،بعد از چند پیپ معامله خود بخود بسته میشه؟ ممنونم از شما
                    به قول همون بازیگره:انگار اینجا فقط ما بو میدیم دیگه. تا فرون بسته نشده یکی سوال ما رو جواب بده لطفا

نظر

• نوشته اصلی توسط alikish10 نمایش پست ها
                      به قول همون بازیگره:انگار اینجا فقط ما بو میدیم دیگه. تا فرون بسته نشده یکی سوال ما رو جواب بده لطفا
                      با سلام و عرض ادب خدمت شما

به محض اینکه مارجین لول به زیر 50% درصد برسد پوزیشن ها بسته می شوند.

نظر

• با سلام و ضمن سپاس فراوان از دوستان برای مشارکت گسترده شون در این مسابقه

ضمن اعلام پایان یافتن مهلت ثبت نام در مسابقه به اطلاع می رسانم که فرمول تعیین شده برای محاسبه امتیاز کاربران در همین تاپیک اعلام خواهد شد .

شرکت کنندگان محترم که قبلا از طریق فرم روی فروم برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی کرده بودند برای دریافت شماره اکانت و رمز عبور حساب خود از طریق این لینک اقدام کنند:

http://contest.mt4direct.com/add.php

لینک دانلود پلتفرم

نکات مهم:

1.فرم دریافت لوگین و پسورد را با حروف انگلیسی پر کنید.

2.شماره اکانت و رمز عبور خود را حتما برای خود ذخیره کنید.

3.اطلاعات نام و ایمیل را خود را واقعی و مطابق فرمی که قبلا برای ثبت نام در مسابقه پر کرده بودید در این فرم بنویسید.(بدیهی است در صورت عدم وجود ایمیل شما در لیست ثبت نامی قبلی اکانت شما حذف خواهد شد)

4.رمز عبور حساب را به هیچ عنوان پس از دریافت آن و در طول مدت مسابقه تغییر ندهید .

زمان آغاز رسمی مسابقه و قابلیت ترید در حساب ها از روز 2 شنبه 5 تیر ماه خواهد بود.

امیدواریم به امید خدا این مسابقه شروع و پایان خوبی برای همه دوستان و کاربران عزیز در این فروم داشته باشد.

با تشکر از همگی

نظر

• اول مرغ يا تخم مرغ؟

من عرض سلام مجدد

من چنتا سوال دارم قرار بوده جواب بدن ولي هنوز جوابي ....؟؟؟!!!

اينجا قصد دارم ضرب مثل قديمي بگم :" اول مرغ يا تخم مرغ ؟ " => نتيجه يکي ولي نوع فرق

دوستان ضريب تعديل عنوان کردند . که اين ضريب اين سوالات در بر دارد. سود در همه سوالات يکسان است ولي طرز گرفتن سود متفاوت ؟

فردي 10 معامله و در هر کدام از آنها 1 $ دريافت ميکند. (جمعا 10$) امتياز بالاتري دارد يا فردي که 1 معامله ميکند و در آن 10 $ ميگيرد؟
                          کسي که 1 معامله ميکند و در آن 30 سيپ سود خالص ميگيرد امتياز بيشتر يا فردي 30 معامله ميکند و 1 پيپ خالص؟

سوالات ساده ميتونه جهت بده، بدين گونه که استراتژي هاي با زمان کم تاييد ميشه(در مسابقه) يا زمان بيشتر(بخاطر ضريب تعديل)
                          اين گفته ميتوان از کلمات 30 معامله(زمان کم) 1 معامله (زمان زياد) فهميد

و سوالات از اين قبيل ؟

با ارزوي موفقيت براي کليه دوستان شرکت کننده

با احترام
                          محمد نبي زماني
                          لينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب

نظر

• شرکت در مسابقه

با سلام
                            بنده ثبت نام کردم ولی هنوز پیامی برام ارسال نشده می خواستم ببینم هنوز مسابقه شروع نشده
                            با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط sanasystem نمایش پست ها
                              با سلام
                              بنده ثبت نام کردم ولی هنوز پیامی برام ارسال نشده می خواستم ببینم هنوز مسابقه شروع نشده
                              با تشکر
                              هی واااای من
                              لطفا پست شماره 116 رو مطالعه کنید.در ضمن مسابقه هفته بعد دوشنبه شروع میشه.
                              ویرایش توسط alikish10 : https://www.traderha.com/member/2817-alikish10 در ساعت 06-21-2012, 10:29 AM دلیل: .

نظر

• salam ba arze khaste nabashid khedmate modiriyate mohtaram

man eteraaz daram be inke ,margin level paiieentar az 50% beshe hesab baste mishe in aslan tarife manteghi nadare .,mage inke bekhayn nafarato zo0dtar hazf konid az dore mosabeghat vagarna to0ye moamelaat real ye hamchin chizi nadarim!!!

نظر

پردازش ...
                                X