نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)
بستن
X
-
به نظر من وقتی یه نفر میاد نظراتشو اینظوری می نویسه که "نکنه سواد من نم کشیده" یا "نکنه اون سایت ها فرمول رو اشتباه میکنن"د یا "من در ان حد سوادم نمی رسه ولی چرا اینطوریه"یه وضوح هیچ حسن نیت و قصد کمکی نداره و صرفا میخواد جو صمیمی مسابقه رو از بین ببره .اگه کسی قصد کمک داشته باشه اینقدر خودشو بالا نمیدونه که بخواد با این لحن با برگزارکنندگان مسابقه صحبت کنه و از جمله بندی های خیلی بهتری میتونه استفاده کنه.انتقاد باید محترمانه و سازنده باشه نه لحن طلبکارانهویرایش توسط hassan : https://www.traderha.com/member/2750-hassan در ساعت 07-03-2012, 11:27 PM
نظر
-
مثل اینکه جو کمی متشنج شده.
لطفا همه دوستان یک مورد رو فراموش نکنند و اون اینکه شرایط این مسابقه حالا با هر نقصی برای همه تریدرها یکسان هست. بنابراین چون نواقص برای همه یکجور هست تفاوتی در اصل ماجرا نمی کنه.
از مدیریت محترم هم خواهش می کنم با سعه صدر بالاتری به عزیزان پاسخگو باشند. می دونم خستگی کار برگزاری این مسابقه زیاد هست و کار ساده ای نیست اما باز هم باید پاسخگوی انتقادات بود.
من به همه دست اندر کاران خسته نباشید میگم در عین حال معتقدم نباید انتقادات سازنده رو ندیده گرفت
ارادتمند- بهزاد
نظر
-
نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست هامثل اینکه جو کمی متشنج شده.
لطفا همه دوستان یک مورد رو فراموش نکنند و اون اینکه شرایط این مسابقه حالا با هر نقصی برای همه تریدرها یکسان هست. بنابراین چون نواقص برای همه یکجور هست تفاوتی در اصل ماجرا نمی کنه.
از مدیریت محترم هم خواهش می کنم با سعه صدر بالاتری به عزیزان پاسخگو باشند. می دونم خستگی کار برگزاری این مسابقه زیاد هست و کار ساده ای نیست اما باز هم باید پاسخگوی انتقادات بود.
من به همه دست اندر کاران خسته نباشید میگم در عین حال معتقدم نباید انتقادات سازنده رو ندیده گرفت
ارادتمند- بهزاد
نظر
-
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
به نظرم این مسابقه هم برای کسی که می خواد جایزه رو ببره خوبه هم برای کسی که می خواد سیستمشو تست کنه. خواهشاً به جای این همه انتقاد به بروکر وفکر بیشتر به جایزه، فکر این باشید که تو این سه ماه سیستمتون رو اگه تست نکردید تست کنید چون همه ما قراره تریدرهای برجسته ایرانی بشیم قراره نشون بدیم که شاگردان نیما آزادی و عضو تیمش هستیم شاید روزی جزء بهترین تریدرهای دنیا هم بشیم. از همه دوستان عزیزم می خوام که کاری نداشته باشند که چه کسی فول مارجین ترید می کنه یا شرایط چه جوریه؟ به جای فکر کردن به ماهی در فکر یک ماهی گیر ماهر شدن باشید.
بازهم از همه دوستان، مسئولین بروکر و دست اندرکاران راه اندازی چنین مسابقه ای عالی متشکرم.
نظر
-
با سلام
یک نکته آموزشی از نوشته آقای دکتربهزادی یادگرفتم که نمیدانستمظاهرا ماگزیمم دراداون بر اساس بالانس هست و این موضوع باعث میشه اگر شما استاپ نگذارید به نفع شما تمام بشه به شرطی که به نقطه کال مارجین نرسید. بنابراین این امتیاز (مشروط به بسته نشدن پوزیشن در اثر کال مارجین) عملا به نفع دوستانی هست که استاپ نمی گذارند.)و استاب بعداز اینکه پوزشن به سود رفت نزدیک قیمت اردر گذاشت dd% رو پایین نشان میدهید.
پس پستی که 369 که پرسیدم که اینهمه سود چطور امکان دارد پی خواهیم برد.
با تشکر از دکتر بهزادWE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
با عرض سلام
اين گونه که مشخص دوستان از فاصله گرفتن اين کاربر حسابي ناراحت شدند.
اگر يادتون باشه من از عبارتي استفاده کردم به نام " دور زدن قانون به روش قانوني " و يک مثال زدم از مسابقه اي که فردي استفاده کرد پل ماکاروني و چسب حرارتي
قبل از مسابقه گقته شد تعاريف و اصطلاحات خودتان معني نکنيد و از اطلاعات خودتان استفاده نکنيد و بپرسيد ، خوب نپرسيدين . ميخواستين بپرسين
مطلب بعدي من Bay نيستم پس هيچ جبهه در مقابل من نگيريد. ( من اصلا شرکت نکردم)
دوستان مسابقه 3 دوره هستش ، اين يعني يک پون مثبت
نميدونم دقيقا Bay چه کلکي زده ، ولي نقطه ضعف نشان ميدهد . چندين مورد روي چارت نموداري اين نقطه ضعف نشان داده است ، ولي توانسته بر طرف کنه ( هر چند طبق پيش بيني شده بود اين کاربر از مرز 14هزار رد شد.) ولي چارت نموداري نقاط استوپ دارد. چطور اين نقاط را پوشش داده يا آنکه يک جا صدمه بهش ميزنه نميدونم.
ولي دور از همه اين گفته ها
اگر اين مسابقه شبيه به بازي فوتبال کنيم
بازي 90 دقيقه دست و رفت بر گشت، ( هر دو هفته 45 دقيقه) در نتيجه 45 دقيقه اول Bay برده ، تلاش تو که ميتونه 45 دقيقه دوم پس بگيري و گل طلايي دور برگشت(ماه دوم و سوم)
ببخشيد راحت ميگم يک کار راحت ترم هست
بازم ببخشيد
ميتوني فقط مثل ... غر بزني گلايه کني
موفق و مويد باشيد
پيام اس ام اسي
با زندگي نساز آن را بساز
با احترام
محمد نبي زمانيلينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب
نظر
-
نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست هاسلام
ببخشید این مسابقه آموزشی است یا ریل؟
اگر آموزشی است جز آقا زمانی کسی دیگر از استادان قسط ندارند مطلبی بیان کنند ؟؟؟
افرادی که لاک پشتی ترید میکنند با نمودار افراد رو میبیند یاد چی می افتند؟
آیا این افراد مبارز درست دارند کار میکنند یا اشتباه؟ پس این سود ها الکیه؟
آموزگارهای درس میدهند نظر موافق یا مخالف ندارند ؟
اگر نیایید نظر بدهید من تازه کار به شک میافتم ، که شاید آموزش ما اشتباه بوده ، که سود خوبی از ترید نمی برم و این افراد با سود نجومی دارند درست ترید میکنند؟
به قولی که گفته 2% ماهانه؟؟؟؟ کلامو می دازم هوا؟ این مطلب درسته یا این 10نفر که سود 1000% در 6 روزه ؟ یک ماه پولدار شدن نیست؟
این اثر سو برای افرادی که تازه وارد ترید شدن خطرناک نیست؟؟؟
ببخشید منتظر جواب هستیم.
شرکت کننده ها مسابقه هم خواهشا" نظر بدهند تا به نتیجه خوب آموزشی برسیم
با تشکر
همه انسانها در روز تولد داراي خصوصيات يکسان هستند .
نه از ديوار ميتونن برن بالا نه ميتونن مغز عمل کنند نه پول دارند و هزار و يک نه ديگر
اما بزرگسازي از ديوار ميرن بالا شما ميتوني بري؟
سنگ بلند ميکنند ، شما ميتوني بلند کني؟
و هزار يک کار ديگر
ريسک نيز جزء اين موارد است ، افرادي ريسک ميکنند (آقاي علي عزيزي ) و ميگيره ميان بالا و دوباره ريسک ميکنند ميرن پايين دوباره ميان بالا و همين روال
آيا شما ميتواني مثل انها عمل کني؟
سود چيز خوبيه ، ولي سود بزرگ ضرر بزرگ را مي طلبه
توانايي تحمل ضرر بزرگ را داري؟ بسم الله
با احترام
نظر
-
نوشته اصلی توسط Navid نمایش پست هابا عرض سلام
اين گونه که مشخص دوستان از فاصله گرفتن اين کاربر حسابي ناراحت شدند.
اگر يادتون باشه من از عبارتي استفاده کردم به نام " دور زدن قانون به روش قانوني " و يک مثال زدم از مسابقه اي که فردي استفاده کرد پل ماکاروني و چسب حرارتي
قبل از مسابقه گقته شد تعاريف و اصطلاحات خودتان معني نکنيد و از اطلاعات خودتان استفاده نکنيد و بپرسيد ، خوب نپرسيدين . ميخواستين بپرسين
مطلب بعدي من Bay نيستم پس هيچ جبهه در مقابل من نگيريد. ( من اصلا شرکت نکردم)
دوستان مسابقه 3 دوره هستش ، اين يعني يک پون مثبت
نميدونم دقيقا Bay چه کلکي زده ، ولي نقطه ضعف نشان ميدهد . چندين مورد روي چارت نموداري اين نقطه ضعف نشان داده است ، ولي توانسته بر طرف کنه ( هر چند طبق پيش بيني شده بود اين کاربر از مرز 14هزار رد شد.) ولي چارت نموداري نقاط استوپ دارد. چطور اين نقاط را پوشش داده يا آنکه يک جا صدمه بهش ميزنه نميدونم.
ولي دور از همه اين گفته ها
اگر اين مسابقه شبيه به بازي فوتبال کنيم
بازي 90 دقيقه دست و رفت بر گشت، ( هر دو هفته 45 دقيقه) در نتيجه 45 دقيقه اول Bay برده ، تلاش تو که ميتونه 45 دقيقه دوم پس بگيري و گل طلايي دور برگشت(ماه دوم و سوم)
ببخشيد راحت ميگم يک کار راحت ترم هست
بازم ببخشيد
ميتوني فقط مثل ... غر بزني گلايه کني
موفق و مويد باشيد
پيام اس ام اسي
با زندگي نساز آن را بساز
با احترام
محمد نبي زماني
نظر
-
نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست هاسلام میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه 213 معامله کرد در عرض 6 روز وحتی یکبارم اشتباه نکنی مرسی
من همين کارا در روش نوين تحليل انجام ميدادم نمودار هست( البته قفل کردن نگذاشتن همه مطالب از دوستان بپرسيد بگوييد نمودارا کجاست. من اين کار کردم.
اين دوستمون بر خلاف اکثر دوستان در تايم فريم 5 دقيقه اي معامله ميکنه سود شد اوکي ، نشد 4 ساعته رو سودش ميکنه
اين کار زياد سختي نيست (اين قسمت توجيح پذير )
من قسمت ديگر دارم آناليز ميکنم. تمام بحثم رو اون قسمت (نقاط استوپ نمودار) اونا تونسته حل کنه يا در پوش گذاشته روش .
بر خلاف دوستان که ميگويند اين نوع کاکرد فقط در حساب دمو است من اعتقادي به اين گفته ندارم و ميدونم تو ريل امان پذير در صورت قوانين خوب بدوني و استفاده کني اگر يک قانون نداني شما محکوم به شکست سنگين هستين ( من دنبال آن هستم بدونم از چه قانوني استفاده ميکنه . آيا همان قوانين مستدد و محکمي من استفاده ميکنم؟)
با احترام
نظر
-
نوشته اصلی توسط siahoo نمایش پست هابا سلام
در صورت امکان اکانت 251344 فعال نمایید
با سپاس
شما در صورتی می تونید شرکت کنید که قبلا فرم ثبت نام در مسابقه در فروم رو پر کرده باشید
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست هاسلام
شما در صورتی می تونید شرکت کنید که قبلا فرم ثبت نام در مسابقه در فروم رو پر کرده باشید
نظر
-
سلامویرایش توسط saman51 : https://www.traderha.com/member/3847-saman51 در ساعت 07-04-2012, 07:48 PMWE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
نظر