اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اولین دوره مسابقات آموزشی (روی حساب های نمایشی)

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط PCM نمایش پست ها
    نحوه محاسبش رو زیر جدول مسابقات نوشته.طبق اون محاسبه کنید اگه مشکلی بود بگین تا بررسیش کنیم

مرسی
    ممنون از شما
    طبق فرمول درست از اب در اومد...ولی ریسک به ریوارد چه ربطی به دراودان داره که در فرمولش قرار دادید؟
    خیلی جالبه من قبل از معامله امروز ریسک به ریواردم بیشتر بود امروز یه معامله باز کردم و با ریسک به ریوارد 2 بستم اما تو جدول ریسک به ریوارد کم شده.
    شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
    عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
    دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
    بخند خدا با توست

نظر

• سلام

فرمول هایی که ما درنظر گرفتیم بر اساس کل حساب هست و بر اساس تنها یک پوزیشن نیست.یعنی همونطور که نوشتیم ریسک به ریوارد میزان درصد سود و زیان به میزان بزرگترین ریسکی است که روی کل حساب شده است.یکی از سایت هایی که از این فرمول استفاده میکند سایت زیر است.
      http://www.strategyxchange.com/StrategyQuotes.asp#top

ما با تحقیقاتی که انجام دادیم و با توجه به اینکه این سایت رو سایت خوبی دیدیم تقریبا بعضی از معیارهامون رو شبیه به این سایت در نظر گرفتیم .

دوستان عزیز اگر منابعی دارند مثل این سایت که دوست دارند از فرمول ها و روش های اونها هم استفاده بشه می تونند برای مسابقات بعدی پیشنهاد بدهند.

نظر

• ارادتمند

سلام عزیزان :

امیدوارم انرژی لازم برای معاملات رو داشته باشید
        اگه اشتباه نکنم 2 ساعت دیگه باز هم اخباری در مورد غذا و انرژی امریکا پیش رو دارید.
        اول بگم من تجربه زیادی در مورد نوع اخبارهای امروز ندارم ولی مقدار پیش بینی شده کمتر از مقدار دفعه قبل هستش اگر به همین صورت ,(توجه کنید اگر به همین صورت) یعنی کمتر از مقدار دفعه قبل اعلام بشه و با توجه به صعود اول صبح یورو و اینکه حتی در موقع خبر اروپا که همشون بد از اب در اومدن بازار ریزش قوی نداشت و حتی پیوت روزانه رو هم تاچ نکرد می شه پیشبینی کرد که امروز یه کندل صعودی خوشگل خواهیم داشت.
        البته هیچ چیز رو نمی شه قطعی گفت ولی همه چیز بستگی به اخبار دارد.

روزتان پر پیپ

نظر

• نوشته اصلی توسط sasha1360 نمایش پست ها
          سلام عزیزان :

امیدوارم انرژی لازم برای معاملات رو داشته باشید
          اگه اشتباه نکنم 2 ساعت دیگه باز هم اخباری در مورد غذا و انرژی امریکا پیش رو دارید.
          اول بگم من تجربه زیادی در مورد نوع اخبارهای امروز ندارم ولی مقدار پیش بینی شده کمتر از مقدار دفعه قبل هستش اگر به همین صورت ,(توجه کنید اگر به همین صورت) یعنی کمتر از مقدار دفعه قبل اعلام بشه و با توجه به صعود اول صبح یورو و اینکه حتی در موقع خبر اروپا که همشون بد از اب در اومدن بازار ریزش قوی نداشت و حتی پیوت روزانه رو هم تاچ نکرد می شه پیشبینی کرد که امروز یه کندل صعودی خوشگل خواهیم داشت.
          البته هیچ چیز رو نمی شه قطعی گفت ولی همه چیز بستگی به اخبار دارد.

روزتان پر پیپ
          باسلام
          اگر امکانش هست از سایت خبری که استفاده میکینید . لینکش رو هم اینجا بگذارید ممنون میشم .
          با تشکر
          عقل ، نیرویی است كه دنیا را اداره می كند.
          رالف والدو امرسون

نظر

• این هفته، هفته ای کم فراز و نشیب رو در مسابقه شاهد هستیم. به نظر میرسه سیاست کلی دو سه نفر اول چارت و به خصوص نفر اول حفظ شرایط موجود و تعادل ایجاد شده در رنکینگ ها هست. با این حال به دلیل اینکه نمیشه این نسخه رو همواره به عنوان راهکاری عملی تجویز کرد و دیر یا زود شرایط از حالت تعادل فعلی خارج میشه! تصور می کنم که دوستان باید بدون توجه به امتیازات و فاصله ها ترید هاشون رو ادامه بدهند.

بدیهی هست فاصله امتیازات در راس در حدی نیست که حاشیه امنی رو ایجاد کنه و هر لحظه میشه متصور بود که افرادی که در رتبه های حتی بالای 50 هستند به راحتی خودشون رو به راس نزدیک کنند. باید دید استراتژی سکون و دفاع در مورد افراد بالای جدول کی جای خودش رو به استراتژی حمله میده (بدیهی حمله وقتی در پاسخ به حمله باشه شرایط سختی رو ایجاد می کنه)! معمولا در سایر مسابقات دمویی که من دیدم نفرات برتر با فاصله بسیار بالاتری در راس قرار می گیرند.

ارادتمند- بهزاد
            ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 07-18-2012, 05:24 PM

نظر

• با سلام :

تحرک کم جدول در این هفته نشان از حفظ رتبه فعلی برای بالا نشینان دارد . صبر تا زمان رسیدن شرایط ایده ال ترید .البته این روش ممکن است امروز جواب دهد .چه حتی انکه رتبه 50 یا بیشتر را دارد نیز امید دارد بتواند به بالای جدول برسد .و همچنین ترس از بیرون رفتن از مسابقه .ولی وقتی به هفته ها و روزهای پایانی برسیم دیگر رتبه 10 و 50 و 200 تفاوتی ندارد .انگاه با ترید های جسورانه تری مواجه میشویم که مطمئنا جدول را دچار تغییرات زیادی خواهد کرد.
              متشکرم
              (در ضمن از پستهایتان کپی بگیرید تا بیکباره با خطا پسورد پاک نشود)
              زندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد

نظر

• با سلام . من خودم به شخصه گرفتار بودم و آنچنان نتونستم پای حساب بشینم یعنی در واقع توی این 2 هفته من 2 پیپ از بازار گرفتم . یعنی همه این هفته کار داشتن و یا بقول دوستان خواستن شرایط رو حفظ کنن .
                عقل ، نیرویی است كه دنیا را اداره می كند.
                رالف والدو امرسون

نظر

• نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست ها
                  این هفته، هفته ای کم فراز و نشیب رو در مسابقه شاهد هستیم. به نظر میرسه سیاست کلی دو سه نفر اول چارت و به خصوص نفر اول حفظ شرایط موجود و تعادل ایجاد شده در رنکینگ ها هست. با این حال به دلیل اینکه نمیشه این نسخه رو همواره به عنوان راهکاری عملی تجویز کرد و دیر یا زود شرایط از حالت تعادل فعلی خارج میشه! تصور می کنم که دوستان باید بدون توجه به امتیازات و فاصله ها ترید هاشون رو ادامه بدهند.

بدیهی هست فاصله امتیازات در راس در حدی نیست که حاشیه امنی رو ایجاد کنه و هر لحظه میشه متصور بود که افرادی که در رتبه های حتی بالای 50 هستند به راحتی خودشون رو به راس نزدیک کنند. باید دید استراتژی سکون و دفاع در مورد افراد بالای جدول کی جای خودش رو به استراتژی حمله میده (بدیهی حمله وقتی در پاسخ به حمله باشه شرایط سختی رو ایجاد می کنه)! معمولا در سایر مسابقات دمویی که من دیدم نفرات برتر با فاصله بسیار بالاتری در راس قرار می گیرند.

ارادتمند- بهزاد
                  این نشانه های ارامش قبل طوفان شوخی کردم این نشون میده که دوستان چقدر حرفه ای هستن و چون مسابقه 3 ماهه هست دارن بازارو کنکاش میکنن

نظر

• باسلام
                    واقعن شرایط سخت شده

اگر ریل بود جدای تب مسابقه از دست دادن حساب به جذابیت مسابقه افزون تر می کرد

کاش مباحث آموزشی مد نظر بروکر برای انجام این مسابقه برای همه یاد اوری شود تا بتوان در ادامه از آنها بهتر استفاده نمود

ارادتمند

نظر

• با سلام :

متاسفانه حساب بنده انقدر بالانس ندارد وگرنه با یک سل خوب میتوانستم نفر اول را بگیرم .یادتان باشد اگر اول نشدم تقصیر روزگار و امکانات بود .
                      موفق باشید
                      زندگی راه های خود را میجوید. لحظه ای که شروع میکنی همه چیز را مدیریت کنی، آنها را ضایع میکنی. بگذار زندگی آزاد باشد

نظر

• سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیز

برای مرتب شدن امتیازات و رنک افراد،اکانت هایی که در مسابقه هیچ تریدی انجام نداده اند امتیازشون صفر در نظر گرفته شد .در واقع یک تعدادی از اکانت ها اصلا وارد حسابشون نشده اند ولی طبق فرمول امتیازشون با اکوئیتی برابر بود که این مسئله برای روز های اول مسابقه در نظر گرفته شده بود.

نظر

• با سلام :
                          جناب دکتر بهزادی با ارزوی موفقیت سوالی از خدمتتان دارم :
                          با توجه به چارت اکوییتی متوجه شدم که حساب شما از 3000 تا 8100 بالا رفت و سپس برگشت و مجددا این مسیر چند بار تکرار شد .احتمالا تیپی یا تیپی ها را در نقاط مورد نظر ست کرده اید .انچه برای بنده مهم است :چگونه میتوان از لحاظ ذهنی به امادگی رسید که پوزیشن را قبل از تیپی یا استاپ بطور دستی نبست .منظورم این است چه مراحلی را باید طی کرد تا به این درصد از امادگی رسید .مهمترین مشکلی که بنده دارم همین است .بیشترین سودها را زمانی گرفته ام که پای چارت نبوده ام .
                          متشکرم

نظر

• با سلام :

فکر میکنم در حدود 60-70 نفر امتیاز شان صفر شد چون رتبه ها بالا امد .در واقع حدود 100 نفر در مسابقه فعال هستند .
                            متشکرم

نظر

• نوشته اصلی توسط doke10 نمایش پست ها
                              با سلام :
                              جناب دکتر بهزادی با ارزوی موفقیت سوالی از خدمتتان دارم :
                              با توجه به چارت اکوییتی متوجه شدم که حساب شما از 3000 تا 8100 بالا رفت و سپس برگشت و مجددا این مسیر چند بار تکرار شد .احتمالا تیپی یا تیپی ها را در نقاط مورد نظر ست کرده اید .انچه برای بنده مهم است :چگونه میتوان از لحاظ ذهنی به امادگی رسید که پوزیشن را قبل از تیپی یا استاپ بطور دستی نبست .منظورم این است چه مراحلی را باید طی کرد تا به این درصد از امادگی رسید .مهمترین مشکلی که بنده دارم همین است .بیشترین سودها را زمانی گرفته ام که پای چارت نبوده ام .
                              متشکرم
                              درسته.

در طول این چند روز چندین بار تا نزدیک تارگت میرفت اما تارگت رو تاچ نمی کرد (این نوسانی که میگید دو سه بار اتفاق افتاد). البته هنوز هم نرسیده. اما از ابتدا تصمیم داشتم روز جمعه بعد از ظهر با هر نتیجه ای شده ببندم چون بازار ساعات پایانی جمعه دیگر تکنیکال نیست. پایان این روند نزولی رو اینجا نمی دونم و تصور می کنم 1.2115 تا 1.2059 کلاستر مناسبی باشه.

چند تا نکته رو باید اشاره کنم:

1- من با حجم سنگینی تو این پوزیشن بودم. راحت تر بگم 5 لات! شاید به این دلیل بود که با کوچکترین نوسان حساب من چند رتبه جابجا میشد. دلیل اینکه تقریبا با 50 درصد مارجین با توجه به استاپ وارد شدم این بود که فاصله با راس جدول داشت زیاد میشد و کارم رو برای روزهای اتی مشکل میکرد. مصمم بودم با تکیه به تحلیل و شانس بخشی از فاصله رو جبران کنم. دلیل اینکه امروز بستم عدم رعایت مدیریت سرمایه و خروج شانس از این ترید بود.

2- اگر دقت کنید حساب من دراوداون بالایی داره و این نشان دهنده ضعف شدید مدیریت سرمایه در حساب بوده. به هر حال تجربه کار با حساب های کوچک رو ندارم و همانطور که اشاره کردم تا حدود زیادی تابع شانس هستم در این مسابقه. در مسابقه سالیانه ترید که با حضور خیلی از تریدرهای سرشناس دو سال پیش برگزار شد، بعد از شش ماه نفر دوم شدم در حساب ریل اما حسابم دو برابر شد و نه بیشتر. اینجا چون مسابقه دمو هست شرایط فرق داره و به مهره شانس هم در کنار سایر عوامل تکیه دارم. اما در حساب ریل هرگز چنین ریسکی نمی کنم!

3- در تایید حرف شما باید بگم که یکی از بزرگترین اشتباهات تریدرها بستن زودهنگام پوزیشن های در سود و بستن دیرهنگام پوریشن های در ضرر هست. این خیلی خیلی خیلی متداول هست. ( سه تا خیلی گفتم چون درد بسیاری از تریدرهایی بوده که در این مدت باهاشون آشنا شدم) این موضوع نیاز به ممارست و تمرین زیاد روی روانشناسی ترید داره و اینکه شما به سیستم پایبند باشید و درک کنید قیمت برای رسیدن به نقطه مورد نظر نوسان ها میکنه و چه بسا تا یک پیپی تارگت هم بره و سپس در خلاف جهت پیش بینی حرکت کنه. اینجا که حساب مسابقه دمو هست و فشار ذهنی وجود نداره! من در اینجا به خاطر حدود 120 پیپ چند روز معطل شدم. اما خوبه بدونید که در حساب ریل رکورد 3700 پیپ رو در مقطعی دارم بابت پوزیشنی که چند ماهی باز بود. این پوزیشن در مقاطعی برگشتی 800 پیپ (ضرر موقت از سود بدست آمده) هم داشت و سود رو موقتا از حساب خارج می کرد. جالبه بدونید که در اونجا با 2500 دلار ریسک در یک ترید حدود 30 هزار دلار به اکانتم اضافه شد! که این موضوع فقط و فقط پاداش صبرم بود. همیشه گفتم که صبر در این بازار خیلی مهمه و نسخه اش هم اینه که زیاد پای چارت ننشینید و متا تریدر رو ببندید!

4- این بخش خیلی مهمه که وقتی شما تارگت ها رو واقعی بگیرید و از سودهای جزیی رها شوید دیگر نیازی یه سیستم قوی با قدرت پیش بینی بالا ندارید و یک سیستم تحلیلی ساده هم به شما کمک میکنه. مانند سیستم ترید من که در حدود همان 50 درصد مواقع درست عمل میکنه و همون برایم کافیه!

به هر حال این هفته هم گذشت و پوزیشن رو بستم چون باید مدریت سرمایه رو اصولی تر کنم. فاصله رو تا جایی که میشد کم کردم. تصور می کنم کار سختی برای گرفتن دو بانوی رتبه سوم و چهارم جدول نداشته باشم اما قطعا نفرات اول و دوم رو به این راحتی ها نمیشه گرفت و در کنار تکیه به شانس در تریدهای خودم، در انتظار کوچکترین خطای این دو بزرگوار هستم!

حقیقتا جایزه این مسابقه برای من اهمیتی نداره و برای اولین بار در مسابقه ای شرکت کردم که اصلا شرایط مورد نظرم رو نداشت! اما به دلیل موضوعی شخصی (شاید بشه گفت لجبازی) اول شدنم برام مهمه! ان شالله در شروع سال 2013 اسم بنده رو در شرکت کنندگان مسابقه رابینز (جام جهانی ترید) خواهید دید، چون قصد دارم برای اولین بار اسم یک ایرانی رو در سه نفر اول اون مسابقه یکساله ریل ببرم.

ارادتمند- بهزاد
                              ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 07-20-2012, 06:16 PM

نظر

• با سلام :

جناب دکتر بهزادی با تشکر :
                                فکر میکنم روانشناسی مهمترین رکن در ترید باشد .چون بعد از مدتی بهر حال با تکنیکال اشنا میشویم و تجربه کسب میکنیم ولی بحث روانشناسی ترید را کمتر میتوان تجربه کرد .در واقع اشتباهات را مرتب تکرارمیکنیم و درس نمیگیریم .شاید نیاز به مربی کارامد در این زمینه باشد .
                                در ارتباط با مسابقه چون با روش ترید شما تا حدودی اشنا هستم .موفقیت شما مهر تائیدی بر رعایت دقیق قوانین ترید است .(مسلما سایر عزیزان نیز اینگونه هستند)
                                امیدوارم در مسابقات اینده و در کلیه مراحل زندگی موفق باشید.
                                با تشکر

نظر

پردازش ...
                                X