اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• یه سئوال دارم . من اسم اکانتم با اسم که توی سایت رجیستر کردم فرق داره . این مشکلی ایجاد نمیکنه برای من . ؟؟
    عقل ، نیرویی است كه دنیا را اداره می كند.
    رالف والدو امرسون

نظر

• نوشته اصلی توسط vacker نمایش پست ها
      یه سئوال دارم . من اسم اکانتم با اسم که توی سایت رجیستر کردم فرق داره . این مشکلی ایجاد نمیکنه برای من . ؟؟
      سلام

اگر مشخصات فردی خودتون درست وارد کردید مشکلی ایجاد نمیشه .
      با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست ها
        سلام من به عنوان یکی از شرکت کننده های مسابقه دارم کارم را انجام میدم و از عطش مسابقه هم اصلا کم نشده احتمالا بقیه دوستان هم دارن کارشونو انجام میدن و مسابقه داره کاملا منطقی پیش میره
        حرف شما کاملا متين است.
        من يک سوال از شما مي پرسم

ايا هفته اول کارتان را نمي کردين ؟ ايا هفته دوم ادامه کارتان را نميکردين؟
        تعداد پست هاي زده شده را در تايم فريم هاي زير برسي کنيد.
        1. تا قبل از شروع مسابقه
        2. از زمان شروع مسابقه تا 7 روز قبل
        3. از 7 روز قبل تا به امروز

نکته : به دليل آنکه تعداد روزها متفاوت است از نسبت استفاده کنيد.
        توجه : از تعداد پستهايي که زده مي شود در يک روز در زمان قبل مسابقه و امروز نيز مي توان فهميد . (و اين مستلزم آن است که همراه مسابقه باشيد.)

البته عطش مسابقه هست ولي ايا به اندازه قبل؟

با احترام
        محمد نبي زماني
        لينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب

نظر

• تو پایان هر ماه کارکرد کل تریدرها رو بررسی میکنید یا فقط 10 نفر اول ؟؟
          رالف والدو امرسون

نظر

• با سلام :

دوستان نفر اول کجا رفت .ایا اکوییتی ایشان کم شد پس از 35000 شدن ؟
            زندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد

نظر

• نوشته اصلی توسط doke10 نمایش پست ها
              با سلام :

تصور می کنم به سرنوشت نفر اول هفته اول و نفر اول هفته دوم دچار شدند. امیدوارم دوستان این اتفاقات رو به درستی ببینند و درسهای لازم رو برای تریدهای حساب های واقعی بگیرند.

ارادتمند- بهزاد

نظر

با سلام :

نه این دوست عزیز مدیریت سرمایه رو فراموش کرده واحتمالاٌ استاپ لاس نگذاشته بود .
                رالف والدو امرسون

نظر

• نوشته اصلی توسط vacker نمایش پست ها
                  تو پایان هر ماه کارکرد کل تریدرها رو بررسی میکنید یا فقط 10 نفر اول ؟؟
                  با سلام خدمت شما

مسابقه به صورت پیوسته و 3 ماهه برگزار می شود.

نظر

• دوستان عزیز قابلیت منحصر بفرد نمایش چارت اکوئیتی توسط برنامه نویسان به برنامه اضافه شد.این کار، کار بسیار سختی بود و در طی این مدت زمان روش کار شد تا آماده بشه

با استفاده از این چارت می توان فهمید که نوسانات پوزیشن های باز کاربران به چه صورت بوده است.

نظر

با سلام :

نوشته اصلی توسط مصطفی نمایش پست ها
                      سلام

هیچ تضمینی فعلا برای نفرات اول دوم نیست که تا آخر مسابقه رتبشون تغییر نکنه . بنابراین تا آخرین لحظه همه باید تلاش خودشون بکنند .
                      چه بسا اونی که الان جزء نفرات آخر بتونه خودش به بالای جدول برسونه و حتی مقام بیاره .
                      سلام

گفتم که هیچ تضمینی نیست و همه شانس برنده شدن دارند . حتی اونی که در حال حاضر جز نفرات آخر .
                      با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

با سلام :

سلام دوستان اگه اقا فرید هم کال شده باشه باید به اصول فارکس ایمان اورد و نشون میده هرکی اگه به اموزشهای که دیده پشت کنه بد جوری ضربه میخوره اینهم از درسهای این مسابقه وجوابی به منتقدان برگزاری مسابقه که میگفتند مسابقه چیز خوبی نیست

نظر

• نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست ها
                          دوستان عزیز قابلیت منحصر بفرد نمایش چارت اکوئیتی توسط برنامه نویسان به برنامه اضافه شد.این کار، کار بسیار سختی بود و در طی این مدت زمان روش کار شد تا آماده بشه

با استفاده از این چارت می توان فهمید که نوسانات پوزیشن های باز کاربران به چه صورت بوده است.
                          با سلام دستتون درد نکنه . واقعا کار خیلی خوبی کردید .
                          رالف والدو امرسون

نظر

• یازار فراتر از این چیزایست که واقعاً میبینید !

پنج شیوه تحلیلی با توضیحاتش در آموزش بنیادی (که در امضای من موجود هست) نگاهی بندازید بد نیست.

خیلی باید انعطاف باید داشته باشید ! باید زرنگ باشید. به یه چیز اکتفا نکنید اما به دانسته هاتون اعتماد کنید !

نظر

• نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست ها
                              سلام دوستان اگه اقا فرید هم کال شده باشه باید به اصول فارکس ایمان اورد و نشون میده هرکی اگه به اموزشهای که دیده پشت کنه بد جوری ضربه میخوره اینهم از درسهای این مسابقه وجوابی به منتقدان برگزاری مسابقه که میگفتند مسابقه چیز خوبی نیست
                              من فکر کنم مسابقه واقعا در سطح بالایی داره برگزار میشه و هر کسی که واقعا اصول رو رعایت نکنه بازنده هست به هرحال من خودم خیلی درسها گرفتم
                              رالف والدو امرسون

نظر

• با سلام
                                حدودا 1 ساعت ديگه 2 پست ميزنم و ميگم چه اتفاقي داره براي نفرات اول مي افتد ( در قسمت آنالي زعملکرد افراد)
                                پست اول مباحث فقط رياضي
                                پست دوم مباحث فقط بازراي

با احترام
                                محمد نبي زماني
                                لينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب

نظر

پردازش ...
                                X